Scorpions - Rock You Like A Hurricane


give me more summertimes


hey, what did you expect?

onsdag: Den sista Harry Potter filmen var riktigt bra, den kan jag utan tvekan se igen. Det känns så konstigt att filmerna är slut, att det inte kommer något mer liksom... Man har ju vuxit upp med skiten?! Jaja, vi åt på Mongolia innan som jag verkligen kan rekommendera, om man (som jag just då hade) inte har begränsad ekonomi. Mysig kväll med Firran som sagt, vi träffade också Anders som skulle till spanien och Camilla som lurade oss att en mördare gick lös på tåget.. tack för den!
torsdag: En lugn kväll var inplanerad hos Firran, som blev allt annat än lugn. C kom förbi en snabbis sedan kommer Jasse och säger att vi ska på fest i skogås som blev.. Älta. Så, älskade, älskade Rille skjutsade oss till tjejernas rhodos ragg och natten slutade galet, minst sagt galet
Fredag: Vi kom hem på morgonen, halv 7 för att vara exakt och jag skulle vara i stallet halv 8 och rida med ellan så, jag var där, men inte ellan, utan att sovit en enda minut. Ganska starkt gjort av mig om jag får säga det själv! Så hämtade mamma mig och jag var mer eller mindre däckad hela dagen, jag skulle varit med Ellan på kvällen men stod över det. På eftermiddagen kom Stina & Patrik upp från Falkenberg och gjorde extantions hos lilla mig, har aldrig gjort det förut, men det blev riktigt bra! Var så kul att träffa dem också! Har inte träffat dem sedan april i år, så innan sommaren är slut ska jag ner igen, det har jag bestämt.. Dte blev en lugn fredagkväll för mig med petrusn i soffan.

i'm ready for thai and movie


M.Levin - 2 take me away


like a fat kid love cake

inom loppet av 3 minuter har två personer (Elin & Ellan) ring mig och frågat vad jag gör, om jag är hungrig och om vi ska grilla/ äta på donken. 40 minuter tidigare pratade jag och Firran om hur gott det ska bli att käka thai/mongol mat och att vi ska unna oss och vräka.. Matvrak? Jag ska nog kallas fatzo som hunden i min gamla engelska bok.. haha

hej då arbetslösheten!

jag vet inte hur jag lyckas, men jag gör det! Träffade Lasse (min nya chef) idag och nu är det spikat och klart. I mitten av augusti går jag på min tjänst på Johan och nyströms Kaffe rosteri/lager i tullinge och är så ruggigt jävla glad! Var där och kollade idag och jag tror faktiskt att det är något som jag verkligen kommer att trivas med, åtminstone ett tag fram över! Jag ser det hur som helst som ett steg i helt rätt riktining och detta ska firas med början i kväll då det blir kina mat och den sista Harry Potter filmen med Firran inne i stor staden samt hela helgen lång!
Nu ska jag se om jag kan pallra mig igenom ett prov till innan jag tar ut Petrus på promenad nummer 2, har redan klippt 2,5 km på morgonkvisten. Plugga och annat små tjaffs var det ja, vi hörs innan jag åker mot staden!

im walking on sunshine


and even if it's going wrong

Idag är den perfekta dagen tror jag, ja det måste nog vara det. Jag har lyckats/genomfört med allt jag skulle göra under dagen och är helt slutkörd. Det är underbart. Nu väntar jag på att Ellan ska höra av sig, då ska jag göra 200 situps (jag har slarvat med de så det är dags att skärpa till sig, men då ligger jag inte efter från i helgen i alla fall.. "ny start") Där kände jag att jag fick dåligt samvete. Hur som, ska käka lite gott och melon, borde egentliegn skita i godis och sådant men vafan, jag har ingen motivation för det just nu, tar det när det kommer, det ska inte få förstöra min dag. Puss på er!

i'll eat it after dogwalk


idag är det min dag

Försov mig imorse, hade jätte problem att sova i natt, inte helt okej att sova på en svettig soffa när syster lånar ens säng. Ikväll blir de andra bullar! Så jag började dagen med att knata med Petrus ner till stallet och tömköra Firren samtidigt som Ellan red irre och sedan cykla hem.
Nu har jag pluggat teori 2/10 prov har jag gjort och de ska vara klara på torsdag med så bra resultat som möjligt, så jag ska göra några till. Nu har jag nött lite in flames och ska snart ta Petrus på en 2 km promenad innan jag, Elin och Robin ska besöka cancerfabriken i västerhaninge. FYI.. jag är fortfarande rökfri och så stolt över mig själv!
Efter solningen ska jag rida Firren igen, fräscha till mig, plugga och egentligen käka med rille men det fick bli en annan gång. Ska se om vilken tid jag ska på arbetsintervju i morgon och om jag kanske ska sova hos bella om jag hinner med det. Vi hörs senare!

amy winehouse - rehab


sleep tight bitches

nu blir det pretty little liars, skipp av sit ups och sova på soffan.

min lek kamrat till fredag


it's time to do something

idag har jag varit ambitiös med min kuse, något jag borde vara varje dag, ge det lilla extra liksom. Så i morgon ska det ridas på morgonen och tömköras senare på eftermiddagen, tänkte jag, eller tvärtom, men 06:45 ska klockan ställas på sen ska jag och Petrus ta på oss paltorna och gå ner (om dte inte regnar) och börja kötta! Så om de är bra väder (icke regn) så ska jag rida ett pass och tömköra ett, nu ska firrepirren komma igång ordentligt precis som mamma sin!

Patzy, jag är så stolt över dig!

Wennerholmdesign
Checka in min gamle kollegas smyckes kollektion hon har tillsammans med sin syster och beställ!
(Det är det första jag kommer göra när jag har fast inkomst) jag älskar den!

this is my time to shine

idag har jag haft en bra dag med stort B! Tömkörningen med Firren gick riktigt bra med lite hjälp av Ellan, Jocke lämnade Petrus tidigt, så vi tog 1 timmes lång promenad med Ellan & Åsa i tullinges djupa skogar innan det bar av emot cafét och kycklingsallad.
En timme efter fiket åkte jag halvsovandes till min nya bilskola där jag har världens skönaste lärare och.. baba bara 1-2 lektioner kvar i körningen enligt honom - sug på den ni! Efter det var det jordgubbar med smällt chocklad, en billyspizza och ännu lite mer kycklingsallad med Firran & Jasse som ÄNTLIGEN kommit hem från en galen vecka på rhodos (som vanligt..  nästa år blir det två veckor MED mig) och efter det kommer jag hem och ba ba - min semester ersättning på 8800:- hade kommit! en 0.5kms kilometer på det med Petrus och ba ba, jag är otroligt nöjd med dagen!

Amy Winehouse.. Rest in peace


Maroon 5 ft. Christina Aguilera - moves like jagger


oh casanova.. me and romeo have never been friends

måndag: ridning 07:30, hämta petrus och kolla hur länge jag är hundvakt med Jocke, ringa Lasse, bilskolan, träffa firran!
tisdag: tömkörning/ridning, tvätta ur firrens box, långpromenad, kolla när elin kan fixa mitt hår, käka sen middag med Rille
onsdag: ridning, kolla helgens planer med "Buddha gänget", kolla helgens planer med Stina
torsdag: ridning/tömköring, inga planer, planera fredagen
fredag: ridning 07:30, Stina kommer upp från falkenberg
lördag: middag på fridays? Hel helg på lisö?
söndag: det man brukar göra på söndagar
Veckan är luddig och inte helt spikad i sten, precis som jag gillar att ha det, men det är på't ungefär, men klockan tickar, nu ska jag bädda ner mig i soffan, later!

du och jag, bridget jones!

Sitter just nu och avslutar kvällen med mamma framför bridget Jones. Känns som att jag hittat mitt jämnlike, om de är bra eller inte, de vet jag inte men, de känns som att vi lika haha. För de som undrar så har jag faktiskt tro det eller ej bara tagit en enda cigarett idag och är så jävla stolt över mig själv (den sista ciggen jag hade) och har icke köpt nya!
Ridit och solat solarium har jag också gjort, hurtigt hurtigt. och.. baba, ätit mindre än vad jag förbränt, nästan för mycket för en dag men jag ska fan hålla i detta. Det kan jag lova! ville bara säga det, jag är små arg men jävligt bra idag!

erik hassle ft. ellie goulding - be mine


save me, i'm falling down


sad an loving times

hade en otroligt trevlig går kväll med underbara människor. Vi blev några stycken hos Buddha som höll på in på små timmarna, underbart. Det var grill, jordgubbar, bastu, pool och sprit. Otroligt roligt helt enkelt. Jag älskar "buddha gänget", de är mina favorit människor för man kan bara vara och ändå ha så otroligt j*vla kul. Vi bestämde in 2 mini resor, en redan nästa helg då planen är att vi som var på plats igår ska dra till buddhas landställe på Lisö över helgen och att helgen efter det dra till göteborg på en lite roadtrip. Låter inte helt fel va? Måste se om jag kan få in lite inkomst så jag kan följa med.
Hur som helst, med 3.5 timmes halv dålig sömn kastade jag mig på cykeln ner till stallet för att rida i stormen.. Det sket sig ganska hårt kan vi ju säga. Nu är jag hur som helst hemma. Ska plugga körkorts teori och duscha innan jag ska ner och fira farmor, ragga jobb hos faster för att sedan åka ner till stallet och köra järnet. Och idag ska jag sluta min vardagsrökning också, tog min sista cigg i stallet i morse, känns bra, jag ska fan fixa det här, nu ska jag börja äta rätt och träna..  KÖTTA!

oh babe i'm on my way


i wanna leave but i'm lost

ligger just nu efter denna bloggmara under den extremt molniga himmlen och försöker behålla den lilla färgen jag har kvar på kroppen, ska käka sen lunch och försöka sova en stund. Denna lördagkväll blir simpel.. Och på hemma planen, ska bli skönt.

Först ska jag ta mig en sväng förbi ellan & Viktor om jag hinner och efter det ska jag hem till Buddha för att grilla och dricka massa vin med honom och Marty vad jag vet, kan ju blir fler. Så ser resten av min dag ut i alla fall, känns som en bra lördag. Vi hörs senare! :)

Coldplay - Every Teardrop Is A Waterfall


en del av gotland 2011

mot gotland 7 på morgonen, morsan håller humöret! 
direkt till kallis och where's the party
där träffade jag min kusin och hans vänner
jag passade på att dricka fina drinkar - magnet glaset!
åt god lunch på tofta beach club innan det drog igång
Hamnplan 5 där vi alltid tycktes hamna hade corona event
Hela visby släktes ner av oskoväder i 3 timmar, kollade vi taxi ljus och beställde in mer vin!
bodde på visby hamnhotell, vårt hus hade ett fult namn
åkte till österport och shoppade lite med mamma mellan alkohol intagen
besökte fårö och sudersand sista dagen på gotland

"honey, i'm home"

nu är jag tillbaka på fastlandet utan planer på att lämna det på ett väldigt bra tag! Gotland, min kärlek till dig består .. nätt och jämnt! Vi har som sgat haft 2 dagar med bra väder, vilket är helt sjukt v.29 och inte nog med dte hade hela visby strömavbrott på det, utom hamn plan 5.. varför känns det som att jag redan skrivit det här? Jag vet inte..
Vi åkte hur som helst hem tidigare vilket är det bästa beslutet vi fattat på hela resan. Jag har aldrig druckit så här mycket öl i hela mitt liv och dte känns i kroppen, känns som att man lite gärna kan rulla fram.. Och nu har man redan någons sorts abstinens efter det.. Jajja!
Vi har sett mycket som tur är, inte bara Visby. Mamma och jag tog en biltur förbi snäck, vi har varit runt på fårö som ligger mig mycket varmt om hjärtat och vi har också som jag tidigare nämnt varit på tofta. Så lite har man faktiskt sett utom nattliv och hotellrummet.  (skrattar för mig själv när jag kände hur mycket den sista meningen kan misstolkas)
Så igår kväll kom jag hem och åkte direkt till Buddha som hade fixat käk och ännu mer bira. Kom hem l´runt 12 tiden mätt och belåten och somnade framför sista snutten av gladiator på soffan. Underbart helt enkelt, och jag har redan varit i stallet och ridit ut med ellan samt mockat 4 boxar, inte illa pinkat!
Nu ska jag lägga in lite bilder från resan så ni får en lite bättre bild av det hela, enyoy! :)

axwell on stage


kallbadhuset, visby, vecka 29, 19 juli 2011
WHERE'S THE F*CKING PARTY ?!


i got nothing but love for you

Hej hallå här är jag på visby hamn hotell och bloggar lite.. Saknat mig?!

Skämt o sådo. Jag har haft en jätte bra vecka, tisdagen började bra med Where's the party by Carlsberg med Axwell (en i den kända house trion Swedish house mafia) på kallis i visby. Första var det middag och sen var det borde med rosé och bira, den baksmällan sitter i än idag! Både jag, de äldra jag var där med och Joacim (min kusin) och han vänner erkänner att dte är bland de bästa spelningarna vi varit på, sinnessjukt är vad det är!

Så igår  på dagen kollade vi runt lite och åkte till tofta beach club för lunch, mysigt men som vi tidigaree konstaterat - otroligt lite folk. På kvällen spelade adrian lux på hamnplan 5 och absolut vodka hade event på Gute källaren, så det blev en kort cruise men i ärlighetensnamn så orkade man inte med, baksmällan var fortfarande kvar från kallis. Lux var ruggigt bra, det blev bra drag mot 01 tiden, jag var färdig och drog från Joacim och gänget runt 02.

Just nu regnar det här, är otroligt besviken på vädret, jag är trött och på klimakteria humör så jag befinner mig just nu på mitt hotell rum. Ska kolla lite på tv, sova och äta.. godis! Kan lova att jag gått upp 5 kilo med tanke på all bira man druckit här nere, när jag kommer hem blir det skärpning!

Idag ska jag träffa Niklääs om jag har tur/orkar. Ska se lite hur dagen ser ut. Om jag inte miss minner mig blir det wallers ikväll och fårö imorgon, dit vill jag igen! Nu börjar mina fingrar att somna, jag längtar hem om dagarna, otroligt mycket! Ska bli skönt att åka hem i morgon kväll. Puss och krampå er alla så hörs vi snart igen!

ps. Jag lägger upp korta klipp från axwell och alla bilder när jag kommer hem


MOT STOCKHOLMSVECKAN!


tomorrow i'm gone again

har haft en jätte mysigt kväll med syster, Ellan och C. Trassel och hundpromenad och kaffe. Mycket bättre avslut på den korta visiten hemma blir det nog inte! Klockan är ställd, 05:15 ska jag upp mot.. GOTLAND!

Jag hoppas att jag denna gång ska ha tillgång till dator, vet inte riktigt när jag kommer hem, men när jag kommer hem ska jag direkt till C så då blir de inget bloggande. Men, ha en fortsatt trevlig vecka om vi inte hörs så slänger jag in ett inlägg på söndag! Ha en grym vecka med en massa fyllor.. det ska jag ha! PUSS

LOREEN - My Heart is Refusing Me acoustic, live from golden hits


enkelt och jävligt skönt


I taxin, i trappen, i hissen, i hallen

idag har jag varit hurtig, trotts att min mobil gav upp livet någon gång i natt och glömde väcka mig hann jag till stallet i tid. Jag har ridit, gjort allt klart där nere, ätit jävligt sen frulle och duschat, ska snart fräscha till mig lite mer så man känner sig som en människa igen, än så länge .. - Bra jobbat Lina!
Ska se om Digge kommer över på en kaffe, annars kommer snart Ellan upp hjälper mig att packa om och har fräsch stund med mig. I morgon bär det av mot Gotland, Visby och where's the party, jag kan knappt bärga mig. Hoppas dock att regnet från göteborg slutar inte förföljer mig hela vägen till gotland utan att det stannar här i stockholm. Så, det som är kvar på dagens "to do" är:
  • fräscha till sig
  • packa om resväskan
  • Kontakta Niklääs och Robin på gotland
  • träffa C senare på kvällen
Färgan går tidigt i morgon och partyt börjar 13:00 på dagen, så jag ska bara ladda om, dvs.. det blir sängdags tidigt! Och nu ska jag ut på en ciggiliggi innan jag sätter igång, "ha de gött"

what i want right now


en spydde näck och den andra krossa porslin

Johans bror Jocke (till höger) och Sava som vi hyrde lägenheten av till vänster
Sanna och grabbarnas fulle vän Emil
Ett tappert försök att hitta i götet på egen hand.. Spårvagns kartan!
Min vän Hampus A.K.A världens sämsta guide från gran canaria stod för lördags utgången
hampus's vän Nemo skulle bjuda på öl.. De gick sådär
Sanna fick till en riktigt het outfit
på vasagatan gick man på toa två och två, en annan smart idé!
den bästa frukost/lunchen götet bjöd på
och vem som gjorde vad av de som står som rubrik.. Det stannar i göteborg men, vi hade otroligt jävla kul!

två snabba bilder

.. mer bilder kommer i morgon!

comin' home again

nu är jag hemma igen efter en galen helg i göteborg, ingenting blev som vi hade tänkt oss, det blev mycket bättre! Två ordentliga fyllor, naken spya, krossade tallrikar, vilsna stockholmare, roliga citat och ja.. Vad mer kan man begära?
Man kan säga att göteborg tog flera av mina oskulder
  • fish shot oskulden
  • någon annan konstig shoot oskuld
  • spårvagns oskulden
  • kebab oskulden
Det är väl de mest nämnbara och de jag kommer på just nu! Våra förfester höll på längre än vi trodde, så vi kom inte riktigt till avenyn den tiden vi räknat med, därav en mini cruise i göteborgs nattliv. Vi var på stans sunkigaste ställe - rockbaren första kvällen. Igår var vi på Vasagatan och El corozon med Hampus som jag träffat i gran canaria tidigare iår.. För att avrunda inlägget, vi träffade otroligt roliga människor, har haft stört kul och kommer utan tvekan åka tillbaka så fort som möjligt - jag är kär i göteborg!

Känns konstigt att bli särbo med Sanna istället för sambo, men vi har kommit på en ny tradition - sweden weekend traditionen! Den ska hållas! Har druckit kaffe på min lilla trappa med älskade Ellan, nu ska jag hoppa i säng, upp och rida 07:30 i morgon innan jag börjar packa om för gotland, whwre's the party och.. Stockholmsveckan. Sov gott alla godingar!

mot göteborg!


The Black Eyed Peas - Don't Stop The Party


music make me go..

kör en mic av lite house, håkan hellström och in flames och är allmnät lycklig! Ska bli så skönt att åka iväg, resan kunde inte kommit mer passande! Håller på att sista minuten packa nu innan mamma och jag ska iväg och käka lunch innan flyget lyfter från bromma med mig och Sanna i spetsen! Fy satan i gatan vad taggad jag är!
I kväll ska vi troligen ut med Sava,  han vi bor hos (som vi för övrigt aldrig träffat) och Joakim, en kollega från trollhättan och deras gäng. Vet som sagt inte om jag har tillgång till dator, men om jag har så  slänger jag in ett inlägg eller två, be shure! Så, snart avviker jag, ni får ha det så bra och så ska kahg och sanna se till att stockholmarna tar över göteborg. Vindunken är nedpackad.. Nu kör vi! puss på er alla!

this is the free fall


från lunchrasten


last night in stockholm

idag har jag varit hurtig, målat - fått betalt, solat - somnat på "lunchrasten", ridit - gick bra, cyklat- 5 km, blivit "trådad" av Jasse i hela ansiktet nästan, det är som att vaxa fast med sytråd, det går inte att förklara, men jag är babylen och jag är nu mera hennes fasta kund! C och Persson kom också förbi på kaffe och prova på, dock deras ögonbryn, snyggt!
Har haft en sådandär skön dag, inte minst avslutet på den. Känns konstigt att åka, jag har inte riktigt fattat det än, men det känns som att båda resorna kommer jävligt passande, ska bli skönt på ett sätt, helt klart. Gillar starkt att vi inte åkt ner än men redan är fullbokade. GBG.. it's on!
Nu ska jag börja packa igen innan min mamma kommer med en bitch attack, jag bara älskar det. Ska upp tidigt också så, börjar bli dags att krypa ner i soffan. I morgon eftermiddag åker jag, genomförkyld och skit taggad! Det här kommer bli en förjävla rolig helg!

port sjuttiotre

efter uteritten på lunchen mötte jag upp mamma i västerhaninge och åkte för shopping i port 73. Hittade oväntat riktigt söta grejjer på både lindex och kappahl till göteborgsrutten. Bara 2 dagar kvar, jätte taggad trotts Johans big fail, haha!!
snart ska jag till C, ska slänga i mig maten och göra mig i ordning, kort ilägg blä blä blä hörs imrn! :)

maby we'll see the day

Nu ska jag ut och hjälpa pappa att jobba innan han åker på rally vid 14. Ska också försöka komma på hur fan jag ska slippa cykla världens omväg bara för att jag är så jävla glömsk..
Efter "jobbet" ska jag till stallet och rida, även om det är varmt eller ja, är det jätte varmt får firran helt enkelt åka dit senare, men rida ska jag. Sen ska jag hem, plugga, duscha och sådär innan jag ska träffa C, antagligen sista gången innan jag åker bort, håll tummarna för att jag inte är lika förkyld ikväll.. Så, dagens "to do's" :
  • Måla & spackla i garaget med pappa
  • Fixa i stallet och rida Firren
  • Ringa Johan och kolla lägenheten till helgen
  • Plugga körkortsteori
  • Träffa C
Ni får ha en så bra dag så hörs vi innan jag drar till C eller i morgon kväll, har mycket att göra i morgon aswell. Puss på er gryn

exakt vad jag gjorde igår

igår kom hovslagaren lite för sent, som vanligt. Det gjorde dock ingenting, jag han rida och äta en bit tårta med Camilla innan så dte jämnade ut sig. Efter det var det speed cykling hem, skulle redan då börja hjälpa pappa med garaget men så fick vi främmande och fika, då kände man sig lite små tjock alltså.
Sen la jag mig i solen och njöt, si sådär 5 minuter innan alla moln kom fram. Sedan åkte jag och pappa till bauhouse och port 73 för att köpa bygg grejjer till garaget och bikiniunderdel och mina magtabletter till mig. En ganska soft "arbets dag" om man säger så.
Så fixade elin mitt hår när hon kom hem, hon fyllde på med några slingor och klippte topparna, som verkligen behövdes fräschas upp! Sen åkta jag och träffade C innan hans sambo Persson kom hem och elin kom förbi en stund innan vi båda åkte hem igen. Ganska mysigt att åka och snacka och pussas lite, jag kan vänja mig vid det..
Så cyklade jag ned till Firran medan elin tog nästa kund, gick ut och gick en sväng och pratade ut med Jasmina när hon kom förbi, känns skönt att saker och ting reder ut sig någon gång faktiskt, jätte skönt. Så kollade vi på det senaste avsnittet av (nej lina, det heter inte vampire diarys) pretty little liars innan jag cyklade hem igen och sov.

never do what they told ya

börjar bli dags för mig att ta en sista cigg, hostmedicin, göra mina situps och sova. I morgon ska jag upp, 07:45 för att vara exakt! Ska rida på morgonen innan hovis kommer, fixa i stallet, hjälpa pappa, tvätta elins motorcykel, fixa mitt hår och träffa Firran och (om jag hinner) träffa C och börja packa, fattar inte hur jag ska hinna med allt.. Blir trött bara jag läser det och kollar på klockan, kanske kommer sova lite längre, jaja. Vi hörs i morgon, puss på er mina gulliga läsare

i like your attention


plötsligt händer det

inte bara på lotto tydligen? Idag var första gången på länge som jag kände att jag faktiskt använde mig av exakt hela kroppen på rätt sätt när jag red. Det var inte det bästa passet vi genomfröt på dressyr fronten men Firren gick nästan som han skulle och jag gjorde rätt och slö red inte för fem öre, är faktiskt fortfarande lite små trött i kroppen efter passet! Och i morgon kommer hovslagaren så då ska vi rida innan så vi är lugna och goa, jag älskar min lilla prins!
bild på oss från förra helgen

födelsedagsbarnet

världens bästa elinore fyllde 21 idag, stort grattis på dig från din alldeles egna Lasse!

far och dotter dag

Idag har jag varit snäll, har fortfarande feber men mindra hosta och halsont, med andra ord - jag är på bättringsvägen! Idag har jag hjälpt pappa att måla om i garaget, blev bara fönstrerna idag då det där j*vla spacklet vägrar torka, så vi håller tummarna på att vi kan sätta igång i morgon.. "Skam den som ger sig".
Efter det åkte vi motorcykel till Nické & Tuddés en snabbis för kaffe och (i mitt fall) deras extremt goda kanelbulle. Så var det hem, små dega lite och sedan åka ner till stallet, göra de grejjerna, hämta cykeln och åka hem igen. Så kände jag näe, jag måste göra något åt mig själv.. Så jag har börjat med min pack lista, noppat ögonbrynen EXTREMT noga och färgat håret - riktigt nöjd är jag. Mörkt som vanligt men  det behövdes, hade en riktigt fin utväxt och solblekta slingor här och var, lite påfyllning på extentionsfronten, klippning och jag är hemma!
Hjälpte sedan syrran med hennes hår, som tack skjutsade hon mig till C som jag fick en "cigg och puss paus" med, otroligt mysig den där killen, börjar gilla honom mer och mer.. helvete! Och nu sitter jag här och updaterar min "nya" mobil som äntligen har kommit - äntligen!! Så nu ska jag gå att nås precis som en vanlig människa, helt underbart!

in flames - deliver us live

från sonisphere 2011, filmat av mig själv


sonisphere 2011

Igår var det sonisphere på stadion med Ellan,fy fan vad kul det var! Mustach, Inflames och lite slipknot, helt jävla underbart. Manisk som jag är filmade jag in flames och mobilen dog, dvs, den räckte inte till mustach och slipknot, lite synd men vad gör man. Vi träffade massa carlsberg människor, unga uppsala bor, smålandstöntar, helsingborgare och annat härligt folk, leffe till exempel. En annan vi träffade spelade i ett stort band, Last view som måste höras!

Det var en efterfest på annexet där vi träffade hästfolk av alla människor man kan träffa, när till och med vakterna är tevliga, då vet man att man hamnat så jävla rätt! Dagens baksmälla ska vi inte prata om, men den var sjukt värd!  det var utan tvekan det bästa jag varit på på länge, metal is king!


mental weight stuff

satt och kollade igenom gamla bilder på facebook precis och insåg fuck, jag måste verkligen göra något åt mig själv. Så så fort jag har börjat jobba igen ska jag börja gymma igen, jag saknar gymmet. Någonstans är man kan pressa till max och göra ngot sunt som man faktiskt är ruggigt bra på!

Är fortfarande dunderförkyld och låter som C säger som en "whiskey kvinna" haha.. Han är bra rolig han. Känner mig stor ful, vidrig, vulgär, ja, bara allmänt oatraktiv helt enkelt. Det är das att bli av med den känsla eller med andra ord - göra något åt den. Så, så fort jag är frisk ska det nötas igen, på spåret och på hemmaplan, nu jävlar, kan man inte vara snygg på sommaren kan man ju satsa till vintern eller nästa sommar och faktiskt lyckas, eller vad säger ni? It's on!

7/8: solsidan hos sandberg




hippie in the sun


Three Days Grace - Lost in you

en låt till och med Firran gillar, underbar text, en underbar röst, jag älskar den

the china station

du fick mina ben att skaka efter du gick igår,
jag börjar se vad detta är påväg att leda till..
det var inte såhär jag ville att det skulle bli.

det är bara en vecka kvar

tills jag och Sanna drar till götebog! där kom bomben.. BOM! Är så galet taggad! Har inte varit i götet sen jag var 3, vilket jag absolut inte kommer ihåg heller (minus göteborg station när jag åkte till falkenberg i april) så, detta ska bli spännande! Bilden är från min gamla kollega Nicke som visade hur lisebergs kaninen ser ut, en sån ska med mig hem!

person bästa idag

Något som verkligen behövdes, 1.10 m hoppade vi idag - utan att han stegrade eller dampade,
känns ruggigt bra, min häst är världens bästa!

god is with you..

vila i frid Bill

im freaking out

när jag vaknade imorse hade jag ångest, hade en mysig kväll igår med Bella och C som slutade sent, vilket gjorde att jag var mer otaggad på morgondagen (idag). Först skulle jag övningsköra med mina nya trafikskola och direkt efter det åka till begravningen och sedan åka till stallet osv osv.. Det enda jag kände just då var "jag klarar inte det här" och bröt ut i storgråt i 50 minuter innan mamma ringde och avbokade körningen. Jag la mig i min säng, grät en stund till och sen insåg jag att jag inte heller orkar gå på begravningen mentalt..
Jag orkar inte med mina utbrott när de väl kommer, jag orkar inte. Jag känner att jag misslyckats med allt jag lägger ner tid/vill lägga ner energi på och att jag bara är en stor jävla fail.. När jag vaknade igen, efter en kort stund satte jag mig och gjorde 2st teoriprov för att lätta lite av mitt samvete, även om jag egentligen känner att jag borde göra prov tills nästa gråtanfall är inom ett räckhåll.. Helvete.
Jag ska ta en cigg försöka sova i solen nu en stund, när det ändå äntligen är sol.
Vi hörs senare.

Dead By April - Within My Heart


bim och ellan kommer över

jag ska ta mig i kragen och göra något jag borde gjort för länge sedan, ta tag i den där helvetes fitt körkorts teorin. Ska iväg om en timme, ska möta upp mamma och göra något jag älskar nämligen.. storhandla på ica maxi! Pinsamt, jag vet, men jag älskar det!
Har redan varit i stallet, inte så hurtigt som det låter - jag sov hos ellan igår! Hur som. Efter storhandlandet ska jag förhoppningsvis träffa C, annars drar jag mig nog ner till ellan som MÅSTE kurera sig innan lördag, bara 4 dagar kvar, blir mer och mer taggad! Så, teori var det ja, nu kom ellan, nu blir de kaffe!

i am still missing you


går var det ett halvår sedan du försvann ifrån mig. Jag saknar dig fortfarande extremt mycket min skatt. Jag kommer aldrig glömma min lilla Topas, dina siffror finns alltid på mina revben, du är med mig överallt. Jag älskar dig

fem fucking dagar kvar


längtar som satan i gatan.. Med elinore vid min sida, detta kan BARA bli awesome!

good looking girls


fantastic four of yesterday


har hela haninge hittat hit?

Igår var jag på fest med, hur konstigt det än låter, min gamla mattelärare Anders, hans polare från haninge som alla tyckte var lika någon och inés, firran och Bella. De var hyrt en lokal precis ovanför globen, vi såg hem från utsikten, det var fri bar, pool, bastu, dansgolv, hela skiten och.. shots!

Det var länge sedan jag hade en så stört rolig kväll från början till slut, den kunde knappt blivit mer lyckad. Inés och Bella åkte hem tidigare, firran och jag vet inte hur vi kom hem, jag vinglar av bussen utan att veta att hon fortfarande sitter bredvid mig och hon glömmer att gå av och får gå 2 km hem. Bella är uppe och jobbar och inés ligger hemma och spyr, jag har varit däckad hela dagen, firran med. Jag tror att vi alla kan konstatera att det var en stört rolig kväll. En bättre kväll än gårdagen får man faktiskt leta efter, haningemänniskor vet hur man festar till det - den saken är klar!

Vill tacka alla som var där för igår, speciellt mina underbara tjejer, ni vet att jag älskar er!

mot stockholm stad


jag vill säga allt det ja inte får fram, men jag misslyckas

det är min första dag på semestern.. utan sol och det är fredag. Det är ganska skönt efter att ha sol pressat (i stort sett) varje dag denna vecka. Jag har egentligen inte gjort något speciellt alls men jag är helt slut, sänkt ja, jag vet inte vad jag ska säga, men kroppen är urladdad.
Egentligen skulle jag behöva sova några dygn, ladda om helt men jag kan inte. Jag har redan försökt somna om i morse men ja, det gick åt helvete. Ska kanske träffa C om några timmar, jag har inte planerat något, jag är för trött för det också egentligen.. Jag vill vara pigg och glad konstant som förut, inte dessa "extrema" svackor dagarna i ända. Jag tror inte det är så bra att vara ensam som jag trodde förut..
Nu ska jag ta en kopp kaffe, försöka ladda om igen och cykla till stallet, där jag kan vara med någon och rida och allt det andra man aldrig har lust att göra så det blir gjort. Vi hörs när jag kommer hem, puss på er!

bara 8 dagar kvar

jag ska få se mitt favoritband (in flames) live för andra gången i mitt liv och jag kan knappt bärga mig! Som etts tort plus ska jag få se Dead by april också! Är så insane taggad att jag akn gråta och spy samtidigt, dte här kommer bli så awesome! Speciellt med sällskapet, Ellan som fick en biljett av mig i födelsedags present, jag dör!

RSS 2.0