see yah


i will travel in

 
 
Svart skinnjacka: veomoda oversize halsduk: gran canaria
t-shirt: åhléns leggings: new yorker favorit skor: skopunkten


the last inlägg!

nu börjar ögonen gå i kors och det börjar bli dags att göra isg bekväm i soffan, see you later dudes! <3


28.01.2011

svarta änkan i enklaste form

t-shirt: new yorker leggings: gt
hår: utsläppt skor: svarta uggs


bom bom bom

snortaggad! Allt med Firren är fixat, håret är fixat och jag har packat och dasa till barbra triesand hela eftermiddagen lång! Nu är det bara flygoutfiten so ska fixas och en bulle som ska tas med mamma framför tv:n then bed and 05:30 i'm off! Sjuuuuuukt taggad det ska bli så skönt!!

det sista ska fixas så att säga, talk to you later!

Duck Sauce - Barbra Streisand


only one day away


"info"

Just nu sitter jag på jobbet och planen är att jag ska lämna kontoret 16:00, man vet dock aldrig hur det blir med den saken.. Det är ju fredag.  Så på lunchen ska jag ta "dagliga rundan" ner tilll citygross och köpa lite godis och smarr att bjuda på på jobbet och i stallet. Efter arbetsdagen bär det direkt av till give and take studio för en recheck på tatueringen så allt är som det ska. Där efter plockar mamma upp mig så bär det direkt av till stallet för att rida, städa skåp och mysa med Firren. Sen bär det av hemmåt för att fortsätta packa och beroende på vad klockan blir ska jag ner till firran för lite fredagsmys och "avsked" sorgligt det lät.. Det stryker vi! Sen ska jag försöka komma i säng för att hoppa in en iskall bil 05:30 på morgonen mot arlanda!

Jag ska försöka updatera bloggen på något internetcafé, om inte annat langa en bild eller två. Men vi hörs senare idag! Be sure!


i mitt hjärta, swedish house mafia, bitches!


i try so hard

ett tappert försök till av mig att gott göra er, musik inlägg! Riktigt bra musik! Jag älskar min spotify, ska uppdatera den och dela med mig, ni med samma musiksmak, ni kommer älska den! Den har allt mellan himmel och jord, som faller vem som i smaken. Den är gym helt enkelt! Har massor att göra, inte minst i morgon, kommer bli en sjuk dag i morgon. Jag vet inte riktigt hu jag ska hinna med, det kommer bli stressigt efter jobbet om man säger så! Så, "info" kommer i morgon när jag har tid över under dagen eller på lunchen. puss och godnatt på er!

the used - sold my sold


bara en bråkdel av bollarna jag har i luften


Rise against - behind closed doors


stallet och hem hörs sen!


..

det finns få människor som gör min dag men
firran, patricia och bella, idag har ni lyckats, tack!

dagens lunchdetjt dilemma

"vad händer om en el allergiker får en stöt av något elektiskt?"
jag och firran tycket det var en väldigt bar fråga.. hmn


2 more days


för mycket, för lite

tidig morgon idag och här är jag. Har mycket att göra både på jobbet och efter arbetstid, man kan säga som så at.. Det krockar TOTALT! Men jag jobbar på det lika mycket som jag jobbar på att hålla bloggen updaterad. Ikväll, kommer ett bildhav med bilder på packning, mitt nya hår ect ect. Bara min "to do list" skrämmer skiten urt mig, nej nej.. Jag är inte stressad!


jag gav aldrig upp dig när du försvann


creds

till min duktiga lillasyster och frisör för att hon hade tålamodet att fixa mitt hår i 3 timmar trotts att hon är trött efter dagen och jag sitter och skriker och storbölar. Kreds till dig pluttan, det blev jätte bra! (jag fick sjukt dåligt samvete nu efteråt)

Jag har insett 2 saker.
1. Jag behöver sova
2. jag ska sluta låta mig övertalas av andra

picture for me

nu ska jag börja dra mig hemmåt, eller hem för att åka direkt till firren. Äntligen. Efter stallet blir det till att elin ska fixa mitt hår (ÄNTLIGEEEN) har känt mig så sjukt naken den senaste tiden, där av inga bilder på mig själv. och börja förbereda packningen en aning och sova. Börjar 07:30 i morgon och då vill jag vara pigg..

Blev just erbjuden att bli fotad av Gustav, en av killarnasom driver en av bloggarna jag följer(dudesdownunder.wordpress.com) pga min profilbild på facebook. Ganska coolt tycker jag. Så nu är det dags för mig att komma i trim, fort! En liten morot sådär, det gillar vi! Fick precis kick ångest över vad jag ätit idag/ ätit till frulle.. Nog om det, I'm off and i'll be back! puss


i'm not the only one


i want everything to happend.. now

jag vill att allt ska hända nu nu nu. Det finns så mycket jag vill göra och tiden räker inte till. Jag vill komma igång med firren, jag vill resa, jag vill jobba som bartender, jag vill bli service tekniker på carlsberg, jag vill ta körkort, jag vill jobba på rhodos, jag vill utforska sverige, jag vill uytforska världen, jag vill bli rik, jag vill bli framgångsrik, jag vill gå på konsert, jag vill gå på gala fester, jag vill bli framgångsrik.. Det är mycket jag vill... OPch jag vill göra det nu!

changed plans

istället för ett halvdant mustasch och 24 timmar i götet..
Vår i en weekend i götet senare: stockholm, stadion : Foo fighters & Band of horses! Ibland älskar jag Elinor Nilsson!
Biljetter ska bokas inom den närmsta månaden, vaddå underbart?

change your life


Francisco lachowski


Hi gorgeous! Wanna marry me?


3 days away


it's a new day

idag är jag mer taggad. Jag får äntligen äntligen ha kvar det jag stoppar i mig igen, det är underbart! Måste varit att jag hade alldeles för lite energi förut. Idag mår jag bra och är hyffsat pigg faktiskt.. Eller ja, vi ska ju inte överdriva, men det är lugnt... nu, kaffeeee!

det är ju inte å lång tid kvar

bortsett från min otroligt feta bikini ångest har jag fått resefeber. Jag längtar efter att gå längs stranden och känna sanden mellan tårna, känna hur vinden blåser i håret, känna hur solen bränna på huden, ha galna party nätter och däckade dagar på stranden, timmars shopping, vara luspank när jag kommer hem, ha på mig gamla hedliga skinjacka och mina ny inköpta jeansshorts. Shit vad jag längtar

my curse

"there's love, burning to find you..
will you wait for me?"

4 anledningar till varför jag gillar vinter

1. för att jag ska bort från den
2. för att det finns snödrivor man kan ta sikte på
3. SKIDÅKNING
4. det är inte såå långt kvar till sommaren

idag har vi ridit ut, under stjärnorna

Gick otroligt bra att rida ut idag trotts en stressaboll till häst. Men dte är inte lätt att vara liten (då menar jag åldern) Gick jätte bra, supermys!

tyvärr david, jag är ganska tjejig jag också!

det är inte gips.. det är en grön ansiktsmask!

resten av veckans planer

idag: jobb till 17:00, dvs 10 minuter till.. yey! stallet och rida ut en sväng på firren, hem och duscha, göra ansiktsmask och hårinpackning på samma gång.
onsdag: jobb 8:00-16:20, tömköra firren, boka biljetter med Camilla & Ellan, börja packa!
torsdag: jobb 07:30-16:10, köpa oljor och krämer på lunchen,  tömköra/longera firren, elin fixa mitt hår,
fredag: jobb 08:00 - 15:30/16:00, give and take studio efter jobbet och kolal tatueringen, rida firren, ett bra pass och packa det sista och eventuellt träffa firran efter hennes träning (?)
lördag: I'm OUT OF SWEDEN!


tjejen har skaffat twitter

check it out
http://twitter.com/#!/linabrundin


joel kinnaman


ögon gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodis


it's not my day today

har redan spillt kaffe på mig själv, jag har jobbat i snart 2 timmar. Fan vad ovärt det här är. Jag hatar min nya kaffekopp. Jag som är sugen.. Helvete.. "vissa straffar gud medsamma" som min älskade pappa skulle sagt. Igår när jag kom hem från stallet tryckte jag och mamma i oss 2 delicatobollar och kollade på SALT. Sjukt bra film och det var den enda m"aten" jag lyckades behålla igår.. Får jag inte behålla maten idag blir jag arg, ruskigt arg!

Jag skulle ha träffat Empa efter jobbet idag, men eftersom jag slutar så sent, eller är hemam runt 9 kändes det inte som någon större idé. Så efter jobbet blir det stallet, duscha och hoppa i säng. Pissdag är vad det här är.. blä!

4


måndags passet

gick lite sådär med ridningen igår. Både jag och Firren är lite låsta känns det som, men det blir skönt för oss båda med lite semster tror jag. Red mycket mjukgörande igår, red ungefär en timme och av den timmen var säkert 45 minuter bara skritt på volten. Jag gjorde serpentiner med nogrann omställning (eller ja, så noggrant det gick) jobbade mycket med ställning på volterna och red på små volter med överdriven hand för att han tillslut skulle lossna.

Det gick väl ganska bra bortsett från vårt lilla tjaffs. Det är skönt att jag börjat vänja mig vid att det är så mycket häst nu och inte är så försiktig som jag var i början. Jag tror att det här kommer bli sjukt jävla bra när vi båda kommer igång! Jag har verkligen köpt en riktigt bra häst! <3

hemma nu, äta. sen, mot stallet


5 days left


!


rättvisa? finns det?

känner mig allmänt trött, sliten och ful idag.. Det här kommer inte bli min dag.
Min kropp beter sig inte som den ska, den sammarbetar inte. Jag vägrar bli sjuk igen! Jag har ju fan bara varit utan mkedicin i 2 dagar.. Man får helt enkelt glädja sig åt att det är 5 dagar kvar tills vi sticker från snö och rusk och att det är löning i morgon!

the night are follow me down


living in the house of jack


ibland saknar jag dig så mkt att det gör ont

På dina bra dagar var vi så underbart bra tillsammans.

mag problem?

min mage har varit jätte konstig idag, jag vet inte vad det är.. men jag få inte behålla någon mat alls.. Så, idag är min godis dag, jag har ätit godis och jag ska äta mer. Sen är det bra på ett väldigt bra tag! Lite måste man få unna sig ibland, jag kommer ångra det i morgon! Men, nu skiter jag i det.. godiiiiiiis, fixa med nya mobilen, fixa inför i morgon, solsiiiidan!

creed - on my sleeve


24 hours

Hej hallå!
Jag har haft en jätte bra helg och är nu helt slut efter helgens bravader! Var som sgat barnvakt till Nova igår, hade sjukt mysigt med en lilla plutten! Hon är så otroligt lätt att ha med sig hela dagarna och klagar eller gråter aldrig, jag förstår inte. Men bra trött, det var man! Så det blir några fler gånger (många fler gånger) efter jag kommit hem fårn gran canaria! Vi träffade Eddie i handen igår, sen träffade vi China på bussen och Emil och Ellan på konsum. Egentligen är det bara en massa tjaffs som inte behöver nämnas, men jag har varit barnvakt till en underbar unge igår till idag och så var det med det!

21.01.2011

cardigan: åhléns, vitt linne: gt halsband: gt leggings: bikbok

jag bara undrar..

visst att man kan spräcka ett par jeans eller leggings, det är helt ok..
men hur fan lyckas man spräcka ett par SOCKOR?!


hööks och sussie for the winn

jag har världens bästa mamma, medans jag sitter på jobbet och försöker fördriva tiden handlar hon saker till firren åt mig. Kan det bli bättre? Så idag kommer han få två nya bett och ett träns från börjes och kommer nu få boots till sina stora hovar, benskydd och täcken med hals. han kommer bli så fin min lilla plutt. Och idag ska vi tömköra igen, ska gå superbra har jag bestämt. Saknar pluttisen. Ska direkt till stallet efter jobbet, myyys!


you where to fly then so fly away now


kroppsligt

Jag försöker "våga vägra vågen" men jag är nyfiken, jag pressar mig själv till det här, jag försöker krympa magsäcken utan att stressa det. Jag försöker bli lika "fit" som förut utan att träna (eftersom jag inte kan) och då måste man ta till andra knep. Det är ju trotts allt dte här jag kan, när jag vill. när jag känner pressen.

Jag vill veta om det går åt rätt håll men jag vågar inte ställa mig på vågen och ta reda på det. Jag skulle bli galen och så otroligt besviken på mig själv om jag inte lyckats. Och då lär jag (om jag känne rmig själv rätt) äta och få börja om på ruta ett igen. Vilket jävla dilemma. När jag blir frisk är det jag som börjar gymma, eller köra wii yoga några dagar i veckan. Jag mår inte bra av att inte träna! I morgon är det upp till bevis, i morgon ska jag våga och se om det går åt rätt håll. Varför nämner jag äns det här? det är ju bara pinsamt!


"låt spelet börja"

jajamen då var dte igång, förlåt för att jag inte updaterade bloggen igår! Men när man kommer i säng klockan tolv och ska upp klockan halv 6 måste jag erkänna att updatering av bloggen inte är dte första jag tänker på, bad lina, bad!

Efter stallet satta jag och Elin igång direkt, då var klockan 8 och vi blev klara med alla folieslingor halv elva. Sen skulle det sitta en halvtimme, sköljas ur och sedan skulle nästa "dämpande" fär i 10 minuter. Måste säga att det blev väldigt bra! Jag trodde (med tanka på att jag har nästan svart hår) att det skulle se ut som att någon kissat i mitt hår eller att någon försökt elda upp det, men det blev fina slingor och lite ljusare hel het på håret, men detta var som sagt bara en början på det hela, ska ha min naturliga hårfärg igen. Så nu ska håret vila några dagar, sen ska jag färga det en eller 2 gånger innan jag åker utomlands (beroende på hur mycket tid det finns till) sen får solen göra sitt och håret får vila en månad.

Det är skönt att jag kommit över den värsta delen av min hårfärgs period. Då kunde jag färga håret (utan att överdirva) 3-4 gånger i veckan för jag var missnöjd eller ville ha en stor skillnad - snabbt! Jag förstår inte hru mitt hår kunde överleva det, det är dock mycket finare nu än var dte var under den perioden så, jag ska vara försiktig och ta det i sin takt. Det är ju i sommar det ska vara fint tror jag, eller ja, innan 11 mars helst. Men vi får se, det får ta sin tid :)

Kommer bilder på reslutatet ikväll om det är märkbar skillnad på bild!

feel the breeze and let it go

jag kollar fast jag inte vill se
och det jag ser är bara fel,
jag ser det jag inte vill se..
ibland är jag bra dum i huvudet



young voices


on the other side of the world


fördriver tiden

ännu en lugn dag på jobbet om man säger så..
Blir just nu mobbad va mina kollegor (en av de är min mentor..) för att jag inte är 20..
Man kan ju säga att 30+ arna har en väldigt stor brist på humor!
" ..............................., nej men just lina, du är ju inte 20! Men du kanske får smakprov på nya ramlösa"
" nej men lina, du har ju i alla fall moppe körkort"
" Nej men lina du är ju inte 20, men du kanske kan få trocadero"
Som sagt, allt lika kul på jobbet sådär innan en alldeles för tidigt lunch, som precis istyället blev en väldigt sen lunch... suck


brundin blir halvblondin

jag är så trött på att få en ljus utväxt hela tiden. Visst, det är inte vackert med tjejer som är über blonderade och har en så markant "svart" utväxt att den syns på en kilometers avstånd men jag är så otroligt trött på att ha det. Så nu har jag nästintill bestämt mig för att jag ska försöka återskapa min naturliga hårfärg, dvs, råttfärgat, mörk blondt, ljus brunt kalla det vad ni vill, men en mörkare nyans av blondt och en ljusare nyans av brunt. Jag ska helt enkelt bliväldigt ljus brunhårig och slippa en brutal utväxt och att färga utväxten var och varannan vecka. Något i stilen med bilderna nedan, firran, fia,  girls, vad säger ni något i stil med det eller behålla min svartskalle look?
VÄRLDEN GÅR UNDER VILKET P R O B L E M!

resten av veckan är lite små planerad ändå

torsdag: jobb (massage 13:00-13:30),ringa Annsofie,  tömköra firren, sova
fredag: jobb, möta Rille bromma flygplats, tömköra firren, starwars night med tjejerna i älvsjö (?)
lördag: rida ut på firren (konditionsträning), passa Nova (?), sova
söndag: lämna av Nova, stallet, träffa Camila (?) designa om bloggen, planera in nästa vecka.

idag red jag under stjärnorna

det var så mysigt. Har inte ridit firren på 2 hela dagar och inte varit där på en dag. Kände verkligen hur mycket jag hade saknat honom när jag kom in i stallet och såg honom idag. Så, vi tog vår första uteritt själva i mörker idag. Han var lite rädd min stora kille, men jag tycker ändå att det gick otroligt bra. Han är ju inte helt hemma än om vi säger så och vi har bara ridit ut tillsammans 4 gånger totalt så, det gick väldigt bra! Vi gör framsteg tillsammans även om de är små!
I morgon ska vi tömköra och finslipa lita på volten, samma sak på fredag. Har lagt upp det som så att jag ska tömköra minst 2 dagar i veckan, och eftersom han lite klumpigt fick 2 vilodagar i rad så är det bara att köra med hårdhandskarna nu för på helgen vill jag passa på att rida ut när det ändå är ljust utomhus. En supermysig dag idag med världens bästa kille, älskar min firris!

outside the office

idag har jag kobart med petri på fältet. Har varit riktigt roligt och otroligt skönt att sluta lite tidigare än vanligt! Jag har lärt mig mycket som faktiskt har fastnat och.. Jag har gjort min första spolning helt själv! Säger då det, se upp där ute, för när jag blir bartender kommer jag bli.. faaaarlig! Insåg på väg hem hem hur alla kollade på mig, mitt utsmetade smink, otroligt fettiga hår och på det.. luktade jag en blandning av öl och klor. Bra lina, riktigt kvinnligt!
Så efter jobbet slängde jag i mig 10 pankakor innan det bar av till stallet, var så sjukt hungrig efter att ha ätit 1 macka till frukost och 2 dl superkryddad thaimat. Jag fick tårar i ögonen för att den var så stark.. Suck säger många, mitt svar: ni skulle minsann har pisstråkigt utan mig! Så det så!

i morgon är det onsdag

I morgon åker världens skönaste tekniker till thailand i två veckor, nej, jag är inte avundsjuk! Hoppas du får en pissdålig semester haha!
I morgon ska jag ut med tekniker och göra stordåd och förhoppningsvis också lära mig någonting jag kan ha nytta av. Vore ganska bra om kunderna inte visste vad jag skulle fråga innan jag ställt frågan, eller vad säger ni?
Så nu ska jag stänga av spotify, ta sista kuren för idag, ställa klockan på 05:30 och läsa sofismode tills jag däckar i min säng. sov gott!

ytligt

"It's not hard being fashion.
It's hard make fashion of your personal style"

en bra dag

har haft en otroligt händelserik dag idag! Lite krydda i livet är precis det jag behöver just nu.. Sen godiset jag och Firran tryckte i oss kunde jag faktiskt skippat.. Men, då fick man hoppa över middagen istället! Simple's that!
Den roliga dagen börjar på morgonen när jag kommer till jobbet och en kollega frågar mig om jag vill ha en disney film av henne och hon säger" du är ju fortfarande ung, så du kollar nog mer på det här än jag gör" tack, tror jag? Jag fick mig ett gott skratt! Som tur var var det en hockey film, ska försöka se den med nova i helgen. Eller se den när hon somnat blir det nog mer.
Efter det är det standard.. lunchdejt med firran så klart! Då när jag går "min vanliga runda" till citygross för att köpa cigg träffar jag två spaniorer som tror att jag är spaniorska och drar fraser till mig på spanska som "hola, como estas?" Hej hej säger jag tillbaka och brister ut i skratt.. Fick mig några roliga kängor på jobbet också. Har verkligen börjat trivas på jobbet, äntligen. Jag tog också tummen ur röven och bokade massage tid. Så på torsdag klockan 13:00 ska min rygg bli lite omhändertagen igen, äntligen!
Efter jobbet tar jag bussen till brommaflygplats där jag möter upp Rille som skjutsar mig till Firran. Jag behöver verkligen min rilledos lite då och då och idag var det dags. Efter det mötte jag firran, eller, jag hängde hemma hos henne en stund innan hon kom hem, sen kollade vi på "john tucker must die" så underbar film! Jag älskar american teenage filmer, ÄLSKAR!

Efter det missar jag självklart bussen hem och får ta mig en skön promenad hem. Var riktigt skönt faktiskt, det var inte så mörkt ute. Jag har haft en toppen dag, men jag saknar mig firris. I morgon blir det en helkväll i stallet!

18.01.2011


all i do is pour shots and fuck supermodels


det är tur att man inte tar åt sig

Ibland är jag så otroligt gad att jag gått 3 år med Olle, Buddha och Digge. De har "flameat" mig för allt man kan bli flamead för, trodde jag. Men, som de säger, "spelet är inte över än" haha. Lite vitsig där..

Träffade en gammal kompis här om dagen som hade sett min nya tatuering. Han frågade då vad siffrorna stod för. För de som inte vet står de för topas, det var samma nummer som han hade inbränt på halsen. Då säger han glatt: "Haha, det är samma nummer som jag bor på" Alltså, han trodde jag hade tatuerat in hans adress på revbenet.. ja vad ska man säga, "fejkhummer" och adresser. Jag kan nog leva med det.. haha suck.

min älskling hade tappat en sko!

hade en otrolig tur att jag märkte det igår, det är iofs inte så svårt att märka det men, det var tur! Ännu mer tur är har jag världens bästa hovslagare som ska fixa till det redan idag förhoppningsvis. Ibland har jag en jävla tur måste jag säga! Så min bebis kommer förhoppningsvis inte hinna skada sig, men för säkerhetsskull kommer han få vila idag med. Jag är så sjuuukt ridsugen att jag kan springa in i väggen, trilla och spring in i den minst lika fort igen. sjukt, så på onsdag ska vi rida vår första lektion, ska bli så kuul!

jag har ganska kul på jobbet.. ibland!

Här är bara en av alla lustiga konversationer jag har med min mentor Martin.
Jag har precis sett att en av Firrans gamla grannar är pappa och ska bli igen och är 17 år..
Lina: asså det är ju helt sjukt
Martin: ja, i din ålder var man ju ganska vild av sig he he
Lina: ja det kanske man är, eller ja, eller jo.
Martin: ja men man bara gled omkring, det fanns inga problem liksom
Lina: nej precis! (vet snubben vad han snackar om?)
Martin: Men du, du har pojkvän väl?
Lina: ja? nej nej nej, veeerkligen inte!
Martin: nej nej det är klart.. Har du tjej?

17.01.2011

stickat: gt treggings: h&m
hår: borstat smink: sparat

hemfärd!

Nu drar jag hem, äntligen. Haft en ganska så bar dag idag, men jag är trött av alla mediciner och har haft ett sötsug som heter duga, men jag har stått emot och det ska jag fortsätta med fischermans friend tycker jag inte man kan kalla godsaker, det hjälper ju faktiskt halsen en aning och är inte ens gott. Mer om min dag senare, nu ska jag dra mig emot bussen och till stallet! Hard work work!

break away from everything

mot kvällens drömmar..  sov gott, god natt!

making deals with myself

jag är så trött på hur jag ser ut nu. Jag ser förjävlig ut och jag är trött på att känna det hela tiden. Nu ska det jävlar i mig bli en ändring.
  • När jag blir frisk ska jag börja träna på gymmet igen
  • Jag ska äta två måltider om dagen igen
  • Jag ska inte äta godis och andra onödigheter förutom på speciella tillfälle
  • jag ska sluta röka! Max 1-2 cigg på väldigt speciella tillfällen ex. nyår
lite är redan påbörjat. Jag ska bli en rikitig babe. Nu jävlar.. nu kör vi! min gamla livsstil, jag är tillbaka!

i knew it wouldn't last


snart är ännu en helg slut

har haft en jätte bra helg med biomys och lite festligare tillställningar, Jag har haft en toppenhelg utan någon alkohol och är så stolt över mig själv. Jag knappt ätit godis eller godsaker, inte druckit alkoholiga drycker och haft en så fantastisk helg. Är riktigt nöjd! Firade som sagt Inés som fyllt 20 igår och var på bio med Tessan & Elin i fredgas och såg the town. Bra film! Idag har jag ridit och fixat med bilder och musik. Nu dusch, blogga och sova. puss!

15.01.2011 17:30

grön skjorta: mq svart linne: gt halsband: glitter armband: ur&penn
på benen: avklippta lackleggings och strumpbyxor från lindex

jag älskar blogg.se ...

efter att jag skrivit ett mega inlägg för att sammanfatta min helg så raderas det när det ska publiceras.. detta gör min vansinnig! ibland HATAR jag internet och BLOGG.se! åhh.. blir ett nytt KORTARE försök!

Children of bodom - oops i did it again (britney cover)


nu ska jag emot firre som gör mig glad

jag skulle inte klara av mig vardag om jag inte hade dig

i mitt hjärta, där finns du

det är nog svårt för många att förstå hur det känns att känna en ständig saknad av någon som för alltid är borta. Jag såg vår stjärna här om dagen, då tänkte jag extra mycket på dig. Jag saknar dig så det gör ont i hjärtat. Det är så otroligt tungt. Men nu känner jag att du alltid finns med mig, du kommer alltid finnas med mig.

två inspirerande bloggar

Dudes down under
elin wahlberg

14.01.2011

kofta: monki linne: h&m lack leggings med ormskinnsmönster: lindex
snedbena, sparat smink eddies armband

i'm a deep person

.. and now you'r with me all the time
tatueringen en dag gammal dvs, bättre bilder kommer.

en sådan där perfekt dag

är öm i hela vänster sidan, och jag älskar det! Har haft fredgasmys idag så det skriker om det, en nykter helg och bara därför är jag bjuden på typ 100 fester, ibland hatar jag att vara jag. Men, för första gången i mitt liv ska jag hålla mig nykter på en festlig tillställning. Man kan ju bjuda på sig själv ändå? Eller? Ja ni känner ju mig ja..
Bilder och tjaffs blir det inte idag, det är jag för trött för! Det blir lite hostmedicin och sova, vi hörs i morgon. puss på mina hjätan stora som små!

i wanna get drunk and do something fuck'd up


killing me softly


i don't know you in many ways but

i don't wanna lose you,
i don't want to say good bye

jag vill åka skidor, sen vill jag ha sommar

Idag har varit en såndär tänkar dag. Jag har tänkt då otroligt mycket. Har tänkt på vad jag vill göra med livet, vad livet egentligen går ut på mer än att jobba, festa och sova? Varför man gör de valen man gör och vilka konsekvenser det får. Inte hjälpte det mig att rösta på miljöpartiet iaf..
Det jag tänkt mest på idag är sommar. Hur mycket jag saknar sommaren. Att vakna och känna hur solen tittarfram, dygna och se solner-och-uppgången, kvälls bada, spela fotboll, festa varje kväll, cykla, sola, åka utomlands och det jag saknar mest av allt detta.. Är vattenmelon! Att gå upp och äta vattenmelon, en fralla med ost och skina som pålägg och dricka juice till det. Det är som kaffe och cigg, det är en oslagbar combo som man bara inte kan leva utan när man väl slutat. Så i morgon (eftersom jag ska vara lite små nyttig) ska jag banne mig hitta en fet vattenmelon i morgon och smaska på i morgon kväll! Precis som jag nyligen tryckt i mig 2 rader marabou och en fralla. Kommer ha ångest så innan jag börjar känna av den, heddå!

sometimes i wish i could save you


tidig helg denna vecka

och nu har man lyckats få feber efter "en hård dag på jobbet" lagom bra timeing måste jag säga. Så i morgon blir dte till att ta det lugnt, stallet ska jag till på förmiddagen så man har det överstökat medan det är ljust ute. Det är skönast så. Har en enda sak som jag ska göra i morgon klockan 12.. ni kan ju gissa er till vad det är! Det är dock om jag inte har feber, annars blir det inte av, så håll tummarna! Ska skicka mitt cv till rhodos i morgon också, detta blir ett project måste jag säga! håll alla fingrar och tår!

13.01.2011

grön tröja: bikbok, vitt linne: gt leggings med läderdetalj: new yorker mössa: gt

inés princess

idag fyller älsklings hjärtat Inés 20 år! Jag lovar dig hjärtat,
vi älskar dig MINST lika mycket fast du och Fia gått över till pensionärsligan!
puss på dig och GRATTIS GRATTIS GRATTIS!♥


det händer mystiska saker in my home town

Igår är det andra gången på 2 dagar som två polare sagt att de trodde att de sett mig. I söndags på en handbollsmatch (som jag aldrig i hela mitt liv skulle gå på) och på sats haninge (som jag inte befunnit mig på under säkert över 6 månader) Det här börjar bli läskigt! Jag har seriöst en dubbelgångare.. IN MY HOME TOWN! creapy måste jag säga, creapy!

BOMB!!

Jag har blivit erbjuden jobb..
I RHODOS I SOMMAR!!

what kind of girl do you take me for


Gyptian - Hold You (Remix)


onsdag lider mot sitt slut, äntligen

efter jobbet hann jag inte äns hem innan jag var tvungen att åka till läkaren, lagom kul. Så nu har jag 2 hostmediciner och en pencilinkur på 10 dagar, det vore väl själva fan om jag inte blev frisk nu asså! Nu jävlar!!
Och efter det bar dte av till stallet, gick jätte bra. Och bäst med denna dag är en sak som kommer inom några minuter, then i drop the bomb.. Men, ett stort grattis till världens bästa mamma som fick nomeneringen årets "rockie säljare on trade" GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

12.01.2011


leo kofta: gt svartlinne: h&m grå leggings: bikbok mössa: gt

11.01.2011

kofta: gt leggings: esprit
halsband: gt armband: mint by åhléns

"jag älskar mitt jobb.. jag älskar mitt jobb"

Idag har jag haft den mest värdelösa dagen någonsin på jobbet. Det har ringt och ringt vilket är jätte bra. Men idag är det dag 2 av 3 på den "stora konferensen" och kunderna börja tröttna, och vem får skiten.. Jag och Ida. Så, nu ska jag åter till mitt arbete, be en bön om att systemet ska börja fungera igen och att jag kan gå hem om 20 minuter... håll tummarna!!

Mustasch - Double Nature


... host

Jag är helt slutkörd. Vi hade mycket på jobbet igår, tåget kronglade jag träffade mitt ex Aleks (var väldigt kul dock) solade och min häst har tydligen strålröta.. Annars mår jag väl bra? Mjo.. Men min hosta vägrar ge sig, och inatt var den mer än brutal. Jag har totalt sovit 3 timmar inatt, att då sitta på ett tåg mot jobbet 06:10.. Det var väl inte det roligaste jag gjort måste jag nog erkänna men, måste man jobba så måste man! Min arbetsmoral är nu mera på topp har jag märkt!

Så nu är jag på plats, blir nog något inlägg runt lunch om jag har tur, om inte annat "outfits" när jag kommer hem ikväll. Bara 2 dagar kvar nu, är taggad! Dock inget mer solandes innan jag beger mig från iskalla Sverige. Dagens tids: Sola inte om du är förkyld, det blir MYCKET värre. Later!

v.2, so far

måndag: jobb, rida firren, sova
tisdag: jobb, sola med Firran eller Ellan, hämta saker jag beställt till firre, stallet, fixa inés födelsedagspresent, sova. 
onsdag: jobb, boka massage tid, rida firre, konsertplanering med Ellan, sova
torsdag: jobb, rida / tömköra firre, kolla om jag ska ha nova i helgen, sova
fredag: läkarbesök 08:00, tatuera mig 12:00, fika med Josse i min gamla skola efter det, stallet, sova/vara barnvakt (?)
lördag:
vara barnvakt (?)planera utlandsresa med empa, marie & mamma, rida/tömköra firre, fira inés 20 år! 
söndag: mys i stallet, hemma spa, ladda om och sova. count down startar!

för tidigt

sitter på jobbet alldeles för tidigt. Börjar om 10 minuter, har varit här i 30. Jag har ett arbete att göra innan klockan 8 som tar mig max.. 5 minuter. Det är tur att mamma skjutsade mig så jag fick en timmes extra sömn. Hostade osm tusan inatt.. Igen. Nu blir det cigg och kaffe innan dagen får börja påriktigt. Vi hörs sen. Restart, tja!

it's a big difference between dreams and reality


när resten av världen inte vill som jag vill är det tur att jag har dig min ögonsten

när allt är som jobbigast och livet är allmänt kaos, möts jag av denna blick som Firren har på kortet, allt annat försvinner och jag fokuserar på honom, som gör mig glad. Jag är så otroligt glad att han förgyller min vardag.


the first cut is the deepest

jag såg min och toppe stjärna i kväll, den är klarast av alla på himmelen. Då kände jag att han inte var så långt borta. Samtidigt som tårarna börjar bildas i mina ögon och jag inser hur mycket jag saknar min lilla plutt.. du kommer alltid finnas i mitt hjärta, och snart även på mina revben närmast hjärtat.

bröderna bus

när mina pluttar träffade varandra första gången, hur söta får man vara?

10.01.2011

vilken jävla dag. Dagen börjar med att jag går upp c:a 30 innan jag hade behövt. Men dte kunde jag leva med, efter det så sätter jag mig på tåget med Firran som inte är vidare pratglad (förståligt så tidigt på morgonen) och när jag går av, jätte nöjd över att jag kommer vara på jobbet i god tid.. Kommer inte buss helvetet i sundbyberg! Jag väntade tappert i 35 minuter innan bussen kom, 3 bussar var dte som inte kom och 5 av mina tår som jag inte kunde röra på. Jag var så otroligt nära på att få ett skrikutbrott. Som om det inte skulle vara nog, efter en halvlång dag på jobbet där kunde börjat ragga på en över telefon, (vad är grejjen med det? De vet ju inte ens hur jag ser ut?) vad lyckad jag med då? Jo, åka fel buss hem!
Så jag fick tjaffsa med busskillen för att få gå av och sen gå 1,5 km där jag aldrig varit förut i hopp om att jag är påväg åt rätt håll. Jag bara HATAR sundbyberg av hela mitt hjärta! Fan vad dte är dags för mig att ta körkort nu! rrrr..!

lack och läder

grön blus: mq linne med tryck: hm "läder"leggings: mq
armband med nitar: mint by åhléns läder armband 1 & 2: eddie & rockbert

another bedtime story


escape the faith - my apocalypse


" i wish he knew"


min helg vecka 1

helgen började med att jag efter stallet skulle ha en myskväll med ellan, som istället blev in möbleringsfest med Trisan Tessan och Chrille som polppade in senare. Sedan ringde vi dit Simon och Anders för bärhjälp, som aldrig visade sig behövas. Sedan brummade vi till vegabaren för att mata de små barnen innan dte bär av på rockkrök med Ellans Victor & hans kompis "rockbert" som båda spelar i Almost Famous. Det var väldigt trevligt och baksmällan fter den kvällen var inte att leka med.
Lördagen vaknade jag upp i soffan i stugen, allt snurrade och jag lände mig lagom fresh. Efter några timmars sittandes började vi knata mitt ute i ingenstans (ådran för de som bor i tungelsta) och fick som småningom skjuts hem. Då bar det av till stallet med världens huvudvärk för att rida på bebisen. Efter det runt 4 tiden var det frukost hemma, en stor dos kaffe och skynda sig att göra sig iordning för att fira fia som fyllt 20!
Kvällen började självklart i "kaos".. Jag orkar inte ens nämna det för jag är så otroligt less på det hela! Så bar det av till Hard rock café på middag, otroligt roligt och otroligt mättande mat! Där drack jag min första bahama mama i hela mitt liv, kommer utan tvekan bli min nya favorit drink har jag en känsla av! Sen, för att få igång fyllan drog vi till nivå 22 och startade upp det stora alkohol intaget. Det var shott brickor, bira och bus! Jätte mysigt! Efter dte bar det av till Lobby och vi var först i kön, hela kön. Kändes.. annorlunda att det inte existerade någon kö haha, ja, ungdommar, vad ska man säga? Oväntat tidigt vek jag av pga av min fucking cp skit hosta. Ångrade mig hårt redan när jag hade gått ut, men 200:- på att bara komma in igen var lite mycket. Så  ringde jag "taxiverksamhet Sebbe & Simon AB" för skjuts hem. Blev lite småkaos där med men efter en stund hittade Simon mig och jag kom hem runt halv 3. Otroligt skönt, att gå i stan själv, big no no om man är "tunnklädd" Jävla grabbar..
Idag vaknade jag 12:30 vilekt är helt sjukt för att vara jag! Sen bar det av till stallet för att rida en sväng och nu är jag hemma igen.  Nu ska jag försöka få lite ordning på mitt rum, nöta oskar linnros - genom eld, göra ansiktsmask, måla naglarna, ta en lång varm dusch och hoppa i säng :)

något att sträva efter


mobil uppladdning kan vara det bästa jag börjat med

Då slipper man lägga ut 100 bilder, 1 räcker och folk blir uppdaterade och man slipper kladda ner bloggen med massa miniatyr bilder i olika storlekar, jag hatar att ha bilder i olika storlekar, jag är nörd.. Men jag HATAR det!

07:01:2011, 05:45 - 17:00

jeansskojrta: jc treggings: gt
smink: sparat hår: borstad fläta och sidbena

just nu, jag ♥ oskar linnros - genom eld


berättar mer om min helg i morgon

Hard rock café, here we come!

när fia ska firas är lösögonfransarna är på

blus: gt tights: lindex "shorts": hemmagjorda
armband vänster: "rockbert" armband höger: ur & penn

"i see you"


jag kan inte få dig ur mina tankar

det är fel, och det kommer aldrig gå och det är helt omöjligt...
varför ska jag vara svag för dialekter.. men man kan ju alltid drömma!

trötts vädret, en otroligt bra dag!

Hade en riktigt mysig dag i stallet, till att börja med. Efter det blev det en lång dusch och stressa i ordning mig innan Rille kom över för kaffe, man vill ju inte vara helt naken hallå hallå ? Så efter 2 koppar kaffe bil och allmänt skit snack skjutsade han ner mig till stallet så jag hann möta upp Ellan (och pussa på min prins) och ge mig av på dagens äventyr!
Så nu är det kirrat! Om exakt en vecka (torsdag) klockan 12:00 blir jag gaddad på give and take studio i handen. Ska bli otroligt kul! Är helt övertaggad. Och i studion mötte jag Bengan från åhléns, var lite roligt, hans såg något förvånad ut måste jag säga "lilltjejen ska vara tuff med tatueringar" haha.. Är så glad att jag kan göra den, och billig var den också, 2000:- var det jag får betala, och jag hade räknat med minst 3, så jag är riktigt glad idag!
Efter det åkte vi och köpte hårfärg åt ellan. Vi bestämde oss också för att ha en nykter myskväll i morgon (som garanterat kommer sluta onyktert om jag känner oss rätt) Så jag har ganska kortfattat haft en otroligt bra dag!

tina turner - i don't wanna fight

jo, har har haft en tina tyrner vecka efter hennes film var på tv hehe
egentligen inte min typ av musik!

kavlade armar

kofta: gt treggings: gt

ner mot stallet

är så sjukt taggad på att rida, men idag är det longering/tömkörning som står på schemat, ska bli spännande att se hur han reagerar på det. Först är dte stor städning med tessan i sadelkammaren. Sen hem, duscha och träffa rille. men som sagt nu, staaaaaaaaaaaaaaaallet!!

who needs a heart when a heart can be broken


i morgon ska jag boka tid, den är äntligen klar!

det ända som fattas är 219 längst ut på fjädern. Den är för alla minnen med mina närmsta och framförallt till alla minnen med toppe som under början av vår tid tillsammans gav mig livet tillbaka, bokstavligen talat. Jag är sjukt nöjd med den, och den kommer sitta närmast hjärtat, på revbenen.

shoppat på nätet!

nu har man bränt ännu mer pengar, och i morgon är det dags igen. Man kan ju LUGNT säga att lönen är efterlängtad! fan vad jag är fattig nu för tiden.
Nu har jag köpt en ny bikini till mig själv och ett par treggings från hm, det är inte långt kvar tills vi åker. Det gick på 596:-, så det var egentligen inte så farligt, jag hade kunnat handla MYCKET mer men så tänkte jag som empa "vi ska ju faktiskt handla utomlands" så jag stoppade mig själv, är lite lätt stolt över mig själv! Bortsett att Firre har fått saker för över 2000 och hur länga har jag haft honom, en vecka i morgon! Men det är han mer än värd!
Nu har jag och firran fixat fias present, jag är ensam uppe. Det är dags att dra sig emot sängen, puss på er!

Vad hände egentligen 2010?

I början av året var jag tillsammans med Aleks ett tag
strax efter det åkte jag elin och mamma till gran canaria
Efter det tränade jag som en galning på sats & styrketräningen inför studenten.
Sen hade jag martin och rickard överleva i skogen som projektarbete, inte allt för lyckat
Jag började precis som elin med fastbrända extentions
jag gjorde min 3:de tatuering 5 maj innan min studentskiva
jag var på många roliga studentskivor
jag tog studenten
jag fick en resa till rhodos en vecka i studentpresent med Firran, Jasse & Emil
efter det var jag kär i Bob ett bra tag
efter rhodos festade vi till det rejält, inte minst på midsommar & Eric Prydz
i mitten av juni började jag jobba på åhléns lager i jordbro och slutade sista oktober...
i september flyttade Jojo & Patricia till Malta
jag gjorde min 4 & 5 tatuering (fick göra denna i 2 omgångar)
Sen var det halloween, då var vi vampyrer - twilight style!
Jag fick jobba på stockholm beer & whiskey för Jämtlands bryggeri
På hösten började jag och Rille ha kaffekvällar en gång i veckan
jag fick 1 års vikariat på Carlsberg inom teknisk support
Varit på mitt livs första kryssning, det var flippat på galaxy
sen fyllde jag 19, precis som resten i tjejgänget <3
jag köpte min 2:a häst Light a Fire A.K.A Firren
fick tabort min älskade Toppe
jag har också..
* Varit i blekinge en sommarvecka
* haft otroligt sköna ute kvällar & fyllor
* haft för många ragg & varit kär i ett flertal godbitar
* gjort otroligt fina vurpor
* varit för lite på bio
* tjänat mer pengar än jag någonsin gjort tidigare
* jag hade ett jätte bra nyår!
Det här var bara en del av allt det som hände 2010. Jag ska dokumentera 2011 lite bättre, men det här var det viktigaste. Lite roligt tycker jag när man kollar tillbaka. Hihi

Tina turner - What's Love Got To Do With It


hearts on stage

kofta: monki t-shirt: lindex leggings: esprit hår: borstat

i hope you find me


vecka 1

måndag: jobb, stallet och rida firre
tisdag: jobb, vegabaren med elin & mamma, stallet och rida firre med ellan
onsdag: jobb, stallet och rida firre, fixa Fias birthday gift, hööks shoppa!
torsdag: ledig, gå till doktorn,  "kaffelunch" med Rille, stallet longera firre
fredag: jobb, mys i stallet (vilodag), hemmakväll?
lördag: stallet och rida firre, planera gran canaria med Empa, Fira att Fia fyllt 20 på laroy! ♥
söndag: mysdag i stallet och njuta av sista lediga dagen!

robin bengtsson - we belong togheter cover


scarface

Idag har jag trillat av Firren för första gången. Måst nog säga att jag trodde jag skulle vara mycket räddare efter att ha trillat från den 1.75 höga ryggen. Men jag var oväntat lugn och hoppade upp igen när Camilla hade fått tag i honom, lyckligtvis trillade jag bara av i skritt (nu låter jag som värsta sopan) så jag ska väl inte ropa hej! Men den lille rackaren blev arg på mig och bockade, när han blir stark kommer man inte ha mycket att säga till om. Det värsta är att jag alltid, ALLTID trillar av på samma sätt, flyger fram på halsen och glider av. Denna gång gick det jävligt fort så jag hann inte landa på fötterna först utan trillade rätt på huvudet. Man var ganska glad att man hade hjälm idag, och den ska nog vara på ett tag!
När jag var på väg hem kände jag att jag hade lite ont på kinden som jag landade på men tänkte inte mer på det (skit lycklig över att ha en häst med lite action i).. Och märkte när jag skulle tvätta bort sminket att jag hade fått ett strek vid sidan av mitt vänstra öga. Ser nästan lite farligt ut! Men det lär inte synas imorgon som tur är, så ikväll kära med människor, ikväll kan ni kalla mig.. scaaaaaaaarface!

suddigt

ormskinnsleggings: lindex kofta: gt t-shirt med nitdetalj: lindex

zoombie mode

att vara såhär trött måste vara sjukligt! Jag förstår inte hur jag orkar vara såhär trött utan att somna. Haha, jag måste se helt fuck't ut! Nu blir det morgon cigg och färd med mamma mot jobbet. Efter jobbet idag ska jag hämta ett paket jag beställt till mig och firren och sen direkt ner till Firren. Förstår inte hur han lyckas, men han gör mig så varm i hjärtat, i hela kroppen. Det kommer bli något ruggigt bra av oss tillsammans. Drar iväg en veckoplanering på lunchen eller efter jobbet om jag hinner logga in, har massor att göra. pussar på er!!

i nästan liv kommer inget att kunna skilja oss åt

mitt lilla toppetuss, finns ingen annan som honom. fy fan vad ont det gör utan dig...

photo by: ida

fredag och söndag

i wanna tell everyone but i can't tell anyone
.. f u c k

mitt ljus i elden

Hade jag inte haft den här sötnosen vet jag fan inte hur jag skulle klara mig igenom vardagen just nu.
du och jag är förjävla bra tillsammans!

sjuk-t

fattar inte hur man kan hosta så mycket som jag gjort de senaste 3 dygnen. Det känns fan i mig som om mina lungor ska hoppa ut från bröstkorgen, iaf när jag ska sova. Helvete säger jag bara! Och host medicin? Som om det skulle hjälpa nej nej, skit grejjer. Och tid att gå till läkaren har man inte heller. Fan vad jag längtar till februari, finns två bra anledningar
1: en hel vecka med sol, bad och party med empa
2: operation så jag får ett nytt liv
det kan fan inte bli mycket bättre? Jag är helt död. Ska prata vidare med min blivande man från england, sen ska jag hoppa i säng. Bussen går 06:50 i morgon, känns si sådär lagom kul utan någon väckarklocka, känns ju som att man kommer lyckas.. Wish me luck chuck!

i've cried a river

tröja monki, leggings bikbok

det är tur att jag har dig


petter - stockholm i mitt hjärta


sista stunden tillsammans

du kommer alltid finnas med mig i mitt hjärta

RSS 2.0