we all need a new start

min nya heter linabrundin.blogspot.com
Ska bli kul att se hur länge detta varar.
Bloggen är fortfarande halvt under konstruktin.. Spännande!

don't look into the future


Red Hot Chili Peppers - Californication


i always wanted that tattoo


the soap week : day one

Idag stratade min sopp vecka! Det har gått oväntat bra, jag är vaken, jag är trevlig och jag är faktiskt inte hungrig vilket är otroligt oväntat från min sida. Jag har hållt dieten från rot till topp denna dag, och mer än 1,5 liter vatten har jag fått i mig, vilket utan tvekan är ett rekord för mitt dagliga vätske intag. Jag HATAR att dricka vatten men, jag har gjort det som fan!
Har haft en rolig dag på jobbet. Har haft ett grymt ridpass efter det och har precis slängt i mig min sista måltid för idag! Nu, eller väldigt snart ska jag börja förberede inför morgon dagen. Direkt efter jobbet bär dte av mot Globen och mina gamla carlsbergs kollegor för att se Red Hot Chili Peppers. Ska bli otroligt roligt (och kommer bli otroligt svårt att hålla dieten med tanke på att vi ska käka middag ute) så, jag har lite pålaner att försöka få in. Det kommer helt enkelt (eftersom jag får äta lite grönsaker i morgon ut över soppan) Bli två mål soppa och ett mindre mål sallad till middag. Om någon undrar alltså. Detta ska man väl "pulla off" som jag brukar säga!

take you to the coffee shop

Hade en jätte mysig söndagkväll med Budda och Bella. Var skönt att prata ut om allt mellan himmel och jord. Och nu är det spikat. När mamma och pappa åker på semester ska budda gymma med mig (jag gymma med budda för att rätta mig själv) varje dag! Ska bli så skönt! Börjar faktiskt tagga till ordentligt!
När budda åkte hem hade jag och bella jätte svårt att somna, jag pga allt kaffe jag druckit alldeles för sent och bella för att det regna, ja, vi är två problem barn helt enkelt. Det kan vi nog inte få mer konstaterat!

Bruno Mars - It Will Rain


you can put the blame on me

jag tror inte det är många som kan förstå hur jobbigt det är att inte kunna berätta allt för sin bästa vän. Hur jobbigt det är att inte veta vilka som är ens vänner längre. Jag har varit där, jag typ.. Är där... Det suger.

höstens bästa plagg


jag kan vara din extra vante

Att jag alltid ska fastna för någon bara för att. Att det ska vara min grej i livet.
Att jag "känt" dig i 2 år och inte setts förens nu, det är helt sjukt, är de ödets ironi?
Men jag måste nog säga det, du är ju bara för jävla underbar!

eat it, then kill it


maby i'm just getting old

idag har jag inte ådstakkommit mycket, men det känns lite som att "det är det söndagar är till för" så att säga!
Dagen började med att jag vaknade 9, drog mig till soffan, käkade, satte på avatar och somnade till 12. Sen var det övningsköra med mamma som stod på schemat, dte är inte långt kvar nu..
Så bar det av till stallet med Bella och mitt och Firrens första hopp pass på nya stallet - det gick grymt bra! Nu, efter en god middag och med ett ny vaxat (jo det är sant) ansikte sitter jag i min ensamhet och väntar på att Bella ska komma tillbaka och att Budda ska komma över på lite kaffe och skit snack, mer än så kommer dte inte bli idag, för jag är helt död!

girls, we can do it like dudes


vi som skippar killer heals

idag är jag helt slut. Lördags kvällen var inte i närheten av lika grym som fredagen men, lite standard höll den. Vi träffade Oliver på vägen in och mötte upp Bellas vän David i stan, sen började cruisen eller "fastnandet" över allt och ingenstans, smått underbart egentligen haha..
Min kväll slutade med att mamma hämtade mig vid gullmars, jag velade över en hemma fest, fick två ragg och käkade på vega baren, en ganska bra kväll med andra ord? Kan man ju säga helt enkelt! Är lite besviken på mig själv som inte varit rökfri denna helg.. Men 10 cigg på 7 dagar? Det är nytt rekord, och nu får det vara bra!

Killerball - All that's good


SKRILLEX - REPTILE


don't beat the bad girl


så är det dags igen

idag är jag mer otaggad än vanligt (undra vad dte kan bero på?) haha. Har ridit med Malin på morgonen, träffat Ellan, blivit fixad i håret av Elin och nu, äntligen, har jag käkat en väldigt sen lunch med pappa som bestod av.. Våfflor - mummah!
Ikväll är det utgång igen (tro mig, nästa helg ska jag vara nedbäddad i min säng - BARA!) med Bella och hennes kollega Natalie. Vi har många små nissar som eventuellt ska med, och många okända som kommer mötas upp i natten. Håller tummarna för att Mattias orkar vara fylle chuför ikväll och att de övriga grabbgänget hänger med ikväll!
Nu ska jag ta mig en power nap innan telefonen går på högvarv och dte är dags att göra sig klar för kvällen, pöss på er små får! :)

a little electro part


friday night, me love you

Trotts att jag var otroligt otaggad på gårkvällens så hade jag den bästa fredgas utgången någonsin (efter min 18 års dag). jag mötte upp Bella efter hennes jobb i västerhaninge där vi också mötte upp Oliver som skulle spela på Ace senare på kvällen.
Vi hoppade av på söder och gick till 54:an för att möta upp några av Bellas gamla klass kompisar där vi också mötte upp min gamle "skid kompis" Orre. Han följde med oss där ifrån till Ace där vi körde gärnet till Oliver började lira, hade en stört rolig utgång där, som alltid, och vi träffade så otroligt sköna människor, jag älskar stället. Ace electro rum levererar - varje gång!
Alldeles för tidigt för fyllan och alldeles för sent för morgon dagen drog vi oss från Ace och mötte random upp Elias som kommit hem från uppsala över helgen, vi mötte då också hela tungelsta gänget som var inne på lobby. Var skit sugen på att dra in, är ganska glad nu att jag ändå gick på bussen. Och somnade som en sten.
På bussen, efter 1 timmes stabil sömn kliver Budda på si sådär 4 på morgonen. Då inser jag.. fuck.. Jag ska upp och köra bil om 4 timmar.. Crap! Haha, en otroligt rolig kväll måste jag erkänna och.. Lina har gått och blivit lite kär!

tonight i'm swagger jagger


estrella är gott till mat

mycket har hänt i veckan och inget alls, nu är det hur som helst ÄNTLIGEN fredag! Lite små bråttom har jag också, har precis slängt i mig lite godsaker så jag har redigt med ångets i morgon och nu är dte bara fin liret kvar, ska vara iväg om lite mindre än en timme.. Jag är fortfarande rök fri, duktig som jag är.. Tro dte eller ej
Ikväll ska jag och Bella till Ace med Oliver som ska spela där ikväll, ska bli skit kul med tanke på att vi inte setts på snart 4 år (?) sjukt! Hoppas ni andra får en bra kväll! Det ska jag ha, och håll tummarna för att planerna håller!

Foo Fighters - Rope


kan kasta bort lite kärlek

nu ska jag göra lite situps och avrunda min onsdag kväll. I morgon blir det en dag på jobbet som jag inte villa vara med på, de blir till att packa om c:a 200 kg kaffe för att våg helvetet har gått fel, det känns så sjukt onödigt att man vill kräkas? Japp det gör det!
Efter jobbet ska jag tömköra eller rida, det beror helt på träningsvärken. Efter det ska jag eventuellt träffa Mattias och se om man kan pigga upp ett av alla de emo mongon (ni vet att jag överdriver och skojjar lite) man har omkring sig. Skiter det sig som det ofta kan göra när jag kör ihop det ska jag beställa en tramp maskin (cross trainer) och försöka ta mig ut på dne där rundan jag varit så sugen på! Man vet ju aldrig vad som händer.. Sov gott små gryn!

i miss the jeans shorts


when the weels comes down

Just nu ligger jag i min halv sköna säng. Jag är sugen på att dra ut och jogga men vet själv att det inte kommer hända. Har varit lite små sugen i några dagar om jags ka vara ärlig.. Ska nog ta mig en runda till helgen, eller försöka hinna med det i alla fall. Något av allt det jag skulle gjort har jag faktiskt lyckats genomföra idag. Jag har tränat lite bröst och lite biceps triceps efter stallet, inget överdrivet seriöst, men tillräckligt för att jag ska känna att jag gjort av med lite energi. Eftersom jag inte tänker börja med någon seriösare träning nu utan fokusera mest på kosten (jag kommer märka stor skillnad träningsmässigt bara av att rida rätt) just nu och ta träningen sedan, jag vill tycka att det är kul igen - då ska man ta det lugnt och känna sug efter det!
Idag har Foo fighters spelats hela eftermiddagen på jobbet, jag har med andra ord varit in heaven! Under tiden som jag lyssnade på den underbara musiken satt jag och tänkte igenom hur jag ska göra med kost och träningen, så jag ska kör en rivstart nästa vecka och köra sopp dieten jag kört tidigare, ska bli kul att se om jag kan bräcka de 4 kg:na jag blev av med förra gången. Spännande! För de som undrar: jag är fortfarande helt rök och snus fri! Jag kan knappt fatta det själv, jag har inte ens varit sugen på att ta en cigarett mer än kanske 2 gånger på 3 dagar, det är udda!

try to stop us now

Idag, helt oplanerat red jag och firren vår första lektion för Sussi och även om vi körde 30 min själva och 20 min med sussi gick båda otroligt bra och.. jösses. Jag såg när Bella filmade mig i veckan att min sits liknar någon som sitter i en fotölj och sträcker sig efter fotpallen med fötterna dvs - benen är i helt fel riktning! Men, lucky me, Sussi har varit på mig idag och förklarat för mamma vad hon ska säga till mig om och på nästa onsdag ska vi köra en full lektion ign, jag mer än längtar! Fick sendrag när jag rätade på benen.. Jag blir förvånad om jag inte har träningsvärk i morgon, den saken är klar. Så nu har jag något att träna på tills dess, plus att fortsätta rida firren som idag, han gick så sjukt bra, speciellt när jag fixade till sitsen. Vi kommer bli oslagbara på banorna när vi är klara, i vår gott folk.. då smäller det!

jag och min prins innan dagens ridpass


try to beat that gingerhead!


told ya


det är kanelbullens dag

Det fick jag klart för mig när jobbet bjöd på stora kanelbullar från ett bageri i älvsjö vid 10. Och jag ver den enda som stod på mig och inte åt.. Lagom till efter stallet när Bella kom förbi och det var top model på tv och hon behövde någon att "tröst äta" med. Hur osm helst var den bullen av halva sizen och.. Jag har en sådan ÅNGEST att det är pinsamt, det är en nya dag i morgon he he.. Hur som helst, jag är fortfarande rökfri och ligger 80 :- närmare min swedish house mafia biljett, inte illa pinkat! Just nu efter att Stina har hört av sig känns en tågbiljett till falkenberg några steg närmare, ska se om jag inte kan skrapa ihop till en sådan eller om inte hon faktiskt kommer upp i helgen, båda låter otroligt jävla bra om ni frågar mig!
Jag har haft en bra dag, både privat och på jobbet, jag kan egentligen inte klaga. Eller jo. Jag hinner inte med mitt armpass, för jag vil sova innan 22:30, jag behöver sova innan dess. I övrigt har jag bara bilvit överöst av komplimanger som jag mitt psyke verkligen behöver höra. Att jag är "en bra människa" att jag "alltid är glad", att jag "gör folk glada" och att "vilken kille som helst skulle vilja vara med en sådan som du". Den boosten behöver alla tjejer och det känns så otroligt skönt att få vara en av de som faktiskt får höra det.
Just nu, efter allt som har hänt och allt "dumt" jag gjort i somras känner jag att jag inte tänker lägga energi på det och allt onödigt negativt som uppstår av onödiga saker - det kan jag göra när jag blir 30. Nu tänker jag fokusera på de som faktiskt vill vara mina vänner och de som verkligen behöver det. Känner att bara det kommer ge mig mer tid till ridningen och övrig träning, awesomeness helt enkelt :-)

KKV - Vi Åker Aldrig Längre (Jag gråter bara i regnet Cover)


i'm happy and tired

Kom för en stund sedan ut från duschen, jag har varit hela död hela dagen. Har bara fått i mig 2 koppar kaffe idag, tror det och min brist på nikotin kan bero på detta. Jag har inte rökt eller snusat en enda gång idag. Jag tycker jag är otroligt duktig, så nu ska man bara "keepa up the good work". Nyttig har jag också varit idag! Det blev "kyckling sallad" till både lunch och middag med lite dressing till lunchen. Ridit har jag gjort och gått en mini promenad med Bella som innehöll några utfall och power walk den sista biten hem, jag är nöjd. Men.. Jag har sjukt ont i ryggen eller "vid sidan av svanken" för att beskriva bättre efter jag trillade av hästen i fredags, det gör nästan mer ont efter varej dag som går, tror jag måste spänt muskeln när jag trillade av, pinsamt helt enkelt, håller tummarna för att det går över snart.
Efter jobbet/stallet i morgon ska jag försöka träna lite biceps och triceps, skulle mer än behövas känner jag! Gäddhäng tänker jag ALDRIG tillåta mig själv att få! Någonsin!
Nu ska jag göra situps och somna till den nyaste  pirates of the caribbean (som jag inte sett än) i morgon kan bli en stor dag, jag tror jag ska börja äta bara ägg till frulle.. detta blir spännande!

helt otroligt, underbart bra!

Min häst gör bara mer och mer framsteg sen vi flyttade. Han och hans nya kompis Guggen kom galopperande emot mig när jag och bella skulle ta in de från hagen idag, när de andra stod och åt passade han och jag på att finslipa på banan. Jag trodde att han skulel stressa sönder men icke, han gick jätte lugnt med tempo och var så otroligt fin med jämna mellan rum! Han blir verkligen bara bättre bättre, han har börjat använda rumpan, motorn ocha llt börjar falla mer och mer på plats, Bella filmade detta, ska lägga upp den i morgon om tid finns. Jag ÄLSKAR min häst!

tomorrow it starts, for real

Har haft en jätte bra helg så att säga, mer eller mindra oslagbar på vissa sätt skulle man nog kunna säga. Den har haft ett bra genomsnitt kan man säga, ja, "ingen helg är den andre lik". Bella var med mig i stallet även idag, tror man kan säga att dte varit dagens "aktivitet". Nu har jag gått i gårdagens svett lukt, smink och jeans hela dagen, det känns som att det är dags att göra något åt den saken.
I morgon kommer bli "en stor dag" för mig och min kära Bella. Vi ska tillsammans sluta röka! För varje rökfri dag ska vi lägga undan 40 kr (vad de billigaste cigg paketet kostar) per gång vi vill köpa cigg och för de pengarna ska vi.. ba ba eventuellt köpa SWEDISH HOUSE MAFIA biljetter! Hur smart är inte det? En otroligt bra belöning och en morot i det hela.
I morgon ska jag även göra en annan förändring.. Jag ska ändra min kost och faktiskt börja träna, när jag ändå inte ska röka och kommer ha bättre lungor så ska jag nyttja det hela! Så godsaker ska jag sluta med (dock aldrig med min vattenmelon) och alkohol intagen ska dras ner.. Jag är så jävla taggad. Jag ska bli en riktigt pang brutta, precis som förr fast på ett bra sätt. Då har man ett mål lagom till semestern nästa år, jag ska banne mig fixa detta!
Så, nu ska jag ta min näst sista cigg, jobba mig mot duschen, göra hår & ansikts "inpackning" om jag har någon kvar och sova, otroligt skönt.
låt operation bomb brud begin!

det enda jobbiga med de hela


från lördag till söndag

Igår kväll gjorde jag och bella en bar cruise med hennes kollegor från konsum, otroligt roligt. Vi började med middag hemma hos mig. När Elin och Elsa skulle skjutsa ner oss till vårt "hak" (vasko - standard) där min mamma, pappa, ann och matte redan var uppstod ett problem. Bilen stratade inte. Elin trodde rattlåset hade gått i lås så vi stod och hpppade längs dörrarna på bilen, skakade den och drog i ratten.. Så räckte det med att hon tog rätt bil nyckel.. Det var länge sedan jag skrattade så mycket! Efter det och en lite stund på vasko mötte vi upp kollega 1: David och på medis mötte vi upp en drös med roliga människor som han kände.
Vi började kvällen billigt och bra på lion bar - gamla dovas. Det var otroligt roligt och ölen var billig, det var också min favorit öl (som inte sammarbetar med carlsberg) - heineken och efter några såna gick vi till ace - gamla mango bar där jag had emin studentskiva med klassen. Satan i gatan vad kul jag hade! Och.. ba ba jag är gift!
Eller, mitt i kön out of the blue (vilket jag helt hade glömt) går Davids snygge vän marcus ner på knä framför mig och friar.. haha Jag höll på att dö! Så grabbar.. ni har fått en jävla konkurens! Eftersom jag skulle vara med på firrens utsläpp och Bella inte hade så mycket att säga till om så åkte vi hem ganska tidigt. En duktig raggare (som jag kan vara ibland tro det eller ej) fick vi skjuts hem i Mattias firma bil, otroligt roligt även det! Bella åkte hem till sig och jag till honom och hade en fortsatt jävligt rolig kväll. Fler sådana till folket skulle jag säga.. All in!

Iza*fucking*bell Sandberg

Denna människa är helt underbar. Jag känner verkligen det, vi är så olika och lika på samma gång och tjaffsar till och från jämnt tills allt löser sig. Hon är en vän i vått och tort, ur och skur, hon är fan i mig helt jävla suverän! Jag vill verkligen tacka dig för allt stöd den senaste tiden och en underbar helg som jag inte hade pallat mentalt utan dig vid min sida, en stor kram och ett stort tack till min lilla Zid, you'r amazing!
pics by me from yesterday

min älskling har det så bra


tack för dessa 3 år

NU är det gjort. Jag och Bella har precis kommit hem till mig efter att ha flyttat min älskade häst till hans nya hem. Lite över 8 var vi på pålats, gick en proimmenad och åt gräs medan vi väntade på att klockan skulle bli 10 och Ann & Malin skulle komma som last hjälp.
Det var så otroligt skönt att gick så otroligt mycket bättre än jag någonsin kunde hoppats på. Lastningen gick på 5 minuter och han var så lugn när han väl blev utsläppt i sin nya hage, jag är i chock tillstånd över hans lugn. Det är så otroligt skönt.
Så nu har vi lämnat tiden som inakorderingar på Stall Lilla Ekbacken bakom oss. Det känns skönt och sorgligt på samma gång, även om jag kommer vara där en gång i veckan minst på kaffe, kan vara skönt att vaar där utan häst också känner jag. Jag har gjort ett otroligt bra val. I'm happy as a hippo.
Så, vid 17:00 ska vi ner till nya stallet igen, gå en promenad med Firren och se hur han gillar sin nya box innan vi ska dra ut små tjejerna på ett riktigt gallej!

första oktober 2011


RSS 2.0