jag har ingen kontroll


i work my way up

i morgon kommer också bli en mysdag, och den tänker jag vara laddad för, så jag ska alldeles strax krypa ner i säng och försöka få några timmars sömn innan sista medicinen. I morgon ska jag direkt ner till stallet när jag vaknat, blir samma träning för Firren som idag, dock inte lika länga och om jag orkar även strech.
Efter det måste jag städa upp lite hemma (mammas order) sen kommer Fia förbi och sedan även Firran efter hennes jobb. Då blir det film och allmänt supermys med mina absoluta favorit blondiner! Och så ska Fia äntligen få sin present! Jag skäms fortfarande när jag inser hur försenad den faktiskt är. Och någon gång under dagen ska Elin försöka tunna ur mitt hår också. Kommer bli en super mysig dag, jag känner det på mig. Så, ni lite mer bad ass people, när ni går och lägger er, då får ni sova så gott! pöss!

Pitbull ft. T-Pain - Hey Baby (Drop It To The Floor)


just say hello

Idag har jag äntligen känt att jag lever. Efter att jag gick ner till stallet 2.5 km och longerade firren fikade jag med tessan, jag drack kaffe för första gången på en vecka som var sjukt gott! Efter det gick jag till martin där det var ännu mer kaffe som jag inte lyckade få i mig, där sa halsen ifrån. Jag kollade nr han spelade ngt dataspel, var det äckligaste jag någonsin sett, som tur var höll martin med om det så jag kände mig inte såå mesig ändå. Sen gick vi upp till Buddha där spelandet fortsatte, fast ett annat spel och snacket började. Har haft en lugn och jätte bra dag. Precis vad jag behövde, träffa lite folk utan ansträngning. Det är det bästa som finns, att inte behöva prata för att hålla igång en konversation utan bara njuta av varandras sällskap. Jag har haft en toppen dag!

crap

i think you'r what i've been waiting for..

idag var du bra söt!

ja, jag är en häst nörd och älskar min häst!

Idag var det longering, igen

Longerade Firren 45 minuter idag (som skulle varit 30 minuter) efter att jag fick höra att han varit så rastlös och överfylld av energi att han varit bufflig och slitit sig från tessan i morse. Till skillnad från när mamma åkte dit senare och mockade idag då han var så trött att han inte ville gå ut från boxen. Nu låter jag säkert ganska bortskämd när jag säger att mamma åker ner och mockar och gör hö till firren åt mig, men grejjen är den att jag inte får anstränga mig.. alls (jag tycker också det är överdrivet) men min mamma är envis och vill (tro det eller ej) faktiskt mocka.
Det gick jätte bra att longera idag, han började trava  direkt när vi kom ut på volten och slutade inte trava för ens jag VERKLIGEN drog tag i honom, så kul tyckte han att det var. Det gick MYCKET bättre idag än sist. Han galopperade flera gånger i båda varven, inspänd utan att bråka (utom en gång) eller protestera. Men man märker att han tycker det är betydligt jobbigare att galoppera än att göra något annat. Så, för att skämma bort min lilla plutt lite ska vi ringa Pia (toppes gamla massör) och be henne ta en lite titt på min lilla plutt. Efter passet var han som sagt helt slut, riktigt slut och kelig som tusan. Jag är helt såld på min lilla skrutt och dö längtar tills jag får börja rida och träna igen! Tycker hovis kan ta och komma snart, det är överdags!!

mardrömmar

vad ska man säga. Har min mamma mardrömmar blir jag Lidande, mycket mer än så angående den detaljen kan jag faktiskt inte säga utan att det blir fel, men, det var mycket värre än så. Igår natt var en av de värsta nätterna jag varit med om i hela mitt liv!
Alla vet om mina problem med halsen, tror inte någon som läst bloggen missat det. Vad händer då i natt? Jo! Varbildningen (eller vad man nu ska kalla det) lossnar på min vänstra sida! Det kändes som om någon tog en kniv och skar bort den från gommen på mig. Efter det när jag äntligen slutat böla över smärtan och somnat, då kommer mamma och väcker mig, samtidigt som hon väcker mig.. Då händer samma sak, på den andra sidan av gommen! Det gjorde så sjukt ont! Det är nog den värsta smärtan jag varit med om! Jag kunde knappt svälja vatten i morse när jag skulle ta min medicin. Fy i helvete alltså! Det ända ljusa med detta är att det faktiskt gått över lite under dagen så, idag har jag nästan kunnat prata normalt utan någon större smärta - när jag skrattar som gör ont i hela kroppen på mig och kunnat äta hyffsat normalt!

The lonley island & Akon - i just had sex


28.02.2011


i'll try to get some sleep, see yaaaaaaah


we all have to be proud of who we are


tears don't fall and crush around me


en bit på min väg

kom på det när jag skrev det tidigare inlägget. Sitter och småler lite för mig själv. Hela helgen, eller varje gång jag sovit (vilket jag har gjort i stort sett hela dagarna) har jag drömt att jag har rökt, att någon jag varit med/träffat i drömmen har rökt eller frågat mig om jag vill ha en cigarett. Så slog det mig idag när mamma kom in och luktade rök.. Jag har inte rökt på en hel vecka!
Jag är så otroligt stolt över mig själv, även om det kommer bli mycket svårare för mig att  hålla mig när jag är frisk i halsen, för det är nog faktiskt mest det som har gjort att jag lyckats hålla mig, även om jag inte känt ett jätte stort rökbehov. Värst är det på morgonen när jag vaknar, "en kaffe & cigg" är standard och det är faktiskt jävligt underskattat egentligen, men jag får byta ut det emot något annat. En kaffe och.. ett telefonsamtal? Vad vet jag? Men jag ska hålla mig, det är jag fast bestämd vid, även om det kommer bli svårare och svårare.
Jag kommer bli bra i halsen och kommer dricka kaffe, combon är som sagt oslagbar och det kommer kännas precis som dtye gör just nu innan läggdags (att det är något som saknas) precis som det kommer göra de där sommarnätterna, dagarna utomlands på balkongen, dagarna på stranden, efter man har mockat i stallet, när man är ute på krogen och tar lite luft, när man sitter ute på uteserveringarna, ja ni fattar grejjen. Jag tycker att jag är för jävla duktigt som börjar redan nu. Det är lika bra. en massa + poäng till mig!

"näe, jag tror musslan slöt sig alltså"

Jag tycker egentligen att solsidan är lite sådär, men det där var nog bland det klockrenaste jag hört på väldigt länge. Ett riktigt bra citat.

whitney port for bikbok

jag verkar säkert jätte efter nu, men det var dte jag glömt som jag skulle nämna! Tycker det ska bli JÄTTE spännande! Som de flesta säkert redan vet släpps höstkollektionen bara i utvalda butiker i oktober 2011. Jag tycker Whitney Port har en jätte söt klädstil som jag älskar även om den inte passa på mig för fem öre. Något som skulle få mig på fall skulle vara om hennes kollega Roxy Olin fick vara med och lansera en kollektion! Hon har en lite mer rockig klädstil som jag älskar. Men som sagt Whitney var det ja, spännande!

solsidan

sen kommer jag och skriver det jag skulle skriva..
om jag lyckas komma på vad det nu var!

Silverstein - Apologize cover


You broke a promise and made me realize,

It was all just a lie.

Petter Feat. September - baksmälla


medicinsk baksmälla?

Idag är det samma visa igen, det var som sagt de här två dagarna som skulle vara sämst. Dvs, det blir inget jobb för mig i morgon, jag vill nästan till jobbet. Eller vad jag försöker säga är.. Jag behöver komma ut. Idag fick jag inte ens hälsa på min lilla prins idag.. kuul!
Ja, man får väl helt enkelt vila upp sig och ta sig i kragen i morgon och vara en "tuffing". Eller något. Känner mig riktigt ofräsch. Kollade in i mig mun och såg ja.. var och blod, mys! Så idag, för att trotsa smärtan gjorde jag en jätte tallrik med ett berg vaniljglass, smällt 100g marabou och 2 mosade digistive kex till frukost. Och till lunch blev det 4 pannkakor muuums! Men, det känns nu i efterhand kan man säga..
Jag kom fram till att på en hel vecka, alltså sen i måndags har jag ätit 4 riktigta måltider, dvs måltider som inte består av isglass, glass eller över koktamakaroner. Det är jävligt illa. Känner mig förstoppad.. uuusch!! Jag vet precis vad jag ska göra när jag är frisk, jag ska lägga om min kost, och jag har kommit på en genial idé för att gå ner i vikt innna jag får börja träna igen för tydligen får jag inte tränna förns 3 veckor efter operationen. Jag tänker börja rida igen när smärtan är borta, men jag får inte träna som jogga/springa förns efter 3 veckor.. "yeey" Så, min plan är genial! And.. jag kommer förklara den senare, hehe!

grattis åter igen!


ledsen i ögat

Det började med att jag hostade så hårt igår att det kom blodfläckar i handfatet. idag har varit en av de värsta dagarna i mitt liv. Jag är ganska tålig, dvs har en ganska hög smärttröskel, men idag kunde jag inte hålla tårarna. I morse hade jag så ont i halsen att jag inte ens kunde svälja vatten. Jag visste verkligen inte vart jag skulle ta vägen. Jag gick upp från sängen runt efter lunch, fick i mig en isglass, tvingade mig själv till stallet och åkte hem och la mig igen och gick upp halv 8. Jag har varit helt jävla lam idag.
Jag är så jävla trött på det här, även om jag blivit bättre till och från under dagen. Men att inte ens kunna gå ut och om jag kan det inte vara själv någon gång, lukta illa ur munnen och allt du lyckas får i dig smakar illa eller är fruset...
Jag mår illa just nu bara jag ser isglass. Jag kommer ng aldrig mer i mitt liv kunna äta isglass. jag vet att jag låter som en gnällspik och jag HATAR gnällspikar, men det här är fan inte kul längre.. åhh.. Helvete vilka värdelösa veckor jag kommer ha nu.. huhäää.. Nej, jag och mamma har hyrt the killers. Så, see you!

September - Resuscitate Me


i look old


Apollo Drive - Papercut


we did it!

19 mars, jag och Olle på annexet och Rise against!
bästa idag, fan vad glad jag är! Då var 2 konserter bokade iår, aaaaawesome!

HEL - VETTE

jag är så jävla trött på att leva på makaroner, barnmat och isglass.. Jag kan fan inte ens öppna munjäveln.. Det gör in i helvete skit ont. jag HATAR min hals, jag kan ju fan inte ens prata idag... faaan jag VÄGRAR böla.. åhhh!! #€!&"%=#&#°#!!

25.02.2011 19:30-21:00

I kväll ska jag på Jasses 20 års middag, medan s de andra äter något gott ska jag trycka i mig barnmat och när de andra ska ut på krogen och fira vidare, ja, då ska jag hem och sova. Så it may be to overkill men, har man sett ut som whitetrash i en vecka, då tar man var enda lite möjlighet för att se lite fräsch ut.

Malin lisette renard

Haha du må vara den knäppaste människan jag känner och ibland är du bra go du! Den här bilden fick jag i ett "krya på dig" inlägg på facebook av henne. Den är från sommaren 2009 precis innan vi skulle ut på bus. Du är för söt pullan!

idag är det fredag & idag är det löning

ja nu är jag uppe. Idag var det riktigt jobbigt att ta sig upp från den varma sängen. Speciellt när mamma legat och värmt upp den, har levt på min kvadratmeter i nästan 3 dygn (soffan) så, att komma ifrån den var riktigt skönt, inte minst för nacken.. Jag måste skaffa mig en egen soffa eller en ny säng... hmn, dilemma!
Nu ska jag göra något åt min morgonfrilla och luska runt lite, har lite planer ser ni! Men först, min älskade spotify, den ska uppgraderas!

"lyx frulle"


end of 24.02.2011

mina ögon börjar bli fyrkantiga och jag börjar se dubbelt, en timme kvar sen kan jag knapra och sova. I morgon går jag inte upp innan 8, jag vägrar och jag vägrar gå upp och vara "aktiv" direkt efter det också. Idag har jag riktigt ont i halsen och idag är jag riktigt slut. Håller tummarna på att det är något bra i tv rutan så jag somnar fort. god natt

i ain't playing love games anymore


Roos gör premiär på Firren

var riktigt kul att se. En lite mer än "normal pigg" Firren har stått inne hala dagen och malin är redan innan lite nervös för att rida honom. Så ska jag longera honom för att han ska få springa av sig lite och får inte stopp på honom.. Ja, vi gjorde väl inte det bästa första intrycket kanske, men sånna är vi. Och det berodde mest på att jag inte kan smacka eller prata med honom, hur fan ska han fatta vad jag vill då?
När Malin väl hoppade upp gick det bra, man såg att hon var nervös men det är man alltid första gången på någon annans häst, speciellt när man är van vid att rida en häst som är hälften så stor. Men det gick riktigt bra och jag hoppas att hon kan hjälpa mig mer nu bär jag är sjuk. Blev ett 20-30 min pass med mycket skritt och jobb på volterna. I morgon ska jag longera igen, ska se om mamma kan ställa upp och följa med mig och köpa "tömgrejjer" så vi kan jobba lite båda två.

PIC Firren & Uinur 2010 by me

idag ska Malin prova att rida Firren, fan vad glad jag är att jag har folk som försöker hjälpa. Håller tummarna för att det ska gå bra och att hon vill hjälpa mig nästa vecka också.  Längtar som fan tills jag kan rida igen, så snart bär dte av, mot malin och hämta kläder, sen mot Stall lilla Ekbacken

"om blickar kunde döda"


flowers

farmor & farfar kom precis förbi, de kom för kaffe och elins bak och hade med sig rosor i 3 olika färger, vita, rosa och lila. De var riktigt fint. Man blir otroligt glad av att veta att folk tänker på en och bryr sig om en ..

keep it up sunshine

jag insåg precis att jag varken druckit kaffe, rökt en enda cigg eller ätit något annat än glass och över kokta makaroner sen i söndags. Och ändå har jag inte tappat huvudet eller flippat totalt. Jag är chockad. Fy fan vad jag är bra!

patricia får mig att göra pinsamma saker


Rise against - savior


träning och färdighet

redigerar bilder, fotograferar och kollar när syrran bakar och hoppas på att jag ska lära mig någonting.

i got this thing for cameras


don't show any pain

and try to
go to sleep.. good night

ain't a fucking vaccation

i morgon har jag faktiskt en kort, men ändå en befintligt "to do list" den lyder som följer:
  • 09:40, ringa Ann
  • 10:00 Firren skos i stallet
  • 13:00 ringa Firran
  • 14:40 möta Svampe i fredrika med Firran och hämta mina boxsaker
  • Hänga upp tvätten
Så om jag har mer tur än vad jag har just nu, så ska jag lyckas genomför det där också. Håller tummarna för att jag är lika pigg i morgon som jag var igår, för idag har det väl inte varit allt för bra. Nog om det. Jag jobbar på det!

one secret

there is this one person..

kelly osbourne, vilken skillnad!


Bilderna ger inte färgen rättvisa men,

i like it anyway!

idag var jag i stallet

var länge sedan jag såg min lilla mupp så glad över att se mig, Gick riktigt bra att longera idag, han var pigg och bara sprang sprang sprang. Hittade inte mina hjälptyglar så idag fick jag vara lite kreativ och skapa mina egna. Gick kort och gott riktigt bra och i morgon kommer hovis. Så i morgon blir det vila igen, ska kolla med Malin om hon vill ställa upp och rida lite nu när jag inte kan. Så i morgon ska hennes otroligt snälla mamma både skjutsa ner mig och hämta mig från stallet när det är klart, Ann är otroligt snäll måste jag säga!
Är lite kaos på ridfronten pga min operation och andra småsaker. Men jag jobbar på en lösning på det, så det blir mer fokus på stallet snart. Ska i morgon skriva ner en lista på vad jag & Firren behöver och sen i helgen ska mitt skåp städas ut. Nu ska det bli ordning på torpet, min del iaf.

I'm not who i'm supposed to be

Idag har jag haft mer ont än de andra dagarna, doktorn hade alltså rätt, jag kommer känna att jag lever resten av den här tiden.. great! Idag har jag varit utanför dörren, 3 ånger till och med. Gick ner till konsum, det brukar ta mig 10 min om jag går riktigt fort men i och med att jag inte fr anstränga mig tog det ja, 20-30 min? Det var så skönt att bara komma ut! Mindre skönt var dte att se kassörskans blick när hon för andra gången frågade mig vad det var jag skulle ha.. Haha ja, jag kanske ska investera i en tolk den närmsta veckan?
Det krisade också till sig idag så jag var hårmodell för Elin, som ska fixa till mitt hår då det blir helt klart nästa onsdag. Så nu har jag nästan samma hårfärg som Kenza (kommer inte på någon annan med liknande färg) och är jätte nöjd, det är kul med lite skillnad! Så, nu är jag väl.. ska vi säga ljushårig? Det är som sagt inte klart, så dte kommer bli jääävligt bra, tror jag!

sista medicinerna för idag and i'm off to bed

i hope you have some sweet dreams

i miss you all the time


the firework

when i find the one that makes me happy
i'll stay forever and never look back

jag är taggad igen!

Att bara sitta en hel dag har fått mig att inse varför jag mått så psykiskt dåligt under hörsten. Jag vet precis vad jag behöver som jag säkert sagt hur många gånger som helst men nu är det verkligen inprintat i huvudet på mig. Jag Behöver träna. Inte bara ridning utan kondition och stryka utöver det.
Så nu när jag faktiskt också tagit mig i kragen och slutat röka (jag har inte rökt sen i lördags och har inga planer på att börja med det igen heller, är otroligt stolt över mig själv) ska jag kolla runt lite på gym i närheten och se om jag kan gå på 1-2 pass i veckan, kanske 3 men några iaf. Jag är galet sugen på boxning! Vill gå till gymmet och verkligen spöa skiten ur någon! åhh vad jag saknar!
Så, när halsen är helt läkt, då börjar jag med att röra mig mer, jag ska bli mer healthy och pressa i mig mer frukter och grönsaker också och verkligen börja bli lite mer hälsosam. Vem vet, mina hudproblem som uppståt det senaste året kanske försvinner tillsammans med de extra valkarna jag samlat på mig och mina bröst kanske bli mindre i samma veva? Ja, inget av det skulle sitta helt fel. Och jag menar, eftersom jag endå inte har någon pojkvän som tar upp min tid är det bättre att jag slösar den på bättre saker än att sitta vid datorn, skulle t.ex. kunna gå hem från stallet om dagarna och sitta 20 min mindre vid datorn? You get my point, "i wanna celebrate and live my life"

jag saknar min bebis!

har varken ridit eller varit i stallet på två dagar. I morgon skiter jag i vilket, i morgon ska jag ner och pussa på min bebis och longera så han får springa av sig lite, det är han mer än värd! Stackaren att ha en så o smidig mamma! I morgon blir det mys pys!

där med basta!

har inte varit utanför, jag har inte ens öppnat eller rört vid min ytterdörr sen jag kom hem från operationen igår. Jag känner mig helt instängd, jag hatar det. Jag har varit hemma mestadels av dagen själv och ja suttit här hela dagen, jag har inte gjort någon som helst nytta. Visst man måste ha sånna dagar också men, i morgon blir det andra bullar! I morgon ska jag plugga körkort och ställa mig i bostadskö. Så det så!

i can't help it, I was


18.02.11


yeah i know..


faked nudieness


the oc

ja vad ska man säga, jag har inget liv utanför soffans kanter just nu. jag haaaatar det!

next time, the answer is yes

next time i'll go with you

jag är inte den som är den.. men!

Börjar bli riktigt hungrig, och jag har normalt sätt inga problem med att äta när jag är hungrig, men nu, det går bara inte. Det här är för jävligt. Jag kan inte äta yoghurt för det klibbar fast, jag kan inte tugga, jag kan inte äta varmt för de bränner, jag kan knappt svälja mina mediciner för jag är så svullen/varig eller vad fan det är. Fan vad jag är trött på det här! Nu ska jag försöka få i mig något, försöka borsta tänderna och kolla om Elin vill kolla på film med mig. Tills det är dags igen. Vilket otroligt roligt liv jag har, *yeeey*

it's so cold


tisdag? eller?

har precis eller för en stund sen tryckt i mig en risifrutti och sitter och nöter min nickleback lista på spotify. Nu sitter jag och funderar på om jag ska skissa om på en design mm för att fördriva de dagarna jag ska vara hemma på ett lugnt sett. Eller rita en plan på hur mitt rum ska se ut, vill få det lite mer "vuxet" med en mer Lina touch! Så hoppas jag på att få lite besök av Ellan och kanske Firran. Ska messa Ellan och kolla vart hon håller hus om hon kanske vill ha en lunchdejt med mig och min glass.. Är galet trött på det här redan men, det är bara några dagar kvar hoppas jag!
Ja, jag kommer tillbaka väldigt snart!

känsliga läsare, kolla ej på bild till höger

Tror de flesta förstår mitt konstanta illamående och det jag menar med svullet gomsegel. Ser ut som någon sytt fast en köttbit och hällt senap vi sidan av. Tyvärr är det inte det, det är bara naasty!

oh yes indeed


Angus & Julia Stone - You're The One That I Want (cover)


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

jag har några av världens underbaraste vänner och kollegor. Det värmer i mig och tårarna smyger fram när man tänker på det och känner hur mycket folk (ni) verkligen bryr er om mig. Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna det men ni ska få tillbaka det, tusen gånger om! Tusen tack för att ni bryr er och visar det, det betyder otroligt mycket för mig och är precis vad jag behöver just nu.. tack!  

and now it's rehab

jag gjorde det och det gick bra, det tog lite längre tid än väntat, men jag spring inte från väntrummet innan operationen och jag mår överlag bra. Så jag ska inte klaga. Jag kan prata även om jag sparar på det så mycket som möjligt, det är inte skönt för fem öre kan jag ju säga.
Jag har en "mat och sovklocka" och 3 eller 4 olika mediciner som jag ska ta visa tider på dygnet. dos nummer 2 (för idag) tog jag för snart 2 timmar sen och 00:00 i natt är det dags igen. I don't like it! Bortsett från det, att jag har ont i munnen hela tiden och att jag inte får göra något (inte ens i stallet) är det inte så farligt som jag trodde. Men som sagt vem är jag att klaga, det är en eller två veckor det handlar om, tvinga i din glass, vatten och håll käften kvinna! Så det så!
Haha det roligaste samtidigt som det är bland det värsta minus illamående idag var nog:
1. När jag vaknade upp ur narkosen och säger till mamma "mamma, har du kollat kondensoren? Den måste lagas!"
2. "mamma J ligger där borta, ser du honom? Han är också här!"
3. Det tog mig 45 minuter att få i mig 3 pannkakor, som är det, 2 isglassar och en donken isglass som jag fått i mig idag!
bilder för rolighetensskull (och för de okänsliga) kommer i morgon höhö

and then, you don't give a fuck


ismen ft. sober - we don't give a fuck


nu ska även jag försöka sova!

önska mig lycka till i morgon, jag har en känsla av att jag kan komma till att behöva det.
Nej nu får jag skärpa mig. Skriver igen (troligen i morgon em) när jag är hemma från sjukan igen. puss på er!
så såg jag ut igår och då tyckte jag jag var jäävligt snygg.

sofia tenggren

Du är för jävla bra! Du tror alltid på mig, du säger alltid vad du tycket och jag kan alltid lita på dig till 1000 %. Jag är så otroligt glad att du är min vän och att i har kommit varandra så mycket närmre för varje gång vi ses. Vill verkligen att du ska veta det och att det du sa igår kommer finnas med mig i bagaget varje dag och få mig att må bra! Tusen tack för dit stöd, jag är lyckligt lottad att ha en vän som dig! <3

Miley Cyrus - When I Look At You

från den sorgligaste filmen jag någonsin sett, the last song. Denna låt är mer än värd att lyssna på!

söndag

Har ätit en sjuukt god middag, haft en mysig dag i stallet med mig själv och firren, solat, kollat på solsidan, pratat med firran, fått "pepptalk" av Jocke, träffat ellan och träffat rille. Min dag har helt enkelt varit fulländad tills nu. " timmar kvar tills "fastan" börjar och ska upp idigt i morgon. Är redan nervös som fan.. Äh, skit samma. marabou och musik, puss på er!

Miley Cyrus - Can't Be Tamed


i show you the way to go

Igår kväll toh jag steget. I morgon är det dags för min halsmandels och näs operation och nu känner jag att jag väljer att leva fullt ut. Jag vill ha ett långt liv och inte det korta som en läkare förutspådde mig sist jag var inne för luftrörskattar. (jag tror att han överdrev för att skrämma mig, men ni nära och kära vet vad det handlar om och det stannar där tack.)

Så igårkväll stog jag ute i -22 grader och tog min sista cigg, inte mysigt för fem öre noch jävligt framstressat men. När jag kom in klippt6e jag sönder de ciggen jag hade kvar i mitt paket. Ett stort kliv åt rätt riktning, nu jävlar. Jag har ett undantag för min rökning, det är min 20 årsdag (även om jag troligen inte kommer vilja röka cigarr då) Nikotinfri vattenpipa är också ok. Så från och med nu: den som ser mig vara i närheten av att röka/köpa eller röra vid en cigg.. SLÅ MIG HÅRT I HUVUDET! fell free! tack!

Så, now i choose life and i'll hope the smokers follow my way to go!


gårdagens ridturer!

I går var det en lång dag i stallet, från på morgonen till halv 1 för att vara exakt. Hade sjukt kul med Ellan som alltid och vi hjälptes åt hela dagen lång. Så igår red jag både Irre & Firren. Det gick jätte bra på dem båda, speciellt på Irre eftersom han (självklart) kommit så mycket längre än Firren i ridningen och blivit riden mycket mer sen jag red honom sist. Var riktigt kul! Var inte den mest seriösa ridningen, men när jag red irre kände jag hur långt jag själv kommit i ridningen och att jag själv har utväcklats. Den känslan är svår att beskriva, men den är sjukt underbar att ha i kroppen när det gäller någonting men brinner för!

Firren krigade på som vanligt, han gör större och större framsteg varje dag, Igår red vi bara på volten eftersom vi hade ett stall att ta hand om, så det blev ingen galoppträning igår, men det ska vi försöka fåtill idag. Igår blev det istället coachning från Ellan som hoppade upp och gav mig lite tips och trix som jag också ska träna på idag.

Hööks hade 50 % på sitt sortiment igår. Så min häst fick äääntligen ett varmt nytt täcke! Ylletäcke, och 400g utetäcke och ett fleece täcke med hals, detta för 900:- Riktigt bra pris! Så igår blev det två ridpass för min del, för se hur många det blir idag eller om det räcker med en ridning idag. åk till hööks och fynda!

åter igen, en obeskrvivligt bra helg!

Helgen började med att jag äntligen kom iväg till solariumet i fredags, efter det skull ejag ju som sagt hem och fixa men, jagt har världens underbaraste kompis Ellan som ringer mig och det blir vin och filmkväll i stugan vid stallet efter jag och Catrin krigat till ridhuset!

Gårdagen började med att vi klockan 7 gick upp för att mata hästarna, då vi hade tänkt sätta igån direkt.. det var - 20 grader ute.. Det gick inte så bra (resten av stallbiten tar vi i en annan kategori i nästa inlägg) efter det blev det snabbt hem, duscha, packa om väskan och övningsköra (som gick STÖRT bra) till torvalla för att käka med Firran & Fia. Flyt som vi alltid har hade torvalla precis slutat servera varm mat, så vi fick ta en chocklad så länge och vänta på Fia för att begen oss till The lounge!

Innan the loung som jag för övrigt ÄLSKAR bar det av till del la vita (?) en pizzeria för att käka och möta upp Fias pojkvän Love! I the lounge var det vin och asti i stora lass, spel och underhållning på toppklass, dvs tills det började gå liite utför. Jag och firran var ju hundvakter (jag precis som vi har tolkning på det och firran bokstavligen). Så när vi kom hem blev det godis, macka, cola John tucker must die och the last song. Och..  jag tog steget. Jag förklarar mer sen!


Idag, ganska snart ska jag ringa mamma och troligen ta mig min 2.5 km promenad hem. Efter det bär det av till stallet för sita ridturen på Firren för ett tag. Hade också tänkt hinna mig på att sola och länsa ica/konsum på all isglass de har innan Rille kommer över för en efterlängtad (från min sida) kaffeeeee!

Dags att sätta igång med livet, puss på er!

3 minuter and i'm off

inte jobb på minst en vecka, ska blii sååå skööööönt! nu drar jag! puss på er!

chillin by a moment

Lunchdejt med Firran & Patricia, Rille och Jocke och Niklas från syd, ni gör seriöst min dag..
Fy fan vad jag har skrattat i telefonen och vid datorn idag!


en sån där dag ..

idag vet jag inte vad som är fel på mig. Det börjar med att mamma släpper mig (som alltid) i västerhaninge och jag ska ringa Firran och kolla vad hon är. På stentrappan påväg ner till tåget missar(?) jag trappsteget, snubblar baklänges och åker kana ner för resten av trappan. Jag hade en sån sjuuuuk jävla tur att jag inte slog i huvudet, och att ingen såg! Tack älskade tjocka halsduk <3

Efter det går jag till pressbyårn och skäms för mitt felsteg och tröstköper mig en readbull som jag bestämmer mig för att öppna på jobbet. Jag öppnar den, ställer den mitt framför mina pärmar, som jag ska börja bläddra i, vad händer? Jo, jag spiller ut halva redbullen om mitt skrivbord.. Som just nu luktar red bull light.. Bra lina! Vad mer kan gå fel idag?

Adele - Rolling In The Deep


i love my family


suggah suggah suggah

Sitter och nöter Jessie J - do it like a dude äter en ost&skinkmacka och dricker vaniljte. Har fortfarande fruktansvärd huvudvärk och rädd för att bli sjuk innan måndag som jag är så tar jag dte lilla lugna, det blev varken sola eller stallet idag. Det får bli i morgon om huvudvärken släppt! Istället blev det kör korts plugg, tid med familjen, helkropps skrubbning, hårinpackning och kvalitetstid med firran i luren.
Nu ska jag göra mig i ordning inför morgondagen, fundera på hur jag ska lyckas behålla min mittbena till i morgon, packa som vanligt och ja.. sova? haha godnatt!

17.02.2011

"svarta änkan" med skindetalj på leggingsen

oj oj ooooooojjj

Börjar packa ihop lite i smyg sådär. Alla tåg & bussar går i tid, det ser bra ut. Ska ringa Lisa innan jag glömmer det. Blir teoribok nummer 2 som ska invigas på tågresan hem idag!
Sen bär det först av för lite cancer strålar i västerhaninge (om jag orkar och min huvudvärk släpper) där eftrer direkt till stallet och skritta ut med Catrin runt 18:30/19:00-tiden. Efter det bär det av hem för sen middag, ansiktsmask och hårinpackning med elin.  Hur ska jag hinna komma i säng innan 11? maj gaaad!

Min planering kommer inte gå ihop känner jag redan nu, ge dig inte in på saker som planera och matlagning lina..!

my sweet dreams

* jag vill åka till rio och runt i Brasilien
* jag vill åka till new york
* jag vill åka till London
* jag vill åka till Ibiza
* jag vill åka till miami
* jag vill fira nyår i vegas
* jag vill åka tillbaka till rhodos
* jag vill flytta.. evt till göteborg
* jag vill gå min bartender utbildning i London
* jag vill öppna en egen krog/ restaurang
* jag vill skaffa hund

Några av de här är mina drömma och dessa ska jag uppfylla!

don't act like i never told you

People hate on you because you'r skinny, people hate you because you're fat. They hate because you're pretty, they hate because you're not. Seems like no one can win in society onw a days


jag har gjort det här så länge, jag kan lika väl fortsätta

det var länge sedan det var så här dött på jobbet. Den som gjorde min dag idag än så länge var Kenta, en av teknikerna som tycker så synd om mig för att jag bor så längt från jobbet. Berättade att det tagit mig 4 timmar hemm förra veckan, så säger han bara "men lilla gumman ring så kör någon av oss hem dig, så får det inte vara" Ibland känner jag mig som företagets jättebebis, men ibland känns det också väldigt bra!

Kan ju vara ärlig att säga, hade det inte varit för att vissa kunder är så trevliga, tekniker så allmänt underbara och Uffe (när han är på bra humör).. Då hade jag aldrig suttit kvar här!

work..


Don't give in, don't let your memories break you


Love is nothing but a psychic suicide

My heart is under arrest again
But I break loose ..


"vifta med händerna fjortiz"

ibland måste man bjuda på sig själv, och jo.. jag ser ut sådär just nu, för att skydda läpparna! haha illa!
Puss på er!

tidigt hopp i sängen

är helt slut efter dagens bravader. Jag tro ingen kan fatta hur nervös jag är när jag börjar tänka på att det inte alls är många dagar kvar tills jag ska opereras, känns så skrämmande. Jag antar att det är därför som dagarna känns så otroligt långa också. Men idag har jag varit duktig, jag har läst ut en av mina körkortsböcker och gjort testet i den och faktiskt lyckats mycket bättre än va jag trodde, haft en bra dag i stallet och lyckats "helt okej bra" men min redovisning idag. Och nu ska jag lyckas med ännu ett mål, komma i säng i tid. Nej höre ni ni. Ni ska jag packa väskan (igen), ta min natt cigg (igen) och lägga mig i min iskalla säng. Sov gott!

2 dagar i rad

min häst är bara så underbar och helt enkelt bäst. Gjorde samma sak idag igen fast hade honom lite mer inspänd och han tyckte fortfarande att det var lika kul, inte minst för att vi hade sällskap av 2 andra hästar på volten. Att rida under stjärnorna och att det går bättre och bättre är så underskattat. Finns inget mysigare trotts minusgraderna! Vi kommer bli oslagbara i framtiden! <3

16.02.2011

väldigt oinspirerat, fult, bekvämt och enkelt .

test 1

Har gjort del ett av min redovisning idag, gick väl inte för bra och var allmänt oförberett. Jag som gick och la mig lite innan vad jag trodde jag skulle lyckas med bara för att. Jag som gav mig fan på det här, jag hatar att jag tar kretik negativt varje gång, och att jag inte blivit lärd vissa saker rätt från början. Ä ovant och lite småobekvämt att ha någon som lyssnar på de samtalen man har med kunderna, blir riktig konsentration och fokus idag, kommer vara helt slur. Men..  Som i riesen reklamen "Ähh, allt ordnar sig!" Nu ska jag ladda och rocka sönder test nummer 2!

Just nu längtar jag efter 4 saker:
* lunchdejt med Firran
*
Rida Firren
* Sova
* operera halsen & Näsan så jag blir pigg någon jävla gång!

As one we are everything, as one we are everything we need


ska lyckas med målet för dagen

idag ska jag vara i säng i tid.. Dvs innan halv 11-12.
Så nu ska jag göra mig klar inför natten, packa, ta en cigg och sova. Så rolig är jag!
sov gott!

15.02.2011


en underbar dag i stallet

När jag kommer till mina lilla älskling ser han lika glad ut som vanligt, man blir verkligen varm och glad i hela kroppen av att se hur glad han blir. Och han blir ännu gladare när han ser min mamma. Ska nog börja muta honom lite jag med höhö, aldrig!
Idag orkade vi inte kriga upp till ridhuset. Så vi passade på att utnyttja fantasin lite. Så vi red på volten i den minst 40 cm djupa snön. Det var riktigt roligt och Firren älskade det! Det var svårt att få honom att bara skritta i början, men det gick. Red med gogg och 3delat bett för att han skulle få jobba lite extra, så vi red volter, serpentiner, tempoväxlingar och allt detta utan att bråka en enda gång. Det var bara så underbart! Det gick så himla bra och var så kravlöst, det var precis vad vi behövde!
mer dagar som denna tack!

goals

har kommit fram till att jag känner att det är mycket som håller mig tillbaka från saker i livet som jag vill uppnå/uppleva. En av mina nyare vänner har fått mig att inse att man kan lyckas med allt om man verkligen bara ger sig fan på det. Och jag tror han har rätt. Så efter min operation ska jag verkligen tänka på vad jag vill, spara pengar och se till att göra det! Och jag ska blogga (som vanligt) och om hur jag faktiskt ska lyckas uppnå mina mål!

14.02.2011


!


ändringar iår, vi tar det när jag kommer hem!


15 min kvar

sen är planen att jag ska försöka ta mig till vh, sola med Firran & Jasse och sedan ta mig till stallet och rida. Vill inte lämna kontoret, kommer frysa till is på vägen hem. iiiinte kul!

i praktiken

idag har jag inte bara suttit på kontoret. Idag har jag varit i restaurangen 3 våningar ner och fixat lite samt vart på citygross och sett hur manm byter dörr på en kyl. Känns ganska basic. Men satan i gatan vad jag bara vill hem och sova nu!

GC part 2; playa del ingles

   

3 kvällar av resan (vad jagf kommer ihåg) Spenderade vi i de turisterna kallar för gran canarias party stad, också kallat "hållet": playa del ingles. Sista dagen fick vi dock veta att om man verkligen är partysugen är det las palmas som gäller och en klubb vid namn Jumbo. Jag tar det i nästa inlägg.

Bortsett från att man blev inkastad av inkastare (låter självklart) på sunkiga barer eller mer hak hade jag bara roliga utekvällar i playa del ingles. Standard baren för oss blev GG, dvs Grabbarna grus där vi träffade många nya & gamla vänner samt träffade otroligt roliga skandinavier.

Om man ska festa ska man definitivt till playa del ingles och gg, efter det ska man vidare till china white som är den första efterfesten och ett riktigt bra rnb/reggeaton ställe som mixade musiken med lite house vibes! Det bästa med det stället var att det alltid var överfullt och att alla dansade, det var inte en enda person som kunda stå stilla. Efterfest nummer 2 kom vi dock aldrig till, men det känns som att föra, 3 barer + efterfest 1 räcker ganska gott ändå.

Det vi också kan konstatera med utgångar i playa del ingles är att dte är mest folk som stuiderar till bartenders, jobbar i GC eller marockaner som tagit båten över havet för att jobba kvällar. En grej som också är konstaterat är att det är bra att gå på happy hours. Och det är ganska oklart vilken tid de slutar (beroende på vilken bar du är på) men om man får 6 bira till priset av 2 + 2 shots om det är fylla man är ute efter, då spelar det inte så stor roll.

För att avrunda.
* alkoholen är billig och över lag god
* Ålders skillnaden på de som går ut är brutalt stor, mycket märkbart
* Man ska akta sig för marockaner som är inkastare
* Man får en natt man sent kommer glömma, om man kommer ihåg hur man kom hem
 


don't act like you don't know it

i don't care if it's a lie or if it's true. It's no big deal. Atleast i know you also
are thinking of me.. And right now.. that is all that matters to me.


goo goo dolls - slide


alla hjärtans dag

har varit en otroligt bra dag, minus jobbet. Men i övrigt, otroligt bra!
blir klippt nu, spännande. puss på er mina hjärtan!


Christina Aguilera - Express


but we're all too scared to say the things worth saying

"i wanna see you.. soon"


redan en händelserik dag

Man går ut och inser fasen, det är ju riktigt kallt ute.. Så ser man på termometern att dte är -17 grader ute och vill bara krypa ner och lägga sig igen. När man nästan kommit fram till jobbet tar det tvärstopp - köer! Så jag kommer 15 minuter försent.. På detta fungerar inte min dator, jag akn inte logga in på min kollegas dator och jag kan inte koppla på min telefon.. När jag sprungit runt halvabyggnaden & ringt kundtjänst så "woops, nu fungerar det".. suck

Ja asså, mitt liv är det konstigaste jag varit med om, än så länge. Det kan ju vända (?) På lunchen gör jag ett tappert försök med min varamkoppen svampsoppa jag tänkte, men dte är ju svamp i, det blir ju gott! Men.. Det blir varmtvatten med svampsmak som tar 20 minuter att få i sig, och.. det är en halv centimeters pulversvamp i.. Mättande! Så jag tryckte i mig en lite macka med ost och skinka till frukost. Men jag har mina förberedelser och jag ska lyckas. Trotts allt detta är humöret ändå hyffsat på topp. Duktig tjej!

vi ses i drömmarna


hårdkörning

i morgon börjar allvaret. Då är det EXAKT en vecka kvar tills det jag fruktat sen ett bar tag tillbaka, och då är det bara 6 dagar kvar tills jag klecker ut ett mission och en mycket bra överraskning jag har. Hoppas vid min gud att jag klarar det, jag SKA klara det! Så, i morgon börjar jag mitt soppätande och ska göra en hel vecka. Jag har laddat upp (med denna gång) blå koppen, jag vet inte hur man tillagar den, men det blir säkert bra. Det är faktiskt inte för att gå ner i vikt, det r förberedande syfte för mig själv, så det är inte så sjukt som det låter, ni kan vara lugna.
Nu ska jag se om jag hittar något gott, trycka i mig det och tagga till inför i morgon! Det blir en vecka med frukt(?) vattenmelon och soppa. wish me luck, jag ska klara det! Sen när allt är mer än återställt ska jag ta tag i min träning igen, jag ska banne mig bli miss 2011, nu jävlar taggar vi till!

push it


komma på sig själv

jag tror att jag är svag för killar som har solbrillor på sin profilbild på facebook.. haha

oslagbart bra helg!

Kan inte finna ord. Den har helt enkelt (för min del) varit bra från fredagkväll till nu, och jag har inga planer på att det ska ändras heller! Jag mår bättre än jag förtjänar, har sovit 5 timmar, kom precis hem från stallet och kommer troligen avsluta dagen framför solsidan i min obekväma soffa! That's about it för helgen!

this time baby, i'll be bullet proof


12.02.2011


tonight

snart bär det av emot Buddha och Jenny där det väntar middag, Martin, Elin, alkohol och disney! Efter det om jag kommer orka, vädret tillåter och klockan inte blir för mycket bär det in till stan med brudarna för bus. I'm on!

en prefekt lördag by far

när jag vaknat alldeles för tidigt blev det prat med min extra mamma nummer 3 (Bettan, firrans mamma) Sen bar det av till stallet och rida plutten. Fick sällskap med Catrin på galoppbanan i den säkert 1 meter djupa snön. Firren tyckte det var jätte kul och var jätte taggad och väldigt trött efteråt. Vi har börjat få upp kondisen båda två känner jag! I morgon blir det samma sak igen, riktigt kul att rida med Catrin, vi kommer igen när vår kondis kommer! Det gäller att passa på medan man endå har chansen! Hade pisåa ( nej jag vet jag kan inte stava) och tur var dte måste jag nog säga, annars hade jag nog trillat av några gånger! Är dock synd om min lilla skatt, han har fått JÄTTE skavsår av sin sadelgjord. Så imorgon blir det hans fula hoppsadel och en sväng förbi stav och köpa ludd till gjorden!

from the week


spännande

nu ska jag dra mig hemåt! Ska bli spännande att se hur lång tis det tar/ om man kommer hem!
Då blir det stallet, rida ut i snön, träffa jasse & Firran och förhoppningsvis hinna sola.
see yaaaaaaah!


för mig, STOR skillnad

 
före                  efter
och jag velar fortfarande och låter det vila.
we vill se what happends with that


ibland bara älskar jag uffe!

lina: jaaaaaaa!! Bussarna ska äntligen funka!!
Uffe: va?! Ska bussen sjunka?
Lina: "har bussen punka?"
Uffe: nej nej, ska bussen sjunka?!

i have never been smart in love

"I let the bad ones in and the good ones go"
kortfattat.. 3 veckors slöseri med tid.. hej då!.. :)


ålder & nostalgier

hade min vardagliga lunchdetj med Firran. Det var så mysigt!
Vi började prata om gamla minnen samtidgt som jag stod och köpte cigg på citygross. Då, för första gången på över 1 år frågar de om legg. Kassörskan var ganska rolig också när jag sa att jag fyller 20 iår, och sa att man måste fråga om man är osäker, och att jag skulle ta dte som en komplimang vilket jag självklart gjorde! Plus att jag fått många komplimanger för mitt nu ganska mycket ljusare hår.

På lunchdejetn disskuterade vi (förutom alla min pojkvänner) gamla minnen och hur sinnes sjukt dte är att vi inte har mer rynkor än vi har (vi har inga). Det låter kanske konstigt, men vi kom fram till att dte är konstigt eftersom vi först och främst missbrukat solarium och sololja oerhört mycket och att vi till och med under en hel sommars period hade som dagsrutin: Sola utomhus tills solen gick ner, dessutom men någon form av olja - gymma - sola solarium. Det är helt sinnes!

Tyckte det var ett ganska intressant samtal

going on lunch


Jessie J - do it like a dude


snö kaos

tog mig jätte lång tid att komma hem igår, längre än väntat. Så dålig update, jag vet! Men idag går jag hem tidigt, eller tidigare för hoppningsvis och då jävlar i min lilla låda, då blir det updates om jag inte kan rida och har mer tillgång till datorn!

Igår blev dte mys med firran en stund vid top model och facebook, dvs inget cancer framkallade för mig. Det får dte bli ikväll istället, om jag har tur. Nej, nu måste jag vakna till liv och sätta igång med jobbet, eftersom jag har minst jobb av alla på min avdelning idag.. jag älskar att jobba stäning & öppningspassen.. obeskrivligt!

guldkorn

det är en bättre dag idag, idag är dte många som gör mig glad.
Jag är tydligen en tuff tjej, en liten tjej och en jävligt duktig tjej på att skruva samt är väldigt skruvad.. haha kul!

lång lång dag

idag slutar jag fem. trodde klockan var ett nu men ack, den är bara 12. Och kollar man ut ser man snöoväder och tänker japp.. Då kommer man hem i tid med tåget - NOT!

Fan vilken bitterfitta jag känner mig som, jag får sluta med det! En rolig sak idag är att jag har fått skruva lite i en draughtmaster. Min mentor blev lite impad, that's how i roll dudes!

Efter fem blir det till att ersätta sol bränna med lite cancerbränna om firran möter upp mig, sen får vi se vad jag och frugan hittar på för bus. I'll talk to you later, mycket att fixa atm.

09.02.2011

 
tröja: Zara linne: gt treggings: gran canaria
halsband: gran canaria


#)%¤#!&=()&=!%=("#/!&"(&!!

det är inte min dag idag.. jag är så jävla arg!
nu ska jag försöka varva ner, skita i att planera in saker som änå ALDRIG blir av! Blir så trött... ÅHH!!
N blir det ben & jerry, "middag" och i rymden finns inga känlor. hej!

skor.. skit!

Som om daen inte kunde gå mer utför! På denna pissdag har Firren tappat en sko. Inte kul alls! Så det blev inget rida idag,istället blev det till mys i stallet som tur är och ringa hovis.. Håller tummarna för att han kan komma ut och ko om honom i morgon så jag kan rida. Där sprack planerna igen.. )=("&#%!&/)%== .. typiskt!
 


2 minuter and bromma, i'm off!


resten av dagen

stallet, försöka hinna till Johans ufföretag, middag hemma, resan part2, försöka planera, tagga ner och sova


i'm a dreamer


solo tripp 24-25/4

wohoo i'm awesome!
Nu är det klappat och klart, jag är en stor tjej nu så detta kommer bli nemas problemas! Den 24:de april bär det för min del av ner till falkenberg och Hoffmaestro! Dvs, jag lyckades med en del av min planering, wohhoooo!! Hoppas på att jag lyckas få med mig sällskap, men man ju vet ju aldrig med den saken, om inte annat kommer jag växa av det som tusan och, stockholm boogie och hoffmaestro, det går INTE att missa!

caput & finito

Har så mycket att göra efter jobbet att jag är helt slut. Jag hinner inte med hälften av det jag skulle behöva hinna med, jag hinner inte ens städa mitt rum. Är helt slut i huvudet och sitter just nu och drömmer mig bort och håller tummarna för att jag har ipren med mig som jag kan stoppa i mig. På detta har jag också fått hemläxa från jobbet. någon som vill ge mig ett liv?


stress

måste komma i säng nu, är helt död i kropp och själ.
ska försöka slänga in part 2 av gran canaria bilderna, har inte de på den här datorn.
Har en hel del bollar i luften, ska försöka hinna med alla också, vi får ta det mer i morgon. puss på er och sov så gott!


08.02.2011

 
 
mocka jacka: gran canaria linne med tryck: jc treggings: gran canaria
fågelhalsband: gran canaria ring: gt skor: din sko


ridhuset med catrin & moses

yes vi kö för fulla muggar nu för tiden! Eller ja, vi försöker så gott dte går så länge vädret tillåter.
Idag hade vi turen att få sällskap med Catrin & Moses up till ridhuset. Gick mycket bättre idag än vad dte gjorde igår. Vi tränade fortfarande på attgöra "riktiga" stora fina volter och fktikst rida längst fyrkanten utan att ha rumpan innanför eller bogen 5 cm från väggen. Det ble mycket trav och firren tyckte dte var riktigt roligt!

Blev en mindre fight också, men vi måste lära känna varandra lite bättre! Red mycket volter i alla dess former och lite överallt i ridhuset. Tränade också mycket halt-trav-halt-trav fö att käna att man får bättre kontroll i ridningen. Hade gogg idag så ela passe blev därför lite extr jobbigt. I morgon ska vi bara skritta runt kvarteret och ta det lugnt så vi sträcker ut alla stela små muskler. Om inte firren har dte så kan jag ju säga att jag kommer ha täningsvärk imorgon. Ett extra stort tack till Catrin för skjutsen hem! mina en är helt döda just nu!

06.02.2011


kofta: gt treggings: h&m halsband: gran canaria


i'm fuck'd up

känner att jag inte hänger med för fem öre idag, riktigt rookie.
nu ska jag dr amig från jobbet, hem och käka, slänga på mig paltorna och dra ner till stallet och rida till ridhuset med Catrin! Hörs ikväll!

bloggar jag älskar

http://hangoverdoll.se/ 
http://dudesdownunder.wordpress.com
http://angelicablick.se
http://whyzoom.blogg.se 
Http://emojosse.blogg.se
                                                                                                                   


konsert måsten iår!

hoffmaestro 24 april i falkenberg
Foo Fighters & Band of horses 22 juni på staion
Dead by april 20 juni i gbg - VERKLIGEN MÅSTE GÅ PÅ!!

jag måste seriöst gå på dessa, jag ska lyckas på något sätt!
dags att kolla plånboken och börja planera!

det var catfight när jag tog min godnatt cigg

med de otroligt obetydliga orden säger jag god natt! Vi ska hämta Aleks i morgon halv 7 på morgonen innan det bär av till jobbet, det är tur att jag har världens bästa mamma som ställer upp och skjutsar in mig till jobbet. Ska bli kul att komma tillbaka.. Kommer känna mig mer vilsen än vanligt, men det ska nog gå att snappa upp de lilla jag kan ganska fort. Nästa bild del från min resa kommer i morgon! Så, med de orden sagda. Fooks.. sov gott, vi hörs i morgon! :)

i might be bad but i'm perfectly good at it


jo, min vecka är mindre planerad

tisdag: hämta aleks i lida, tillbaka till jobbet, rida, bestämma ridlektioner med tessan
onsdag: öppning på jobbet
torsdag: stängning på jobbet
fredag: öppning på jobbet


fatta, jag kan FAKTISKT lyckas genomföra den här planeringen

st. augustin / rojas rojas


"en bild säger mer än 1000 ord"

istället för ett inlägg som kryllar av text som lätt blir ointressant (om man tycker som jag) så lägger jag upp bilder från resan och de som undrar om de, de får helt enkelt fråga! Simple is that! :)

vad vi såg i GC 2011

* Playa Amadores
* Playa de mogan
* "indie stranden"
* plazas krogar
* motorvägen längs hela ön
* Rojas Rojas
NU börjar mitt återberättande!

ridhus premiär!

hade premiär med min älskling i ridhuset idag! Gick bättre än vad jag hade trott, tog en sväng på galoppbanan efter också. Måste verkligen träna på den där jävla galoppen och på att faktiskt rida stora fina volter, inte B liknande volter. Men allt tar sin tid, ska boka lektions tider med tessan och beställa ridhus kort på elvskogen. Nu börjar dte banne mig bli dags!

Tinie Tempah ft.Kelly Rowland - Invincible


dagarna flyger iväg

har haft en av de bästa veckorna i mitt liv! Snö känns inte så lockande!
HAr inte kunnat uppdatera då pensionärer har "skypat" dagarna långa men jag lovar att jag ska återbreätta så gott jag kan, i morgon! love you!

RSS 2.0