i en annan dimension, i en annan värld

jag vet inte vad jag håller på med och tiden räcker inte till. Jag vaknade 5 inatt, jag la mig 12, så har dte varit till och från. Jag vet vad som väntar på en av mina närmsta vänners 20 årsdag. Jag längtar inte, det är något som måste ske oavsett. hur som, nu ska jag till stallet. GOTT NYTT!

loves horses and her boyfriend to ye ye

t-shirt: gt, ridbyxor: lillhästen, strumpor: crw
2 fleece tjocktröjor från lillhästen i stav plus vinterjacka från everest

agnes carlsson - champion


inför nyår

har mycket som ska hinnas med i morgon. och i morgon har jag 2 hästar inte 1. känner mig dö cool.. fan vilken tönt jag är! haha älskar det! Ska första göra allt i stallet x2 + rida en av pluttarna, sen ska jag till handen / stav och köpa nya grejjer. Efter det bär dte av tillbaka till stallet och lämna allt, sen, blir dte dusch hos firran och sen ska vi göra middag hos jasse innan det bär av till kvällens festligheter, och där emellan ska jag på något sätt lyckas få ner mina kläder till firran. Fy i helvete vad jag vill ha körkort just nu! damn!
nej fan mycket att göra som sagt, dags för sängen, vi ses nästa år! <3


axwell - i got nothing but love for you


JAG HAR VÄRLDENS UNDERBARASTE HÄSTAR!!

Topas 219 -94
Light a fire -98
jag är helt på nytt kär i mina små liv. Kan fortfarande inte fatta!
Är som ett litet barn.. Kommer fan inte kunna sova i natt haha!

min horsie påväg imorse


Kelly Clarkson - low live


6 in the morning

halsduk: gt, tröjja: gt grå treggings: esprit


I MORGON KOMMER MIN NYA HÄST

kommer dvs inte få många timmars sömn ikväll.
hihäho!

även en pissdag har sina små ljus

Dagen börjar med att jag inte vet vilket tåg jag ska åka när jag äntligen fått lite välförtjänt sovmorgon.. På tåget, ungefär sådär vid centralen när jag börjat somna in kommer det på väktare. Lugnt, tänkte jag.. Men icke..
Det mötet slutade (kortfattat) med en böter på 1200:- Ja vad kul! Efter det träffade jag Aleks på bussen och glömde helt bort vart jag skulle gå av, så gick av fel och fick springa som en dåre till jobbet. Och.. det var en för lugn dag på jobbet.. Och idag var det stängning.
Och i morgon är det öppning. Dvs jag ska vara på plats halv 8. Men ja vad ska man säga. Vi hörs imrn då?

and now i quit

 

.. och det gick ju si sådär va... dvs, i haven't quit


drag me to a dream


personal shopper

tusen tack till firran som hjälp mig att handla inför nyår!
you'r the maaaaaan! <3


dagens babbelbubbla

Kom precis på att ja snart ska åka utomands. Så eter en bra dag på jobbet och en mysig kväll i stallet med ellan bar det av hemmåt och kolla på bikinis. Ångesten väcks redan! I morgon blir det en lång dag på jobbet, slutar 17:00 i Bromma, så, det kommer bli sent.

Och efter jobbet bär det av till stallet för att packa ihop oppes saker. Blir mycket stall nu och lite träning. Har inte vågat sätt igång än efter halsflussen eftersom min halsfortfarande inte vill med sig. Men nästa vecka blir dte a minsann! Upp tidigt i morgon igen, så nu ska jag dra mig emot sängen! pöss på fan!


victoria secret 31/12


godnatt världen


Bella


the circle never end


jag är bra på att spendera

har precis bränt 1000:- på 5 minuter, det är farligt att shoppa på internet måste jag säga! Och i morgon kommer jag vara över 30 000:- fattigare men.. det är såå värt var enda kronan! Som tur är har jag världens underbaraste pappa som låter mig betala av dessa 30 000:- månadsvis, jag är fan bra. Det här var en bra dag och den ska sluta bra så nu, innan jag börjar gråta fö att jag inser att det bara är 6 dagar kvar med toppe ska jag börja dra mig emot min säng. sov gott pluttisar!

lambretta - bimbo


toppe ska bli storebror på torsdag!


the fray - how to save a life


even the best fall down sometimes

det var längesen jag gråtit så mycket och känt mig så tom som jag gjort idag. fy i helvete alltså... Jag gillar inte att gråta inför folk, jag hatar att visa mig svag, men det går inte så bra längre som jag hoppats på. Jag försöker att inte tänka på det, att låtsas som att allt varar för evigt.. Sen vaknar man. Jag har nog inte verkligen fattat förns nu att en del av mig verkligen kommer försvinna. Jag kan inte beskriva hur det känns, jag vet bara att allt jag gör är jobbigt, energin och glädjen är borta.. bara att jag lyssnar på deppig musik säger väl allt..

de som inte haft en häst eller djur överhuvudtaget har nog väldigt svårt att förstå det här och tycker garanterat att jag är en supermes. Jag köper det. Men jag har hållt på med hästar hela mitt liv och.. det här är inte samma sak, det går inte att förklara, det går inte att beskriva så att man känner samma känsla som jag gör just nu.
Jag har till lördag på mig, sen finns inte toppe mer. Bara jag tänker på det sprutar tårarna.. Så, det är där jag kommer spendera all min tid efter jobbet denna vecka. Det är där jag vill vara och ta vara på var enda hundradels sekund som vi har kvar tillsammans.
skriva av sig var det ja. Det blir förhoppningsvis en tidig sänggång i kväll. jag behöver drömma och komma bort från allt det här. hoppas ni har det bättre än mig.

julaftonsmorgon

jag vill inte att du ska försvinna från mig ..

i'm not allright

A drop in the ocean, a change in the weather, I was praying that you and me
might end up together.It's like wishing for rain as I stand in the desert, but
I'm holding you closer than most, 'cause you are my heaven.

7 days left


jag och min plutt på julafton


partypeople

har haft alkohol i kroppen sen i torsdags. Nu är jag done till nyår kan jag säga! Men idag mår jag bra och är pigg som em mört! I torsdags var dte hemma hos Tessan & Ellan, på julafton bar det va till Firran och senare till Ollan med henne och Jasse, där träffade vi ju.. självklart halva haninge, då var dte drag! Och igår, Lobby med Fia och Firran, där vi hooka med Patte, Emil, Niklas och andra goa gubbar. lobby we like! And other kind of things.. hehe. Så, har haft en awesome långhelg och i morgon var det dags att jobba igen. Nu ska jag slänga i mig kaffe, byta om och dra mig ner till min älskling i stallet. talk to you later!

silverstein - my heroine acoustic


god jul


24/12 2010 10:28


stallet jul

Fick en riktigt fin kväll igår och en otroligt bra start på min julaftonsmorgon. Idag var sista gången jag satt på toppes rygg. Han tyckte det var så kul att få följa med killarna ut runt kvarteret och fira in julen med oss. Är så glad att jag gjorde det! Otroligt underbart!
Tack Tessan, Ellan och alla inblandade för en hittills underbar bra julafton! Om några dagar (eller när ellan har tid) kommer bilderna innan och efter ritten när alla hoppat upp på hästryggarna och när toppe var första man ut i hagen utan täcke. Han är så underbart fin, här i sin otroligt söta julklapp från stallet! Lit gayvarning på min lilla toppetuss.. Jag älskar min prins



photo booth är tunga grejjer


julaftons outfit

päls: veromoda, grön blus: mq, svart tröja: veromoda leggings: gt armband: ur & penn

färger


en dag kvar till jul

snart kommer frmor och farfar för miona julafton. Efter dte bär te av till Tessan & Ellan för uppesittar kväll med allt vad det innebär. Och imrogon ska vi rida ut på morgonen och jul mysa, enligt tradition. Så bloggish, vi hörs   i  morgon! :)
 


den enda jullåten jag kan överleva


någon som dig går inte att hitta


Snart ska jag ner, fixa det vanliga, gå en promenad och ta bilder på min älskling.
Jag försöker njuta av den tiden vi har kvar tillsammans, le i varje ljust ögonblick och håll tårarna borta tills det är dags. Så.. I morgon eftersom Toppe inte haltar längre ska vi ge honom butta och ta en sista ridtur tillsammans. Precis som förra året. För i morgon är det julafton. Och från i morgon har vi minst 9 dagar kvar tillsammans.


Nick lachey - pateince


but i was wrong


höjdpunkten denna dag

var när Chrille, Tessan och Ellan kom förbi och lagade pannkakor the american way. über gott var det, efter det var det cigg-kaffe, ner till stallet och fixa åt toppe och sen skjutsade Chrille hem mig. Och nu gör jag det jag så länge velat göra, jag fixar min spotify. Nu jävlar ska det bli lite ordning på all konst, jo, musik är konst!

gt - singstar?

jag vet intre hur man lyckas, men en sak är säker.. Detta var sista gången jag körde ett bilspel med en kontroll istället för en ratt! Fy fan vilken skillnad det är och fy fan vad värdelöst det är utan ratt! Det suger som fan! Nog för att jag är dålig förlorar, men.. jag HATAR bilspel utan ratt!
Så, konstigt nog slutade spelandet med en övergång till singstar ? Japp, där var men lite mer grym.. Trotts sin hals och allt vad det nu heter. Nog om det helt enkelt.

nu: gran turismo mot lillsyrran

och jag vägrar att förlora!

i'm awake but my world is half asleep


telefondejt med firran som är allmänt


and i wanna spend one night with "you"


Remember Me - T.I. feat Mary J Blige


inés är inte så dum hon!

i söndags kom Inés efter några timmar vid min sida på en läktare på precis vad jag behöver... En spa dag!
Så dagen i ära, den blir lite Inés till ära ska jag bara ta hans om mig själv. Idag är den första dagen jag verkligen känner mig sjuk, att hosta är jobbigt, men jag tycker det är nästan minst lika jobbigt att bara känna sig febrig, vilket jag gör idag.
Just nu sitter jag med inpackning i håret som jag ska ha några timmar tänkte jag och en ansiktsmask i ansiktet. Efter det ska jag peala mig med Ldb's scrub, måla naglarna, färga ögonbrynen, kolla på film och bara mysa. Ska ringa till monki i stan om en stund i jakt på min klänning, jag SKA ha den!
Eftersom jag bara är hemma utan något som helst till liv, räkna med en duktig uppdatering från min sida! Till nästa inlägg, puss!

hemma spa time!


julaftons veckan

måndag: läkarbesök, leta nyårsklännning på nätet, diska, lunch dejt med Tessan, slå in julklappar, sova
tisdag: provtagning hos doktorn, "spa dag", stallet, Firran komma förbi (?) tv-tisdag! Rille 19 år!!<3 Tobbe 22 år!
onsdag: ringa vårsta vet, stallet, lisa komma förbi (?) fixa sista julklappsrimmen
torsdag: frida och tjejerna om nyår,
fredag: JULAFTON, glögg och julmys med Jasse & Firran (?)
lördag: juldagen, nykter utgång/julfirande med några av tjejerna
söndag: Ladda om inför en comeback på jobbet, äntligen!!

the walk to my bed


girly

jag fick lite som jag ville. men inte på det sättet jag ville.
det känns inte så bra. jag vet inte vad jag ska göra åt saken

give it a rest


emergency

I've seen you cry, way too many times when you deserve too be alive.
And I've seen love die, way to many times when it deserves to be alive

den där dagen kan jag ta tillbaka, och göra hundra gånger om


saknar att ni, sp07b var en del av min vardag

new years dress (?!)

om jag så ska svälta mig fram till nyår ska jag ha denna klänning på nyår! Galet snygg!

halsfluss


vem behöver pojkvän när man har er?

jag måste bara säga att det är sjukt att man kan ha ett så stort och bra tjejgäng som jag har. Jag känner världens bästa brudar! Det gör mig så stolt. Ni är så underbara! Jag bara älskar er! Ni är värda mer än guld och lite till. Ja, för er kan jag fan sluta röka och springa några varv runt jorden om det behövs. Ni gör min vardag helt enkelt! tack för alla fina stunder med er som kommer 100000000001832 dubblas!

stacie orrico - there's gotta be more to life


i go up, i go down

Har haft en toppen dag, jag är helt slut.
Nu har jag feber och hostar med än jag gjort under den tiden jag varit sjuk. Kul när inte ens hostmedicin gör någon skillnad. Huvudet värker och det känns som att ögonen ska ploppa ut. I morgon blir det läkarbesök.. igen. Det är tur att man har "vip kort" på när akuten. Nu ska jag ringa min älskade Digge, trycka i min glass och te med honung innan jag kryper ner i min säng. Hoppas ni haft en bra helg!

lunchdejter med firran


cheerleading

nu ska ja,g fia och Inés till torvalla och se Firran, hennes lag och hennes barn köra! Var länge sen sist, nästan ett år, finns inget bättre än att sitta och skrika till ett cheer program! Efter dte blir det nog lite smygspaning på power, för att jag ska bli lite mer insatt. Hoppas jag träffar några från mitt gamla lag, vore myyyys! Nu, mot haninge och vidare! Slänger in en bild på min superduktiga flickvän, soulie, cheerleader, coach och lokalsinnesbefriade småbarnsmamma! Damn i love you, let's do this!

 


you make me sick

Har varit sjuk nu i snart över en vecka. Pricken över i:et måste nog ändå varit när till och med kunderna som ringer till supporten säger "du mår inte så bra va? Du borde gå hem och lägga dig.. Krya på dig" Man ba japp.. Fan vilken stake det är i mig som går och jobbar fast jag låter som en grottmänniska.. Mys lina, mys!

resumering, jag kanske ska lägga ner veckoplaneringar?


can't leave it untouched

 
cardigan i sammet: åhléns, linne med tryck: leggings med "skinn" detalj: new yorker

svart cardigan: hm, grön långarmad: bikbok, svarta leggings: bikbok


Work

Sitter på jobbet just nu, ganska dött. Men jag överlever. Ganska skönt att vila halsen lite. Låter som en torrgås som inte pratat sen människorna flytta från grottorna, ungefär. Haha, så jag är något mobbad av mina kollegor.. gubbar! Efter jobbet bär det av mot götet och kolla på häst. Sorgligt men kul på samma gång. Nog om det, igår färgade jag håret, espresso brunt. Det blev svart, jag älskar det! Nu ska jag göra nytta och jävlas lite med gubbarna. Puss på er!

Datorer och förkylning..

Kan det bli bättre? Jag tror inte det.. Hade laddat för inlägg och mys framför datorn igår, istället går det inte att logga in på blogg.se och jag blir förkyld och det blir bara fel. Så träning? Umgänge? Nja, inte igår iaf. INTE kul!

jag har hört det förut, då gjorde det min dag. Jag fick höra det idag, då gjorde det också min dag

" jag har drömt om dig i natt"

this circle never ends

just face it, don't pretend

sonic syndicate - callous


från en annan värld i en annan värld

Börjar bli riktigt förkyld. Har frusit hela dagen.. Känns som att det ska vara fredag i morgon, har trott det sen jag vaknade i morse.. Så var det bara onsdag.. Nu ska jag göra något jag inte kommer ihåg sista jag gjorde.. Jag ska platta håret! Fan jag som ska komma igång med alla träning, helvete! Men detta ska fan inte stoppa mig, i morgon ska jag banne mig träna armar! .. och lite kondition kanske!
måste sätta igång med allt.. upp tidigt i morgon igen. Blir lite mim och sova i soffan trycka i mig te ska jag banne mig också göra. buhä! jaja, dags att sätta igång då! imorgon ska jag banne mig göra några rediga inlägg, min önskelista, och annat skit som gör en lite gladare. Så jag slutar tänka det jag inte vill tänka på.. vi säger så.. Och sluta säga banne mig!

kyligt

stickat: gt champagne linne: h&m, "jeans": veromoda

ingen tv tisdag idag inte

Har haft en mysig för kväll med Firran & Jasse med lite godis och she's the man. Det måste nog vara en av de bästa filmerna i världen. Helt klart!.. I morgon vill jag allt annat än vara jag. Fan vad jag är bäst men fan vad jag blir arg på mig själv ibland. Jajjjjjja.. Upp 05:30  imorgon, mindre än längtar kan jag ju säga. Lagom glad att man missa desperate och cougar town..  Dags för sängen känns det som, tjollahopp!


everybody's talking all this shit about me, why don't they just let me live ?


The Veronicas - Untouched


vad jag vet

måndag: gym (mage rygg), jobb, rida irre
tisdag: gym (kondition), jobb, träffa Firran & Jasse
onsdag:jobb, sola ?, toppe mys
torsdag:gym (biceps triceps) jobb, toppe mys
fredag: jobb, träffa empa, toppe mys
lördag: kolla häst i göteborg ? jobba ? toppe mys
söndag: jobb älvsjömässan 8:00 - 14:00, stallet, s o v a

boy...s

can't live with 'em..
can't live without 'em

the end of my monday

efter ett kort mag & ryggpass innan jobbet (det är jobbigt att gymma innan 7 på morgonen och ha 30 min på sig) en vanlig dag på jobbet (bortsett från alla tekniska problem.. jag hatar datorer och mobiler just nu) och ett ridpass på irre blir det macka, apelsin glögg och hollywood fruar. Jag är helt slut, sen blir det natti natt!

happy birthday

denice lucia borg.. grattis på det som skulle varit din 17 års dag

The way you love me got me losing control. I'm losing control and i ain't ready to go


hard times

jag är en livslevande zoombie och kommer vara det det närmsta tiden. av mina nära och kära kommer jag behöva allt stöd jag någonsin kan få. det här kommer bli den värsta tiden i mitt liv.

precis vad jag behövde

Gårdagens utgång var en kväll jag sent kommer glömma! Den började hemma hos Firran med Jasse och Bella, där var det barnpasning och 2 glas vin som stod på menyn! Efter det bar det av till moda för ett snabbt förkrök och möta upp Majlöv och sandra.
Sen var det entourage för hela slanten. Halva tungelsta var där kändes det som (jo, vi kommer från bondhålan tungelsta) och det var helt underbart. Vi var med grabbarna; Patte, Elias, Jonis, en del av gänget från festgänget sommaren 08. Fy satan i gatan vilken festsommar det var med karatefyllor, roliga människor, rysksprit och dåliga groggar. Haha, det var med andra ord en nostalgisk kväll och både jag jasse och firran hade en awesome kväll som slutade med det vanliga kaoset och korv med bröd utanför NK.

jay smith - black jesus

sååååå jävla sexigt!

men vad fan har du på dig?

7 dagar, 7 outfits.

stressiga dagar

Igår var dte fredag och efter en sjukt bra dag på jobbet så blev det en myskväll med vin och Jasmina! Otroligt skönt tyckte jag.. tills jag kommer in i ett bäcksvart tungelsta! Jag har aldrig varit med om något liknande! Det var strömavbrott i hela "byn"! Sjukt! Efter 3 timmar fick vi i mitt område tillbaka strömmen, efter 4 fick resten av samhället tillbaka den. Som tur var komströmmen tillbaka i samband med att Jasse anlände, så vi fick en riktig rolig kväll och snarkade ganska gott i takt efter några glas.

Idag var det barnkalas hos mitt kusinbarn Nova som stod på schemat. Så direkt efter stallet bar det av hem, duscha "inte lukta usch stå högt i kurs" och efter det bar det av mot den nyblivna 5åringen och vara lektant. Jättemysigt!

Nu gör jag mig iordning för min sista utekväll på jävligt länge. Jag är galet taggad! Nu kör vi! parteeeeeeey!

idol genrepet



Torsdag, Tänka sig

Panik! Hade en jätte bra kväll på globen igår. Innan idol åt vi på grekiska kolgrillen, otroligt gott. Blev riktig lyxkväll igår, kan inte gå in på detaljer. Men det var jävligt Nice, "högt i taket" om man säger så. Träffade innan mark levengood. Trevlig kille.. Som ville smita före i kön. Inte okej mark, inte okej. Och innan jag kom fram till denna kväll hände det värsta .. Jag glömde mobilen, på jobbet! Fatta paniken! Jag visste inte hur jag skulle åka och vart jag skulle möta mamma och jag försökte med allt. Tele automat, sl, fråga folk allt, tills jag träffade en tjej vid globen. Kort sagt, ett STORT tack till mörkhåriga tjejen vid globen, du räddade min dag!! Kände mig faktiskt som Firran där ett tag..haha Inte okej! Bilder kommer efter jobbet. :)

Babbel Babbel

Tillbakakaka. Nu har jag varit på min lunch rundai och efter jobbet bär det av till idol och genrep. Ska bli riktigt kul för lilla kontorsråttan att se annat än datorer, papper och stall. Wie! Bilder har det varit dåligt med och det kommer nästa gång jag har tillgång till min dator hemma. Jag HATAR bloggar utan bilder. Fick ett mms av Tessan på toppe, det gjorde min dag. Har kollat på hela dagen. Med det sagt. Puss!

Mobil blogg

Hej hallå! Sitter lust nu på jobbet, lite små trött sådär. Har varit jätte duktig nu 2 dagar i rad. Gymmade både igår och idag klockan 7 på morgonen, det tog emot kan jag säga. Men gud vad skönt det är nu efteråt! Igår var det mage rygg idag biceps triceps. Igår tog jag även en svängom med irre, vilket bara går bättre när bättre. Så tränings värk.. Ja det har jag! Haha Slänger in ett inlägg vid lunch, var nyfiken på om det här fungera hihi:)

what doesn't kill you make you stronger, i've heard ...

Du är värd allt och lite till.. Det är dig jag håller närmast hjärtat. 
Topas kommer jag alltid älska mest av allt

efter alla undersökningar och vistelser på klinik är det snart dags.. Vi har gjort allt som står i vår makt för att Toppe ska bli bra igen och på fredag/ efter helgen får vi veta av agria om det finns något mer vi kan göra för honom eller hur lång tid han har kvar. Jag är ett vrak.. jag är helt förstörd


dålig update

det är mycket på jobbet, mycket att ta in. Och jag har ett liv efter jobbet, tro det eller ej. Ett liv i total kaos. Jag orkar verkligen inte med det längre. Idag vaknade jag med tårar i ögonen, idag kommer de även göra mig sällskap till sängs. Inlägget ovan kommer förklara orsaken, de som vet de vet. Jag uppskattar ert stöd... Det här känns så otroligt overkligt och det är inte förns nu jag har börjat inse att en stor del av mig kommer försvinna..

Hur som helst, inläget ovan var det ja. tror ni kommer förstå var jag är efter jobbet och varför. Här är resten av veckans planering med en väldigt väldigt stor risk för en brutal ändring. Ska försöka updatera imorgon om jag orkar och får tid. Puss på er trogna readers!

måndag: jobb, rida irre
tisdag: jobb, fixat håret, Toppe
onsdag: gym premiär innan jobbet (plus poäng), jobb, rida irre, toppe
torsdag: gym, jobb, idol genrepet på globen
fredag: jobb, rida irre (?) Toppe, inflyttningsfest (?) utgång (?) fredags mys med Firran (?) svar (?)
lördag:
Novas födelsedags kalas, fira Amanda & Therese (skridskor) Toppe, rida irre (?) utgång (?)
söndag: Toppe, rida irre (?), köpa sista julklapparna svar (?)

gårdagens impuls

jag klippte pannlugg


my type of guy


du tände solen, jag tände stjärnorna

Det är inte lätt att ställa frågan om man
är rädd för svaret man kommer få

you know i'll do anything for ya


några steg närmare

memories never die

Bruno Mars - Grenade


yesterday night

grön blus: mq svart linne: ellos leggings: jc halsband: jc (?)
stort krull till hår, sotiga ögon och ett jävla party humör!

mer jay smith åt folket!


fre vs. lör

lämnade precis Martys jacka hos honom. Har ätit chinese food till middag och tagit mig 2 glas massa bailys och tyckt i mig godis så jag har ont i magen. fredagsmys med elin, mamma och mini helt enkelt.
I morgon blir det stallet på förmiddagen, sen blir dte innebandy sm i södertälje och efter det.. Kolla krogtips och senare utgång med ett stort gäng, det kommer bli niiiiice! Nu ska jag tvätta av mig lite och hoppa i säng, puss på er!

lord of the rings

halsduk: gt over size creme tröja: gt gå leggings: bikbok ringar: gt & jc
morgonfrilla + sidbena, lätt skuggade ögon

you run away you'r all the same

jag blir bättre och bättre.. på att äta skit! Ibland tycker jag inte om att avra med firran, vi har samma kärlek till godsaker och börjar jag kan jag banne mig inte sluta. inte nog med att man inte ätit på hela dagen på jobbet, snacka om att man suger i sig allt man hittar tills man mår illa.. Jag mår otroligt illa! Trycker man på min mage nu, då skulle jag sprängas *BOOOOOOOM*

Så... Nästa vecka börjar allvaret! Då blir dte gym på lunch eller innan minst 2 dagar i veckan. Och om jag inte besöke rgymmet, då blir dte promenix! Nu ska det fixas! Så måndag, då jävlar kommer jag igen!

Börjar 07:30 i bromma imorgon, ni kan ju gissa vad dte innebär. Nu ska jag packa ihop inför imorgon och sova, i need it. Det blir en tidig uppgång och en ännu tidigare sänggång.. Om jag inte hittar någon som vill gå på MGMT med mig på berns imorgon.. jajjjja! God natt hjärtisar!

tossig torsdag

  
cardigan: h&m, over S t-shirt: mq leggings:gt "uggs": skopunkten
ring: gt armband: glitter


i'm done, i'm out


greys

och kanske kanske en bit pepperkaksdeg.. det är ju jul..
mummmah på onsdagskvällar
imorgon.. 06:28 tåget, jag längtar inte


färskning på jobbet

Första arbetsdagen på carlsberg är avklarad! Och jag är mer än galet trött även om jag mest kände mig oanvändbar idag. Men det var väldigt mycket nytt idag och ännu mer blir det i morgon. Då jävlar ska jag visa vad jag kan!

Var som sagt otroligt trött efter jobbet och blev inte mindre trött när jag insåg att jag knappt ätit eller druckit på hela dagen och blev inte midre trött när jag skulle försöka leka kunnig och hitta till tuben. Kortfattat.. JAG HATAR SL OCH ALLT SOM HAR MED SL ATT GÖRA! gaaaaah (!"&#¤%"=!&=½)(/!! ..

rockigt

Danko Jones - Had Enough


mysigt på tisdag

 
leggings: gran canaria, tröja: bikbok, tofflor: port 73


RSS 2.0