Coldplay - The Scientist


do wrong to later do right

ibalnd gör man dumma sake som man inser i efterhand, så är det ofta. Ibland får man tänka efter, även ibland tänka på vad som egentligen är bäst för en själv. Jag gjorde det idag efter massa grumlande. Man inser efter ett tag vad som är värt någonting, vilka som är världa någonting. Hur mycket tid man lägger ner på onödiga saker, hur mycket tid man egentligen kan lägga på annat, saker som gör en glad.
Jag är trött på den platsen jag har i en berg och dalbana, och det känns just nu som jag hoppat av. Det känns inte bra, men det får va

Avicii Ft. David Guetta - Sunshine (Original Mix)


give me next summer now


en dag till flytten

har kännt mig livlös hela dagen, har haft feber sedan igår och mått jävligt crapigt.. Känns som att allting alltid händer på en och samma gång när det gäller mig, det kanske är min grej här i livet.. "who knows?"
I morgon ska i alla fall Firren flyttas, oavsett hur jag mår. Krigade upp på hästryggen idag efter lite mer än en timmes pyssel och förberedelse inför i morgon, jag har nog aldrig känt mig så borta i hela mitt liv, jag vågade inte cykla för att jag var så yr.. Hur som helst, alla förberedelser gick galant, ridingen gick super bra trots en väldigt stressad häst både innan och efter jag trillat av honom, de var ju tur att man för en gång skull hade hjälm.. Jaja, ingen tårta i morgon gott folk, det kan jag ju säga na-da!
Nu är i alla fall allting äntligen nedpackat och firrens mamma är väldigt nervös inör morgondagen. Klockan 8 ska hon och Bella vara i stallet och klockan 10 kommer Ann med häst släpet. Detta ska bli spännande...

Black Stone Cherry - White Trash Millionaire


kan säga även känd som M

det här är min halv söta vän Mattias

älskar att röra ihop livet

Idag är jag helt slut i hela kroppen - förkyllning is incoming, i can feel it. Har en häktiskt vecka framför mig, fattar inte hur jag ska hinna med allt och samtidigt få ihop någorlunda timmar v sömn utan att "stress sova" som jag kallar det. Dvs, det blev inget gym med Buddz idag, insåg själv att det inte finns en chans att jag kommer hinna med det denna vecka - and it sucks!
Kom hem för 50 min sedan från stallet och ännu ett grymt ridpass med Ellan & Bella, känns som att träningsvärk är ett faktum inför morgondagen, i can feel it. SKÖNT är vad det vore kan jag ju säga, ska nog klämma in 50 msitups innan jag somnar bara för att dte verkligen ska kännas, mummah! Nåväl - vecko planering:
onsdag: körning på grönlunds 07:40-08:15, jobb till 17, stallet, träffa firran och sova där eller träna, kolla stickprover, ringa veterinären
torsdag: jobb, stallet, börja små packa, träffa Bella, ringa hovslagaren
fredag: jobb, rida ett grymt ridpass (hoppa?) bli packad och packa hästsaker hela kvällen lång
lördag: 08:00 - tömköra firren, flytta hästen, (runt 18:00 tiden?) käka med nya kollegor på liljeholmen, utgång med Hampus, Bella, bellas kollegor och Ellan (?)
söndag: Vara med på utsläppet i stallet, rida/tömköra, träna, övningsköra (?) och sova
nu ska jag trycka i mig det sista av min 200 g marabou, ta lite juice, göra situps och dra mig åt sänghållet. jag är TRÖTT

white trash beautiful


Rihanna - We Found Love Featuring Calvin Harris

den perfekta låttexten för allt och inget just nu, kunde inte gjort det bättre själv. För alla electro lovers - sök på denna låt och dubstep remix, den är T U N G

like in the old good days

Igår drömde jag att jag började gymma igen och riktigt överseriöst. Jag hade blivit en överkrallig bodybuilderbrud med in oljat 6-pack - you name it.. Så vaknade man. Jag insåg verkligen att fan, det är dags att göra något åt detta dökött som de regelbundna alkoholintaget har skapat.
Så nu har jag pratat med min käre vän Budda, i morgon ska han ta med mig till gymmet efter mitt jobb och jag är heltaggad.. Och otaggad, kommer inte bli kul att se hur klen man har blivit, men efter vissa delar av denna dag och allt annat runt omkring mig känner jag att det ska bli så jävla skönt att rensa huvudet riktigt ordentligt och ta ut det på något ruggigt bra!
Nu håller jag tummarna för att jag räknat rätt så min ekonomi och fritid kommer räcka för ett gymkort utöver ridningen, målet är 2-3 dagar i veckan så jag i samma veva kan spara pengar till en efterlängtad utlandsresa i början på nästa år och ba ba - kroppen är trimmad för stranden och inte vassen!
Ja, skulle inte ekonomin hålla för båda, då är dte jag som kör längdskidor med tung ryggsäck och börjar träna armar, rygg och kagge hemma, så enkelt är det med det hela, det är dags att ta tag i allt! tagga tagga!

always on my side


it keeps getting better

Jag kan inbland inte fatta vilket jävla kap till hästr jag har gjort! Det är sinnessjukt. Bella var med mig och hoppade idag, även Ellan var på Irres hästrygg. Sista hoppet idag slutade på 90 cm och Firrne var högt över och hade mycket att ge efter, han var heltaggad. Det var så ruggigt kul och känns så sinnessjukt jävla bra!
Bella tog också några småskutt som gick riktigt bra. Det var en svettig häst eller rättare sagt 2 som kom in i stallet från banan idag, jag kommer ha träningsvärk i morgon, dte kan jag ju säga! Känns så jävla underbart!
På detta är allt nu klart. På lördag ska jag och firren byta stall, vi ska flytta 2 km bort och det kommer bli väldigt tråkigt men samtidigt så otroligt skönt också. Nu är dte dags att komma igång pordentligt innan vintern. Så min fredag är redan inplanerad - packa och dricka vin, de blir fint de!

i want vaccation


ne-yo - so sick


två dagar i rad

Bella har varit med mig i stallet både idag och igår. Vi har pratat och bara haft kul. Hon har hjälpt mig och gett mig tips på firren och prövade att hoppa honom lite smått idag. Vi båda känner skillnad sen hon red sist och dte är så kul att höra att det man gör verkligen funkar och att det sakta men säkert går framåt.
Och snart är det stora förändringar på g. Allt beror på morgondagen, så det ser vi fram emot med all förväntan. Ridningen i sig har gått så otroligt bra denna helg och jag är så glad att jag har firren, mitt allt och stallet som gör att jag kommer bort från verkligheten och alla negativar tankar några timmar om dagen, det är en befrielse alla borde ha tillgång till.


The guilt trip you put me on


Avril Lavigne - Don't Tell Me


i am not like you at all


vilken lördag kväll

Jag har dåligt samvete. Jag fattar inte hur jag lyckas. Jag har haft en jätte bra lördag. Jag vaknade upp hos M, hann umgås några timmar innan jag drig hem, käkade en väldigt sen frukost, träffade Bella och gick ner till stallet för att rida och babbla om gårdagen med Ellan. Den var super bra!
Så skulle jag ikväll till Patricias 20 års fest. Jag har nu suttit och letat efter adressen till lokalen de hyrt i lite över 2 timmar och får inte en enda träff på varken eniro, hitta.se eller "gatuadresser i brandbergen". Jag fattar det inte. På detta har jag självklart inga pengar på min mobil så jag kan få tag på henne heller, blir något pinsamt att meddela "he du! Det fanns ingen ort på den adressen du gett mig, så jag kunde inte komma" Akward kan man säga.. Otroligt akward.
Så, resten av kvällen (får helt enkelt se hur länge till ögonen håller sig öppna) ska jag surfa på datorn, kolla lite på tv, ta någon cigg och eventuellt åka hem och sova hos M. Får se vad som händer, jag hoppas starkt att alla andra har en riktigt bra lördag kväll!

avril lavinge - don't tell me

"Did you think that I was gonna give it up to you, this time? Did you think that it was somethin I was gonna do and cry? Don't try to tell me what to do, Dont try to tell me what to say, You're better off that way"

black as your soul


"kaos i stockholmstaden"

Igår var tanken att det skulle firas, det blev inte riktigt som det var tänkt - det blev mycket värre. Hur som helst, jag har haft min "harrys" (Harry B James) premiär med Ellan och, jag diggar stället som satan. Kändes otroligt skönt att gå till ett ställe med god bira, bra musik och otroligt normala människor. Dit kommer jag gå igen!
Även om den större delen av kvällen bestod av kaos fick den ett otroligt bra slut i skogås för min del. Jag har sagt det förut men den här gången mer än menar jag det - jag VÄGRAR fredags utgångar i Stockholm stad. Det kommer inte hända igen på ett jävligt bra tag för min del!

.....


what's your fucking problem

Har haft en hel stressig dag, det är sjukt vad nerver kan göra med en. Jag kan fortfarande knappt fatta att jag faktiskt klarade på 30 minuter också, sist in, först ut och det satt! Jag är så nöjd! Jag trodde aldrig att jag skulle klara det pga allt kaos som var när jag skulle dra från jobbet, lyckligtvis fick jag stöd och "pepp talk" av M några gånger idag som hjälpte rejält.
Efter provet firade jag och mamma med donken och en tripp till elins salong, så nu har mitt hår en och samma färg och jag har nya fräscha längder som ä ny insatta. Rida min lilla skrutt han jag också. Middagen där emot, det är en annan sak. Kan ju säga som så, jag är HELT död! Skulle gärna se att nästa helg kom tidigare, typ i morgon då nästan alla mina favorit gubbar från gbg besöker stockholm, i can't wait! Pratade med Nicke som jag saknar som in i baljan och Hampus som man bara inte kan ogilla! Det kommer bli så otroligt roligt!!
Måste bara avsluta inlägget med, något som stört mig, nästan hela dagen. Detta är till allt och alla:
* Lyssna aldrig på bara en version, lyssna på båda eller ignorera båda
* Var ett stöd men lägg dig inte i saker du faktiskt inte har med att göra
* Om du har problem med en person - ta det med den och INTE alla andra
Jag fattar inte vad det är vissa håller på med. Om jag är till ett så otroligt stort problem, något som verkligen stör en som en finne i röven, något man inte vill ödsla tid på.. Varför gör man det då? Är det verkligen värt det? På riktigt.. Skit bara i det!

ett stort steg närmare

JAG KLARADE KÖRKORTSTEORIN!!!
.. ÄNTLIGEN!!

Nirvana - Smells Like Teen Spirit


light up this moment

det onsdagkväll, jag har nerver från tårna till hårtopparna, jag mår psykiskt dåligt och har prestationsångest. Jag fattar inte hur detta ska kunna gå vägen, men jags ak göra mitt bästa.. Jag kommer i morgon, den saken är klar! Klarar jag inrte av detta (vilket det känns som) springer jag in i väggen 10 gånger i rad - utan att blinka!
Tror inte jag kommer klara det, har inte tagit vara på tiden som jag borde gjort och känner mig inte förberedd för fem öre. Men får jag över 49 är jag nöjd, får jag 49.. Kommer jag skratta tills jag börjar storgråta och fortsätta där efter. Ångest är vad det är, ren jävla ångest. Så, nu ska jag göra mitt sista prov inför provet i morgon, packa väskan och övningsköra mig själv till M och hoppas att jag faktiskt kan lugna ner mig och sova några välbehövda timmar...
Som New kid sjunger i jag gråtar bara i regnet "sluta tro det hjälper mig, det hj'lper mig inte alls" Det skulle jag villa köra upp i ansiktet på två MYCKET speciella personer om jag inte klarar testet i morgon. Så, säg inte "det här fixar du", "det där är ju inga problem" eller "jag känner på mig att du kommer fixa det här" utan säg bara kort och gott "Lycka till" ... vi hörs imrn!

come only as you are


bring me back to yesterday

Gårdagen vad så otroligt bra! Direkt efter jobbet plockade systra mi och Robin upp mig för att åka mot hockey derby med Farfar och Pappa. Det var DIF - AIK (jag håller inte på ngt av lagen) och det var så ruggigt kul! Jag är nog lite av vad "dagens ungdomar" skulle kalla Hockey hora. Jag ÄLSKAR ishockey. Det är helt klart den roligaste sporten att kolla på, mumah. Galet!
Höll som sagt inte på ngt lag. Tycker det var extremt roligt att se en bekants lillebror (även en mycket gammal vän till mig som jag inte har kontakt med alls längre) spela i DIF och göa mål. Fredrik Claesson från tungelsta, man blir ju stolt! Kvällen slutade otroligt bra och på det hemma hos M. Min tisdag var i helhet bara bäst

lay u down on a bed of roses

Efter ett pinsamt erkännande (för min del) i ett sms ringer denna människa 15 minuter senare upp och sjunger denna låt. Jag blev lite små varm i hela kroppen måste jag erkänna, otroligt chockad på samma gång som jag blev otroligt jävla glad. Det känns så bra och jag vill bara träffa dig nu, kramas och ge dig en blöt j*ävla puss! (det var tänkt att de skulle bli äckelvarning där) Jag tror de flesta som sätt John Tucker must die fattar vad jag menar när jag säger det här fast på svenska..
" jag har torskat "

cause you are irreplaceable


hours passing me by

shit vad denna måndag har gått fort. Det känns helt otroligt. Det har varit full rulle från 07:40 då jag steg igenom jobbdörren genomblöt och dann efter att ha gått 20 minuter i spöregn - bra motion! (Letar efter ljuset i stunden) Känns så otroligt läskigt att tiden gått så fort. Jag trodde klockan var halv 10 när klockan var 11, och när jag kom till stallet kändes det somn om klockan var 9 på kvällen när den var halv 7, rubbad tidsuppfattning? Ja, det kan man nog lugnt säga!
Har precis tvättat håret och ska inom en MYCKET snar framtid avrunda dagen, innan dess ska jag föröka göra mig tjejig och hoppa över kortjortsplugget (har redan gjort 2st idag dukiga jag) det är inte lång tid kvar nu.. Sedan fixa inför morgondagen - i morgon är det HOCKEY kväll på Hovet med Syster (tror jag?) Pappa och min älskade Farfar, det är AIK - Djurgården (jag håller inte på ngt utan tänker bara skrika för mitt liv, njuta och ta någon bira) Jag älskar hockey - muumaah! Efter det om allt blri som det ska blir det åka hem till M i skogås, det var inte igår det!

Robert Pattinson - I'll be your lover too


a dream daily coming true


tell me why don't you slide

Igår kväll, eller nej, idag när jag cyklade i duggregnet hem så kändes et som att jag blivit träffad av en blixt rakt i huvudet. Vissa saker som verkligen har stört mig, tagit upp så mycket tid och bara varit allmänt störande, saker som legat som en klump i halsen, saker som varit ivägen bara försvann, det bara rann av en. Nu vet jag äntligen vad jag vill med det här, även om det inte är det jag vill att jag ska vilja. Strulig tjej? if mama only knew säger jag bara.. Jösses.. Jag verkligen längtar och olängtar till 13 november då jag kan säga hej då till mina år som tonåring och hej till resten av mitt liv som vuxen, hur fan ska detta gå? Jag är för ung för sånt här!


bye summerwear of 2011


and now i'm out the door

Vet inte om man ska börja inlägget med "vilken helg" eller: "fan vad jag suger på biljard" Haha, ja, tja! Ännu en helg börjar lida emot sitt slut och året har blivit en vecka mindre, (kan man säga så?) idag kändes det att det är höst. Efter att ha legat och frusit några timmar inatt och på dagen mer än längtar jag just nu efter att krypa ner i mina varma, gosiga säng.
Idag har jag kollat både amaerican pie 1, käkat godis, pizza med Firran som jag inte träffat på en vecka! Helt sjukt, en hel vecka.. Ja, vi måste bättra oss! Efter det bar det av till stallet, skit snacka med Ellan och göra lite nytta med min älskling innan jag äntligen kom hem igen lagom till 20:30. Jag är död - jag vill sova..
Men icke! Nu ska jag ta mig i kragen.. igen och försöka hitta mitt j*vla busskort som verkar ha försvunnit spårlöst.. Så typiskt mig nu på äldre dagar känner jag, vad ska man göra? Wish me luck huh!
.. jag är sjukt sugen på att kolla twilight..

Afrojack featuring Eva Simons- Take Over Control


look sad girl, just look sad


thought girls just wanna have fun?

för att gynna andra får man offra sig ibland, så är det. Idag skulle jag mer än allt annat vilja ha pengar och energi och träffa Terran som är hemma från lidköpning men, problem och skit gör att jag istället snart är påväg mot Vaskos med Ellan och Victor. Det är inget fel i det heller, jag bara önskar att saker kunde vara mindre komplicerat, men det är mitt eget fel, jag är vuxen och får stå för konsekvenserna..
Så ikväll dissar jag storstaden, behåller lite i plånboken och bege mig snart mot vasko för att avsluta kvällen hos en polare eller bara helt jävla hemma i min säng, känner att okomplicerade saker är bra. Precis som min nya kollega "Palo" sa: "Lina vafan, du är ung, du kommer inte hitta ditt livskärlek nu i alla fall" det bästa är, han har så jävla rätt! Så, nog med depp, ikväll blir de skitsnack och BIRA!

it's me and it's you rihanna


feel so high like i am a star

torsdagen börjar lida mot sitt slut, jag har hunnit med allt jag skulle, haft en ruggigt rolig dag på jobbet och voila - pappa har redan hunnit göra rödluveskämt om min frila!
Är jävligt nöjd med min nya look, speciellt efter dagens klipp och "piffning" av Elin. Blev ruggigt bra, så nu ska dte få vila. Är också otorligt glad över all denna positiva feedback jag fått pga det! Plus att jag älskar min gamle kollega Nickes kommentar till det hela "va? Lina? Har du identitetskris? Har du blivit emo?!"

Morgon dagen och helgen ser ganska oklar ut. I morgon kväll kan jag lika gärna hamna hemma med Elin och hennes kompisar för grillning som hemma hos M för middag och myskväll, hos Ellan för hästhoppning eller 90210 marathon i min mysiga säng, en lugn kväll är vad jag vill ha!
Lördagen är det bil körning som står på schemat. I alla fall på dagen, ridas ska det också minsann om firrens träningsverk har gått över. Hoppas starkt på att Budda har tillfrisknat så jag kan ta en bira och snacka skit med pöjken och Digge, det vore inte helt fel! Jag ska också ta tummen ur röven och skicka iväg kaffe till mina gamla godningar på södra sidan av sverige, de kommer bli så lyckliga att de har mig!

Så, nu ska jag börja avrunda denna dag. Ska ta ännu en liten bit av elins goda (hemköpta) kladdkaka, tvätta ansiktet, förberade inför i morgon och läsa veckorevyn. Har dvs ett jätte bra avslut på dagen framför mig.

Baby Bash ft. Frankie J- Suga Suga


redhead.. i will rock you

From that

to that

målet:

det vill säga, jag är inte långt ifrån och håret ska få vila! Är fortfarande i lite lätt chocktillstånd men, jag ska köra skiten ur denna hårfärg, det kan jag säga.. Känne rmig jävligt cool, i needed this!


it's time for a BIG change

Jag orkar inte med alla dessa deppiga människor, de drar med en ner i skiten. Och jag har inte en enda "rimlig" anledning till att vara deppig just nu så.. Jag känner för en förändring. Det är höst och "alla" färgar håret, blondinerna blir brunhåriga och brunetterna färgar utväxten eller blir svarthåriga. Men jag känner att det är dags att bli av med min största fobi.. Rött hår!
Jag har alltid hatat rött hår, så fort jag sett det minsta spåret av nyansen rött i mitt hår har jag färgat det och så har dte hållt på alltid och jag har en hel radda med folk som kan intyga detta pinsama beteende. Så nu är det dags, jags ka bli av med det.. Ikväll smäller det! Gaaaah vad jag är nervös! I'm gonna rock redhead!


och så blev det tisdag igen

har haft en bra helg som ni redan vet. Igår hoppade jag firren lite havlstressigt efter jobbet innan jag åkte hem till M för fotboll (Bajen-sundsvall) .. skit match och plugga körkortsteori! Om en vecka ska man våga sig på skiten igen! Har haft mycket att göra på jobbet och tänker lägga ner lite extra tid på körkortet just nu, dags att fokusera och ta skiten en gång för alla. Det är bara att nöta tills det sitter, ellerhur?!

it's just a drop in the ocean


it's all about boots and boys


The Script - We Cry


vi alla minns 11 september

När jag vaknat upp runt 10 av solskenet som smög sig in genom fönstret var det dags att rör sig, eller för att korigera mig själv se klart filmen som båda däckade som stenar till och sedan göra "nytta".
M skjutsade mig till Haninge C där jag åt en sen frulle med Firran på donken, älskade donken, som jag sa igår "det är lika bra att ta donken, de levererar varje gång, man vet vad man får för pengarna" haha ja, det lkänns som att man helt klart måste vidga vyerna på den fronten.
Så skulle man hem, det är dne 11 september, något alla minns. Det har varit på tv hela dagen, direktsändt och hela fadderuttan. Det var helt sjukt spännande. Precis som alla andra vet jag vad som hände med world trade center 11 september men, efteråt? Det var så sjukt spännande att se det man missat, jag var helt insatt och tyckte det var jätte intressant att se på tv idag.. Vad gör jag då? Jo.. jag somnar.. i 3,5 timme! Riktigt irriterad blev jag halv 5 när jag vaknade till liv igen och ser att det inte är ngt mer world trade center på tv..
Så, irriterad och fortfarande otroligt trött cyklade jag ner till min prins, tömkörde, träffade Josses mamma Sussie och sen bam.. Började spöregnet, lagom till att man skulle cykla hem. Och så, efter 2,5 km hem i spöregn cvar jag helt genomblöt, så blöt att det såg ut (och kändes) som att jag duschat med kläderna på. Då slog det mig.. Jag kom ihåg att när jag och elin var små och var hos morfar sprang vi alltid nakna runt huset när dte regnade såhär mycket.. Vad gör jag? Jo - jag springer in till elin och hennes pojkvän Robin och skriker:
"Elin, ska vi springa nakna runt huset?!"
Svaret jag fick var: Lina, är du helt jävla dum i huvudet?
Vad gör jag? Jo, jag drar av mig paltorna och springer ett varv för kung och fosterland!
Och det var så barnsligt roligt! Både syrran, Robin och resten av familjen dog av skratt, jag bjuder på den helt klart!
För att sammanfatta allt, min helg har varit konstigt, som en berg och dal bana men mestadels otroligt jävla bra! Riktigt roligt har jag haft! Jag behövde en sådan här helg. Tack så mycket! Underbart!

fly above the ocean

Vissa saker blir klarare lärde jag mig igår. Vissa saker ska man hålla för sig själv, vissa saker ska man dela med sig av, fråga om, precis som att vissa saker ska man inte lägga sig i. "mind your own business" finns det otroligt bra uttryck som heter, som jag ska börja använda oftare från och med nu. Igår tröttnade jag, stenhårt.
Hur som, min kväll slutade mer än bra. Bella & inés eller som på bowlingen "irre" träffade maria montazami medan jag väntade på firran som lyckades missa 2 tåg. Sedan bowlade vi med dealen "den som förlorar får ha reservtrosrona på huvudet" som tur var kom inte jag sist.. Det gjorde Inés! Så började skämten:
"inés det är strech, vi kan dela bördan" ja, vi stannar där känner jag! Och vinnaren från igår blev miss "jag hatar bowling.." Firran! Den jäveln!
Efter det, runt 21-tiden när alla andra började dra sig mot stan drog vi från stan, kändes lite.. annorlunda? Så, medan de andra köpte groggvirke på pressbyrån köpte vi godis och cola, otroligt hardcore känner jag. Dagen gjordes på bussresan hem, ser jag den buss chufören igen ska jag åka med hela hans skift, det är ett löfte mina vänner haha jösses.
Hur som helst min kväll avslutades hemma hos M med thor, massa  "tja kom och festa med oss" sms, humor, pussar och kramar, jag hade en jävligt bra lördagkväll.

10 september 2011 10 : 27

Jag har fått min parka från bikbok, är så otroligt glad över den. Det blev sent igår och idigt idag så nu ska jag öra det jag gör bäst.. Kolla på min gamla favorit serie (nya) 90210 innan det bär av till stallet. Har redan haft över Bella på ett snabb besök. Ska man vara effektiv så ska man! Försöka ta mig tiden att plugga lite körkort ska jag också göra så fort yrseln släppt.
Ikväll eller senare under dagen är tanken middag, bio eller bowling med mina knäppfior Inés, Firran, Bella och Sara. Det blir en bra lördag kväll känner jag. Med det sagt. adios mi amigos, adios!

håkan hellström nionde sept

igår bar det av med buller och brak efter jobbet mot gröna lund och håkan hellström med Ellan, mamma, Elin och Robin. Det blev några bira, som inte alls var god, spendrups är inte min grej. Stämningen var hög, grönan var smockfullt, det var så mycket folk att man inte visste vart man skulle ta vägen - då är det illa.
När vi fått sällskap i form av Ellans andra halva Matilda, så var dte bara att fortsätta all in, det var Håkan, det var Göteborg i Stockholm, det var kärlek! Även om jag inte kan alla texter (som ellan och matilda) kunde man sjunga med, det var blandade åldrar, det var pensionärer som stod och trängdes längst fram bland ungdomarna, det var folk på "vip hyllan" som fotade kaoset, det var underbart, det var lite festival känsla på det hela!
Inte helt oväntat spelade Håkan alla mina favorit låtar - som också är bland de mest kända och.. Han avslutade med min favorit låt - Känn ingen sorg för mig Göteborg. Då kom tårarna, jag kunde inte hålla tillbaka det, de sprutade av glädje, det var kärlek i dess finaste form, med lite alkohol vid sidan av. Då insåg jag.. Jag måste till Göteborg, 2012, en månad eller mer, då ska jag vara bosatt i Göteborg! Men för att komma tillbaka till ämnet.. Är det något man kan klaga på är det att håkan inte spelades i baren utan bara vid scen men, det var där vi var ändå, så jag är nöjd, jag hade en så tokbra jävla kväll igår som toppades med efterfest hos China och Persson med ett gott gäng. Dvs.. en perfekt kväll!

Känn ingen sorg för mig Göteborg, Gröna Lund 9 september 2011 <3 jo.. jag är fotografen!


bedragen av tanken

efter jobbet har det varit stallet - all in till igår. Allt känns lite bättre nu. Jag behövde igår och jag mer än behöver börja komma igång med träningen känner jag. Som tur är är jag fortfarande "ung och dum" och kan faktiskt skylla på det ett tag till, lite lätt underbart om ni frågar mig!

jumpin' for my love, jumpin'

Red lektion idag för första gången på evigheter för min "rid kollega" Ellan. Tränade på att driva på mellan bommar och hinder och ta tillbaka, avstånd det vill säga. Det gick så otroligt mycket bättre än förväntat, jag trodde han skulle vara helt död men - det fanns lite krut kvar i honom, och vissa hopp blev riktigt snygga dessutom!
Har gått så otroligt bra med min prins i snart en veckas tid, det är helt otroligt. Vi har verkligen ridit ihop oss dressyr mässigt och jag kan knappt vänta tills jag ska flytta (även om det samtidigt känns riktigt jobbigt) och förhoppningsvis komma igång med regelbundna lektioner och utvecklas ännu mer så vi kanske som småning om (till våren) kan starta några klasser, det skulle ju inte sitta helt fel efter alla dessa år, ellerhur Lina?
Det bästa av allt med det hela är nog att det är den enda gången under hela dagarna som jag inte tänker på något annat än vad jag håller på med just då (ridningen) och inte mår det minsta illa. Det är en befrielse. Jag är så jävla glad att jag har min älskling.

en halvcharmig på oss från i sommras


låten som beskriver allt

one republic - all we are
lyssna på texten, den beskriver vad som pågår plus.. den är grym.

utan att säga för mycket

when things are to good to be true.
9 of 10 times, they are

rest of the day

har precis pluggat, gick sådär men med mitt uppbehåll får jag skylla mig själv, får ta mig en runda igen sen. Nu eller snart om jag blir av med mitt illamående ska jag köpa en sadelgjord till min häst och rida. Känner egentligen att jag skulle vilja hoppa in i första bästa bil och åka till jobbet.. I morgon ska jag köra så klockorna stannar. Håller tummarna för att pretty little liars har släppts. håller tummarna..

Håkan Hellström - Man måste dö några gånger innan man kan leva


music is the world

ljuset, mörkret, trösten, sorgen, allt kan beskrivas med musik. Jag är en musik fanatiker, jag lever för musiken.
Mamma är ljuset, och jag själv ibland. Min gamle chef ringde henne i brist på mitt nya mobil nummer och ba ba - Lina ska med henne, honom och några av sina gamla kollegor på Red Hot Chili Peppers 11 oktober i stockholm! Och på fredag är det - Håkan FUCKING Hellström på Gröna Lund med mamma, Elin, Robin och (ber vid min gud) Ellan!
Man kan ju säga som så, det lönar sig att göra bra ifrån sig ibland. Det höjde min extremt nedsänkta dag... dags för lunch och plugga lite körkortsteori!

under the bridge


breaking the dawn

Eller breaking the silence? Hello fooks, i'm back!
Som de flesta säkert kna gissa sig till mådde jag mindra bra på söndagen, så dåligt att mamma, mammas bil med flera fick lida för det. Jag säger då det - det finns en anledning till varför man inte ska festa med gamla kompisgäng där ex.pojkvänner, pojkvänners störtsköna polare, mängder av alkohol och en grym atmosfär är involverad. Är ganska glad just nu att det inte händer allt för ofta!
Men i lördags var det Josses kväll och den var grym och jag är jätte glad att jag fick bidra med lite fylla och glädje på en så riktigt bra kväll mitt ute i ingenstans, you did it good girl! Det vill säga, även om jag inte bloggat har ni inte missat något i form av värde - trust me on this one!

what i look like tonight


en sån där lördag kväll

sitter och lyssnar på mohombi's nya låt maraca, försöker tagga till lite sådär haha. Jajja.
Ikväll är det Josse 18 års fest på torö, det blir en bit att åka men, ba ba, de kirrar vi.. Får se vart kvällen slutar. Puss på er!

finast i hela världen


bästa passet på länge

ridningen idag gick helt otrligt bra. Kan vara ett av de bästa dressyrpassen jag och firren gjort tillsammans, jag är galet nöjd!
Jag red mycket volter och serpentiner utan att fastna i en och samma övning som jag alltid gör, ställde inåt och utåt på långsidorna i både skritt och trav och kunde rida framåt i fin form och knappt ha någonting i handen, utan graman också. Ponny sporrar och peså kanske är den nya grejjen? Vad vet jag? Både han och jag var genomsvettiga när vi var klara - precis som det ska vara!
Det som chockade mig mest med dagens pass var att till och med galoppen gick strålande bra! Den var inte så samlad som den ska va, men det var den bästa galoppen vi gjort. Det var tryck i den men den var ändå samlad och lite lätt hög skulle man nog kunna säga, jag är så lycklig över dagens ridpass. Jag har världens finaste häst!

gårdagens snyggingar

natalie, bränd tjej och nattis söte vän

Sean"brum"i och Patricia

Patricias mindre snygge man Joao A.K.A Jojo


sverige - ungern ..

jag vet inte vad mans ka säga om fotbollen, jag slutade kolla efter första halvlek, jag tänker helt enkelt inte uttala mig om det!
Efter fotbollen skulle de vara "segerfest" hos Eddie & Dennis, de blev bara ett jävla skönt fyllehäng med massa trevliga människor och en bra fredagkväll, som slutade mindre bra, men de är en annan femma. Tips - håll er borta  från spriten (det var inte jag som gjorde fel denna gång)

dagsljus i form av en röst

jag saknar dig

just let me go, let me go


Veronica Maggio - Sju sorger


Studio fotografering 2009


det hjälper mig inte alls

idag har det varit en lång dag, fullt ös medvetslös skulle jag nog säga.
På jobbet var de full rulle 08:00-15:35 då jag avvek jag för att övningsköra. Där sögs alla energi ur kroppen på mig. Bilskole lärare.. Jag har alltid älskart min men idag var jag bara arg, det gick käpprätt åt helvete. Ja, jag tänker inte gå in på några detaljer, men det sög dagens must ur mig kan man säga.
Efter dte bar dte direkt av till prinsen för att helt okej bra pass. Idag var dte hårdhandskarna som åkte på och vi bråkade ordentligt några gånger innan vi avslutade grymt jävla bra. Har dock lite svårt att knyta nävarna just nu, vill inte veta vilken träningsvärk jag kommer ha i mina armar i morgon.. uscha!
Så, nu har jag tryckt i mig lite ben & jerry, ingen aning om vad de var för smak men glassen var ljus och otroligt god - min hals tackar mig som satan just nu. Jösses amalia!

en månad kvar

jag kan knappt bärga mig. Jag verkligen vill vill vill. Tanken är, om jag får ledigt att jag ska på en liten roadtrip med mig själv och hälsa på mina älsklings bekanta i Falkenberg om exakt en månad. Jag verkligen saknar både Stina, hennes Patrik och min gamla vadendragare wow-jocke! Jag håller tummarna uppe för att detta verkligen blir av!

RSS 2.0