you can be empty.. and i can be right here empty with you


tid sa vi ja

kom precis på mig själv att jag inte alls har tid med detta, i morgon är det jag som ska vara nykter och hästfri. Så, efter jobbet bjuder jag på... blogg mania! Den ni så, vi hörs imrn!

tiden var inte på min sida

men, jag hoppade precis av crossen efter 30 svettiga minuter, mummah! Hade kunnat köra ett tag till, var på hugget idag av ja, flera ej nämnbara anledningar. Fan det bara flyter om mig! Nu ska jag in i duschen en snabbis, blir ett inlägg till innan läggdags. Idag är det för övrigt veckans svulldad (invigd av mamma) Så, jag ska frossa som fan innan läggdags - no limits! . Hur som,  Pass nummer 12 - check!

sista mars 2011

Ska sätta mig och göra ett eller två prov till innan jag går hem, dvs om ingen kund ringer innan. Efter dte bär dte av till handne för att möta upp mamma (självklart ska jag plugga på vägen) och storhandla. jag ÄLSKAR att storhandla!! Efter dte bär dte direkt av till stallet, ska longera min lille gosegris som jag längtar så stört mycket efter just nu (av någon jävla anledning) vi ska springa av oss, longera och evt rida på det.

Efter dte ska jag hem, käka middag och träna. Håller tummarna för att jag kan hålla mig till en lämplig tidsram och hinna köra core efter mina  standard minuter på crossen. Håll tummarna för att min plan kommer "worka out". peace!


Brandy - Right Here (Departed)


Knowing that i got you when i get home makes it all worth it


make some business

Har ingen bra dag på jobbet idag. Det känns som att allt och alla är emot mig idag, otroligt roligt. Verkligen. "vad fan gör jag här" känslan verkar bestå, jag som trodde att vi var klara med varandra vid det här laget, men, tydligen inte. Jag har en plan, den är inte officiell ännu men kommer bli snart, inom sin tid.

Jag har en plan, eller några som är undre konstruktion, som jag mer än verkligen vill/ska genomföra, karriärsmässigt alltså, där av anledningen till att det är och förblir inofficiellt ett tag framöver men, tro mig, efter mina mamma, you'll be the first ones to know!

have to have those


another vaccation

saknar canarie resan så in i helvete mellan dagarna. Denna resa är utan tvekan en av de roligaste jag någonsin haft i mitt halvkorta liv. En sån till i mitt liv, minst! tack!
photo by: Emelie eklund (hennes blogg)


körkortonline.se

de6 är nog där min 40 minuter lunch kommer spenderas. Jag ska ha den där jävla lappen. SKA ha! Övningskörde till jobbet idag, måste erkänna att jag ÄLSKAR essingeleden halv 8 på morgonen! Kan man köra där utan att få panik, krocka eller dö på kuppen är man fan awesome - jag är awesome! Har precis gjort ett körkortsprov också, det gick mycket bättre än sist men det är inte tillräckligt bra. Ska nöta ett eller två prov till på lunchen om jag hinner det samt ett eller två när jag kommer hem. Blev lite stressad av min kollega nu och störd när folk ringer, plugga kylar ska ju också göras.. jösses.. vilket liv jag har!

sleep tight and..


The Used - Empty With You


835 mot - tungelsta

i saw you today to, i heard you voice.
you'r cute. and thats all.


galopp galopp galopp

Firren har börjat jävlas med mig, som fan. Den jäveln har börjat kasta sig ut med mig från ridbanan i all hast. han ställer sig, gör ngt hoppigt och ställer sig igen och verkligen laddar.. Hästfan! Hur som, för övrigt gick det väldigt bra idag (ellan & irre bara kollade på honom när han tjaffsade) vi har galopperat idag! Flera gånger dessutom!

Bortsett från att vi tränade lite skänkelvikning och mycket volter som alltid i traven (som för övrigt kändes jävligt bra och verkligen kändes i magen) så tränade vi fattningar från både skritt och trav (mest skritt) på kortsidorna och längs långsidan och sedan laddade vi om igen. Gud vad han tyckte det var roligt, min lilla tuss! Och så trött han var efter bara några fattningar, sinnes! de musklerna har hann inte använt på länge, det märks!

Och jag tror att jag vet vad hans problem men att hopparunt och stega kommer ifrån, jag tror han behöver springa av sig mer än vad han faktiskt gör, så, i morgon blir det longering! Big time! Tror (om jag får gå tidigare från jobbet) att jag ska börja med att longera så han får galoppera av sig och blir lite småtrött och sedan hoppa upp och trimma gärnet, kan vara något? -  Den som lever får se, man kanske ska följa Kristinas råd och flytta till spanien och stalla upp honom i en spanskridskola och rida deras spanska dressyr? Haha skämt och sido.. men longera är planen inför i morgon!


pass 11 - check!

Känns så konstigt att inte träna nu för tiden, vad fan hände där? Har precis kört 30 min på crossen igen! Jag tror att dte snart börjar bli dags att öka till 40/45 minuter eller köra styrka efteråt. Jag har en hatkärlek till styrketräning. Det är hårt och jävligt skönt efteråt men - jag blir bullig i kroppen, som fan! Inte snyggt som tjej, där av alla denna kondition. Och snart kan jag börja jogga ute, jag längtar!!
Fick i alla fall ihop två pass på crossen, totalt 60 minuter idag, det är inte dåligt! Tror jag ska köra 30-40 minuter i morgon och köra lite core efter, något i den stilen. Hur som helst, tiden är också med mig idag, klockan har inte hunnit bli 21:00 än, grymt måste jag säga, grymt!

3 months today

Idag var det exakt 3 månader sedan jag köpte Firren och han kom upp till mig hela vägen från Trollhättan. Den övre bilden är från den dagen då han åkte upp, precis innan han skulle lastas. Jag är så sjukt lycklig att jag har honom i mitt liv just nu, jag behöver honom i mitt liv. Den undre bilden är från i helgen men halva mig på ryggen. Så idag ska vi mysa lite extra jag och min skatt, jag älskar dig!



tomorrows inspiration


looser baby, jag har inget körkort

nu ska jag köra en sneaker och börja plugga på jobbet samt kolla efter någon jävla app så jag kan göra 1-2 prov om dagen, känns som att 24 timmar per dygn är några timmar för få om man heter Lina Brundin just nu. Jajja!

pressar mig till max

för att göra livet lite mer komplicerat för mig själv har jag precis bokat skrvning.. och uppkörning för körkortet! Jag har 3 veckor på mig, jag är så stressad att jag redan börjar gråta. Fattar inte hur i helvete jag ska hinna med detta men, helvete, jag SKA lyckas! jag får inte misslyckas! wish me luck!

skaffa ej almanacka!


Kings of leon - closer


work a little bit harder

Pass nummer 10 - check! jag trodde i ärlighetens namn inte att jag skulle komma upp i morse, och jag trodde inte att jag skulle vara så pass frsäch som jag är, men, jag är inte förkyld eller tröttare än jag varit den senaste veckan så, i'm on!

I morse, 05:40 för att vara exakt var jag uppe och trimmade lite på crossen. Trodde att jag skulle bli mycket tröttare eftersom jag inte käkat frulle (svepte en shake nu) innan jag tränade men icke. Så, ska köra ett pass till när jag kommer hem om klockan inte blir allt för mycket, ska försöka få till ett armpass i veckan också, var ett tag sen nu insåg jag. Och så får jag ta lite core i morgon!

Duktig som jag är glömde jag också min lunch hemma. Är så jävla bra ibland, fan vad arg jag blev när jag upptäckte det. Det är väl sånt som händer, får se vad city gross har att erbjuda! Spännande ...

elias - zlatan på skansen 2006


2-1 sverige!

Hade en otrligt rolig tisdagkväll med gubbarna på jobbet, eller ja, några av dem! Fan detta gör jag mer än gärna om! Nu är jag hemma, jag har precis tvättat håret och ska krypa ner och värma mig i min säng! Ska upp och träna 06:00 i morgon bitti! Hinner man inte träna och passar på att unna sig massa skit som man egentligen INTE borde, då jävlar ska man köra, stenhårt!

Lustigs mål var grymt, jag hade precis rätta vinkeln och Sonti som skrev jaaa-nej-jaaaaaaaaaa i mitt jögra öra, känns som att kunderna kommer klaga på mig och säga "fan är du döv eller?!" haha jaja, roligt att se matchen, helt klart!

jag tror Lasse älskar mig, big time!

Kvällens planer gick precis i stöpet. Om 40 minuter skulle jag dra mig mot västerhaninge, sola, longera Firren, träna och sova.. Men icke! Istället kommer Lasse förbi med biljetter till EM-kval matchen och fråga, är du sugen? hur fan ska man kunna tacka nej till det? jag menar det - det går inte!

Så efter jobbet ska jag istället ut på nya äventyr, jag ska försöka orientera mig till Råsunda och se matchen. Kommer bli grymt, och kallt! Är riktigt taggad! Så ingen träning för mig idag, det blir jag och gubbarna grus istället. Man måste ju njuta ibland? (jo jag har lite ångest för att jag inte ska träna dvs.. - de blir 3 gånger så mycket i morgon plus sola!) Vi hörs imrn!


det börjar bli dags..

att lyssna in sig somk vi så fint kallar det! Det är exakt 26 dagar kvar tills det bär av för mig mot falkenberg och se detta makalösa bands spelning! Är otroligt taggad.  That's why i gove you..
Hoffmaestro - desperado
ENJOY!


quiz at worktime

What country do you really belong in?
Lina got Canada.
Your Canadian eh? Your different and you say things weird, but at least you have a great sense of humor. You definitely are the life of the party and you're your own person and people look up to as a great role model. People love to be around you, because you always have that dumb smile on your face. You are a cute sexy person flaunt your Canadian personality.
Take this quiz: Click here

berocca brus

För er som är som mig just nu, helt tomma på energi och missbrukar kaffe för att hållla igång har jag en energihöjare - Berocca brus! Jag har tagit dte förut och vet att jag märker en ohygglig skillnad på bara några dagar om jag slutar ta dem.  Dessutom är jag en riktig sopa på att få i mig alla vitaminer och sköna grejjer som man ska få i sig för att kroppen ska prestera på topp, och berocca har det mesta. De innehåller:

/ =  % RDI  (rekommenderat dagligt intag)
C-vitamin:
 500mg / 625
B1-vitamin: 15mg / 1364
B2-vitamin: 15mg / 1071
B3-vitamin: 50mg / 321
B5-vitamin: 23mg / 383
B6-vitamin: 10mg / 588
B12-vitamin: 10 mikrog / 400
Biotin: 150 mikrog / 100
Folsyra: 400 mikrog / 200
Magnesium: 100mg / 27
Zink: 10mg / 100

Det finns att köpa på apotek, kostar inte så mycket och man tar en brustablett/dag. Inte så farligt att hälla i sig det tycker jag. Plus att man håller sig pigg, frisk och fräsch! It's some good stuff!

Thanks to you for making me a fighter


vilo vad då?

jag skulle ju som sagt ha en vilodag idag, men jag kunde inte hålla mig unden den där jävla crossmaskinen! Den har blivit min bästa vän just nu kan man säga. Jag orkade egntligen inte och tänkte "men vafan, 15 minuter kan jag ju köra, det är ju über chill endå, och så får jag röra mig lite" - right! Det blev 30 minuter idag igen, 35 egentligen.. Ska skaffa en fjärrkontroll till min dator, det är inte en dag försent för det!

Och i morgon ska jag köra samma och lite bröst & mage igen, det behövs! Det ska trimmas! Pass nummer 9 - check!

det var ljust när vi red

att rida med ellan är skönt, antingen är det överseriöst eller så är det slappt. Idag gjorde vi faktiskt ett tappert försök men det blev trav och mysrida, en stund på volten, skritta ut en sväng och trava något varv på volten igen. Jag känner verkligen ridhuskortssuget just nu kan jag säga!

Var en bra dag i stallet helt enkelt. Det gick bra att rida, det var bara ett eller två cp ryck idag från Firrens sida. Att stega och hoppa på stället tycker han är bland det roligaste som finns, speciellt när inte jag tycker det, men .. vi jobbar på det helt enkelt! Och det går framåt!

look of the workday

 


and off i go


äntligen börjar det bli dags att dra sig

Börjar packa ihop mitt pick och pack och dra mig. Kvällen lyder som följer:
* Rida med Ellan
* Skriva svarsbrev till Smilla
* Leta upp min "ibank" räknare


DBA - promise me acoustic


sometimes you have to see through it ..


photo by me


killer shoes


skulle vara ganska hardcore att glida runt i dessa.. är sugen!


all that remains - this calling


gimme some energy

Är otroligt trött idag, kom i säng runt 22:45 och var uppe igen 05:55 och på jobbet 07:30, ja, jag är dödstrött. Har redan laddat upp med en kopp kaffe, känns som att kopp nummer 2 inte är långt borta nu! I need more energy! noooooow!

läggdags!

Jag ligger fortfarande efter med alldeles för många timmar sömn. Så nu ska jag lägga fram kläder inför i morgon, börjar 07:30 och sova. Sov gott sötnosar!

pass nummer 8

tro inte att 4 timmars skidåkning hindrar mig från mitt möte med crossen! Fick sjuk ångest med tanke på allt jag stoppat i mig det senaste dygnet. Jag hatar att vara nykter på helger och jag hatar att vara onykter på helger, det är jobbigt att vara hurtig på helger helt enkelt, men.. Jag har lyckats ganska bra ändå!
Så, när jag kom hem var det 30 minuter på crossen, 35 till och med men jag räknar bort 5 för när jag justrerade musiken (dock gick jag fortfarande, men endå) där brånde jag (om min maskin räknar rätt vilket den troligen inte gör) iaf bort 1548 kalorier, och det skulle vara über bra!
Sen var det:
10 x 3 breda armhävningar på knä
10 x 3 sit ups med halvhöga ben
10 x 3 rygglyft
tyckte det räckte med tanke på att jag som sagt åkt skidor 4 timmar idag. Var mest för mitt mat och gårdagens alkohol ingat (4 glas öl) som jag kände att jag behövde röra på mig lite extra, bra av mig! I morgon blir det minsann shakes igen, nu jävlar.. yey!

2 bilder från romme


Romme alpin

Klockan 6 (7 med omställd klocka) var vi på plats på centralen. Det var jag, Elin och Therese! Vi var otroligt taggade redan då, trötta med taggade! Jag somnade nästan direkt när jag satte mig och sova nästan hela resan upp. Sen var bar det direkt av ut i backarna! Om jag ska jämnaföra Romme med Kungsberget (eftersom båda är "skolbarns anläggningar") Tar Romme kungsberget med hästlängder!
Om jag inte miss minnner mig var det 23 riktigt bra pistade nedfarter, helt ok mat (vi åt på toppstugan som var jävligt dyrt och små drygt för läget) och bra choklad (20 års gräns på alkohol, så jag och Tessan var något besvikna måste vi erkänna)
Hur som helst, vi åkte tills backarna var upp åkta, fötterna ömmade och vi frös. Var en riktigt awesome dag som jag gärna gör om! Mellan 10-14:00 åkte vi, lagom skiddag skulle jag säga! Bussen gick hem vid 16:00 så tills dess satt vi ock fikade, käkade och kollade runt lite på de mat ställerna vi borde ätit på och köpte godis att ha på bussresan hem. Vi kollade läget helt enkelt, och den snygga personalen förstås! Resan hem gick fort, vi alla somnade ganska fort Elin kortast, Tessan halva resan och jag nästan hela vägen hem. Någon måste ju vara värst, eller hur? Bilder kommer alldeles strax!
++++ får Romme alpin av mig, helt klart!

lång-lördag?

Efter stallet bar det av hem för min del, duscha och göra mig i ordning. Det skulle ätas pizza och drickas öl med Buddha, Jenny & Marty på vasko. Efter några timmar tittade även Juden och några förbi. Så runt 23-23:30 bar dte av hem till Marty för att kolla skräckfilm. Var riktigt mysigt!
tabbe? - JA! Jag hade helt glömt att man skulle ställa om klockan! Och packat inför idag hade jag inte heller! Ibland är jag så otrolig! Så, ungefär 1.5 timme innan jag skulle insåg jag, shit, jag måste hem! Som tur är bor jag och Marty i stort sett grannar, så det gick fort att ta sig hem även om jag mycket hellre hade stannat kvar och myst, jag verkligen älskar att umgås med dem, de är underbara!

Så hem, packa och ungefär 30 minuters sömn blev det för min del innan det bar av till Kungsberget (trodde jag) som visade sig vara Romme! haha, otroligt hur jag lyckas! Nu är jag i alla fall hemma, och ska slänga in bilder på datorn och berätta om dagen innan jag ska sova!

mer och mer för varje dag som går


söta syskon


bråååååååååtoom!

nu ska jag övningsköra sen ska jag och firren bli fotade samt att jag ska fota hästarna. tar mer om min dag sen för nu står pappa och väntar kyss och smek massa lek!

pass nummer 7

jag vaknade 7 i morse, typiskt som fan. Men, jag utnyttjade det jävligt bra! Det blev lite kondition på crossen innan frukost, 30 minuter för att vara exakt! Grymt av mig, grymt!

våffeldagen - fredags mys

Igår var efter stallet och en vidirg tågresa hem var det middag, våffla, godis och mys på soffan framför let's dance med mamma och pappa. Sånt behövs ibland!

2 outfits v.13


pissdag.. jag vill hem!!

     

i miss the hair


identitetskris

Man märker ganska tydligt när jag inte mår bra, dte går inte riktigt att undgå. Jag är inte lika glad som vanligt, jag vill förändra saker instant och mitt hår brukar bli lidande för det. Den här veckan har jag färgat håret 4 gånger.. 4 GÅNGER! det är hel sinnes sjukt.

Jag tror jag har bestämt mig, jag ska avvakta till sommaren och se och bestämma mig sen. Jag vet att jag bara är 20, inte ens det och att dte därför inte ska kännas såhär. Men jag vill ha en nystart. Ta hästen, mitt pick och pack och flytta! Långt bort... Det känns som att helgens tripp och resan till falkenberg kommer lägligt,  jävligt lägligt!


careless bitches

jag är trött på att visa intresse för andras saker när det inte är någon som bryr sig ett piss om mitt.
2 words..
piss off


Våffeldagen!

Idag fyller min "gamla kollega" Niklas år! Och idag är det våffeldagen! Jag vill också fylla år på en awesome dag, ska fan uppkalla vattenmelonensdag på min födelsedag.. Eller popcorn med glass kanske? Jaja, stoooort grattis på niklas den klockrena göteborgaren! Idag ska jag äta våfflor när jag kommer hem! Mumma!


hej löning! hej då löning!

Ett hett tips från mig till alla arbetande varelser. Se för fan till att vara friska och bojkotta allt vad sjukskrivning heter. Planera ekonomin och gör inte massa impulssaker! På att vara sjukskriven 2 veckor har jag gått back ungefär.. 4000:-, det hade man kunnat göra mycket roligare saker för än att operera bort halsmandlarna. Blir ännu en fattig månad men, från den ljusa sidan, jag kommer spara en massa kalorier på att inte göra onödiga korgvisiter! Den ni!

jag hann med allt jag skulle

en otrolig känsla måste jag erkänna! Sitter med nymålade naglar i mjukisbyxor och min student tjocktröja med halvblött, nyfärgat hår - det blev nice! Att bli mörkhårig för mig är som att komma hem när man varit borta länge, jag älskar det och det är hemma. Jag är så jävla snygg i mörkt hår, eller jag ser brunar ut i det iaf! Nu ska jag lägga fram paltorna till i morgon och sova, ja det är en gammal bild, vi hörs i morgon!


vårens träning

jag längtar tills all snö har försvunnit och jag kan utmana löprundan i skogen jag har precis utanför huset. Fan vad jag ska ligga i på den när all snö är borta, då kanske man kan ragga till sig lite sällskap också, om man har tur! Av mamma eller syrran t.ex. Ska försöka få papp att bidraga till ett löpband att ha hemma eller en riktig crossmaskin. Jag vill få in överkroppen mer i träningen utan att "pumpa" för min kropp tar lätt åt sig av den typen av träning och då ser jag ut som en tunna - vilket jag INTE vill. Där av all denna kondition!

La Roux - Bulletproof (Tiborg Remix)


pass nummer 7

Hade brännmärken i golvet idag när jag hade tränat. Det var mina 30 minuter på crossen idag igen. och svettigt, ja det var det. Jag tror inte det är många som kommer ta mina ben i styrka framöver!  Jag har börjat älska träna kondition på crossen, ska börja köra 40 minuterspass nästa vecka är tanken de dagar jag kör bara kondition. Bra va?

dagens matintag

2,5 macka med ost & sirranoskinka, 2 shakes och några pannkakor (utan socker eller sylt) Vet inte hur många pannkakor och vill nog egentligen inte veta, okej så farligt var det inte, men det var fler än 2 och mindre än 8.. Jag hatar att äta pannkakor när jag är hungrig, jag kan verkligen gå lös på pannkakor. Men, jag höll mig, hyffsat!

slow down,





"day off"

snart bär det av! Idag har jag hästledigt, jag behöver komma i säng i tid och hinna med att vara hemma också inte bara stressa i säng och stressa vidare. Så snart ska jag stänga ner, plugga körkortsteori - åka till vh - sola - åka hem - käka - träna - färga håret - boka bussbiljetter & liftkort - pröva skidkläder - sova


like old workdays


personlig utveckling

eller PU som det förkortas.. Jag har haft mitt livs första PU samtal. Jag tänker inte avslöja för mycket men framtiden ser ljus ut.. jääävligt ljus ut! Fan vad jag är awesome ibland!


sunglasses, where are you?


i'm a skidgay

I morse såg jag en kille med "skid bränna" dvs han var solbränd och hade linjer efter sina skidglasögon vilket fick mig att sakna ååh.. Jag saknar att åka skidor! Så otroligt mycket! Tror det var säkert minst 2 år sedan jag åkte skidor och jag verkligen verkligen vill! Då tror jag det var kläppen vi var i (inte mitt favorit ställe) och då var jag så sur för att jag var sjuk och i stort sett inte kunde åka. Och jag missar ju åre high five på lördag också vilket sved lite extra i själen, för det ville jag verkligen gå på men, jag är inte dne som är den utan. Får jag inte med mig miss wilson och Elin på söndag, då drar jag själv! 450:- för en dags skidåkning (liftkort) i kungsberget (som är jävligt ok om man inte åkt på ett tagmed buss dit/hem Så taggad är jag på skidor så, ikväll ska det bokas minsann!


som jag saknar det


time for sleep


pass nummer 6

Jag fick sån ångest efter vad jag stoppat i mig, både igår och idag. Igår var det en bit kladdkaka, idag var det den där jävla hamburgertallriken, äpplet och mackan.. Fan asså, jag vill inte ha ångest men ja, cp lina kan man väl säga. och vad gör man för att förbränna det om man inte hinner träna? Då rensar man kroppen.. Anyhow, jag blev trött på mig själv så efter stallet genomförde jag pass nummer 6 och.. jag har nog ALDRIG svettats så mycket i hela mitt liv! Det var sinnessjukt och kändes otroligt bar nu efteråt! idag blev det
* ridning, det kändes faktiskt kan jag säga (på rätt spår)
30 minuter på crossen,
15 x 3 breda armhävningar
15 x 3 situps med halvhöga ben
15 x 3 sneda situps med halvhöga ben
12 x 3 rygglyft

I morgon tar jag hästledigt och ska om jag orkar och klockan inte blir för mycket köra ett konditionspass. Jag får se om tiden räcker till för jag har lite planer. Men, jag tror inte jag kommer kunna hålla mig från crossen i slutändan i alla fall. Det är ju våffeldagen i övermorgon, det ska förebyggas. Som sagt, den som lever får se men, det blev ett GRYMT pass idag!

dagens ridpass

idag blev det ett bra ridpass på volten. Måste dock börja ride lite med gramanen eller goggen igen så jag får bort hans jävla tix med huvudet. Men bra gick det. Det är så otroligt skönt att vi knappt tjaffsar längre, riktigt roligt är det. Underlaget är fortfarande inte dte bästa, det var ganska tungt. Så, det blev ett pas smed mycket volter, lite bommar och lite skänkelvikning och i morgon ska han få vila. På fredag ska jag lägga ner lite extra tid på ridpasset och se till att det blir jävligt bra och då ska vi träna riktig skänkelvikning, det ska vara riktigt bra!

onsdag 23/3 2011

Vilken dag. Jag är helt slut nu, buhä. Men, lite duktig har jag varit. Jag har betett mig som ett as och är medveten om det och har försökt gottgöra de som är mest drabbade, speciellt mamma. Hon vet varför jag beter mig som jag gör och finns alltid där, hon är min klippa!

Så hon hämtade mig från jobbet idag, körde dit mig & Tommy gjorde hon också. Efter det bjöd hon mig på en 90g meny på vegabaren, vi satt där och åt. Det var sjukt gott, mysigt också för den delen! Efter det åkte jag direkt till stallet, red firren i mjukisbyxor, rutig flammel skjorta och ellans ridstövlar.. Vem har sagt att man ska vara snygg när man rider?

Efter en timme hämtade hon mig igen, mamma alltså. Sen när jag kom hem ställde jag mig direkt på crossen och körde efter den yttligare lite träning. Nu sitter jag här. Ska skriva några inlägg, läsa klart hänt extra & sofis mode innan jag går och lägger mig!

i love to eat but


girls have their needs


LMFAO - Party Rock Anthem



makes me wanna freak out


http://365days.devote.se

jag älskar att det äntligen är tjejer snygga tjejer med grym klädstil, sjukt bra bilder och för en gångs skull inte är blonda. Thilda & Mira Berglind gör det, jag älskar bloggen, den är så inspirerande, läs/besök den ni också och låt er inspireras. Den är   A W E S O M E !

my new favourit

för er som inte prövat har det kommit en nyhet.. - Ramlösa vattenmelon!

Det är lite synd att man måste hälla i sig för att få en riktigt schysst smak men.. Jag bara älskar den och det bästa av allt är.. jag får dricka hur mycket jag vill, utan någon som helst kostnad. Sug på den ni!

en vändning, tack?

Jag orkar inte med mig själv eller jobbet just nu. Jag kom lite för sent fortfarande i tid men endå försent imorse. På det har hela vår växelserver eller vad fan det nu kallas kraschat så, jag har väl egentligen just nu inget jobb idag om dte inte kommer igång snart. Så kul kommer jag ha på jobbet idag.. man blir ju bara så trött!


i wanna get out


having bad days

Det känns som jag ständigt misslyckas med allt jag gör även om jag kanske inte gör det. Jag är trött men jag kan inte sova. Jag är är glad en stund sen bryter jag ihop. Jag är oinspirerad, jag känner mig oinspirerande, ful och jävligt motbjudande. Jag känner mig helt jävla värdelös.. Jag fattar inte grejjen med det hela...  emojävel


The Veronicas - When It All Falls Apart


..


i got nothing but love for you

Har lagt märke till att jag har många läsare som inte är svenskar nu förtiden. Så, to all my none swedish readers, you'r awesome and i love you all! I'll keep up the good work! <3 Och till alla svenska läsare, ni är också awesome!


Firrens första massage

Det finns inget som värmer så mycket som att se sin egna lilla bebis verkligen njuta. Jag kommer ihåg första gången toppe fick massage förstagången, han verkligen älskade Pia. Och idag var det Firrens tur! Det gick mycket bättre än vad jag trodde! Lite stel var vi, så vi har fått en hemläxa att göra varje dag som hänger i skåpet, och jag ska vara precis lika duktig med Firren som jag var med Toppe. Oooh ja! Så i morgon börjar vi köra igen! "bogstretch", svansmassage, "magputt" och känna över ryggen efter varje pass, detta kommer fungera, galant!

cross cross cross

jag har sprungit av mig, eller jag gjorde det innan. Jag kände på mig att det skulle gå åt helvete. Helvete med allt. 30 minuter på crossen och 15 situps men halvhöga ben x 3.. Med tanka på att jag fått i mig 2 shakes, 2 mackor och middag så, bra lina.. Det enda du nästan lyckats med idag. "yey"

svansen mellan benen, minst sagt!

jag hatar frisörer, jag hatar hårfärg och jag hatar blondiner! jag HATAR!
Jag är så arg att jag började storböla. Jag orkar inte, jag har fått skämmas så sjukt mycket idag, så hade Elin varit snäll och tagit hjälp av sin lärare för att hon skulle få en färg som fungerade.. tror ni den gjorde det? JAG ÄR ORANGEKYCKLINGGUL I HELA JÄVLA &%="/&°%#%&(°€)/&% LUGGEN!! och BARA i luggen!!!!!!!!!! Jag har ALDRIG skämts så mycket i hela mitt liv som jag gjort idag, och den sär /&%"# som elin fick har inte hjälpt ett piss.. jag köper peruk i morgon och rakar av mig skiten, på riktigt, jag skiter i!

Rise Against - Savior @ Annexet 19/3 2011

vi stod en liten bit mer åt höger, jag ÄLSKAR!!

a drop in the ocean


vecka 12 2011

måndag: jobb, hämta legg & kort hos Josse, Firren hästmassage 18:00, träna, färgbomb i håret, packa väskan så allt faktiskt är med i morgon..
tisdag: stängning på jobbet, Jocke fyller år, rida
onsdag: öppning på jobbet, sola efter jobbet, Galoppträna för Ellan, PATRICIA & JOAO kommer hem!!
torsdag: stängning på jobbet, rida, träna
fredag: stängning på jobbet, Niklas fyller år, rida, köpa hem våfflor (våffeldagen) LÖNING!!
lördag: övningsköra,
träna, betala räkningar/ övriga utgifter, hoppträna? myskväll med tjejerna?
söndag: övningsköra,
ställa om klockan till sommartid, ÄNTLIGEN!!

*
Boka skrivning för körkort
* Städa/ rensa mitt rum
* Kolla skidåkning efter jobb/ till helgen med pappa

Känner att det egentligen inte är någon större idé att jag skriver in vad som händer i veckan för att jag garanterat kommer få planera om men.. Man kan ju alltid försöka?

gyllene tider - kung av sand


diet? what diet?

måste erkänna en sak.. Jag syndade ganska hårt i helgen. Åt dock inte så mycket godis, men.. Alkoholintaget var inte nådigt! Och inte den typen av alkohol heller. Bira kanske inte är det ultimata när mans ka gå ner i vikt. How ever. Det var jävligt kul, värt det och det dröjer ett bra tag till nästa gång. Men nu är jag på G igen, har idag ätit 1 macka, 2 shakes och fischerman's friend för att få igång rösten sen i helgen och jag är så brutalt hungrig att jag håller på att dö, hoppas stenhårt på något gott till middag! Mummaaah!

zzzz.. WOPS!

känner mig så sjukt seg, trött och allmänt onitressant idag. Jag har ont i huvudet, kämpar för att hålla ögonen öppna och är inte överdrivet trevlig heller. Det är med andra ord inte min dag idag helt enkelt. Ska försöka dra mig från jobbet om en timme, vill hinna träna idag, i need it!

rise up


dude


sleep-less

Jag har inte kunnat sova ordentligt på en hel vecka, en hel jävla vecka. Jag kommer bli ett monster utan dess like om inte detta ändras snart. Buhä! Jag tänkte att det kanske var för att jag inte "tröttat ut mig själv" ordentligt, men det är inte det, det är något annat. Jag vill inte, men jag får nog ta till alla knep och knåp jag har i bageget.. nu jävlar!


Emii - Zombie Boyfriend

grym jävla brud, jag ÄLSKAR låten!

jag fick karatefylla

jag har haft en sinnessjukt bra helg! Riktigt over the edge måste jag säga! Efter konserten igår bar det av med grabbarna på efter fest hos Juden, var år sen jag var där sist. Jag hade sjukt kul, lite för kul, och hos juden har jag haft mina på ren svenska JUDEfyllor, och igår eller i morse skulle jag inte vara sämre! Så idag är jag ganska glad att jag kan stå upp utan att spy, är förvånad över det.. Det var en sinnessjuk fylla. Och en grymt trevlig kväll! Men nu blir det ett välbehövt uppehåll från alkoholen, det behövs! Känns som att jag blev påmind dubbelt upp varför man slutade blanda vin, bira, redbull, jäger och shots. Det blev liite för mycket av det goda!
Har blonderat håret eller, gjort folieslingor som det så fint heter, igår och nu är det dags igen. Ska försöka äta lite "godis" också, eller ja, vattnig frukt! jag orkar hur som helst verkligen inte blogga nu, jag mår för illa. tja!

RA live

måste bara säga det att konserten igår vad G R Y M! Man behöver inte kunna låtarna, man behöver bara höra Rise Against live för att älska dem! De är sjukt bra live minst sagt, är ett av de bästa live banden jag har sett. De spelade många av sina gamla låtar som jag måste känna att jag inte lyssnat så mycket på, men det var skit kul att vara iväg med grabbarna, nästan lite som back in the days. En grym musikupplevelse! ++++ av 5, helt klart!

v.11


pass nummer 4

Ren jävla kontidion! Körde idag 30 minuter på crossen, såg ny duschad ut och det  var så sjukt skönt! Jag känner mig så jävla grym! Hade en sådan ångest för de där 2 60g börgarna och varmkorven jag åt utöver lunchen och shaken igår. Lite bröd fick jag i mig också, fan för att vara vaken i nästan ett dygn! Har sjuuuuuuuuuuk ångest fortfarande! Uscha.. Men, så sjukt kul hade jag igår!
Så, idag var det förbränna som gällde och ikvälll ska jag hoppa sönder annexet!! tagga tagga tagga!!

inombords

jag är tom.. bara tom


"grönare val"

Jag gillar att företaget har en grön syn på saker och ting. Det kan vara miljövänligt och hej och hå, vi har stora planger och jag vet inte hur mycket grönt det kan vara på ett kontor men ja, jag tror inte att vi ligger långt ifrån grönskalan på ett växthus (för att göra milja reklam liksom)

Så slog det mig. Jag tyckte det var ganska kul.. Jag kan dock vara dum i huvudet, men jag skrattade åt det som tusan. I vår "miljö kampanj" står det att man ska äta grönt och att vi äter alldeles för mycket kött (jag känner mig träffad, ja) och att vi ska minska på importen och äte frukt/grönt som är närodlat... samtidigt som det stod att "vi ska äta efter årstiden" .. Då har jag bara en fråga.. hur fan tänkte ni nu? Vilka grönsaker jävla växer ur snön?

it's gonna snow today


bra start på helgen!

Sitter på jobbet och har gjort det sedan 07:10, dvs alldeles för tidigt. Har sovit skitdåligt i natt, 4 - 5 timmar totalt kanske men, jag är sjuuuukt taggad! I morgon är det Rise Against med Hårda Tider och Coliseum som förband (aldrig hört med det duger nog).

och mamma har babblat om någon rock konsert som hon troligtvis kunde få friplåtar till.. jaja, tänkte jag, skitband säkert.. Så googlar jag på datumet 9 juli då hon snackade om.... det är SONISPHERE!!!!!!! Tror inte någon kan fatta min total lycka när jag såg detta! Så, nästa vecka får jag veta om jag har 2 friplåtar till denna monster konsert! Jag är RUGGIGT glad just nu!

MM - tomorrow nights inspiration


Lisa Miskovsky - Driving One of Your Cars


pass nummer 3

blev ett exakt 27 minuterspass, jag strippade snabbt av min mina treggings och stallkläder och slängde mig på crossen. Har en låt som jag blir så sjukt taggad till att jag inte vill sluta! Så jag körde kondition 15 minuter istället för 10, svetten ran kan jag säga! Sen blev det "ben och bröst" tillagt på mitt lite mer standard mage/rygg. Passet såg alltså ut såhär:
15 minuter cross (men friskis& svettis rörelser för armarna)
Breda armhävningar (bröst): 11 x 3
sit-ups (med medelhöga ben): 15 x 3
rygglyft: 10 x 3
utfall (på varje ben): 10 x 3
Gick riktigt jävla bra och det kändes verkligen i benen, de sista utfallen kom jag knappt upp på, så slut i benen var jag men vafan, jag tog mig i kragen och gjorde skiten. Och nu har jag duschat, slängt i mig lite middag (makaroner, svamp och lite kött) och är jag sinnes sjukt taggad! Jag som ska sova, inte okej!

april, april utan sill

Kör lektionen gick bättre än vad jag trodde, även om jag faktiskt var så mentalt urladdad efter körlektionen att jag började gråta när jag satta mig och körde hem i mammas bil, jag vet dock inte om det var av lättnad eller all den pressen jag har på mig just nu, press jag tar på mig själv så jag har bara mig själv att skylla när det gäller den delen...
Hur som helst, Janne som är min nya bilskolelärare och är hur jävla grym som helst fick mig att tagga till och tro mer på mig själv och inse att jag faktiskt kan mycket mer än jag tror och visar. Det måste ut! Så, jag har teori att plugga, på söndag ska jag boka SKRIVNING! Så redo tyckte han att jag var, jag ska kolla med jobbet och boka in 4 dubbel lektioner (plus lite körning hemma) och efter det ska jag i mitten av april skriva och köra upp! Den ni! Så nu ska jag ligga i lite extra, och när jag läst ut alla dessa böcker sitta och göra lite körkortsprover på datorn 3 gånger i veckan. Nu jävlar i havet!

brum brum brrrrruuuuuuuum

nu snart ska jag till körskolan! Var länge sedan som jag hade en körlektion! Sola, träna, packa och longera firren ska jag också göra och äta middaaaaag! så, see yaaa!

Taio Cruz featuring Ke$ha - Dirty Picture


ser sjukt gott ut

 

men även om jag kunde göra denna supermelon skulle jag avstå,
jag har ett mål om dagen och det är.. en riktigt middag!


mjukgörande på isen

volten var bättre igår, även om underlaget var allt annat än på topp. Jag börjar verkligen överväga om jag inte ska köpa mig ett ridhuskort i alla fall. Igår var vi på volten som sagt, gick jätte bra! Blev en lång uppvärmning i skritt och sen började nötandet och "fin liret" i sittande trav, blev självklart lite lättridning också men mest sittande för där är då jag kan balansera upp Firren som mest för att minska risken att han snubblar pga underlaget. Var inget avanserat pass alls, men det blev mycket "lydnads" övningar och han fick träna på att lita på mig (han är väldigt försiktig när han är osäker på underlaget) och det gick riktigt bra, tror han bara gjorde en mindre protest under hela passet. så, jag är supernöjd med gårdagens pass och hade ne riktig kelgris att mya med efteråt!

Idag blir det longering för att han ska få röra sig lite mer fritt med ryggen, samt att han ska få sträcka ut riktigt ordentligt i traven! Och jag kommer till stallet så sent och det var ett tag sen han fick träna utan någon på ryggen, man får variera så gått man kan för att träningen inte sk abli tråkig helt enkelt!


morgonvikten ja

jag tog mig i kragen imorse och ställde mig på vågen när jag vaknade... om jag jämnför med morgonvikten för 1-2 veckor sedan (tycker jag kan göra det för just den vikten har jag hållt så otroligt länge) .. - 3kg!!! Det här går så jävla bra! Blev ingen mer kondition igår dock, blev ridning och sängen, villa vara pigg och fräsch idag. Nu ska jag ta min frukost shake, tagg tagg tagg!!

Mario Vazquez - Gallery


en gammal låt


ofc


misslyckad invägning

jag kom på en grej här i min ensamhet.. Gillar verkligen hur fort tiden går när man sitter helt ensam och väntar på hur fort det går tills klockan slår fem! Börjar bli rastlös måste jag säga. Hur som, jag skulle väga in mig igår på morgonen för att ha en "utgångsvikt" men det sket sig totalt. Men jag vet vad jag vägde på morgonen för ungefär 1-2 veckor sedan så jag tänkte inte mer på det. Så vägde jag mig igår kväll innan jag gick och la mig, mest för skojjs skull och... då vägde jag redan 1 kg mindre! Då är det skillnad på en held dags matintag och en hel natts förbränning (morgonvikten är mindre än kvällsvikten) så det skulle kunna vara mer än 1 kilo det handlar om, den ni! Jävla pepp måste jag säga! Nu jävlar! :)

it's you and me now


jag vill rida i solsken

Känns som att det var evigheter sedan jag var i stallet sist, då har jag varit borta från min skatt en enda dag. Är ritkigt ridsugen idag! Blir bara väldigt arg på att jag vet att dte kommer vara kolsvart när jag kommer fram till stallet, jaja "shit happens" eller vad säger man? Ridningen idag beror helt på underlaget. Men jag tänker i alla fall testa och se vad underlaget går för, någorlunda utan att riskera något i alla fall!

avslöjar sin dröm karriär

gud vad jag känner att min vardag är grå. Jag kan min vardag utan till: jobba-plugga-rida-sova, nu har ju träna lagts till men ni fattar grejjen. Det händer för lite. Jag funderar på att söka nytt, jag har redan sökt samma tjänst fast fast men som sagt. Jag vill inet vara fast. Jag vill komma igång med bartenderskolan, jag vill ha hela världens som arbetsplats! jag vill nå mitt största mål! jag vill öppna min egna bar/restaurang!

Jag skulle verkligen vilja ha ett eget hak, egentligen samma kedja som GG (grabbarna grus) och jag vet precis vad min kedja skulle heta.. Det kommer jag dock inte avslöja förrens jag kommit så långt, för jag ska komma så långt! Jag längtar bara efter att komma igång just nu!


reach out & take me


uppe med tuppen

Känner mig duktig idag. Det är inte alla som går upp 05:30 på morgonen för att träna, den ni! Det kändes att klockan inte var mycket kan jag ju säga, men jag kom upp. Körde 15 minuter på  crossen innan jag hoppade in i duschen, kände att jag inte ville stressa på morgonen och om jag hinner ikväll kan jag köra lite extra ikväll. Ska ju faktiskt rida idag också! Och äntligen har den träningvärken jag redan har släppa, kommer bli grymt det här!

Har alltså kört mitt första konditionspass! (sist jag körde kondition på morgonen blev jag sjuk, så jag är lite nyfiken på hur detta ska gå och ville därför vara lite extra försiktig) Så jag tar det lugnt med konditionspass på morgon kvisten helt enkelt. Läste också att träna 10 minuter på den crossen jag har ska motsvara 30 minuter, men jag undrar om det verkligen kan stämma. Hur som, jag lär nog tvinga mig själv till ett konditions pass om/när tid finns. Men, en grym start på morgonen i alla fall, man blir ju stolt!

i like it, like it, like it


diet days

idag blev det lite mer shakes än vad det blev igår. Läste för en stund sen att man ska käka 4-5 shakes/dag eller 4 shakes och en riktigt måltid.. Kom fram till att jag drack 2 shakes igår och åt en måltid till det, inte så bra! Men jag förstod i alla fall vad min huvudvärk kom från!
Idag har jag i alla fall varit duktigare, jag har druckit 2, shakes och ätit en rikitgt måltid som bestod av pasta sallad och 2 små kyckling filéer utan skinn. På det fick jag smaka något elin lagat i ungen av keso, ketchup (?) och pasta, riktigt got måste jag säga, hade kunnat äta mycket mer men, jag har ett mål som jag ska uppnå, så man ska vara disciplinerad från start, så är det!
Så snart ska jag göra mig klar för sängen och sova, i tid för en gångs skull, men ska nog inte utlova för mycket. Men lite extra sömn skulle inte sitta helt fel. Så idag blev det ingen träning, ska dock ge mig på ett pass plus ridning i morgon, i morgon blir en sen dag om jag inte är hurtig och tränar i morgon innan jobbet, jag får se. Ska börja runda av allt jag sysslar med, ses i morgon!

i'm faceing it


i know i'm young but

jag kommer aldrig vara den som inte finns där för mina vänner
 och vill aldrig någonsin känna känslan av att jag inte gjort allt och inte fanns där.


Liz Lee - the funural ("bfh" cover)


veckan vad jag vet

måndag: Stängning på jobbet, Diet start! 2 veckor framåt, ridning, träning core & armar
tisdag: Ringa Pia & boka tid, messa Jocke, Ringa Tenggren och planera jobb, Ringa Digge efter jobbet, rida/ låta firren vila, pröva kläder inför jobb, umgås med Firran
onsdag: Stängning
på jobbet, plugga extar körkortsteori på lunchen, rida,
torsdag: öppning på jobbet, körning på trafikskolan 17:00, sola, träna: ben & core pass, longera Firren
fredag: jobb, bartender jobb med Tenggren 18:00 - 02:00 i alvik, sova
lördag: Rida/ longera och träna med Firren, RISE AGAINST med olle, BülowPatte m.f
söndag: Rida, sola, konditions pass!

Som sagt, allt det är inte hugget i sten


you now i support you

skänker mer än en extra tanke på Jocke idag, en av de bästa kollegorna jag haft/ någonsin kommer att ha som har begravt sin mamma idag. Jag beklagar och han vet att jag finns här, några mil och ett samtal..



Dead by april - in my arms


noppa vs. vaxa

jag har gjort något jag sagt att jag aldrig skulle göra. Jag har prövat att vaxa mig! Inte brasilian då som jag kan tänka mig att de flestas tankebanor hamnar på direkt. Jag vaxade ögonbrynen istället för att noppa dem, lika bra att pröva tänkte jag.. Gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra, men jag kan inte påstå att det var skönt. Har en ganska hög smärttröskel, lite mer än medel kanske man kan säga. Upp till bevis, nu ska vi se hur ofta man behöver göra dne här skiten, om det ä värt? "spänningen fortsätter"

a very good day


ice ice ice

Där det inte är grus eller vatten där är det is eller djupfryst snö, i alla fall på volten. Var riktigt surt igår när jag var taggad på att köra ett riktigt ridpass. Blev istället 30-45 minuter mjukgörnade i bara skritt med graman på. Tränade också lite skänkelvikning även om detinte var ulitimata underlagat att träna det på men, det gick hyffsat. Red på volter i alla dess former och ställde igenom så gott det gick (han tänker ganska mycket när jag rider med gramanen) Måste verkligen börja strecha mina höfter så jag kan sitta till ordenltigt i skänkelvikningen, han reagerar riktigt bra då.

Det gick bra hela passet, han börjar bli riktigt fin min häst. Idag ska jag ringa Pia (Toppes gamla hästmassör som är hur bra som helst ) och boka massage åt honom så vi får ordning på galoppen och det vi inte lyckats så bra med hittills. Kände igår ochså att han är stel längs mankamen, knådade lite på honom efter passet och det var väldigt uppskattat! Hade en riktigt mysstund igår och det känns verkligen att vi mer och mer börjar bli ett i ridningen, det är helt underbart!


pass 1

Jag kom på att det var måndag igår och att mitt söndagspass borde varit igår och gårdagens pass idag, så det kan bli! Men pass nummer ett för denna vecka är i alla fall avklarat! Kom hem ganska sent så det blev ett 30 minuters pass. Jag började med "crossen" 10 minuter, kändes riktigt i benen (hade en rejäl träningsvärk sedan dagen innan) sen var det core, biceps triceps:
Hantelrullning (mage, rygg) : 10st x 3
Sit-ups (höga ben): 10st x 3, 15st x 1
----------"--------- (åt sidan): 10st x 3, 15st x 1
Rygglyft: 12st x 3
Snea hantellyft (mage, sidan. Hantel): 10st x 3
Biceps curl: 10st x 3
tricepscurl: 10st x 3

Och för er som också är insatta i träning. Jag vet att man behöver göra 3 olika övningar i varje muskel grupp för att det ska ge ett bar resultat. Men, jag kör på det här sättet för jag känner att dte fungerar för mig just nu när jag ska sätta igång och för att jag inte har tid med mer just nu och jag kommer kötta ordentligt senare. (ville upplysa innan jag får kommentarer om hur jag gör saker fel, för det är folk väldigt duktiga på) Så, fick till ett bra pass och har träningsvärk idag, kroppen känns tight, jag älskar det!

guess spring 2011


upplägg

Håller tummarna för att min huvudvärk kommer släppa snart. Har bara ätit 2 shakes idag och 4 halstabletter, kan vara det ja. Så jag hoppas att huvudvärken försvinner så jag akn köra mitt pass efter ridningen! Har träningsvärk i benen idag från igår, underbart! Så efter ridningen idag blir det lite crosstraining 10-20 minuter skulle jag tro, lite core och biceps triceps.

Eftersom jag inte kommer träna alla dagar i veckan kommer jag bara ha 2 "grundpass". Dvs ett pass som jag kör core, bröst, och ben och ett pass där jag kör lite extra kondition, armar och core. Det tredje passet (om jag hinner med det) får bli något roligt eller ett extra långt som inkluderar alla övningarna. Eftersom jag inte har mycket tid över kommer alla passen bli korta och väldigt intensiva, där mer effektiva hoppas jag. Så inget av mina grundpass kommer vara längre än max 1 timme för att göra träningen så effektiv som möjligt och för att se till att förbränna under hela passet samt att dte verkligen blir av. Längtar redan bara jag tänker på det, ska pressa mig själv till det där passet idag, dags att tagga om!


vilken dag!

Idag har växeln legat nere och vi har haft hur mycket som helst att göra. Nu har jag huvudvärk och är inte alls lika taggad som jag var imorse, what to do så att säga. Nu har det äntligen börjatr lugna ner sig på linjen och jag sitter nu oc försöker planera min vecka, det verkar bli en spännande och proppad sådan! - Precis vad jag gillar! Nu är det mindre än 45 minuter kvar tills jag slutar, can't wait!

after all this time

jag ville inte, men det verkar som det sket sig


mission, started!

Morgonen började med en shake, mitt "mission" har börjat! Och jag är fortfarande lika taggad! Har varit glad inombords och stressad hela morgonen (blev lite fel med tåget imorse) men nu har jag varit på plats  ett tag och back on track igen! Ska väga mig i morgon på morgonen och utgå ifrån det, spännande! (har lite ångest så mamma kommer kolla och skriva på en lapp som vi jämnför med om exakt en vecka) Nu börjar det!


måste dra sig i säng


Big Ali Ft Lucenzo - Vem dançar kuduro


hästen ja!

hade lektion för Ellan idag. Hon red också lite för att känna på Firren, det börjar verkligen bli dags att ta ut massör! Ska ringa Pia i veckan och be henne komma ut efter löning så vi kan börja nöta dne där galoppen och hitta det eventuella "felet" i bak på honom. Hade även en annan "tjej" i stallet som prövade rida lite efter lektionen. Gick väl bättre än jag väntat mig, men ja.. Vi hoppar det!
Idag tränade vi mest flyttningar och skänkelvikning och att ställa ordentligt, med graman. gick super bra! Längtar redan till i morgon! Får se om det kanske blir lite longering eller om det blir till att nöta lite igen så man verkligen får in det, håller tummarna för att det inte är lika halt eller halare än vad det var idag så man kan rida! Gick som sagt jätte bra idag, nästan lika bra som igår! Underbart!
igår red jag själv, jag red med graman för första gången på Firren. Trodde han skulle börja protestera och ställa dig, men det gick oväntat bra även om han höll på lite då och då. Men riktigt fint såg det ut och det känns verkligen som att vi börjar rida ihop oss mer och mer för varje gång. Riktigt kul, det går framåt och jag älskar mig häst! Han är en pärla!

i morgon börjar det!

I morgon börjar jag med min diet! Jag ska äta 3 nutrilett shakes om dagen och eventuellt 1 normal måltid eller yttligare en shake! Är super taggad så tog en shake redan till lunch idag! Så i morgon börjar allvaret och håller i sig 2 veckor framåt, för 1 veckas uppbeåll och sen bär det av igen! Jag är riktigt taggad! Längtar också redan till nästa träningspass! wohhaaaaa!! I morgon smäller det! Hoppas det fungerar! Håll tummarna!

från vecka 10


...

why is it so hard for you
to just leave me fucking alone?

underbara unge!


planering var det ja!

känns just nu som att jag ska ge upp det där med att planera för det blir aldrig som jag tänkt mig i alla fall. Dock är jag otroligt glad idag, eller har varit nästan hela dagen. Allt har gått så otroligt bra! Fick inte till mötet med Fia och fick inte göra premiär på cykeln MEN.. Jag fick träffa mitt älskade kusin barn Nova! Jag hade verkligen saknat henne och det gör verkligen ont i en när man ska gå och ser att hon blir ledsen! Uscha..
Jag har egentligen aldrig varit ett stort fan av barn, jag har aldrig sett mig ha egna barn eller att jag skulle kunna göra annat än adoptera ett barn eller skaffa djur istället (låter hemskt jag vet) men jag har verkligen aldrig gjort det även om jag alltid fått höra att jag är "bra med barn".. Hur som, detta barn gör underverk och jag blir verkligen så glad när jag passar henne! Hon är så simpel för sin ålder, säger vad hon vill/tycker och säger ifrån om det är något hon inte gillar.
Sen bar det av hem, lyssna på musik och kolla på solsidan. Ska ta mig i kragen och försöka planera in en dag med Fia i morgon. Nu är det skärpning!

Dynazty - This Is My Life cover


söndag

den som trodde att jag hade tid att ta det lugnt en dag, den trodde helt fel. Men, jag älskar det, då njuter man verkligen de dagarna man bara kan ligga och slöa med någon, hur som, det blir det inte idag! Nu ska jag klä på mig och packa väskan, sen bär det av med mamma och elin, det ska övningsköras och min diet ska börja i morgon så natur diet shakes ska handlas in, ska nog ta en till middag eller lunch.. he he
Sen bär det av till stallet, vet inte om jag ska köra mig ner dit eller om jag ska pröva att ta cykeln ner, vi får la se! Efter stallet ska jag ringa fia, vi ska försöka ses och planera fredagens event. Vi har drinklista och outfits som ska fixas, jag är så taggad! Nu ropar de här, vi hörs ikväll!

summer love


good start

Idag var jag inte bakis (konstigt nog) där emot väldigt trött när jag vaknade. Jag gick upp, gjorde en bra frukost, yoghurt med crunchy, mörkt bröd med skinka ost och sallad, kaffe och ett glas mjölk framför Rachel Zoe project, en riktigt bra start på morgonen. Sen ÄNTLIGEN som jag längtat, körde jag mitt första träningspass!
Jag vet att jag borde veta bättre än att träna dagen efter man druckit men jag var så otroligt sugen så jag tänkte, vad fan, jag kör! Så jag värmde upp med 10 min på det jag kallar min egna lilla "cross trainer" sen körde jag utan någon vila:
breda armhävingar: 10x2, 12x1
sit-ups:10x3, 12x1
rygglyft:10x2, 12x1
"kissande hunden: 10x2, 12x1
utfall: 10x3
plankan: 30 sek x 3
och sen gick jag av mig på crossen 5 minuter. Så hade ett jävligt effektivt pass måste jag säga. Jag är allt annat än charmig när jag tränar, svetten sprutar och jag pressade mig så jag kände smaken av bakfylla men, just nu är jag så otroligt jävla nöjd! Så, ett bra första pass på ca 30 minuter, effektivt och smidigt! dvs första träningspasset, check!

det bästa från melodifestivalen

rock you like a hurricane cover
(jo, jag hatar melodifestivalen)

vad gjorde jag fre-lördag?

Min helg fick ingen hyper bra start. Jag kom hem senare från jobbet än vad jag hade väntat så var stressad, vilket var helt i onödan. Det blev en snabb visit i stallet innan det bar av hem, knäckte första biran och gjorde mig i ordning. Självklart hade jag den där turen att det, som jag redan bestämt att jag skulle ha på mig inte fanns tillgängligt och allt blev fel. Redan då kände jag att nej.. Det här kommer inte bli bra!
Kvällen gick mer och mer utför och krogen ja.. Dit kom vi inte.. Men ja, sånt är livet. Men vi är överens om att vi inte går ut vi 3 ihop och just nu är jag ganska otaggad på att hitta på ngt i den truppen överhuvudtaget på ett väldigt bra tag.
Igår var tanken att jag skulle in och träffa Oskar på jobbet men ja, glöms som jag är hade jag glömt att det var "firande" i form av GC night och.. Vi har bokat en ny kortare tripp + gran canaria i vinter igen! Mer om det senare. Men, efter några glas vin ringde jag min wingman, Rille, som kom över och livade upp stämningen lite.

2012

jag har nästan bestämt mig. Detta ska jag nog göra!
International Bar Management


i'm on the border

people don't leave because things are hard.
People leave because it's no longer worth it


Plan three - still broken

Ni som har möjlighet, se dem på fängelset i Gbg ikväll! Biljetter finns fortfarande för 150 riksdaler på ticnet.se! För er (plus mig) som inte kan, här är en av deras mest kända och nötta låtar (som jag aldrig får nog av). Lyssna och njut!


music is my boyfriend

musik, det är ett av mina stora kall. Jag vet inte hur många gånger jag får höra "musik nörd" eller "vafan, du kan ju alla låtar utan till" så att säga, jag lever för musik och skulle inte klara mig utan musik. Jag blir depprimerad utan musik!

Skulle varit på konsert idag. Har två stört bra band som spelar idag, båda i det härliga Göteborg. Det är Mustach & Plan three (som ligger mig ruggigt varmt om hjärtat) som sprider sköna riff över götet ikväll. Jag har den turen att Plan three spelar 9 april på klubben i stockholm, ska se om plånkan tar mig dit! I wanna go!


mind fuck


sjukt fräsch tjej

har just nu hästdräggel i mitt hår och luktar solarium. Känner att det inte är svårt att vara fräschare än mig just nu! Är otroligt glad! Min mor vill sponsra mig diet i 2 veckors tid (det är inte lätt att vara en hårt arbetande lusfattig student ska jag säga er!) Som innefattar.. Naturdiets shakes. är c:a 180kcal/portion och jag ska äta 4 st om dagen endast eller 3 st plus ett normalt mål (kött/middag, ni fattar grejjen) i ungefär 2 veckors tid står det, men jag tänkte öka till 3 om jag orkar hålla i det så länge så. På söndag ska jag tvinga iväg mor min på diet shopping efter träningen! Är taggad! Nu: dusch!

efter dessa nyktra helger

nu är det dags, mitt krog uppbehåll är över!
Oskar, en kille som jobbade för carlsberg samtidigt som jag jobbade för jämntlands i höstas hörde av sig idag och har praktik i stockholm på Midtown bar och honom har jag inte träffat sedan stockholm beer and whiskey och han jobbar bara i baren veckan ut innan han åker till skolan igen så, Midtown blir det till en början i morgon. Firran är jävligt lycklig just nu! Äntligen ska jag med ut! Efter det bär det av till ambassadeur eller något annat hak runt stures gränser, jag är taggad, i need to freak out! Så i morgon kör vi igen, WööhööööW!

rihanna - s&m


real shit


några minuter kvar

sen bär det av! Äntligen! Denna dag har varit lång och jag är fortfarande helt slut i huvdet. Måste erkänna att jag är psykiskt instabil just nu, men vafan, det löser sig och jag tror jag vet av vilka anledningar det är, dvs, jag har anledningar till det. Ska försöka smita iväg med uffe, intjänad tid tackar mana ldrig nej till, sen blir det ett snabbt stopp i sumpan för att köpa sminkborttagning, plugga körkort på tåget, därefter solakuten i vh, motionera min häst i detta skitväder, blir troligen longering även om jag är sjukt ridsugen och sen är jag tillbaka. Ska se om jag kan få till ett inlägg om min diet plan, om mor min vill sponsra mig med detta! Ja, håll tummarna! Vi hörs ikväll!

örhängen från JFR


.. någon längtar till löning


if good girls love bad boys

do bad girls love good boys?


may the force be with us

Vi är bara två som jobbar på min avdelning idag, min mentors fick barn imorse, det blev en pojke! Ett stort grattis till Martin & hans fru! Så, jag och Uffe håller ställningarna! jag ska ta mig i kragen och plugga på anläggningar lite under helgen så jag är förbered tills nästa manfall sker, eller vad man ska kalla det.

Så, lär inte bli mycket "fritid på jobbet" idag, speciellt inte under lunchtiden.. urrr.. vill inte tänka på det. Så innan uffe går på lunch blir det att ladda stora kaffe koppen och be för att telefonen inte äter upp mig. Håll tummarna!



ögonen är fyrkantiga

jag har laddat med en stor kopp kaffe och det är bara 50 minuter kvar innan jag kan begära mig av från kontoret. Jag som hade tänkt plugga påvägen hem, lär aldrig gå, så obeskrivligt trött är jag idag. Det är sanslöst!

godsaker jag älskar

  • Snickers latte från Coffee house by george
  • cola flaskor
  • cola light
  • marabou
  • nötter
  • "crunchy" liknande naturgodis
  • semlor

om man vill få mig så där riktigt glad.. Är det det godaste jag vet, efter en riktigt god kötbit med salladsblad, beasås och en stor iskall bira, eller bara en engen fet flaska asti. mummah


Ashlee Simpson - just let me cry


lunch break


ne-yo - so sick


det blev en sen tisdag

Känns som att syrran har rätt när hon säger att jag börjat bli "gammal" eller bara lugnat ner mig en jävla massa. Kännss om att jag måste ändra på det! Igår käkade vi middag på kungshallarna och såg efter det  sanctum i 3d på sergel. Var en helt okej film, blev lite tårar från alla, och en flod tårar efter Firran.

Sen bar det av hem, kom i säng runt 00:30 kunde inte somna direkt och gick upp 05:30, jag behöver mer sömn än så, jag är förstöörd! Men.. Får trycka i mig massa kaffa på lunchen helt enkelt! "för ovanlighetens skull" eller vad man ska kalla det. Men, det var värt det!


it's fettisdagen, bitch!


i'm tired and feel awesome at the same time


tiden går fort när man har roligt

Det känns fortfarande precis som igår runt den här tiden som om klockan är 3, klockan är snart halv 5 och då ska jag kila. Jag har ätit sen lunch, har fortfarande en lättare matkoma, är helt slut i huvudet och har inte orkat göra de sista som jag egentligen borde göra, jag får ta mig i kragen och göra det i morgon, jag ställer faktiskt upp för en kollega i morgon så, jag bjuder mig själv på det!

Så snart bär det av! Skinn jacka är med mig, min stora väska har massa saker i sig och mitt semelsug är inte att leka med! Idag ska jag äta en semla till middag! BIG TIME för dte är jag värd. Ska bli kul att se vad det blir för film med brudarna bus. Måste ringa Jasse.


Katy Perry - E.T.


"från och med söndag"

När min doktor sa till mig att jag måste sluta röka kände jag bara.. "Hur fan ska jag klara det här?" Jag vill inte bete mig för att jag gör slut med ett onyttigt beroende och jag vill inte gå upp i vikt för att onyttigheter och olämpliga saker ska ersätta beroendet heller, vilket jag sa till min doktor när han frågade varför jag inte slutat röka... Jag har en jävligt bra läkare! Han sa att istället för att ersätta rökningen med andra onyttigheter, rör på dig! Ta en promenad varje gång du känner abstinens, utnyttja det! Så, det är vad jag tänker göra!

3 gånger i veckan ska jag träna. Kondition och styrka. Jag har en gå maskin under min säng som används mindre än alltför sällan och hantlar med vikter hemma så, varför inte utnyttja det? Nu när det är kallt och halt ute kan jag lika gärna gå inomhus. Eftersom jag varken har tid/ råd med ett gymkort just nu tänker jag vafan jag har några övningar sen gymnasiet och ett ex som är pt, vafan ska jag göra på gymmet? Jag har den hjälpen jag behöver.

Jag har börjat bli så otorligt trött på att jag är missnöjd med mig själv hela tiden och känner att vafan, jag måste göra någonting åt det. För jag mår bätte, känner mig fräschare och är mycket gladare när jag tränar. Och min kropp kommer bli gladare på mig om den kommer tillbaka till samma form som tidigare. Vill också vara i bra form till jag coh Firren ska börja tävla, för bådas skull. Plus att jag vill lägga en bra grund för hur min kropp ska bli när den blir äldra och jag har mina "areas" som jag vill jobba på, även om jag troligen kommer ta till kirurgi senare under året. Och eftersom halsen inte är helt läkt än och jag inte vill riskera något så börjar jag på söndag, om den är okej då. Annarts så fort jag är okej i halsen igen. Jag är taggad!!

blondies have more fun


get some sleep

idag har jag lyckats genomföra planeringen jag hade och lite till utan att stressa ihjäl mig och ändå behållt den sociala biten. Dick känner jag nu att jag borde pluggat med körkortsteori, det är repitition som gäller nu för fröken brundin. Har varit duktigt med träningen och maten idag, känner att allt bara går bättre och bätre. Kan dte bero på rökningen? Det kan vara en stor faktor i det hela!


Nu ska jag packa ihop inför morgondagens bravader, bli lite vardagslyx med de där två som jag aldrig blir av med (som aldrig blir av med mig) Så, nu ska jag packa en ny väska, måla naglarna, och unna mig ite godis (tidningar) och sova. Får se om jag ens hinner öppna tidningen innan jag somnar, blir svårt!  Blir en lång dag i morgon!

this week out

then.. i will let go


i helgen gjorde skinnjackan premiär

 


dagens failar

1: mamma tror att mitt passerkort till jobbet är hennes reservkort och lämnar in dte i repan (lina kan inte komma in och kan inte stämpla in att hon är på plats, Linas chef är inte förvånad och mobbar henne senare.. igen)
2: kommer in alldeles för tidigt till jobbet (det är ingen kö från farsta längre)
3: datorn har låst sig så lina kommer inte in och kan inte jobba och får ringa kundtjänst i finland..
4: lina ser när hennes kollehor kommer att hon har vit tandkräm på sin svarta stickade tröja
5: Linas chef kommer, småler, Lina inser efter att hon också hade vit tandkräm i håret..
6: Lina kommer hem och tycker hennes väska luktar lite konstigt, hennes "matlåda" har öppnats och barnmat har trillat ut och geggat ner hela hennes väska

Haha ja... Så om någon annan är lika misslyckad som jag, ge mig en fucking kram och skratta med mig!

i'm so happy that i got you


BOM övnings premiär!

Är så galet skönt att dte är praktikanter i stallet från och med idag och 3 veckor frammåt så man kan konsentrera sig 100% på jobbet, ta sig till stallet, ridningen och sen bara åka hem! En riktig lyx! Idag had ejag och Firren vår första mini lektion för Ellan.

Vi värmde upp lite innan Ellan kom ner, det blev mycket mjukgörande och skänkelvikningen som går bättre och bättre för varje dag även om den är långt ifrån klockren, men firran har fått upp balansen betydligt mycket mer i sidorna sen vi började nöta lite varje dag. När hon kom ner sattes det igång med lite mjukgörnade på volterna innan hon släpade fram en bom ur djupsnön och la på volten.

Firren har inte hoppat eller ridits över bommar på felar år, var otroligt nyfiken på hur han skulle reagera eftersom han var på tårna redan i början av passet. Vi tänkte (eftersom han har problem med galoppen och bommen är lite upphöjd) att han automatikst kanske skulle falla in i galopp efter bommen, men icke. Dock tyckte han att det var otroligt kul och gick klockrent över några gånger och snubblade över totalt några gånger också.

Sen blev Ellan ridsugen, sprang upp och hämtade Irre samtidigt som Hanna kom ner med sin häst så då var dte fullt på volten och Firren började tröttna. Men, blev ett riktigt bra pass med mycket trav och mjukgörande, även om jag inte fått honom att lossna helt. Börjar bli dags att ta tag i dne där galoppen också! Men det kommer mer och mer för varje dag känns det som. I morgon blir dte dock vila för prinsen som varit jätte duktig idag. Är jätte glad över att dte gick så bra som de gjorde även om det blev lite resningar och "tvärnitar" på slutet.


det ingen ville se

jag foto dokumenterade faktiskt halvt hur min hals läkte för jag trodde att dte skulle bli tjaffs med jobbet för att jag var borta så pass länge som jag var. Bild 1 är några timmar efter operationen, bild 2 är 2-3 dagar efter operationen och bild 3 är från imorse. Om man vill se de större (känsliga tittare varnas) klicka på bilden. Jag tror de flesta fattar sämstan när man ser bilderna.. blääää!

  


Breaking Benjamin - breath


känns som en tom vecka

måndag: Tillbaka till jobbet, rida, plugga körkort
tisdag: SEMELDAGEN! jobb, bio med Jasse & Firran
onsdag: jobb, sola med firran, rida, körkortsteori
Torsdag: jobb, slutar sent, "international day of awesomeness", ta hem alla läroböcker om drycker från jobbet, rida/ longera.
Fredag: öppning, börjar 07:30, rida, ?
Lördag:
köpa kläder till jobbet nästa fredag, rida, gå på olivers spelning?
Söndag:
(om min hals vill sig) börja med träningsschemat jag lagt upp! LÄNGTAR! (går in på dte mer.. i morgon)



i feel lika a bitch


hammarby fyller 114 år idag, stort grattis

grattis mitt älskade lag, du ligger mig varmt om hjärtat!


bråk leder till planering av framtiden

Var mysigt att rida igår, tyckte jag innan jag hade hoppat upp. Så tänkte jag, vi myser lite, vi rider runt kvarteret i solen innan vi börjar trimma (om vi börjar trimma) på banan! Jag kom 0,5km, sen börjades det. Panik rycken. JAg har världens töntigaste häst. Han blev livrädd för en röd soffa som stod vi vägkanten. Normalt sett har jag alltid lyckats kontrollera det hela eller backat honom förbi det han tycker är läskigt men igår gick det inte. han reste sig och reste sig så högt att jag nästan var påväg av, det är tur att han är snäll, men det jag hade ingen större lust att åka i asfalten igår heller. Så, vi red runt en annan väg så, efter en stund till hände samma sak igen, denn agång var dte en barnvagn. Då gav jag mig och hoppade av och gick en bit.

Jag tror inte min häst är så trafiksäker som det är sagt att han ska vara med andra ord. Han får verkligen panik och man känne rhu hela hans kropp spänner sig och hur hans puls ökar extremt! Men han är lugn, eller betydligt lugnare med sällskap men kan även då få sina "ångest attacker" eller vad man ska kalla det, dags att ta tag i det antar jag!

Så slipade vi lite på banan, det gick ruggigt bra. Vi tränade på skänkelvikning som han inte har gjort på år och dar vilket går bättre och bättre för varje gång! Han gick riktigt fint på slutet så att säga, så det blev ett bra avslut och han var lite småmör efteråt.

Vi blev också erbjudna att rida för Sussi, en "dam" som brukar ta hand om täckestvätt och har haft en egen ridskola en gång i tiden för 150:- / gång, då kommer hon också ut till oss. Vilket är underbart med tanke på vart jag jobbar och hur lång tid det tar innan jag kommer hem om dagarna. Så jag har försökt lä

* Träna för/träna med Ellan (när hon har tid) vi ska bli tävlingspartners och jag behöver någon som nöter med mig. Inget åka häst här tack!
* pröva ta några lektioner för Sussi och känna hur det känns och evt. fortsätta med det 1gång i veckan
* Börja hoppträna (?)
* En första start i en lättare klass till hösten (senast)

Vad sägs om det va?


you see..


yesterdays changed plans

Gårdagen blev (som vanligt) inte som jag planerat. Lyckades träffa Firran, Fia och Inés för "lunchfika" något jag tycker vi ska göra till standard, eller bara äta frukost ihop för omväxlingsskull! Jag ska försöka planera in något bus.. He he

Det blev rida, ett långt pass och efter det blev det ingen prommenad hem. Men, jag gick ner till vaskos runt 7 snåret för att möta upp Jasse & Firran för ett pizzabröd till alldeles för sen middag med ååh, cola light! (jag vet jobbet, jag är lite lätt otrogen) men gud så gott!

I rushen träffade jag också en gammal kollega Från åhléns, Metin, som jag redan hade mött tidigare under dagen. Det är bannemig alltid lika kul att träffa honom, man blir så glad! Så sprang jag även på Buddha! "Mitt bästaste hest" och så sprang jag över till konsum för att möta Svampe och hämta mina boxningssaker som varit hos henne i säkert 4 år nu så.. Nu ska jag börja igen! ÄNTLIGEN! Med andra ord, tjejerna hade hunnit äta upp och mitt pizzabröd var kallt när jag kom tillbaka. Men, jag avr lika glad för det!

Så gick vi till Firran, lite mer catch upp, känenr att jag ligger otroligt efter och måste börja återuppta mitt gamla uteliv, jag börjar sakna det! Medans de satt och lyxade med Asti, chocklad och hårfärg satt jag lite halvslumrandes bredvid och njöt av sällskapet, vissaär mindre kräsna än andra hö hö.. Så efter en stund var det bara att prommenera hem och förbereda sig inför idag, min första arbetsdag på 2 veckor.. det känns! Så, fick till ett bra ridpass och 2 prommenader (slår ihop det till en) på samanlagt 4 km, riktigt bra början lina! 

kvalitets tid

idag är min sista "lediga dag" eller dag som sjukskriven. Sk abli skönt att komma tillbaka till verkligheten även om jag inte är heelt redo än. Så denna dag ska avnjutas till fullo!
Nu om 30 min bär det av till Haninge C för morgonfika med Firran & Fia, lite kvalitets tid med tjejerna helt enkelt. Sen bär det av till stallet för att rida ect, promenad hem, äta sen lunch/middag, åka iväg och sola, städa och ladda inför morgondagen. Är ju solsidan ikväll också! Ska försöka komma i säng efter det, det har varit två sena nätter i rad nu, inte riktigt den dygns rytmen jag önskat nu när jag ska upp 05:30 om dagarna igen. Jaja. Nu måste jag skynda, puss!

frulle med tuppen


do sleeping pills


out of control

jag lägger ner tid. Varje dag, till och från, hela dagarna. Jag vet inte vad det här ska leda till och när det ska göra det. Jag vet inte ens varför jag lägger ner tid längre. Jag vill men jag vill inte. Jag blir vilseledd, jag går raka vägen. Jag är där, du var precis där, jag går, du är där. Jag vet inte vad vi håller på med. Jag börjar undra.. Vad vill du? Eller.. på riktigt.. Vad håller du på med?

September - party in my head


jag är grym ibland

riktigt nöjd med nya designen är jag. Lite rockig, lite svartare, lite udda, lite mer jag

Så detta är det nya utseendet ett tag framöver. pöss!

jag blir så dum av dig


vår städning

Idag har jag varit jätte duktig! Jag kom i säng 03:30 igår och var uppe 08:30 i morse för att jag skulle vara i tid till hovis kom.. Självklart var han där för tidigt så man, ja, jag hade egentligen varit väldigt i tid. Men.. Jag är döds trött! Så medan Firren blev skodd satte jag igång med det vanliga sen fick han gå ut utan täcke i solen, riktigt mys medan jag stor städade mitt skåp, blev en riktig storrensning och äntligen fick jag mer än plats med alla saker. Riktigt über!
Sen red jag så gott jag kunde på en solig volt. Tacka Ellan som kom ner och red lite åt mig när hon såg att jag började bli dålig. Han börjar bli riktigt fin min häst! Ska se till att spara lite och dra ut en kiropraktor eller liknande som knäcker hans bak på plats. Och i veckan ska vi rida lektion för ellan och komma igång lite, ska bli så kuuul!! Är taggad! ska bli så skönt att äntligen komma igång!
Storstädningen kommer nog dock inte sluta där, musiken är igång och rummet ser ut som stryk, det är dags! .. snart

I'M OUT!


sometimes i wish i could save you

So tell me now.. If this ain't love then
how do we get out? ..cause' I don't know

04.03.2011


fredag kväll

har haft en soft dag med syster, mamma och som avslutades i stallet med Ellan. Har äntligen fått börja "små rida" även om det inte går riktigt så bra som det borde, men det har inte varit min dag idag heller. Halsen har krånglat, jag är mer eller mindre förstoppad pga medicinerna jag ätit, jag har gråtit lite, har varit klantig och lyckats bli sparkad på foten - aj.  Och det är två grabbar till som ska med på Rise Against och jag har lyckats skaffa min en att rida axlar på hela kvällen, det kommer bli awesome! HAr lyssnat in mig som fan ikväll och är über taggad på 19 mars! Ja rolig fredag hittills..
Snart bär det av till stan med Firran för bättre tider, ångrar redan att vi inte valde en humor film eller kollade på björn rosenström på olearys i haninge. Men, vi är som vi är, hur kan man inte älska oss? Ja, Ritualen ska ses ikväll, det är premiär så det kan man ju inte missa? .. Spännande, kommer med andra ord inte kunna sova ikväll, men det är det nog värt. Så ser min fredagkväll ut idag.

tanken var god från början

ibland säger man saker och så blir det jävligt fel. Något som från början var snällt blir raka motsatsen och lite värre. Fan att jag ska vara så klumpig, från mitt hjärta, förlåt!

jag tycker inte om när folk är ledsna

så därför skänker jag en extra tanke, stöd, hopp och kärlek till min bästaste vän i hela vida världen Firran & till världens underbaraste och roligaste kollega Jocke. Ni vet att jag finns för er. Ni är värda det bästa, ni är bäst <3

Band Of Horses - No One's Gonna Love You


det var torsdag idag

i morse somnade jag om direkt efter jag tagit morgon medicinen 07:55 och vaknade igen 9:30 trodde jag, 10:45 var verkligheten. Så jag gick upp, lyssnade på musik med Johanna och Elin och drack oboy för första gången på månader och åt frukost. Sen slängde jag på mig stall palltorna, packade min påse och gick ner till stallet. Blev dock inget rida idag, dagens aktiviteter blev alltså två promenader på totalt 3 km, helt ok i dagens läge. Så i stallet blev det kaffe med älskade Ellan och lite annat bilbus!
Sen var det bara att knata hem till en nyvaken Firran och ta sig en dusch. Vandra till konsum för att köpa lunch vid sådär 15:00 rycket och kolla på OC. Efter det var det "talk med Bettis" som jag ska böja kalla det, en förklaring på det är pratstund med Firrans mamma Bettan, mamma nr.2 ect (som vi brukar ha om allt möjligt när jag vaknar före firran t.ex.) sen kollade vi på Black swan. Ja den var.. speciell kan vi väl säga. Väldigt speciell! Se den, men, se den inte själv om du är känslig för "psyk filmer". Sen bar det av hemåt och vara lite social med min pärla Patricia på malta!

den trogne


it keeps getting better

Nu har jag äntligen börjat dra ner på medicinerna och det mesta snusket i min hals har börjat läka så. Jag är på bättringsvägen mes stora kliv och ska faktiskt börja jobba igen nu på måndag. Hoppas att jag ska vara helt frisk tills dess, men det är nog att hoppas lite för mycket, men jag ska försöka i alla fall. Som "tur" är har en av mina favoriter slutat och den andra är ledig denna vecka så jag har ingen som kommer få mig att skratta mer en Uffe! Det gör sjuukt ont när jag gäspar och skrattar, det är hemskt! Det är ju bland det bästa som finns och det jag mestadels gör bäst så just nu är jag ganska arg på mig själv ganska ofta haha! Men som sagt, nu är det bara alvedon jag äter så snart så är jag pigg som en mört och mina planer ska sättas i verk! LÄÄNGTAR!!

avrundar


en av de skummaste dagarna i mitt liv

Idag har det hänt några riktigt skumma och kusliga saker. Tar de två "värsta". Det börjar med att jag sitter inne på facebook innan jag ska till salongen. En kille vid namn X har lagt till mig som vän för några veckor sen, jag har ingen aning om vem det är men la till honom som vän och frågade vem han var och har inte fått något svar. Idag skriver han till mig på chatten.
1:
X: Tja, läget?
jag: tjaaa! Jo det är bra, själv då?
X: nja det är sådär
jag: vad dåra?
X: min flickvän begravdes för några dagar sen
jag: oj.. vad jobbigt!
(vad ska man säga till någon man inte har en aning om vem det är)
X: ja, det är riktigt jobbigt
(jag berättar för Johanna och Elin som tvingar mig att skriva det jag skriver herrnäst)
jag: vad dog hon av?
X: hon hade en hjärtsjukdom
jag: oj.. vad jobbigt
(jag vet fortfarande inte vad fan jag ska säga)
X: ja.. när man äntligen hittat någon man kan satsa på och precis har flyttat ihop och grejjer..
(det går några minuter)
jag: ja jo.. fan vad surt.. jag vet inte riktigt vad jag ska säga
X: nej nu ska jag fortsätta jobba
2:
Jag är kommer hem från salong och tänkte att jag skulle kolla posten innan jag går in, vara snäll så mamma och pappa slipper om det är mycket reklam eftersom de redan har en massa att bära. Så ser jag ett kuvert (vanligt skit) och en genomskinlig plastpåse. Jag tar upp båda två och ser att det är ett kort på mig, min granne, hennes döda man, min mamma och pappa på deras balkong när jag var lite. Jag kollar mig snabbt över båda axlarna - ingen där och springer allt vad jag har in i huset och låser igen dörrarna. När jag kommer in kollar jag närmre på kortet att det står "Hittade det här kortet .. Gunnvor" Det var nog tänkt att det skulle vara gulligt.. Men dte blev jäävligt obehagligt!

i will always be the rocky one


jag vill, jag vill!!


vardags lyx

Idag när jag ändå var lite piggare fick jag unna mig själv ett besök hos Elin och fixa mitt hår. Tanken var att jag skulle dämpa missfärgningarna i mitt hår, det som lyckats bli orange och till och med kopparfärgat. Så tanken var att hon skulle göra det mer askigt utan att göra det överdrivet mörkare, det skulle vara lika ljust.. Det gick sådär. Visst, det finns inte ett spår av koppar i mitt hår men det är inte i närheten av så ljust som det var innan. Nu ger inte bilderna som jag lägger upp riktig rättvisa heller, men det är för att ni ska få en hum om hur det ser ut. Som tur är ska färgen släppa och jag ska bli ljusare och ljusare. Så, om ett tag ska jag nog få till den färgen jag vill ha och detta blir min vilofärg..

U2 - Sometimes You Can't Make it on Your Own


damn internet

har problem med mitt internet.. dvs, jag har försökt hela dagen att komma in en dator utan att lyckas och kommer fortfarande inte in på min internetbank.. jätte kul när man har saker att göra.. Får försöka med det i morgon.. suck

jätte glad tjej

Fick mina tågbiljetter till Falkenberg & Hoffmaestro idag! Samt Monkis spring kollektion tidning så! Jag är en riktigt glad tjej! Så nu ska jag kolla på sex and the city två med Elins kompis Johanna och ringa in lite shopping grejjer i denna tiding + börjes till mig & Firren innan sista medicinen och läggdags! och i morgon ska Elin fixa det håret jag tappat på morgonen plus att jag ska till Frissan, weeehoo! Sov gott!


gimme the butterflies

Bortsett från att jag är sjuk är jag ganska glad nu för tiden. Jag har 9-10 månader kvar tills jag ÄNTLIGEN ska gå min utbildning i London, jag har en häst som jag ÄLSKAR, jag har värdens bästa vänner, jag har en hyffsad (iaf fungerande) ekonomi, jag har ett jobb, jag har några riktigt bra grejjer på gång iår, alltså ja, jag har det egentligen jävligt bra men, det är några saker jag saknar. Bortsett från att komma igång med gym träningen och rid träningen igen så saknar jag.. Att vara kär!
Det känns som att jag nästan glömt bort hur det känns att vara kär. Att känna hur det ständigt pirrar i kroppen, ha någon som man träffar några dagar i veckan, någon som håller om en om natten, någon som går och håller en i handen när man är ute på stan, någon att ha film och myskvällar med, någon som säger "fan vad du är bra" och ger en fet puss när man är glad över att man lyckats med något, någon som tröstar en när man är ledsen, någon som ständigt får en att skratta och någon som kan lära mig att laga mat. Ni fattar grejjen. Jag verkligen saknar verkligen den känslan av att vara riktigt jävla kär. Även om det emellan åt (enda sen mitt senaste förhållande) är vääldigt skönt att vara singel dejta lite när man känner för det ect så har jag verkligen börjat sakna det, ja ja, we will see what happends in the future!

word g-man!


Fi fi & fi fi

Har haft en sjukt mysig eftermiddag med Sofia Tenggren i spetsen! Vi gjorde nudlar till sen lunch/tidigt middag och som efterrätt pankaka med glass. Och efter det, fanns det ingen hejd! Det var popcorn, kakor och Ben & jerrys innan Firran kom med marabou och cola. Vi kollade OC, Gordon ramsey bla bla, snabba cash och Sex and the city.
Var så skönt att träffa mina älsklingar igen. Känns som att det verkligen var evigheter sedan. Men min hals, ja, den har mått bättre, tror att det är därför jag blir dålig om nätterna. Ska ta det lilla lugna med att prata och framförallt.. skratta! Det gör riktigt ont. Men idag och igår var det minst sagt värt det!
Så minst sagt ett stort tack till mina älsklings blondies för idag, ni gjorde min dag, i lööööv you!!! <3

01.03.2011


RSS 2.0