min lillasyster kan, tydligen!

lyssnar och ler för mig själv. Hon har blivit så stor, lilla pluttan! :)

 


die another day

skojrta: unknown
linne: h&m
jeans (blå): esprit

i'll be your lover too


planering planering planering

måndag:jobb 07:00-16:05, promenad med ellan från stallet,
tisdag: jobb 07:00-16:05, promenad med ellan till & från stallet, nya extentions, longera Toppe
onsdag: jobb 07:00-16-05,glass med ellan, promenad till stallet, tömköra toppe, plugga inför jobbet, söka åhléns jobben
torsdag:jobb 07:00-16:05, träffa Rille, myyyyskväll! Plugga inför jobbet och mejla om jag inte hann igår
fredag:jobb 07:00-14:50, jobb (STHLM B&W) 17:00-00:30, fest hos sandra (?)
lördag: rida ut på toppe, jobb (STHLM B&W) 12:00-00:30
söndag: chilla gaaaaaaaaalet! Mejla om jobben (lär inte palla innan) och anmäla mig till bartenderskolan! <3


har lina dött?

- NEJ DET HAR HON INTE!
Hon har bara blivit otroligt hurtig måste jag säga! Har faktiskt (tidskrävande nog) börjat gå till och ibland från stallet! Eller jag har iaf gjort det hela den här veckan! Plus poäng till mig tycker jag. Tycker det är ganska pinsamt att jag har träningsverk efter att ha gått. Men till mitt försvar har jag faktiskt gått fort! Riktigt fort med Ellanpellan, ett superteam tycker jag!
Nu ska jag skriva upp resten av veckans planering och hoppas på att jag hinner länga in ett inlägg till eller två innan söndag, har som sagt... packat schema! Men jag jobbar på det, jag lovar!

VECKANS BABE VECKA 39

Elinor "ellan" "hans" Nilsson
ja vad ska man säga? En klockren kvinna!

VECKANS BABE VECKA 38

lite efter och helt utan bild, Camila från mitt jobb!
Varför? För att hon stöttar mig och kör viktkloll med mig
+ att hon är den utan tvekan BALLASTE 30 åringen jag känner! Love to my chilenita!

til 16/10, we'll be just fine


zombie gone back to life

Jag vill inte ta ut något i förskott, jag har tagot ut både och i förskott.
Jag är både så sjukt glad och irriterad på samma gång.
Det känns så sjukt bra men ändå så fel.
Jag vill veta men samtidigt inte.
Det är så jävla underbart!

i love the way you lie cover


paret som kommer rocka malta!

kommer sakna er!

ÄNTLIGEN!


what happend last weekend?

Jo det ska jag berätta! Hej hi hallå? Jo jag är tillbaka!
Har haft en stört rolig helg med fullt ös medvetslös rätt igenom, från topp till tå så att säga. Vet inte riktigt om jag kommer ihåg exakt allt som hände i helgen, men jag ska iaf göra ett tappert försök att återberätta den lite kort!
Efter jobbet på fredagen drog jag hem, bytt ekläder och slängde mig på cykeln ner till stallet, Camilla fyllde 50 år och skulle iväg med familj och de närmsta vännerna, så jag drack champagne åt två supergoda bullar och åkte på nattningen av stallets 13 hästar, super mysigt! Lite efter 8 bar det va till Sfia för en nykter festkväll med mys. Smällde i mig massa hemgjord lättglass, drog med Erica och några till sfias granne och vipps så blev det allt annat än min premiär som nykter på en fest.. - jag fick en dunderfylla, gratis!
lördagen åkte jag med mor min till skärholmen centrum och shoppade för fulla muggar! Precis allt utom det jag faktiskt skulle ha + en sjukt nice outfit inför kvällen! Efter det bar det av till stallet då min hästälskling började blöda näsblod igen, så blev ingen ridning då heller.. Sen var det bara att åka hem, göra sig i ordning och åka med Malle till Jojos avskedsfest! I morgon åker han, guuud vad jag kommer sakna honom! Var lyckat men sjukt sorgligt på samma gång!
En bakissöndag bar det åter igen av till skärholmens centrum för shoppning då det faktiskt började brinna! Hur sjukt är intre det?! Alla affärer stängde så.. Det bar av till kungens kurva där jag gjorde mina storfynd! Efter det bar det av en snabbis till stallet innan jag helt o planerat blev upplockad av S för biomys som slutade med jalla jalla hemma hos honom. Hade inte träffat honom på jätte länge, så det var kul, fick några riktigt härliga stunder av as garv innan det bar hem för att decka helt slutkörd i min säng.
och trotts allt detta har jag lyckatsa tappa 1.5kg på en vecka!
I'm awesome! :)
vad har jag lärt mig i helgen?
- det är dags att vara nykter på fest!

nu ska jag iväg på bus igen!

wish me luck!


ny shoppat

  


en alkoholfri fredag

kom precis hem från en middag/lunch med några jobbarkompisar från åhléns. Jätte mysigt!! Och öppnad enya jobbmöjligheter på åhléns city m.fl. NU ska jag hoppa in i duschen och sedan packa, slänga mig på cykeln och bege mig av emot kvällens ståhej!
* Toppe i stallet
* göra mig iordning i ellans stuga
* natta hästarna
* åka till Fia för kvällens bus!
Och det mest otroliga.. Jag ska vara spiknykter! Jag? på en fest? Jag kan knappt tro det själv, helvete vad duktig jag är!! stot plus till mig måste jag säga, hejhjärtat. Duktigt lina! .. see yah!


need to hear it sometimes!


robert pattinson - i was broken live


min vecka kan inte gå mycket mer utför

Vad händer när man kommer hem efter en tom dag på jobbet och en lyckad dag i stallet trotts alla konsekvenser? Jo.. Mamma är sjuk.. Och är på väg in till sös. Kan mitt innehålla lite mer drama? jag tror fan inte det .. Nu ska jag kolla viktklubben inför i morgon, göra klart matlådan och hoppas på att pappa har med sig mamma hem. Annars går inte jag till jobbet, och ingen annanstans än till sös heller!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


jag är helt tom

jag vet inte vad jag ska säga.
det går inte in, jag kan inte fatta det.

detta händer ju inte?

jag fattar inte att allt nästan alltid ska häna just mig. Som om jag inte redan hade 100 problem? Gud (om han nu finns) lyckas visst alltid hitta till min adress.. Vad ska man säga. Toppe hade tandläkar besök idag. Jag var olyckligtvis inte med, vilket jag verkligen ångrar nu i efterhand. Allt gick jätte bra, jag har utan tvekan världens snällaste häst.. Men.. Han är inte så ung som vi trodde att han var, vilket förklarar lite av allt... Topas ska enligt hans pass vara född 1994, dvs vara 17 år gammal. Min häst är mellan 20-22 år gammal.. Jag förstår att de som inte vet mina framtidsplaner tänker "och?" Men ni andra ni fattar grejjen med massa annat som jag inte tänker gå in på.. Jag är helt knäckt! .. min lilla älsklings bebis<3




























































in a minute, everything changes

vilken dag jag haft.. Vill egentligen inte ens prata om den. Den har varit förjävlig, rätt igenom. Det jag lyckats bäst med (och hela veckan) är att ligga under det kaloriintaget jag ska ha per dag. Vilket i sig är duktigt.. Är med i viktklubb.se som är en superbra hemsida! Rekommenderar den starkt till alla som vill minska i vikt.. (sånna som jag). För att jag ska minska 10kg på 11 veckor (vilket var det högsta jag fick minsta, ville minska 12kg) ska jag ha ett kaloriintag på 1609kcal/dag! Sug på den ni! sen om det fungerat än är en annan sak, men fungerar inte detta.. Då SKA jag boka ett besök hos läkare/dietist. och jag gör mina jävla situps och rygglyft varje kväll, det har börjat ge resultat under allt fett.. Bara så alla vet det!

Ms bijoux har bytt namn till Bijoux by Us!

och jag älskar dem. Gissa vad min nästa lön kommer gå till? Någon eller alla dessa skönheter! Jag älskar dem! Kolla efter resten av höstens kollektion här!

bara så alla vet det

idag ÄGDE jag sönder Tullinge halkbana! Jag var bästa tjejen i min bil och näst bäst dvs, jag ägde grabbarna, så underbart! Kul att ha en stolt främmande "handledare vid sin sida, underbart! haha, så nu är jag äntligen ett steg närmare körkortet, bara teorin kvar! Nu kör vi, innan 2011 ska jag ha körkort!

poooor horsie

var tvungen att åka direkt till stallet idag efter jobbet. Min älskade häst hade fått någon slags panik-ångest-attack och svettats igenom 3 fleece täcken och var allmänt skärrad. Lilla hjärtat. När jag åkte tillbaka till honom nu senare på kvällen var allt lugnt och han var helt död på ridbanan utan att vi gjorde annat än skritta och försökte oss på någon galoppfattning utan något speciellt bra resultat. Nu blir det longering tills min häst reagerar på skänklarna igen, det här funkar inte! Sitter just nu och håller tummarna för att han inte blir panikslagen i morgon igen och att vi hittade felet! håll tummarna med mig!


god natt


planerat v.38

måndag: jobb, körlektion i västerhaninge, stallet, hollywoodfruar, kvälls "gympan"
tisdag: jobb till 07-10, rida, promenera läkarkontroll, halkbana i tullinge!! kvälls "gympan"
onsdag: jobb, promenad, rida med Trisan, plugga teori? kvälls "gympa"
torsdag: jobb, hopp träna?, plugga körkortsteori, kolla lasttränare och om jag jobbar i helgen, "kvälls gympan"
fredag: jobb, jobb?
lördag: jobb? träna, rida, Jojo & Patricias avsekdsfest
söndag: rida ut, plugga körkorts teori "kvälls gympa"
+:
* hämta min nya ridjacka & väst, spännande med "egen design"
* boka bartenderskola
* träffa firran?
* äta på fridays?
* kolla om jag ska jobba på goda köket


dagens drog


last friday


if you really want me

make me feel like i'm the only girl in the world

veckans babe vecka 37

Amanda Firran Norén
filmklippet från början av igår kväll säger väl allt?

kan man tjata mer än mig?

jag saknar sol, bad och värme..
jag saknar dem, jag saknar rhodos!

kelly clarkson - sober

And I don't know, this could break my heart or save me. Nothing's real, until you let go completely..
So here I go with all my thoughts,  I've been saving. So here I go with all my fears weighing on me..
Three months and I'm still sober, picked all my weeds but kept the flowers... But I know..
it's never really over

bak-fylla

helt sjukt vad mina dagar har varit sega denna vecka, galet galet och helgen. Vi ska bara inte prata om den, den har varit helt sinnes sjuk. Jag trodde och hoppades på att det skulle bli middag och vin bara i morgon, men icke. Jag och firran har ju som sagt vårt nya "rykte" att leva upp till, hur bra det är vet jag nog egentligen inte haha, men ja.. what to say gott folk, what to say?
Jag har hur som helst varit ett duktigt monster idag! Jag har övningskört, köpt foder till min häst, duschat honom, smörjt in alla grejjer, gått med i viktkoll.aftobladet.se och .. röstat! Hur duktig som helst med andra ord!

"middag & vin med lina brundin"

kofta: nyinköpt från åhléns
linne: h&m
jeansleggnings: esprit

swedish house mafia

from miami to ibiza

miljöpartist?

med ynka en procents skillnad enligt dn:s partitest är jag miljöpartist och 49%moderat.. vadfan ska man rösta?!

rihanna har gjort det igen!


igår - nu - snar framtid

igår efter jobbet bar dte av till farsta för shoppning, efter dte en snabb tripp till stallet och sedan hem. På kvällen var festen hos syskonen Svensson, sjukt jävla kul var det! Var där med Nattis & Mimmmi men, vi känner ju alla, och alla vet ju vilka vi är, så fy i helvete, det ägde! Jag hade en jätte trevlig kväll! GUD VAD KUL DET VAR ATT TRÄFFA TESSANW, SOM JAG SAKNAT MIN BARTENDER COMPADRE!
nu kom jag precis hem från fiket lagom rund om fötterna och mysig. Boll är nog vad min kroppsform kan se ut som, även om man inte kan tro det så är inte den parralellen svår att dra just nu. Fy fan vad jag stavar dåligt...
Inom en otroligt snar framtid ska jag och mor min åka och shoppa, till mitt liv nummer 2, stallet! Så, efter det ska jag ta och bege m mig dit också och hjälpa Trisan och väcka liv i Ellan innan jag beslutar mig för vad jag har lust att göra ikväll, känner att ännu ett alkoholintag skulle sitta förjävla fint! puss på er så visar jag vad jag mer shoppat senare!

jag är bakis i min nya kofta!

kofta: gina tricot, det är dödskallar!

du är här för att stanna

vad jag än säger och vad jag än gör..
du fick mig att bli bättre
nu ska jag få dig att bli bättre
jag älskar min häst hur mycket som helst

16-09-10

Fan vilken underbar torsdag. Dagen har gått så fort. Med möten på jobbet, extra folk och betalt, hela dagen. Gud vad jag faktiskt kommer sakna det tänkte jag. Och idag avslutades den med.. Det jag fruktat för, bedömningen som avgör hur vi jobbat och om vi har möjlighet att jobba kvar. Guess what? I MADE IT!
Jag har fast jobb ända till sista oktober fast på en annan avdelning där jag jobbar 07:00-16:05 varje dag. Jag är så sjukt glad över det! Det kommer passa mig perfekt jag verkligen känner det! Så sjukt skönt. Så i helgen ska detta firas på alla håll och kanter! För efter denna helg har jag bara 2 lediga dagar (söndagar) på två veckor! Kommer slita arslet av mig för något som jag verkligen vill göra! Kommer kännas så underbart. Efter bedömningen gick jag ut och nästan grät av glädje ( olikt mig (?) ) Och efter jobbet bar det av hemåt för att byta kläder och sen som sagt ner till stallet för ett (till slut) jävligt lyckat hopp pass och efter det kom Firran hem till mig en stund, min bästaste bäste vän som jag inte träffat på 2 hela veckor!
I morgon ska jag göra det omöjliga, jag ska väga mig! Sjukt nervös och skräckslagen. Jag måste sluta äta så mycket som jag gör. Åt alldeles för mycket idag med.. Även om det är nyttigt. Då blir det väl onyttigt? Men idag var jag värd det! Jag var värd min frysta kvarg toppad med disktrasa, eller vad säger du firran? hahahaha!
Har helt enkelt haft en sjukt underbar dag!
Denna dag kan inte bli bättre, inte alls! Jag är nöjd.
Nej nu ska jag svepa min cola light, göra mina situps och rygglyft och.. sova! puss mina hjärtan!

on of the greatest songs ever


toppepoppehoppe!

Hoppade Toppe idag med Ellan och Jenny. Gick skit bra. Fick dock ångest när det från början skulle vara 4 pers, dvs vi som hoppade och min mamma, men slutade med över 10 pers. Nästa gång blir dte igen jävla publik säger jag bara! Till en början trodde jag att det skulle gå käpprätt åt helvete. Med alla åskodare, en seg häst och en omotiverad tjej på ryggen, ja ni hör ju bara hur det6 kan sluta?
Fick igång Toppe efter ett hinder och efter att ha tagit på mig sporrarna igen. Och jävlar i min lilla låda vad duktig han var! Vi bara flög över hinderna galant! Det var vår första banhoppning på hemmaplan (över huvudtaget någonstans) och med snäva svängar. Halt var det också, men det fixade vi galant! Nu är det bara några saker som ska fixas:
* en lasttränare så vi kan komma ut och tävla
* häst & ryttar licens
* en egen hoppsadel
* lektioner
* rutiner, variationer
Har egentligen världens bästa häst måste jag erkänna. Jag måste bara sluta ha så mycket krav på oss båda och göra det bästa av det vi har och försöka sluta tänka på vad andra kan med sina hästar och göra de bästa av det vi har och jobba på det vi är lite sämre på. Fick dåligt samvete idag då jag bara ville hoppa av sadel, lämna honom i stallet och aldrig mer åka tillbaka. Hur kan man ens tänka så? jag förstår mig inte på mig själv ibland.. Fan vad dum jag var! Hur som helst, efter några hopp gick det mer än galant, det gick skit bra!!

JUSTE, JAG FICK JOBBET!

Den sista helgen i september och den första helgen i oktober kommer jag stå i en av montrarna och servera öl på Stockhom beer & whiskey festival! Som jag hoppats och längtat! Hur awesome är inte det?! Jag lyckades!! Och är sjukt lycklig över det!!

15.09.10

fiick lön idag!! Min första stora lön i helva mitt liv! Kan knappt tro det, 17 f u c k i n g 000:- rätt i fickan efter skatt! Hur sjukt awesome är inte det? Vad är då mitt problem? Jo.. Jag hittar inte mitt bankkort! Hur sjukt är det inte? Det händer ju bara inte? HUR FAN LYCKAS JAG?! Ja, fråga mig inte .. jag bara lyckas!
Kom hem för c:a en timme sen och har gjort matlåda, packat inför morgondagen och precis slängt i mig min middag.. Kvarg & köttbullar. Så sjukt god blandning, men, wtf gör man inte när man inte får tag i mat? haha vilken krigare..  Allt för lite gi och koll på kilorna man har på kroppen ja, jag börjar bli något över fixerad.
Så nu har jag alltså varit i stallet, och snart ska jag bege mig emot min säng och det jag ska börja göra varje dag
100 situps & minst 20 rygglyft. Nu jävlar ska hållningen bli bättre igen! Kände att de behövdes efter gårdagens ridpass haha. Så, see you! <3

people that i miss, so bad


one republic - all we are


jag är en riktig bitterfitta..

jag är så otroligt besviken på mig själv. Jag kör gi tenhårt, verkligen, men.. Så typiskt mig, tycker jag att dte går för långsamt, så smälle ri mig något och så känns det ännu värre. Som idag, på jobbet har Vera (som är tillbaka efter semestern) köpt kakor, självklart smakar jag 2 små, när jag kommer hem från stallet kor farfar så hel hjärtat och hade bakat bullar, självklart äter man en bulle för att vara snäl (jag älskar min farfar). Sen kommer pappa (som vet att jag äter gi) "vi har inget att äta.. Det får bli korv med bröd till middag". Och vad gör människan sen? Jo, hon äter 3 jävla digestive kex! Så, vad har jag stoppat i mig för skit idag? Jo:

* 3,5 dl kvarg, funlight med 3 finnkrisp
* kycklingsallad med keso, ost och farmaskinka
* 3 bullens minikorvar med axa fullkorns bröd och ketchup
* 2 äpplen
* 1 osötad bulle
* 3 digestive kex

Vem fan har en sån aptit? jag förstår verkligen inte vad det är för fel på mig? Snälla någon.. Skjut mig bara eller ge mig någon form av behärskning / själv kontroll?
Näe, nu ska jag ta min cola light, tvätta bort tandkrämen jag har i ansiktet (jo, i ansiktet!), göra någr ocha situps i min säng lägga mig i tid för en gångs skull, och i min säng på köpet! Skit nacke man har.. god natt folket, god natt!


maby i should care less, cause i will die to


taskigt väder tisdag!

Vad händer precis när jag slutar jobbet? Jo, det VRÄKER ner! Inte ett dugg kul att köra på en blöt moppen på en otroligt hal väg. Fy fan vilken kass förare jag var! Jag vet inte hur många gånger jag höll på att glida av vägen innan jag bestämde mig för att köra på gångvägen.. Nu snackar vi på en sträcka på c:a .. 100 meter? ja.. illa lina, illa!

I vädret skulle jag och Ellan självklart rida.. Vilken ridning det blev! Min häst vägrade stundvis att röra en fena! När han väl gjorde det blev dte tvärnitar och tvärvändningar så lina flög som en flagga runt i sadeln, kul var det, men fan var irriterand enär den ända träningen man hinner med inte blir seriös. Men vad säger man.. Ett gott skratt förlänger livet? jo det gör det :)


dessert

Du behöver:
* Kesella kvarg 1% eller valio laktosfri matkvarg 3%
* Fun light saft
* Digestive kex
* En frys

Du blandar ner funlighten i kvargen hur mycket beror på smak. Frys sedan ner den några timmar (?) i frysen så den blir knaprig (nästan som mjukglass) sedan tar du några (beroende på hur mycket kvarg du fryst ned) digestive kex och smular i "glassen" och vips, värdens godast dessert utan snuskigt mycket kalorier!

it ain't no sunshine whens she's gone

heeeelllo alla glada! Fy fan vilken dag jag har haft!
Kom precis hem från jobbet och stallet och sitter vid min ny fixade dator tack tack tack rille! Är sjukt trött så ska lägga mig tidigt, eller försöka! Ont i nacken och ryggen har jag också, stel som en kärring, let's face it.. Jag ÄR en kärring! Näe, har varit sjukt duktig idag.. Trotts att jag börjar bli sjuk igen och har andra små motgångar, ja, jag skulle också bli chockad om jag hade medgångar haha..  ja what to say gott folk, what to say! god natt folket! :)

veckoplanering

måndag: jobb, körlektion, stallet, sova.
tisdag: jobb, rida, göra matlådor, sova.
onsdag: jobb, rida ut med Trisan, LÖN!! shoppa på hm.se!
torsdag: jobb, stallet, Träffa Firran!<3
fredag: jobb, rida ut, "fest i skogen" hos Sara & Fredrik
lördag: kolla när Ellan tävlar, Rida, utgång med Ellan & Victor
söndag: Stallet, besöka gymmet? Körkorts teori? ÖVNINGSKÖRA!!!!

Rille, my very best "manfriend"


söndag!

Efter 4 timmars värdelös sömn bar det av mot mälarhöjdens rs och hopptävling! Ellan & Catrin från stallet tävlade och gjorde faktiskt bra ifrån sig! Var jätte roligt att kolla, fick in några fina bilder aswell, som inte kommer upp idag men till veckan!
Efter det var det direkt till stallet och hoppa upp på en trött toppis efter gårdagen, en timme senare hämtade mamma upp mig och det bar av en snabbis till handen för att shoppa åt henne, lina är en snel tjej ibland. Efter det åkte vi straight home och sen kom Rille över för att fixa min dator och umgås, var ruggit länge sen sist. Hade sjukt kul, som alltid. Rille rille rille, jag skulle utan tvekan kunna bli kär i min bästaste manfriend, han är helt underbar!
Nu ska jag bädda ner mig i min säng, lyssna till mamma mia som går på tv och sova innan min huvudvärk tar livet av mig! Spännande. puss och godnatt!

tv och sova i soffan

.. vilken lördag kväll!
GOD NATT!

markerade axlar och mittbena

"tjocktröja": butik i gran canaria
marinblått linne: esprit
"skinn" leggings: mq
ibland är det kul att pröva kläder..

då, nu, alltid, sp07b! Ni är saknade!


oh and, fuck you!


later today

Chillar galet. Tror min rock period är påväg tillbaka, jag bara älskar när det händer. Man blir liksom.. mer på hugget? Ja, en perfekt beskrivning! Om c:a 1 timmer eller 2 kommer Trisan, Tessan, Ellan och Victor (?) över och fikar innan det bär av på biomys. Skönt att känna om man pallar trycket... Måste erkänna att jag faktiskt saknar att jobba! Jag gillar inte att vara sjuk, INTE ETT DUGG! Så på måndag, då är det dags!

snart är blåmärket borta, jag älskar den!


Isolde & Topas


löshoppning i stallet i morse!

Är väldigt imponerad av min lilla prins. Var första gången jag löshoppat Toppe och andra gången totalt i mitt liv. Så, man kan väl säga att det var tur att Trisan, Tessan, Ellan och resten av gänget var där som faktiskt vet vad de sysslar med haha! Det var inte bara min prins som hoppade, även Trisans pärla Issa hoppade, duktigt som tusan!! Toppe hoppade total 1.05 och var en bra bit över ena gången. Mammsen är så stolt! Nu är dte bara upp till mig att tuffa till mig lite! Börjar bli dags!

vem sa att man såg bättre ut i smink?


igår kväll

gjorde jag ett tapert försök att gå från svarthårig till ljusbrun. Det slutade med 2 blonderingar (på en gång), en askblond toning och en brun hårfärg och ändå.. ÄNDÅ är jag rödhårig! Ja det kanske inte är så farligt egentligen, men jag har nog insett att ska man ljusa upp håret.. Då ska man vara ruggigt blond, eller gå till frisören!
Ögonbrynen färgade jag också och lyckades med! Mörkare då självklart! Efter det blev klockan c:a 12 och min sockerkick höll i sig (efter att äta GI:rivstart och igår bara ätit frukost och 1 äpple kan man säga att energin var i överflöd!) Så.. Jag somnade, vaknade, somnade och vaknade, tills Morgan Freeman filmen började. Och efter den, självklart kunde jag inte somna.. Så, 5 timmars sömn fick jag igår, grattis lina!
före                          efter

mot stallet, som jag längtat!


några av vårens klädstilar


helgen so far

fredag: städa mitt rum, städa min garderob (stort projekt) diska, rida, filmkväll (?) sova
lördag: stallet, fotografering, myskväll myskväll med Trisan! SVULLDAG ÄNTLIGEN!!?
söndag: Kolla när Ellan tävla i mälarhöjden, rida, plugga körkortsteori, sova och ladda om

modell 2009

Haha kunde man inte tro va? 2009 var så mitt år haha! Eller inte någonstans skulle jag nog säga, jävlar vilket år av kaos det var! hösten 2008- våren 2009 måste nog vara den perioden i mitt liv som innehöll mest kaos. Utan tvekan! Då kunde vi snacka koas. Hur som helst. 2009 behövde min älskade vän Emil en model och jag ställde upp i studio, bilderna blev (nu när jag kollar i efterhand) riktigt bra! Du är duktig mitt hjärta! Jag blev också sminkad av marykay med Bella en dag, och fotade på stan det blev vi. Tänkte slänga upp 2 av bilderna, för skojs skull! Klicka på emils namn och gå in på hans portfolio! You will love it!!



skulle inte banga på


missa Hoffmaestro på grönan, skäms lina, skäms!

Ett av världens skönaste band om ni frågar mig spelar i kväll på gröna lund! Och alla ska dit.. Utom lilla jag. Att jag alltid lyckas bli sjuk när det verkligen gäller, så sjukt typiskt! Så, här kommer en av mina favoritlåtar med dom som en "hyllning". Det är självfallet Desperado från min favoritfilm igenom tiderna - Stockholm Boogie.  enjoy!


god morgon världen!


med en gammal bild säger jag godnatt

och sov gott världen

veckans babe vecka 36

Trisan Lundquist
för att du är den skönaste tjejen i stallet alla dagar i veckan!
hur kan man inte älska denna människa?

dagens frukost & middag

muums!

häst häst häst

Issa

...


ett plus

1.5 timmes pluggande vid datorn och sen slocknade jag. Duktigt av mig, och jag har inte hunnit trycka i mig colan än heller, one way to go! Börjar dock bli jääävligt hungrig.. Kanske är dags för middag snart? Nu blir det lite tv tittande innan det blir dags för trisan att hämta upp mig och dra ner till stallet, wiie! :)

dags att bli duktig!

ska ta mig en cirre och ta tag i mitt körkort, det är dags! Bonniers trafikskola, det är dags att spinna!
Nu ska jag plugga, håll i hatten, i november ska jag bennemig ha körkort och dra ne feting roadtrip! :)

eat or die?

shit jag känner mig som en jävla boll! Det är nog bara en tisfråga innan jag rullar fram!
Idag har jag ätit 250g kesella 1% med fun light 3 parmaskinkbitar, 3 äpplen och en miniport marabou premium 70% och druckit 1 stor kopp kaffe och inom en timme (minst) 1,5 L coca-cola light, fan finns det ingen hej på mig? Det börjar bli illa flicka lilla!


swedish house mafia - one!

i wanna know your name

06:20 yesterday morning


tea and tv, my type of bedtime story



sleep tight

 

saker att se fram emot

12 sep: Ellans första hopptävling på väääldigt länge!
17 sep: "skogsfest" hos Sara & Fredrik Svensson med tjejerna!
25 sep: Joao & Patricias avskedfest!
02 okt: carlsberg - where's the party!
02 nov: Trisan 22! Ska firan
13 nov: JAG 19!!!!
19 nov: FIRRAN 19!!
05 nov: RHODOS REUNION PARTY!
29 jan: GRAN CANARIA
++++: Bartender utbildning
++++: weekend i london
++++: fira födelsedag i danmark på sensation white?
++++: nyårsafton!

det är synd om min älskling


när jag kom till stallet idag blödde min häst åter igen näsblod. Och jag trodde jag var den enda av oss två som det faktiskt var fel på.. Men icke, vad ska jag göra med dig min lilla lilla skatt?


sjukskriven

Det blev en kort onsdag för mig idag. Hade mitt första läkarbesök 11:40 på hemmaplan, vilket kort sagt ledde till nästa läkarbesök a.k.a röntgen. Har som sagt varit förkyld länge (var sjuk hela förra veckan) och har ständig huvudvärk och det ständiga problemet att andas med näsan. Så gick och kollade det idag.
Jag vet att jag har polyper och halsmandlar som småningom ska opereras bort. Väntar fortfarande från svar på sofia hemmet. Hoppas på att det ska bli snart. Hur som helst ledde det första läkarbesöket till en veckas sjukskrivning och ordinerad vila vilket jag verkligen kan behöva. Så det kommer bli en fortsatt lugn och jobbfri resten av veckan samt medicin och nässpray med kortison. Har sjukt dåligt samvete, vet inte varför men japp. That's the way it is.
Så om en stund efter middagen ska jag ner och pussa på min älskling och ta en lite sväng runt kvarteret. Bara mysa helt enkelt.

knäpp info

Du heter:
Lina Brundin
Smeknamn:
Linau, fjunis,
Låt som när du är ledsen sörjer till?
Be mine - Erik Hassle & Ellie Goulding
Beroende av:
cola light / mineralvatten, cigg
Vad tror folk om dig?
Att jag är blåst
Stämmer det?
Nej men jag kanske tänker före jag svarar ibland
Vad får du oftast komplimanger för?
Mina ögon.
Brukar du skratta för dig själv?
otroligt ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
Aha. då ska den verkligen inte vara slö :-O
Var bor du?
I haninge
Trivs du där?
på sommaren, inte på vintern
Hur svarar du i mobilen:
hallå / tjena snygging
Vem ringde du senast?:
min doktor
Antal timmar sömn inatt:
6 timmar
Hur känner du dig nu:
trött och svullen
Vanligaste färg på dina kläder:
Svart eller vitt
Vad saknar du:
min resa till rhodos i sommras
Favorit dryck på morgonen:
vatten eller kaffe
När brukar du oftast gå och lägga dig:
när jag jobbar 22:30 annars vet man aldrig
Är du blyg?:
inte direkt
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
ja, man kan ju alltid hoppas
Är du nöjd med ditt liv:
ja då, men man kan alltid göra det bättre.
Vad är det värsta du vet?:
lögner och svek
Har du bra vänner och äkta vänskap?:
Helt underbara.
Vad är det finaste du fått?:
Min häst
En speciell dag du minns:
dagen då jag tog studenten
Vill du ha barn:
Nej, adoptera in that case
Är du musikalisk?:
jag skulle dö utan musik
Vad dricker du helst när du är törstig:
cola light eller vatten
Biter du på naglarna:
Nej det är bland de äckligaste som finns, men jag river.
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Är det nåt du absolut inte äter: lever och blomkol
Vad sa du senast: Elin, jag går och tar en cigg!
Om du var tvungen att leva i en annan tid: 80-talet
Sommarplaner: alanya-ayia napa-rhodos, gotland
Fisk eller badkruka: Fisk!
Hur många kuddar sover du med: 2
er;">Morgon- eller nattmänniska: Nattmänniska
Sparare eller slösare: slösare
Bästa film: Twilight filmerna, save the last dance, amarican pie filmerna
Tror på liv på andra planeter: nej
Kommer du ihåg din första kärlek: självklart
Älskar du henne/honom fortfarande: nej det var daggs
Tror du på mirakel: Ja
Ser du på kärleken som ett misstag? jag tror på misstag i kärleken
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Noll
Är du kittlig: inte ett dugg, faktiskt
Största svaghet: är galen killar
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? o övervinnerlig
Tänker du någonsin tatuera dig? jag har redan 4 så det räcker nu, en text + skorpion mellan skulderbladen, en mikrofon på handleden, ett hjärta med ett snöre på hälsenan och mitt namn + en fjäril höften.
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) Väldigt stökigt men jag ska städa.. snart!
Skulle du någonsin hoppa bungy-jump? aldrig, efter 20 shots in that case
Vilken hand håller du gaffeln i ? jag vet faktiskt inte, beror på vad jag äter.
Gillar du att sjunga? Jag älskar att sjunga.
Anser du att du är stark? Ganska
Vad gör du om du får hicka? skrattar åt
Använder du knark? räknas cigaretter?
Kaffe, te eller inget? Kaffe och Te

see you in stockholm 2th october?


telling the truth


boys

Sometimes a girl just needs one (you know I need you)
To love her and to hold (I just want you to touch me)
And when a girl is with one.. Then she's in control

can't stop watching it


PUSS & GOD NATT GOTT FOLK


nu snackar vi!


ni som känt mig länge, ni borde vara lika chockade som jag!


jag har blivit en hejare på att äta nyttigt! Detta är rivstar GI.
På denna tallrik (dagens middag): sallad, parmaskinka, ostkuber


07.09.2010

har haft en sjukt lång dag på jobbet. Kallsvettats hela dagen, slitit som ett as och blivit terroriserad via sms, ja, en vanlig dag på jobbet (?) Håller på att bli sjuk igen känner jag, red inte ens idag. Så.. I morgon blir det jobb fram till frukost och läkarbesök där efter och sedan får vi se om jag drar tillbaka mot jobbet, man kan ju försöka va.

Jag lovar att BARA för att jag väntat med att gå till doktorn (jag hatar att gå till doktorn) så kommer jag vara "helt frisk" man skulle må då va..

Vet ni va? man sover sig frisk, och jag sover för lite pga att jag sitter för mycket vi datorn. Så det blir 3 korta inlägg till, sen lägger jag mig i soffan. puss på er! :)

fresh start!

bara för att mitt konto på blogg.se fuckade up sig.. en aning, så restartade jag bloggen. En ny fräsch start! puss på er!


i wanna do right by you


RSS 2.0