enough for today

 sleep tight


sista dagen som arbetslös

Ja dagen blev (självklart) inte alls som jag tänkt mig, själv är jag inte ett dugg förvånad men, vad ska man säga haha, typiskt mig.

Jag vaknade alldeles för tidigt, klockan 8 för att avar exakt. Då bar det av i buller och brak till vh för att hämta medicin, köpa frukost till elin och sola. Av de tre lyckades jag genomföra två, smart som jag är lyckades jag lämna mitt legg hemma. braaaa lina!

Så var det hem och skotta och laga soppa till mig och elin som redan fanns hemma, inte alls ovärt att åka bort inna frukost? inte ett dugg! Efter det satte jag ingång att stäa rummet och det blev SÅ fint, nu vill till och med jag vara i det. Jag älskar det, nu ska dte bara göras om och städas garderob, men.. Det blir en annan dag!

Efter några timmars arbete och en snabbdusch kom Lisa förbi på sne lunch och en jätte härlig stund! Var länge sedan vi sågs! Jag har verkligen saknat henne! Efter dte bar det av till stallet och toppis för det vanliga och en lite promenix, man blir varm i hela hjärtat när man ser ögonen lysa igen, jag skulle göra vad som helst för att få se de hela dagarna!

Så, vad missade jag att göra som jag verkligen ville göra?
* fixa musik på min mobil
* träffa ...
* träna
* fixa min spotyfi

.. men! Jag ska avsluta kvällen med navy cis och yttligare några inlägg! Och det andra får jag fixa till en annan dag, imorgon till exempel. Ses snart, nu är det tv dags!

new from mohombi and akon


a secret of my own

After all these months, this is my last try.. 
and i won't give up until you say it's over


m-m-mobbad m-m-mobil

Fy satan i gatan vad jag har shoppat idag! Otroligt nöjd är vad jag är! Riktigt duktigt att bränna 1100:- på 1 timme, way to go! Jag kände i efterhand att jag skulle tagit med mig kortet. Jag förstår nacka forums reklam på tv, "i never wanna leave, i just wanna stay here forever" Det var precis vad jag ville! Jag älskar det!

Hur som helst. Jag och Empa tappade självklart bort Tessan och panos.. Jag kan ett fåtal nummer i mitt huvud och självklart inte tessans och vad händer? jo.. Min mobil låser sig och går inte att få upp knapplåset på? Vad var det liksom? Lyckligtvis med lite hjälp av att jag faktikst kan mitt hemnummer och empas mobil fungerade hittade vi dem, men fatta paniken! Ingen mobil! maj gaaaad!

Efter att ha suttit och kämpat med mobilen 30 minuter i nacka forum och hela resevägen hem drä ifrån måste jag erkänna att ajg givit upp hoppet, min mobil får lämna mig och åka in på service! Lyckligtvis hade jag min andra mobil, gamlingen med helsprucken skärm. Väcker flashbacks måste jag säga... Midsommar 2009, vilken kväll, vilken jävla spricka!

och på detta.. självklart ont i halsen dvs.. ingen träning för min del.. fan!


jag älskar mitt lag, vi är bäst


mot nacka!

grå instoppad tröja: gt, svarta leggings: gt, plattat hår, sotiga ögon, en ring

because i'm leaving on monday morning

inte ett dugg utsövd, annars mår du? hej hej hemsk mycket hej! Har varit i stallet 1 av 2 gånger idag. Nu ska jag koka ihop mig en liten soppa och sedan fara med Tessan och Empa till Nacka forum för shopping! Nu ska här köpas jeans.. jag HATAR jeans. Men, jag ska köpa mig ett par. Jag insåg i fredags att jag inte ens äger ett par, inte ens ett par jeans. Det är ju typ.. Lite sjukt? Det är för otrevligt som rille skulle ha sagt..
Så nu som sagt, koka ihop soppa, ringa Tessan, göra sig klar och ge sig av. Efter shoppingen blir det lite sola med Jasse också, sen blir det stallet och efter det hem och små träna lite hemma (om jag hittat motivationen) sen, sen är jag klar för dagen. Då är det bara 1 fri dag kvar, och den tänker jag njuta av, till fullo! Vi ses! :)

musik som måste höras

three days of grace - never too late
simple plan - save you

jag vill också ha ett 400g täcke!

Idag var det invigning av toppes tjockaste utetäcke.. Även om han bara står inne det lille plutten. Såg imorse när jag var ute att det var -10 °c ute. Helt galet, så nu var det dags! Och jag älskar täcket, Toppe är så in i det. Jo, jag är en häst nörd innerst inne, varför inte visa den sidan lite då och då? Menar't, häst kategorin ska fyllas!

greveholm & julmys hos inés


vit helg

Det var första helgen på.. Jag vet inte hur länge som jag inte druckit en droppe alkohol.. Och jag har endå haft kul. Eller ja, min fredag var under all kritik med familjekaos och annat tjaffs. Men min lördag och lördag kväll var.. Mer än lyckad, jag hade kunnat stanna ett tag till måste jag säga. "förlänga lördagen" liksom.. Fy fan vad jag hade kul!
Inte minst på jobbet (innan jag fick huvudvärk). Jag trodde att det bara var fotomässan på stockholmsmässan igår men icke, det var si-fy (eller hur det nu stavas) Men.. jag fick äran att servera BATMAN! och dartwaider (nej, jag har inte sett star wars..) haha hur cool är inte jag? jag bara undrar!
Ikväll blir det glöggkväll hos Inés, eller julmys ni fattar grejjen. Ska bli mysigt att fira första advent med mina tjejer! Otroligt mysigt. Nej nu måste jag dra mig emot stallet för att hinna med allt som ska fixas innan tjejkvällen, för den vill jag verkligen, verkligen inte missa!
nu ska jag göra mig redo, vi hörs ikväll! :)

nelly - just a dream


what life should be


om operation kan göra den skillnaden

 
.. vill jag definitivt boka en träff med hennes doktor. Damn!


now i'm feeling so fly, like a G6


what weekends are for

fredag: Shopping med mamma och Elin i sickla, stallet och sova.
lördag: (sista minuten) Jobb i älvsjö 10:30 - ?, utgång med några av tjejerna
söndag: stallet, 18:00 julmys med tjejerna hos Inés

nails do die

Vilken jävla dag jag har haft. Vaknade av att telefonen ringde i 190 och att jag hade försovigt mig grovt.. Så bar det av emot Bromma och sedan sickla för en snabbfika på waynes och shopping - jag har äntligen hittat min jacka! Det blev årets boomerang som jag är otroligt nöjd med och är påväg hit just nu.

På waynes blev det en pepperkakslatte som var otroligt god, den kan jag mer än rekommendera till alla de som är lika tokig i pepparkakor som jag! Snuckigt gott, snuskigt gott helt enkelt! Började med min sopp diet idag, har varit riktigt duktig och har t o m inte ätit kött i båda målen, way to go lina!  Det vore själva fan om man inte började rasa nu.. Då ger jag upp!

Fick precis ett samtal från Vicky på älvsjömässan och imorgon blir dte jobb för min del. Skönt med lite extra pengar! Vet dock inte när jag slutar bara när jag börjar. 10:30 börjar jag! Så.. Det blir en lugn fredagkväll för min del, med familjen eller med andra ord. Kom och fika hos mig imrn!!!

Det är planerna so far, får se hur länge jag lyckas hålla på dem.. Anyway, nu ska jag vidare, see you lateeeeer!

i need some peace

nu drar jag dit jag är lugn, där jag känner mig hemma. Fört bär det av till min sjuka häst i stallet och sen lite mys hos Firran. Håller på att det blir lite she's the man och skjuts hem. I morgon bär det av till sjukhuset igen *wiiiie* .. can't wait.. och så ska jag gå på jack-jakt! tjingohej!


pound

jag måste seriöst sluta.. jag måste sluta..

I'm black and white


ashlee simpson - beautifully broken


some day you will come back to me and say that you do love me back in the same way

Jag hade en jätte bra dag idag med dig.

photo: Elin Brundin editing: me


sometimes, it only takes some small things to understand how happy we could be

jag har känt mig obetydelsefull hela dagen. Glidit omkring och sett hur timmarna blivit mer, utan att bry mig, bara glidit med. Det är bara en vecka kvar tills jag börjar jobba jag verkligen vill komma igång, jag klarar inte av att umgås med mig själv hela dagarna. Jag står inte ut med mig själv. Ännu mindre när jag lyckats få halbränna var och varannan vecka, halsbränna som gör ont i bröstet.. Jag fattar inte hur jag lyckas.
Pratade precis med min fling från Rhodos. Har inte pratat med honom på en hel månad, för att säga grattis på facebook räknas inte. Det gjorde min dag lite bättre, jag saknar honom, gänget som var på rhodos.. och att vara utomlands

Jesse Williams

eye candy

crosses (single mix)


i think that you should.. let it burn


GREYS

then i'm back!

ojojoj

Insåg precis att det är exakt en månad kvar till julafton..
och jag har bara köpt 1 julklapp.. skandal!

kort och mörkt hår

Var hårmodell i morse hos Elin, tidigare än planerat men. Nu när jag är inte i min egna bootcamp så tyckte jag att det var mer än passande att göra en make over! Alla som känner tänker säkert "du färgar ju håret hela tiden" eller "brunett som brunett, det där är väl ingen skillnad". Men för mig är det en väldigt stor skillnad.. Och jag älskar det! Det är stilrent! nu är jag ännu mer taggad, det var så värt att sitta och frysa i 2 timmar för detta! Nu ska jag stoppa i mig något till lunch, kvarg eller kyckling kanske? Något hyffsat nyttigt och litet blir det iaf. Sen bär det av till stallet och efter det.. shoooopping!
before  after

funderar på att printa in denna text på mitt revben


niggah - swiggah?!

Dagen blev inte riktigt som jag planerat. Det är inte helt ovanligt heller så, jag är inte ens förvånad. Men det som redan är skivet är faktikst genomfört. Rille kom hit för en haircut av Elin, sen bar det av emot vh för att hämta mammas julklapp och jobba på brännan.

Satte in mitt simkort i min gamla mobil... Det väckte minnen som fyllde upp hela mig, jag blev helt varm i kroppen från topp till tå. Dock fick det mig också att inse att jag borde börja jobba lite hårdare på brännan. Man ser inte ens att den på bilden nedan är jag!


snöstorm!

Nu har jag irrat runt i detta väder på buss-till stallet-promenad till konsum-buss-hämtapengar-buss-hämta varorna-buss-promenad i detta rent ut sagt SKIT väder! Jag gick hemifrån 11 i dag och kom precis innanför dörren. Får se det hela som ett träningspass? Kan ju säga att det blev en riktig powerwalk på slutet! Gud var arg jag var!
ikväll är det tv tisdag BIG time, i kväll ska jag varken missa desperate housewifes eller Cougar town, det finns inget i denna värld som kan hindra mig från detta! Det ska ni veta! Det finns inget som kan få mig att lämna mitt hus mer idag... Bortsett från att överraska pappa med att om 5 minuter gå ut och skotta. MYS!

boost!

Är snortaggad på att deffa nu. Jag vet vad det innebär och att jag måste ge mig fan på det om jag ska lyckas, vilket jag inte gjort. Men fan, jag känner mig redo nu. I morgon börjar min egna rivstart! Då blir det soppa en tid, hur länge vet jag inte, men för att få igång det hela fort så man får snabba resultat och blir mer motiverad. Efter det blir det träning och en förhoppningsvis sundare livsstil som gäller! Så min lite mer extrema livstid kommer vara kortvarig och bara för att jag ska komma igång och bli mer motiverad, inget annat! För det är precis vad jag behöver! Och efter helgen blir det helvitt! Det vill säga, min tid som partyprinsessa får ett uppbehåll möjligtvis någon krogrunda och i det fallet blir det - utan alkohol!

Jag är inte nöjd med mig själv just nu, jag är inte negativ och skriker det inte i ansiktet på folk men det finns där, hela tiden. Jag kommer aldrig ifrån det. Och jag är trött på det. Jag vill bli av med det. Jag vill vara mig för ett år sen inte prata om hur jag såg ut för ett år sedan. Jag är trött på att känna mig som den största, den feta i gänget. Jag är trött på att hålla tillbaka, trött på att tro att alla blir äcklade av mig... Jag ska ner.. Jag ska ner!

Mitt självförtroende ska tillbaka, och det ska vara på topp!
Därför ska jag göra det, nu jävlar är det jag som ska bli mitt gamla jag igen.
Jag ska bli grym!

harry potter and the deathly hallows part 1

kvällens film, en riktigt bra film!

in ... out


september - mikrofonkåt


jag vill inte vara i mitt andra hem

Tycker så synd om min älskling som har fått en hovböld. Som om det inte räckte med att han redan var sjuk. Känns så surt när jag äntligen hade börjat få iaf skritta. Så nu är det bara att vänta på vår nya veterinär Linda och se vad de nya proverna gav för svar. Håller alla fingrar och tår jag har, det här ska banne mig bli bra!

whata night

Har haft en helt underbar helg med underbara människor vänner, gamla som nya. Ja en perfekt helg har jag haft med andra ord. Vet inte vad jag ska säga, entourage, känns som vårt nya stammis hak. I fredags var det vasko med firran och i lördags rockade halva girl gänget sönder entorage till Alex morenos dunk! wonderbaaaar!

right here, right now

grön tröja: bikbok, svarta leggings: zara, smycken: random

shakria - loca


det plingar på firrans ytterdörr, adjö!


a piece of the shadow

  
svart sammetsklänning (idag förvandlad till "långärmad tröja") : lindex
smycken: jc, gt, glitter hår: vågtång smink: grått sot med lösögonfransar


now i'm that bitch

det blir 20 överbussen och födelsedagsmiddag med firran på vasko! Mår lite lätt illa efter all fetmat de senaste tre dygnen bjudit på men vafan, nu kör vi! puss! :)
 


wanna run with the wild horses

  
"tjock" tröja: monki
grå legings: bikbok
plattat hår, ett galet alkoholsug


silja galaxy

Jag trodde det skulle vara lättare att återberätta hela resan med lite sömn mellan men.. icke! Hur som helst var det min första kryssning utan mamma, dvs. Det var fest, all in! Jag har lovat att inte avslöja för mycket detaljer om resan dvs, det är en hel del som är hemlighetsstämplat och förblir sekretessbelagt!

Det var länge sedan jag verkligen kände att jag inte hade kontroll, det var hur skönt som helst, jag vill just nu bara in i samma fylla med samma människor, det var helt underbart! Vi träffade några otroligt goa killar också som körde lite hårdare än vi, eller i alla fall längre än vi. Fick ingen bild på sötnosen som fick med mig hem och som försökte följa med mig hem men vi hade väldigt roligt både första kvällen och dagen efter haha, jag var iaf inte den enda som var bakis, otroligt härligt var det att se haha! Duktig som jag var glömde jag att byta facebook med dem.. Eller jag fick deras namn och de mitt förnamn men.. Helt ärligt, vem har inte facebook? De hade inte facebook. Vad är oddsen? Från och med nu ska jag byta msn med follk (som jag inte ens använder mig av) bara för att veta att man faktiskt kan få tag i dem igen. Smart man är alltså..  

På tal om något helt annat.. Jag hade 2 laxar med mig, jag tror inte jag har hälften kvar. Och det jag köpt är sprit, lite mer sprit, drinkar, vatten, cigg och godis som var slut innan jag gick av båten, illa lina brundin illa men.. ändå så jävla bra!

  
  


19/11 1991

I morgon fyller min bästaste bäste vän 19 fucking år! Mysbys! Hihi, grattis i förskott till mitt hjärta!


i survived!

jag är fortfarande alkoholpåverkad och återkommer med alla härliga detaljer och bilder i morgon. Jag har haft en förjävla bra kryssning! Nu ska jag dricka vatten, kolla på tv och sova! Puss på er!

SYSSLING, VI SKA PÅ KRYSSNING!

Om en timme kommer min absolut bästa syssling hit och hjälper mig att packa inför de närmast dygnets event! Efter det bär det av till henne för ännu mer packa, middag och sen bär det av emot silja GALAXY! Så, empa, jag, jasse, josse sandra och emelie ska göra östersjön jävligt farligt! See you när/om vi kommer i land! Det ska gungas! Och nu.. cigg och packa! SKÅL!

there's a party in rich dudes house

cardigan: monki
linne: gt
leggings: bikbok

hårfärgsparty!

Ja att jag träffar Elinore nilsson allt för sällan är ett faktum. Så igår var hon på rätt sida av stan igen och kom upp till mig en fin fin idé. Hon skulle ha blond lugg (som hon redan hade) Och resten av håret svart. Jag tror inte någon kan fatta hur snyggt det faktiskt blev! Blev otroligt chockad för hur vi lyckades med detta utan fläckar eller missar. Kan varit att vi var nyktra för en gångs skull när vi färgar håret, vem vet?
Sen var dte min tur. Jag skulle ha håret lite ljusare, dvs gjorde vi folieslingor. Vilken gick lite sisådär va. Håret blev jätte fint (mitt riktiga hår) och mina extentions såg ut som att någon hade målat in lite orange/gult i vissa slingor, det gick verkligen inte att missa vilken slinga som hade blekts och inte, dvs inte allt för snyggt! Så för att göra det bättre la jag i en guldbrun färg (vilket knappt hjälpte alls) och idag la jag i en toning 600. Och är ganska nöjd. Det ser inte exakt ut som på bild (inte lika rödaktigt) så, i verkligheten ÄLSKAR jag det, så länge det inte är med på bild. Men.. Nu ska mitt hår få vila!


Entourage 13/11 2010


atm

stickat: bikbok
svarta skinnleggings: mq
fönat hår, enkelt smink

sophia hemmet, i'm back!

Nu har jag äntligen kommit hem men inte för att stanna en längre tid. Nu ska räkningar betalas (vuxen poäng till mig) och sen ska jag ned till stallet och ta mig en sväng runt kvarteret och ha lite kvalitetstid med min älskling, om han orkar.
Var som sagt på sophiahemmet idag för undersökning som resulterade i att ja.. Det blir operation! Så just nu står jag på reservlista och om jag inte får tid nu till veckan eller nästa blir det operation till februari efter canarie resan! Det är är halsmandlarna som ska bort och så ska polyperna skrapas bort. Jag både längtar och längtar inte. Mitt mål att inte bli nedsöv/opererad innan 50 års ålder verkar med andra ord vara helt kört. Men å andra sidan kommer folk kunna sova i samma rum som mig utan hörselskydd, det är ju alltid något?
Efter det bar det av till SKHLM centrum med mamma där vi år otroligt god grekisk mat på en av resturangerna, vad resturangen heter kommer jag inte ihåg, men det är något jag verkligen kan rekommendera! Vi åkte också dit för lite tröstshoppning, och.. som jag shoppat! Gjorde ett riktigt kap och några andra fin fina fynd! Är otroligt nöjd! Gud vad jag inte vill bli opererad..
Bilder kommer lite senare! Nu ska jag tjäna in mina vuxenpoäng innan datorn laddar ur, puss!

oh and.. god natt!

 


ny duschad och klarrrr

Fan vad man kan känna sig lite fräsch av att ta en varm och skön dusch. Det var mer än jag behövde idag. Jävla missförstånd och puckade människor (jag ikluderad) blä! Börjar bli dags att dra sig emot rummet, göra sig mer redo inför morgondagen och som småningom sova. Dagen börjar tidigt i morgon.


Dagen börjar med att jag och mamma skjutsar Elin till skolan. Där efter ska vi ta en fika i stan och efter dte väntar ett mycket efterlängtat läkarbesök (äntligen säger jag bara) och i samma veva ska ett nytt läkarbesök bokas, eller antagligen 2 rättaresagt. Efter det blir det shopping, kläder, hästmat och skor! Och efter det ska jag införskaffa mig en internet bank. Och så klart ska jag ned till stallet oc efter det eventuellt träffa firran (har inte pratat med henne än) och efter det börja småpacka inför onsdaaaaag! Känner mig så otroligt vuxen.

 

 

 


toppis

idag red jag på min egna häst för första gången på över en månad. Även om vi baar luffade runt tror jag ingen kan förstå den känslan. Gud vad det var saknat!

uppskattat!

Idag ringe Camila från mitt gamla jobb! Gud så jag saknat henne! Var otroligt skönt att prata ut lite, och hoppas otrtoligt på att jag får till det så jag kan träffa henne imorgon. Starx efter henne kom Empa över och myste med mig som ni redan vet med nudlar, majs och aromat! Mums!

Strax där efter kom även Rille och Elin. Så blev det lite smyghugg i ryggen och annat roligt! Jag säger som jag sa till Rille. Jag behöver bara en rille i mitt liv, och det är du! Fan vad vissa killar kan stoppa upp något stort i rumpan och vrida runt det några varv, helvete asså! :) Ja vad ska man säga? En djup suck och.. "var är nästa?"

saviour of the day

Nu ska jag laga en förhoppningsvis lyckad (dvs inte bränd, överkokt, misslyckad eller osund) lunch till mig och min älskade syssling Empa som kommer förbi på lunch och lite snabba cash. Ska vi dela hytt ett dygn krävs förberedelser i högsta. Tack älsklingen för att du räddar min dag!


don't wanna feel this way

Min planering.. ja, det är väl lika bra att inse att jag är och förblir en impuls människa. Och idag har jag lyckats.. Vaknade med feber, slem i hela halsen och hostattacker över öronen som äntligen har börjat lugna ner sig. Dvs.. det blev varken träning eller shopping idag, istället blev det te, macka, risifrutti och årets första lussebulle till Avatar. Mjo, jag känner mig allt annat än fräsch! Helvete då!


Rihanna - black butterflies


i morgon börjar en ny vecka med löning!

måndag: shoppa med Empa i Nacka forum, mys med Toppe i stallet
tisdag: Läkarbesök (ÄNTLIGEN!!) på sophiahemmet 10:15, shopping med mamma (?) träna (?) stallet, träffa Firran(?)
onsdag: träna (?) stallet, GALAXY KRYSSNING med EMPAJASSEJOSSEEMELIESANDRA!
torsdag:hem från kryssning, beställa körkortsteori prover, stallet, sova
fredag: plugga körkortsteori, stallet, FIRRAN 19!!!!!<3
lördag: stallet, släkten besök på dagen, utgång och fira Firran och mig
söndag: stallet, körkortsteori, bakfylla och ångest!
NU: glass och BECK! puss

hotter than wasabi


3 klipp från i lördags


1 år och 1 dag

Idag har min älskade häst varit min i ett år och en dag. Har dåligt samvete eftersom jag inte träffat honom nu sen i torsdags. Saknar min lilla älskling. I morgon blir det kvälls mys i stallet, inget snack om den saken! Jag saknar min bebis!




Bland det bästa jag har hört!


igår blev bruden 19 bast!

Vilken helg jag haft! Jag har jobbat som ett djur och självklart firade vi igår kväll. Det bara var min dag och ingenting, ingenting gick fel! Helt underbart! Det är första gången i hela mitt liv som jag inte blivit grattad på morgonen av min familj. Jag känner mig verkligen vuxen nu! Jag har inte ätit tårta än, men jag ska faktiskt inte klaga!
Efter jobbet igår kom Firran och Bella hem till mig och gjorde oss i ordning innan det bar av till Vasko och förfest med resten av tjejgänget! Fia, Mimmi och Inés var där och Även Jasse och Martin kom förbi en snabbis! Efter det bar det av till vh för att möta älskade sysslingen Empa och sedan åka mot en kväll på Entourage jag sent kommer glömma!
En kväll som såg ut att bli som vilken som helst blev en av mina bästa ute kvällar! Det var mindre kaos än vanligt och gänget utökade i vanlig ordning, denna gång med gamla flammor (tjejkompisar) och brasor (killkompisar) Mina kodord är otroligt bra och användbara! Det var en perfekt kväll och mycket av det (väl ute på krogen) tack vare sam!
Av mina älskade vänner fick jag pengar i ett skit fint kuvert som jag fortfarande har i min väska som ska ramas in på väggen, en väska och en klocka av jasse. Av firran? Jag fick ha hennes lypsyl i väskan och en assisterande kameraman! Vad mer kan man begära?
så idag, gårdagen till ära krigade jag upp ur sängen, verkligen krigade för att inte dö på vägen till jobbet och insett när jag börjat åka att fan.. jag är ju 2 timmar för tidig! Jag var lagom glad efter det kan jag ju säga. Så trött som jag är just nu har jag nog aldrig varit, men det är mer än värt! :)

Kid cudi ft. kanye west - erease me


FUCK..


looking sick and sexyfied


10:30 - 22:30

Imorgon blir det hard work och världens tagg till lördag! Det kommer gå bra jag känner det. Ska prata avtal med ett av de hemliga jobben jag sökt. Är otroligt nyfiken, Det här kommer bli bra asså. Tagga tagga tagga får jag jobbet, då skiter jag i vilket, då blir det en FET utgång på lördag!

Har shoppat idag igen, men jag höll plånboken hyfsat i styr.. Det blev 2 koftor och rosenrot från hälsokosten. nu ska jag bli like hyper som jag var för några år sen. Om jag kunde göra det med att äta onödiga saker skulle det vara ett stort +.. Fan i helvete vad man kan proppa i sig. Och snart är mitt knä läkt! Då ska det tränas, som faan! tagg tagg tagg!

Nu blir det till att sova, ska trotts allt upp 07:20 i morgon och hålla mig vaken på vägen! .. Och inte glömma hälften av allt hemma. Puss på er!

vindstilla

körkortsteori. 14:20 bussen. Lunch med Firran & Jasse. sola. middag. stallet.


Saw you go high above, autumn clouds


Markerade bryn. Kofta & huvudbonad: gina tricot


sure you are wearing that?



you think you'r cooler than me


the only thing i like about winter

 
 


what are you want from me?


nails


we r who we r


shoppaholic

Har haft en härlig dag! Bortsett från mina vanliga snedsteg som brukar bära eller brista och i detta fall bära, så. En Underbar dag helt enkelt och natt för den delen, om vi snackar om gårdagen..
Idag har jag och firran storshoppat! Eller iaf jag. 3 fulla kassar i mina händer och 3000:- fattigare på 2 timmar är vad jag blev. Galet underbart! Och ändå är jag inte klar, jag är LÅNGT ifrån klar! Men.. Jag har gjort naglar, och jag älskar dem! woooooonderbar säger jag bara!
Kvar att införskaffa:
  • Vinterjacka
  • Varm skor
  • en riktig mössa
  • stickade saker
  • smink
  • väska
Nuuu nog om shopping eller? puss på er! ;)

tisdag kväll + onsdag

blir det filmmys med Elin, dear John kan man aldrig se för mycket av, även om den lilla ärtan har tjuvstartat.. Sen ska jag slänga i mig en otroligt sen och efterlängtad lunch och efter det ska jag ner med mammi till stallet och pussa på min prins. Efter det blir det dusch och förhoppningsvis herrbesök..
I morgon blir en fixar dag. Mycket att göra och ingen katt att köra.. Ja ofyndigt av mig, min humor är sämst när jag är speedad! Jaja, i morgon ska jag sola, fixa naglar och köpa skor och byxor till jobbet i helgen, självklart ska jag ner till stallet också och efter det blir det troligen en mindre utgång med Firran för att fira oss två tillsammans. Som en mysig tjuvstart sådär, men det får vi se i morgon. Nu väntar mission possible! puss!

varje gång är som den första gången vi sågs

jag saknar dig..

cash is king!

Jobbar hela helgen, några tusen, jobbar november-december i tullinge 120:- / timme och får 23852 FUCKING TUSEN som är min sista lön från åhléns! Fy fan vad underbart!!! Efter tullinge jobbet säger jag bara EBS London,here i come! FY FAN vad tårarna sprutar, vilken LYCKA!!



det går så jävla bra nu!


min måndag kväll

Elle magazin & Avatar. En rejäl omtaggning till i morgon, puss!


Petter - längesen


en små planerad vecka i november

måndag: Läkar besök med knät, plugga körkortsteori, Rille kommer förbi, stallet, arbetsintervju över telefon (som kommer avgöra hur resten av veckan kommer se ut. Plugga körkortsteori.
tisdag: utbildning på älvsjömässan 10:00, sola med Elin,  stallet, plugga körkorts teori, planera inför helgen.
onsdag: Läkar besök med knät, stallet, plugga körkortsteori. 
torsdag: plugga körkortsteori, stallet, boka bartender utbildning (?) jobba (?)
fredag: Jobb på älvsjömässan, Lisa 19 år! Förbereda inför morgon dagen, plugga körkortsteori
lördag: Jobb på älvsjömässan, JAG FYLLER 19!!!! UTGÅNG!
söndag:
jobb på älvsjömässan be en bön för morgondagen!

let's prentend that everything is allright


jag vill, men vågar jag?

jag har funderat att tatuera mig igen. Jag vet jag sa att att det var bra men.. Jag är sugen, för att hedra min familj, som har blivit allt viktigare för mig. För de är och kommer alltid vara en del av mig, precis som den. På revbenet eller på handleden vid den jag redan har. Beslutsångest. Jag ska ta mig en riktig funderare.

dags att ta sig i kragen

Nu blir det till att plugga körkortsteori några/någon timme om dagen 5 dagar i veckan. Jag ska ha mitt förbannade skit körkort! Det är dags.. Jag är så trött på bussar. Nu jävlar!

............................................

jag bara orkar inte

söndag kväll

Gjorde mig i ordning för en myskväll som inte blev exakt som jag väntat mig. Det börjar bli dags att klippa det här snart, eller bara ta sig i kragen och göra något åt det. För jag är inte gjord för det här, det här är inte jag, det här är inte den jag vill vara..
Klockan 21:00 börjar bridget jones dagbok 2, som jag inte lyckats se än. Så den ska underhålla mig i mitt medicinska rus och se till att jag somnar gott i soffan. Det behövs. Jag vill göra en Renee Zellweger.. Det är dags. Nej, mot en cigg i det kalla och en kväll i en annan värld. puss!

i feel lost and insecure


jag ljuger om jag säger att det inte finns stunder med dig jag fortfarande saknar.. För det finns det


the fray - you found me


en del av fredagen


Efter en myskväll med amanda

Jag mår fortfarande illa.. chocklad, colaflaskor och övrigt godis..
nu jag gör slut med er!

en lördag i november

Ja vad ska man säga om gårdagen.. Smidigt Lina? Ja det skulle kunna täcka hela fucking dagen!
haha. Hur som åkte vi till sjukhuset i handen med mitt skit knä. Och det visade sig att.. Det inte gick att sy för att det inte fanns någon hud att sy ihop? Hur stört låter det inte? Hela kroppen är ju hud? Men de menade på att såret var för brett och djupt för att det skulle gå att sy. Så.. Nu är jag supertejpad och ska gå på pencilin för att inte få någon infektion i benet. Det känns ju värt att få pencilin.. För ett litet fucking sår?.. Jag som precis börjat komma igång med solandet igen.. skiiiiiit!
Så. jag haltade mig igenom hela gårdagen och hade mys hemma kväll med världens bästa flickvän, Firran! Supermysigt!

jag fick karatefylla

Vilken kväll det var igår. Helt sinnes! Sjukt kul och lyckat så det skriker om det. Även om plånboken blev något lättare.. Pajjasar! Nu ska jag in till sjukhuset och sy mitt fucking skit knä efter en vurpa imorse, eller ja, klockan 3 på dagen.. ibland ska man ligga kvar i sängen.. se you!

RHODOS REUNION 2010!


ikväll ska dessa brudar på årets återförenings fest på PURE i stockholm!
Vi är galet taggade (iaf jag) på en galen natt som kommer, garanetat sluta i kaos!
love it love it love it! Vi ses i dimman!


fresh chick

Känner mig galet fräsh idag!

Solade på dagen med lille syrran, färgade ögonbrynen och satte in nytt hår igår kväll och idag färgade jag dte och fick det nästan exakt i samma färg som jag hade när jag studenten (som jag älsklar) Almost back to black alltså! Dags att besöka cancer fabriken regelbundet igen! Ja bilden nedan, så blev brynen och håret! love it!

 


.. mardrömmar


you are my greatest

and always will be.

before my own bedtime story

fredag: städa (och faktikst göra det), mejla referenser, stallet, färga håret, fixa till sig, föra hos Jasse, rhodos reuinion, spååra!
lördag: stallet; rida heysan, maskeradfest/utgång/hemmakväll/ döö ?
söndag: stallet, kolla bartenderskola (och faktiskt göra det), hitta på något otroligt roligt? Ja varför inte
Någon som kan hjälpa mig att planera lite? Det här börjar bli otroligt uttjatat.. Det känns som om jag glömt något? hmn.. Febern behöver vila och jag behöver sova, god natt!

nobody said it was easy

nu är jag här igen. Helt ensam och utlämnad..
Haha nej så ska det inte låta! I'm a happy mother fucker! Rille och Trisan drog precis. Så snart ska jag nog dra mig emot min säng jag med. Känner att jag måste få upp värmen i kroppen lite och faktiskt samla den kraften som behövs för att orka gå till sängen. Pinsamt lina, pinsamt! haha

smink & kort hår igår, inget smink & långt hår idag

ögonbrynen är färgade, nu ska håret bara bara färgas i en och samma färg! Awesome right?
Imrn kör jag, då är det dags! All in för faaaaaaaaaan!

no more nude

mitt hår är tillbaka!


take your life with cocaine

är heeeeelt död! Men imorgon, imorgon är det ÄNTLIGEN helg! (som om jag ehöver helg, jag behöver jobb?!)
Morgonen örjade tidigt för att R skulle upp. 05:20 för att vara exakt. Sen somnade om jag till 07.. trodde jag och vaknade upp igen lagom till 07:30 då jag skulle hemifrån! duktig idiot måste jag säga. Det är då tur att dte finns mammor med körkort, ett otroligt stort tack!

Sen bar det av med Trisan & Tessan till stavskliniken där det blev småshopping och issa blev av med en vargtand. Trodde jag skulle slippa se sådant, men icke. Fan, jag kan bli kirurg. Nu är jag härdad! Så, the rest othe day, i will be home.. Ska få tillaka mitt hår, kanske färga till det så man är snygg inför i morgon, sola idag igen? Eller bara städa mitt rum och plugga lite mer körkorts teori innan det bär av till det andra livet i stallet? Ja varför inte, spotify, nu kör vi!

do you feel better now?


en så här onsdag..

Tro inte att jag inte har planerat veckan... eller jo för fan, gör't!

Idag, denna pissiga dag är jag snortrött.. Har sovit riktigt dåligt inatt. Dock inte så oväntat men endå.  En dag som denna önskar jag verkligen att jag hade körkort.. Så, idag ska jag faktiskt ta tummen ur röven och sätta mig med teorin. Det börjar bli dags! Så idag:

* plugga körkortsteori
* hoppas att det slutar regna
* rida heysan & mysa med toppe
* sola med Jasse i vh

i'm totaly lost in you



tisdag natt

Vi hann bara ut från biografen innan samtalen kom. Mamma ringde och jag trodde det skulle vara det vanliga "jag är en orolig tonårsmamma som inte fattar att mina arn växer upp oro", men icke.. Då har toppe fått någon typ av pencilin chock, står och svettas på en punkt på halsen och kan inte öja sig ner för att äta. Gissa om jag dampade sönder när vi fick sitta och vänta i vh på busshelvetet?

När jag väl kokm fram stod han bara där och såg så låg och menlös ut. Det gör verkligen ont i hela mig när jag ser honom sådär. Det verkligen skär i bröstet på mig.. Det är hemskt när man vet att man inte kan göra mer och man inte gjort något. Det känns baar så förjävligt..

Så.. Ingen mer pencilin och om 10 dagar lir dte till att ta nya prover och hoppas på att han är frisk. Att han ska bli frisk känns så otroligt långt orta just nu... Jag har jätte svårt för sånt här..


SAW i 3D

Gud vad äckligt bättre och bättre denna serie blir! Eller sämre och sämre? Jag vet verkligen inte, men jag älskar dem! Har man sett saw 1 så måste man också se resten, det är bara så det är! Tyckte dock inte att man märkte av att den var i 3D. Okej, det låter stört för dte är en jävla skillnad. Men jag tyckte bara att filmen var suddig (Jo, jag hade brillorna på) Tror också att dte var därför jag (till skillnad från firran) inte hoppade, lundade eller skrek som jag brukar. Som jag sa till firran efter bion, jag tror mitt hjärta är dött.. haha! Eller så kan det vara att trailern skrämde mig mer en själva filmen? Kanske? LOOK FOR YOURSELF!


3 days grace - lost in you


om mindre än en timme

drar jag och Firris på bio inne i storstaden och kollar på den nya SAW filmen i 3D.. Gissa om vi (jo, jag kan säga det) kommer att dö?! Efter det blir det desperate hemma fruar och puma staden på tv och förhoppningsvis ytliggare lite sällskap. See you :)

en nagel mindre och 2 timmar senare


2/11-2010

hej hallå!
Har precis satt upp barret, om man kollar på bilden ett inlägg nedåt går det bara en fråga igenom mitt huvud.. "HUR FAN LYCKAS MAN?!" haha. Ja, *nullruffs eller mer morgonfrilla kanske är ett bra svar på frågan. Fan vad jag bara vill raka av mig skiten ibland.
Nu har jag precis slängt i mig 0.5 dl kvarg, funlight och 2msk chrunchy till frukost, kaffe på det skulle egentligen inte vara helt fel.. Men men. Så nu ska jag byta om och bege mig ner till stallet och lalla runt lite på heysan. Efter det ska jag hem och byta om innan jag ska möta upp Jasse för eventuellt en fika eller en hel kvälls biomys A.K.A Saw i 3d med Firran & Lillebror, vi får helt enkelt se vad som händer med dagen, det mesta kan också ändra sig om man säger så. Det är ju FAKTISKT tv tisdag! Och mitt ansikte är kvar hos firran. Att gå på ofentliga platser utan smink måste jag nog erkänna.. Det är inte min grej!
Men, konsum, morgoncigg och utomhuslivet i regn och lera! Vi hörs i kväll!


GRATTIS PÅ DIG SNYGGIS!


god morgon världen!


i want it that way


ain't nothing but a hard day

sometimes, small things can change the whole picture..

inget snack, han är min framtida man!


sum 41


twilight vampire


"FENOMENALT"


tusen gånger om

i'm baaack! Jag måste seriöst börja använda datorn typ liiite oftare.. Känner jag. jaja
I helgen har jag varit överallt och ingenstans på samma gång. Tufft va?
I fredags var det maskerad hos Brännstam. Sjukt rolig kväll med massa gamla friends and shit. Otroligt roligt helt enkelt. På lördag var det en förortsrunda med Bine from the work. Hade en sjukt rolig kväll i partytaxi, brasserian (?) och ribbypizzan och fick till ett grymt slut på helgen.
I går var jag på bio med R. Vi såg paranormal activity 2. Jag som inte ens sett 1:an var väl inte direkt förbered på hur filmen skulle vara eller vad den skulle handla om. Men "cool" som jag var visade jag knappt en min. Någon kanske.. Lite. Jaja.. Det var väldigt länge sedan jag hade en så rolig och irriterande helg på samma gång! Men det var mer än otroligt värt I have to say!
Nu åkte Rille ny alias = "lillebror" hem. Vi har druckit sjuuuuuka mängder coffee lyssnat på musik och gjort de vi är bäst på, snackat sjukt mycket skiiiit. Ja. Vad har jag mer gjort idag förutom ridit och träffat världens bästa hovslagare, gått 5 kilometer jävligt fort och pratat extremt mycket i telefon? Nada helt enkelt..

lillebror kan det där med musik!


RSS 2.0