dagens träning blev ganska så inställd

har dock gett mig fan på mina 100 situps! Hoppas fan foten är bättre i morgon

Diddy - Dirty Money - Coming Home ft. Skylar Grey


emo-tional


we can runaway


4.45 hours of sleep

jag var som ett lik igår, det är ett under att jag kom upp i morse, och när jag väl kom till min säng, la mig ner i den helt förstörd så kunde jag inte somna. Det tog mig över en timme att komma till ro och somna, inte ens avkopplande musik fick mig att somna. 04:40 var jag liket uppe, mysig som få, medalj till mig känner jag!

yesterday movement

30 min på crossen, 2 kilometers prommenix (hem från stallet) mjukgörande ridning (lugnt) på hästen och 100 situps var gårdagens träning, vilken insats! Det var bra gjort med tanke på hur trött jag var, bra lina!

grey day, mot jobbet!


In Flames feat Timo Raisanen - Alias (Live Grammisgalan)


levererar gåshus varje ång jag hör denna. Underbart! In flames vill jag se live igen!


weekend without blog

jag vet jag är en dålig människa!

fredag: Efter jobbet bar det av till vasko med Bella och "den äldre" delen av familjen där vi mötte China och snackade lite skit innan vi gav oss av direkt till stallet för ridning (om jag inte minns helt galet) Efter det åkte jag, Bella och Ellan hem till Bella för glögg och vettenmelons mys innan läggdags, super nice!

lördag: Tidigt som tuppen var vi uppe jag och Bella. Vid 9 var vi i stallet där Tessan & Camilla var med och skötte hoppningen åt mig och Ellan. Efter det krigade jag och Bella först till konsum sedan till mig på hennes värdelösa cykel sen var det.. övningsköra och storhandla! (jag älskar att storhandla) och där mötte vi de flitiga jobbarna Empa & Eddie.

Sen åkte jag hem, tränade och gjorde mig i ordning för kvällen. Jag hade feber på dagen så jag var osäker på hur kvällen skulle sluta. Mobilen var ju död innan jag ens ätit middag, smart ass man ska vara! Det var först grill hemma hos mig men mamma, pappa och deras kompisar. Sen kom Ellan förbi och sen drog vi ner till Elias, juden m.fl. innan vi skulle på Chinas 22års fest ute i skogen (jag älskar tungelsta party cruisear)
Jag hade en sjukt rolig kväll, man gjorde en hel del man inte skulle gjort, man gjorde saker som man borde gjort och jag hade extremt jävla kul. Otroligt lyckad kväll måste jag säga! Minus Emils handavtryck på min röv som satt kvar dagen efter, riktigt ROLIGT!
(
det är möjligt att jag blandat ihop lite av fredagen och lördagens dags aktiviteter men, jag har genomfört dom, det är jag helt säker på. Don't hate!)
söndag:
vaknade jag och ellan i ett ryck upp hos Elias 08:30 och skyndade som fan i regnet för att hinna till utsläpp, vilken big fail. Efter det skjutsade camilla ner oss till konsum då vi köpte bakismat - pizza, käkade den och däckade. Igen. Runt 3-4 tiden vaknade vi till liv igen, vi förflyttade kropparna från soffan till solen och sen var det dags för.. ba ba - barbacka ridning! Sen lagom runt 6 skjutsade ellan hem mig, jag åt tacos och morsdag tårta med mamma, åkte och solade i västerhaninge, åt en toast innan jag tränade och däckade igen - produktiv dag, helt klart!

oxer på 110 centimeter

har haft en underbar helg med min älskling! Vi satte hopprekord på banan i lördags! Vi skulle små studsa lite så höjde vi och.. Jävlar vad han kan hoppa min häst! Först blev han över exhalterad och stegrade som fan - ett problem vi måste ta tag i, sen efter lite hjälp och djupa suckar så kom hans hoppsug som en smäll.

Vi satte rekord hoppning tillsammans. Vi hoppade en oxer på lite över 1 meter och han tyckte det var så kul och var rejält högt över (jag har vittnen för jag trodde inte på det) Så, nu ska vi skaffa hoppsadel är det bestämt och satsa på tävling till slutet av sommaren! Lina är så dunderlycklig att det gick så grymt jävla bra och att han tycker det är så stört kul!

Igår red vi ut barbacka med Donna & Irre på bondens travslinga. Otroligt vilken balans man kan ha, trodde att vi skulle åka kana ner längs ryggarna på de små liven och idag ska han bli skodd, äntligen. Så idag blir det vila för honom och mys mys mys, eller ja, om jag kan hålla mig från att rida dte vill säga!


vi för någa veckor sedan


halverat! vafan

fick till 5 st 30 minuterspass påå crossen förra veckan, känns lite småsurt. Dock har vi ju varierat träningen istället med prommenad och cykling, helt okej endå att röra på sig ute i friska luften också, skärpning denna vecka, 10 pass ska det vara och där efter extra träning (varierad så att säga) woop woop

it will be hardcore


30 min till helg

underbar känsla, helg känns som sommarlov varje gång, underbart och nu tittar solen fram lite lätt sådär, även om mamma precis sa att det började regna hemma, jag blev 5100 kronor fattigare på ett klick och nej det kan inte stoppa min lycka, det är snart helg!

Ikväll, om vädret tillåter var planen - solarium - hoppning - träna - boka resa men, allt kan ändra sig, och solarium känner jag att jag är för lat för idag, lär ha beslutsångest tills jag sitter på tåget, tågets slutstation (nynäs/vh) får avgöra saken! Morgondagen är lite lätt oklar men blir klar ikväll eller i morgon.

åååh, jag vill bara UT!

the one who ...

Den som börjar om på nytt. Den som lämnar allt bakom sig och åker. Den som åker iväg för att hitta sig själv och kärlek. Den som har sett världen. Den som kommer tillbaka med flaggan på topp. Den som kommer tillbaka och säger "i made it". Den som sprider glädje till alla omkring sig. Den som tagit sig ur en dålig vana. Den som är laddad med energi.Den med ett ständigt leende på sina läppar. Den som är oövervinnerlig. Den som så många ser upp till. Den som ådstakommer något. Den som är nöjd med vart den kommit i livet. Den som är nöjd med sig själv. Den som upplever en konstant lycka. Den som kan åldras med någon den älskar.

... jag vill vara "den"


en djup suck


facebook is a reminder

gick in på fejjan lite i smyg. Så såg jag en status och insåg ja, det är dne dagen idag, det är därför det regnar, det känns. Idag var det 5 år sedan min lillsyrras klasskompis (kan låte långsökt men hon var mycket hos oss och hade stor personlighet) Denise Borg blev mördad...
Slänger en extra tanke på dig idag skruttan och ska försöka åka förbi med en blomma på din grav, du finns i våra tankar.


in flames - free fall


idag var jag taggad

jajamensan! Idag fick jag äntligen mitt paket från hm och håret blev bra! underbart! Så idag har jag cyklat 4 km (fram och tillbaka till stallet) i en jävla fart minus ett stopp då jag mötte elias på ditvägen och snackade lite skit, red firren ganska hårt pass för oss båda och efter det 30 minuter väldigt rask i elljusspåret och 100 situps på det! Jag vet inte om det kan varit digistivekexet, kaffet från Ellan eller fläskpannkakan jag åt till middag som gjorde susen men, det blev så jävla bra!

Nu ska jag mixa ihop en god sallad, någon form av sås/dressing (vettefan om jag egentligen borde ge mig på det) till morgondagens lunch, beställa kläder från hm (tack älskade mamma) och hoppa i säng, grymt! Godnatt!

hair and horse


torsdagkväll

om 10 minuter ungefär tar jag min väska och drar, jag ska hämta ut mitt paket från hm (yey) från sassa, 18:00 ska elin fixa mitt hår hemma en stund sen ska jag ner till stallet och rida och efter det *bam bam* ska jag ha mina 30 minuters kvalitetstid på crossen, minst. Allt detta och jag ska försöka att inte trycka i mig delicatobollar eller liknande under tiden, spännande! Vet inte hur detta ska gå ihop tidsmässigt men.. som de säger i riesen reklamen "allt ordnar sig" puss!

20 workdays left

Det är som när du får en rak höger, du blir chockad, du inser att du ångrar något du inte gjorde, du tänker "jag skulle göra vad som helst för att få det ogjort/ta det tillbaka", du förstår hur mycket du kommer sakna det.

Du tänker om.
Du slår tillbaka för att visa hur stark du är, du blir glad, du inser att du gjorde allt du kunde av det som fanns kvar, du ångrar ingenting, du går vidare med ljuset i sikte och huvudet högt utan någon som helst tygnd på dina axlar.

Alla har ett val, det är dags för mig att fokusera på mitt val, ta bort klumpen i magen, de små tårarna som kommer inombords och insé, det här är rätt, det kommer leda till något mycket bättre, jag är bara inte hela vägen där än.

Hej dagens arbetsdag lina brundin, den har varit bra, en dag som den här 5 dagar i veckan och jag skulle inte byta jobb, honestly, det var länge sen grabbarna och gubbarna gjorde mig så glad men allt roligta har sin tid och snart är även denna dag på jobbet snart slut.


todays inspiration


uppkörningen

jag hade mer än otur. Jag hade dåliga vibbar redan när jag satte mig i bilen med killen jag skulle köra upp med. Det började oska och spöregna, man kunde lika gärna kört utan vindrutetorkare för man såg NA-DA! Det var kört liksom. Så skulle jag backa runt ett hörn där det stod en långtradare på 25 meter så jag tänkte "han blockerar ju hela vägen, jag kan backa lite mer åt vänster än jag behöver" men nej, då var det fel. Även om endast en moppe hade kommit förbi och jag hade sett den men ja..

Så var det det där med att backa och parkera, känns ganska dumt att köra upp när man aldrig har gjort det och självklartr fick jag göra det, 16:10 på en willysparkering full med småbarn mellan två bilar eller bredvid en, men jag var tvungen att backa.. Så tänkte jag "piece of cake, jag kör in i en fil som vanligt sen backar jag bara rakt bakåt" så kom jag på, man får nog inte göra så, så jag kämpade med den där jävla backningen i 6 minuter innan jag stod lite snett med alla 4 hjulen innanför parkeringsrutan och sa, "ja du det blir nog inte bättre en såhär" - vem säger så?!

Det oskade och spöregnade, himlen verkligen öppnade sig så jag såg absolut ingenting alls. Jag hade lika gärna bara kunnat stanna vid väggrenen och väntat ut skiten, så värdelöst var det. Jajja, shit happends. Så, jag klarade inte skiten men.. Nästa gång då jävlar, så i helgen ska jag och pappa slita sönderbackjäveln, om det så är det sista jag gör! Och pikarna jag fick av den där träpannan var "ja din häst kanske blir glad att du inte klarade det när du backar sådär" och "det är synd att du inte backar lika bra som du nynnar, men köra på landsväg och ha kolla, det gör då bra" .. tro fan för det när jag bor på landet! idioter haha.. Avreagering idag igen, OH yes - big time!

u can kiss my big ass!


avreagering

vilken j*vla dag.. och pricken över i:et.. Jag glömde min plånbok i uppkörningsbilen, lite lagom pinsamt sådär. Jag tar allt i detalj i morgon, jag orkar inte ta det idag. Hur som, träning är nog den bästa avreagerings formen, ångrar som fan just nu att jag inte har en boxningssäck.. Ska införskaffas! Otroligt skönt. Har ridit, gick bra vi hade våra disbyter men, vi har kul tillsammans och fick till ett grymt avslut, jag älskar min häst!
Nu har jag precis hoppat av 32 minuter på crossen, jävligt effektiva sådana och gjorde 100 st situps med höga ben, brända som fan i magen, grymt bra! Nu ska jag duscha av mig all rinnande svett av frustration, svulla med mamma i soffan till en bra film och börja om med nyttigheterna på en ny kula i morgon, har faktiskt ätit två STORA lass med sallad idag. bra lina!

yellowcard - everywhere


allready @ work

Det är inte alla som får övningsköra till jobbet med en av de högsta cheferna på plan fyra i baksätet, tacka fan för att han inte är så kräsen! Nu har jag ännu en gång övningskört till jobbet, laddat upop med en kopp kaffe och en ramlösa vattenmelon, ska snart börja ta tag i jobbet, om c:a 12 minuter, innan dess, kvalitets tid med mig själv - kaffe och kolla almanackan!


think again, then sleep


billys pizza

äntligen fick jag mig min älskade och efterlängtade billyspizza - sjukt gott! 30 minuter på crossen är också precis av klarade och nu ska jag hoppa in i duschen, göra 100 situps och sedan hoppa ner i säng. god natt folket, vi hörs i morgon! <3

jag har ingen koll

min mage vill inte samarbeta alls idag, dock har jag inte ätit mer än planerat än - good work lina! Snart kommer Sanna och ska samlyssna med mig dvs, no blogg och study for me. Bra tryck.. ska ringa mamma och planera eftermiddagen, eller ja, kvällen i mitt fall så allt går i hopp.. can't wait!

Håkan Hellström - Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg


tuesday morning

fick till en bra start på morgonen, ganska oväntat för en tisdag. Men, riktigt bra start och sedan 2 timmar sedan sitter jag bänkad på jobbet, det är bara 4 veckor kvar och löning i morgon, hur jävla underbart? - obeskrivligt!

Idag blir dte plugg så det skriker om det, jag ska kirra biffen this time och sen nöta nöta nöta. Känns dock ganska osmart att köra upp när man kört bil 120 minuter på 3 veckor (det vill säga en dubbel lektion med bilskolan och fram & tillbaka till stallet en gång med mamma) men - "säger Gun att jag ska köra, då kör jag"

Så nu innan lunch ska jag kötta, när jag inte jobbar och innan det slår över till lunchrush.. Man älskar den lika mycket som tisdagar - inte alls!

variation & tårta var det!

Jag älskar K.Karlsson.. Men inte på måndagar! Hade varit jätte duktig kost mässigt så.. Sista 30 minuterna kommer han med kaffe & prinsesstårta, tror ni kan motstå? - aldrig i livet! Så en bit prinsess tårta blebv det nu när han går på semester, han lovade dock att komma in min sista dag på fika, 15:00 om jag känner honom rätt!
Blev ingen cross idag, det blev 6 kilometer rask promenad istället med Jasse och Firran, grymt bra tycker jag, man måste variera, ruggigt skönt! Nu ska jag duscha!

just saying

galet sugen på en billyspizza.. sinnessjukt.. vafan?


monday hater

kom till jobbet runt halv 11 idag, jävligt skönt och.. oskönt.
Övningskörde imorse och min lärare tycker jag är fit for uppkörning som faktiskt (otippat med tanke på att dte är svårt att få tider och jag inte kört bil på 3 veckor) kommer ske i veckan, ska bli spännande! Hoppas vid min gud att jag grejjar skiten!

Så det blev ingen lunch för lina idag, hon fick slänga i sig en macka på arbetsbordet.. Jaja, skit samma egentligen! Slutar 17:00 i bromma så idag får firren vila, ska dock cykla ner och tvätta av skitgrisen. Efter jobbet idag blir det alltså träning och (ska försöka i alla fall) plugga körkortsteori... Den enda tanken som går i mitt huvud nu är "undra om vi har kyckling och sallad hemma, om det finns vattenmelon eller kanske ska sova när jag har tränat" haha... Suck för övertrött hjärna!

ren hatkärlek i träningsform


weekend, what happend?

fredag: Slutade jag tidigt från jobbet, det bar av direkt hem, käka lite och ner till stallet där jag tömkörde firren, gick sjukt bra sen bar det av direkt till Bella och mys/kaoskväll med henne Inés och Mimmi. Även om det blev en ända röra höll vi ställningarna, som vanligt! Älskar vårt lilla tjejgäng!
lördag morgon började tidigt, vid 7 och tröttheten var på topp! Cyklade direkt från Bella till stallet, red Firren som gick JÄTTE bra! åkte hem och pressade i solen, tränade, sen blev jag upphämtad av Jenny, Buddha, Digge och Marty för grillkväll hos Buddha. Sen kom också Bella förbi, det var Bastu runt 02:00 på kvällen (den första för min del på över 10 år) jag klarade att sitta i den där lilla bastun på 90 grader mycket länge än jag trodde, och att duscha och sedan sätta sig utom hus var mer än epic, riktigt nice! Det var också musik, studsmatta, pannakotta, kaffe, whiskey, estrella, rosé och monaco vitt vin och en avrundning med solsidan! Det var så att säga en underbart bra kväll som slutade (för min del) i buddas extra säng på nedervåningen. Tack gänget för en underbar kväll!
söndag vaknade jag med ett huvud som kunde hoppat av halsen, ungefär. Hade sovit 3-4 timmar, och gick och la mig med Jenny & Marty på Buddas balkong innan mamma kom och plockade upp mig och marty och jag fortsatte några timmars pressande i solne hemma. Runt 3 kom Ellan förbi och vi hämtade upp Bella, jag och Bella skrittade ut sen tog jag mig en skön 2km prommenad hem. Direkt efter det hoppade jag på crossen 30 minuter innan jag avslutade min söndagkväll med vanilj glass, lite smält marabou chocklad och jordgubbar i solnedgången. Har haft en jävligt bra helg!

Secondhand Serenade - Goodbye


the way that feels


haha va fan

denna vecka har jag räknat helt galet och det har hänt saker som gjort att jag inte lyckats genomföra allt jag planerat att hinna med - träningen till exempel. Denna vecka blev det bara 7 st 30 minuterspass på crossen (målet är 10 i veckan) men istället mer varierat med cykling och en prommenad så, helt okej, känner väl egentligen att det är styrketräningen, löpningen och kosten som ska komma in, jaja, i morgon tar jag i tur med det, nu ska jag duscha och käka glass med jordgubber på altanen i solnedgången - can't get better right? Mer om helgen efter det eller i morgon, puss!

mot kvällens alkoholintag!


buddvar

snart bär det av emot buddha och grillmys! "blir la gött". Mer om helgen i morgon kväll! puss på er!

at the moment


Världens bästa Karlsson

ska gå på semester, först bjuder han på glass och nu bjuds det på tårta, jag tänke rinte vara den som är den, jag tänker så vara med på fika, utan tvekan! Underbara K.Karlsson. Bra slut på arbetsveckan, helt klart!


my sweetest downfall

har haft Sanna vid min sida hela dagen idag, skönt att ha lite off phone sällskap på lunchen, dvs en riktig lunch dejt. Pratat med Jocke och några andra har jag också gjort mail har gått ut och nu är det official - jag har sagt upp mig från carlsberg! (för de som inte förstått det)

Är otroligt skönt, 23 juni är dte min sista dag på jobbet. Grymt skönt och om si sådär 10 minuter, då tar jag helg!

white summer trash

 


silly boy, silly girl

ska ta mina älskade roserot tabletter snart, stort tack till Jasse för tipset! De gör underverk! Sitter på jobbet, trasiga byxor (jag kommer i dom igen - YEEEEEEES!!), rosa skor, och målade ögonbryn resten - bam dead and gone!

Var otroligt trött imorse, vaknade innan klockan och allt, sicken tur man har.. Men, det är fredag, är det inte helt underbart? Fick skjuts av mamma till jobbet och medan hon lyssnade på rix morgon zoo sätter jag livin' on a prayer i öronen och vrålar så bilarna runt om kollar och mamma skäms.. Ja, welcome to my silly life!

Bon Jovi - Livin' On A Prayer


oh everytime i close my eyes


trött men duktig tjej

Fick hjälp med ridnigen idag av Lisa som är uppe igen och hälsar på från skåne, riktigt kul att se henne igen. Så idag blev det 4 km cykling samt 30 minuter på crossen. Jag har haft en tuff dag psykisk och jag känner mig ganska klar för idag, beställde precis ny bikini överdel (jag älskar den) ett linne och solbrillor från hm som kommer v.21, nästa vecka? Ja det behövdes och ja, jag har suktat länge efter det, och det måste has. nu blir det en natt cigg och sova. 07:15 ska jag vara i bromma imrn, god natt!

jag gjorde det!!! jag är så grym och glad!!!


detta fick mig att känna att jag valt rätt

"Strålande!!!
Fan va grym du e´.
Hörde att du sagt upp dig. Grattis grattis!!!
Vi kommer sakna vår lilla solstråle i Sthlm.
Kramen"

Ett mail svar jag fick på något helt annat än min anställning världens bästa distanskollega.. Niklas!
Det och stödet från mina närmsta vänner (som vet hur jag har det), kollegor och familjen fick mig att inse att fan, jag gör rätt val och jag kommer fixa det här galant! Det kommer bli tufft men.. Så jävla bra! Jag känner det. Fick en liten tår i ögat, det känns som att man gör slut med någon, men samtidigt känns det så bra, allting har en mening och allting kommer bli bra. Om en månad börjar en ny era, från det jag tagit steget blir det.. count down!


bra start på dagen?

Min dag började ganska bra trotts att mina ögon började rinna (tror jag börjat få pollen allergi) och reng. Fick sällskap och Robban & Buddha imorse, grymt skönt att slippa åka själv på morgonen om ni fårgar mig, några att garva med ja, man slipper sitta där, hålla tummarna för att man inte dregglar om man börjar somna ja, ni fattar grejjen, skönt helt enkelt.

I sumpan mötte jag mitt ex, mitt bästa ex, Aleks. Vi har alltid kul, ja, i alla fall efter vi gjorde slut haha. Så vi snackade jobb, träning, framtid och kom fram till att alla har någon form av störning som gör att den klassas som "dum i huvudet" ja, och att jag måste skaffa en iphone med sido-gummiskydd om jag ska ha någon!

Så kommer man till jobbet, möter min chef i hissen och säger att jag vill ha 10 minuter med honom under dagen, blir påkommen att jag rökt precis innan, härligt! Berättar för min mentor att jag har fått jobb går till fika rummet för att hämta min favorit - ramlösa vattenmelon och en kopp kaffe, vad händer? Jo.. Jag spiller ut kaffe över hela fikarummet - bra lina!


it's an order!


NEEDTOBREATHE - Something Beautiful


avreagering

2 km cykling, 0.5 minuters rask promenad och nu har kag avslutat 30 minuter på crossen, jag hade utan tvekan kunnat köra 30 minuter till känne rjag nu i efterhand men, i morgon är "en stor dag" så idag ska jag lägga mig i tid. Idag har jag varit så arg att jag bröt ut i tårar, riktigt jävla förbannad dvs.. Nu har jag fått nog!

fast going weeks

Tiden går så otroligt fort och dte är så otroligt skönt och skrämmande på samma gång. Känns som att tiden bara rusar förbi, att man inte hinner planera eller göra det man vill/ ska göra, att man inte tar sig tid till saker så - jag har näst intill slutat att planera veckorna och kör day by day, jag orkar inte köra mer än så.

Det känns som att det var 3 veckor sen snön började smälta, det är redan 18 maj och snart är det juni och sommar igen, ännu en sommar utan sommarlov. Ändå vill jag ha saker att se fram emot i sommar. Tävla lite med firren, åka utomlands en vecka eller två, åka till göteborg och falkenberg, bila till danmark, jag vill så mycket och det finns inte tid eller epngar till det. Hur värdelöst känns dte inte att sitta på en stol och svara i telefon då 07:30-17:00 om dagarna och sedan ha 1.5 timmes resväg dit och 1.5 timmes resväg hem (om tågtrafiken flyter på som den ska det vill säga) jag fattar inte hur jag har orkat det så länge!

Förhoppningsvis är det inte långt kvar heller. Jag ska söka fler jobb idag och ska ragga jobb som fan på ett mindre event jag ska få jobba med mamma och två andra säljare från carlsberg på och hoppas på att min charm kan rädda mig. Om inte annat ja, jag vet inte vad jag ska ta mig till, jag vill inte vara kvar här längre. Tiden är för kort för att slösas bort och jag känner bara näe, jag har inte tid att slösa bort den här!

Så idag blir det (bortsett från att plugga teori) skicka cv cv cv cv cv cv till allt och alla jag kan tänka mig. Jag ska här ifrån om jag så ska bli halta lotta på kuppen. Jag vill stannan inom företaget det vill jag för dte är det faktiskt inget fel på, det är bara att jag inte trivs på det arbetsområdet jag har och att jag är "för ung" för att söka mig till någon annna avdelning här. Och är det det som gäller, så är det. Nu.. jobb och SKICKA CV!

reminding myself


the end of tisdag

har hänt mycket konstiga saker som har gjort att jag inte har fullföljt allt som skulle göras idag och ja, jag har ingen lust att dela med mig av det heller. Men, allt kommer vara okej i morgon, den saken är klar. Jag lyckades iaf cykla 2 km idag och köra 60 minuter på crossen, vilket jag egentligen kanske skulle skippat, jaja. Nu ska jag försöka sova, jag tror det är exakt vad jag behöver. sömn. sov gott göllisar!

jävla snygg kille

säger då det.. den där Jake Gyllenha
han lär bli min blivande man  ----> 

we can runaway


dags att lära sig klockan..

nu är det inte långt kvar tills det bär av hemåt. Har inte röt sedan lunch och ska inte röka något mer idag och inte alls någon mer gång överhuvudtaget är planen. Har bara läst 1 kapitel av boken som min chef gav mig och jag är redan lite lätt hjärntvättad. Jag ska verkligen försöka denna gån (därav brödbit till morgonshaken och banen till lunchshaken) är egentligeh inte så sugen på det heller, känns mest som någonting saknas, jaja, I CAN DO THIS!

Så för att skämma bort mig själv lite efter jobbet ska jag sola i västerhaninge, 25 minuter eller något, vi får la se, skönt ska det i alla fall bli och så ska jag be min älskade mamma att köpa hem tuggummi till mig, jag ska banne mig lyckas med detta! Jag börjar faktiskt bli väldigt taggad.. och hungrig! Sen ska dte ridas ut om det inte börjat regna med Emelie och rambo, riktiogt mys sen.. 60 min på crossen DET är jag taggad för!

Så, om 30 minuter bär det av. Ska bli så skönt för nu vill jag hem eller vänta, är klockan halv 4 då? Ja juste 15:30= halv 4, bra lina!

early lunch break

nu är det dags för lunch. Fick mig en liten pratstund med jocke också,. sitter och letar boende och tågbiljetter till götet, går liute sisådär måste jag nog erkänna men, jaja, allt ordnar sig! Efter lunch blir det plugga körkortsteori, det är dags. Jaja, i'm off!

hard core style


The All-American Rejects - Move Along


isn't it ironic

Jag vet inte hu jag ska förklara, det går bara inte.
Det känns så konstigt, men...  Ändå så rätt..
jag vill bara ha mer och mer stunder med dig..


alldeles för tidigt

jag är redan på jobbet, jag börjar halv, när kom jag hit? Jo - 07:00!
Jag säger då det, tack världens bästa mamma för skjutsen (jag halvsov hela vägen till min gryma lista acoustic på spotify) och.. Idag drar jag utan någon som helst ångest klockan 15:30, inget snack om den saken! Kanske ska göra lite nytta? Kanske!

Frulle (njutning): en brödbit, shake och kaffe.. i'm on!

we won't be the good girls that are home with broken hearts

 


jag är grymt duktig idag!

Idag cyklat till och från stallet jävligt fort och på tyngsta växeln på cykeln, en stäcka på totalt 4 km, hoppat firren och kört 30 minuter på crossen jag känner mig riktigt duktig idag! Och hoppningen gick superbra, är så nöjd med min horsie!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag hoppa i säng, börjar halv 8, det blir ingen tärning på morgonen kan jag ju säga direkt! och i morgon ska jag börja äta shake till frukost och lunch, "rivstart" nu jävlar, jag är taggad faktiskt, här ska magsäcken krympas! Så, godnatt mina hjärtan!


the thing is

a part of me want you
a part of me want him
the other part are afraid to fall in love
the last part think both options are impossible


probably the best .. in the world

kom precis tillbaka till arbetsbordet efter 2 timmars anläggnings utbildning. Var kul att fåp se hur skiten verkligen ser ut, vi vilken ordning man kör och en lättare överblick över det hela. Det är en jävla vetenskap det där, de måste jag säga. Damn!

Man kanske ska göra lite nytta, har haft sanna bredvid mig en timme idag och under utbildningen och haft en pratstund med Niklas på internchatten, allt som inte är vanlig vardag på jobbet är bra just nu, man liksom "ser ljuset"

Nu är det bara 1 timme och 15 min till jag får bege mig hemåt. Då går det fort (hoppas jag) till middagsbordet, byta om, cykla ner till stallet, rida, hem och träna sen sova. Ska försöka plugga lite på det jag lärt mig idag, ska tydligen ha prov på det i morgon.. suck! Jag som började jobba för att jag inte ville plugga, what's up with that?

Jaja, nu ska dte renskriva och köra en sneaky... plugga körkorts teori he he!

i want it, so bad!

Fick en otroligt bra och mysig start på morgonen. Sällskap på tåget av R och sedan jojo är inte helt fel! Just nu kollar jag utbildningar och söker jobb på arbetstid, lite busigt sådär... Och, jag har hittat en jag verkligen vill gå på! Det är en bartender ut bildning på 4 veckor i.. MIAMI BEACH!  Och den näst sista kursen för i år går av stapeln på min 20 års dag, hur epic? STÖRT epic.. gud jag vill verkligen.. Och fasligt dyrt var dte inte heller 5000:- mer än vad den skulle kosta i london, dvs 14900:- då ingår boende, frulle, flyg och resa till/från flygplatsen, 4 veckors kurs, extra kurs i flairing ja, ni fattar.. Helt awesome! jag måste berätta för mamma!!

För att jag inte ska glömma vart jag hittade det: (http://www.barskolan.net/boka)

the suprice moment


wonderbar weekend

har haft en super bra helg från star till slut, I fredags var det rida ochg mysa lite i stallet och vara hemma, ja så var dte nog, känns bra att jag har koll på livet just nu!

Igår var det operation överraskningsfest åt bella. Jag var superstressad hela dagen, och lille bellsan ringde mig på morgoen och säger "lina ärligt, ska jag tatuera mig idag? Har du pratat med din tatuerare" i all hast säger jag utan att tänka mig för (vad fan säger jag nu?!) "nej nej, du ska bara iväg och fika lite med din farmor, eller eller ja, jo fika ja! Vi hörs sen!" Så bar dte av till stallet där jag träffade Tessan för första gången på länge, så tog vi moppen med vovsingen hem till mig och pressade några timmar i solen med morotsolja innan det var dags för mig att göra mig i ordning, packa presenten och cykla ner för att hämta firran och ta mig till bella innan bella kom hem - där kom stressen!

Överraskningsfesten blev riktigt lyckad, riktigt bra!Fia, Inés och Jasse från vårt gäng var på plats, jävla bra gäng är vad vi är, jag älskar oss! Det är inte heller alla som önskar sig en häst och får en käpphäst som fick det fin fina namnet Ove S(u)andberg! Ha ha! Jajja, sen, efter en god middag, några glas och efterrätt på det ner till vasko för mys. Taxi tungelsta är jag de på min lilla cykel haha, underbart med sommar! Efter vasko följde R mig hem och vi satt och snackade utanför mig i en timme om inte lite mer, ruggigt kallt men otroligt mysigt och roligt på sitt sätt, jag vill bara ha mer

idag
vaknade jag lite för tidigt och har varit sjukt jävla seg hela dagen. Bella kom förbi och spenderade sin 20års dag med mig, glad blir jag! Hon kom förbi med cupcake och tårta som blev över från igår, sen gick vi ner och hämtade cykeln hos firran, cyklade till stallet, tog ens väng om på Rambo & Firren och cyklade hem till mig igen och åt middag och kollade när elin färgade empas hår!Efter det blev dte lite träning och nu ska jag kolla hockey vm och äta gifflar, damn stressad, matrchen har redan börjat.. VI hörs sen.. GO SWEDEN, GO!

en herrans massa kläder

  
  


when i meet u first time

 


30 min på crossen - check!

det blev totalt 10 pass denna vecka, med tanka på att ja, nej jag vet inte vad jag ska skylla på, jag är nöjd som fan! Bra lina!

då var det dags igen!


viljestyrka

idag har jag varit helt sänkt och stressad efter jobbet, har inte hunnit med hälften av det jag skulle hinna med, jag hann inte rida t.ex. men! Jag har precis avklarat 60 min på crossen! Jag har nog aldrig svettats så här mycket i hela mitt liv, om dte är för att jag var förjävla grym eller att jag ätit vitlöksbröd är oklart men - grymt!

Jag är inte så sorglig som de låter, jag har både ätitnävar med godis och druckit cola zero! Nu ska ajg se om vi har lite mineravatten och ta en godnatt cigg innan jag hoppar i säng, 7 ska jag upp i morgon tror jag, ja något sådant. natti!

olle hedberg - free fallin


saaaay hello o o o


after lunch

Börjar bli sinnessjukt jävla trött.. igen, dock ingen halsbränna plus plus plus!
Har fått några väldigt pepp samtal på sitt sätt idag, sånna man behöver, Jocke, Niklas, Firran och Bella i en radda, de är för underbara och humorn är på topp, den saken är klar! Energin kommer verkligen tillbaka och man ser ljuset för stunden, jo, det är exakt så det känns. Och nu kom Oscar H förbi och höll upp det hela en kort stund... Det är dags att söka sig vidare helt enkelt

bra start på fredag

det är fredag den 13:de idag.. Påminner mig om min 18 års dag, jo, jag fyllde 18 fredag den 13:de, otippat men - jag överlevde!

Idag fick jag sälle av både Robban & Buddha på tåget till jobbet, en bra start på morgonen tycker jag, har precis svept första kaffekoppen och tryckt i mig en macka, ska "leta arbetsuppgifter" och läsa lite "metromode" kan ju vara kul att läsa morgontidningen någongång i sitt liv - eller? Vi får la se, det lär ju bli till lunchen.. alltid något!

Idag stänger jag, slutar alltså 17:00 i bromma. Efter jobbet blir det nog till att sola och sedan åka och rida, ska mysa till det riktigt ordentligt med min älskling! Är ensam hemma idag så ja, jag ska ge mig på att sy in en klänning jag ska ha i morgon, hoppas vid min gud att jag inte förstör den (tjejiga saker som att sy är inte min grej) träna och kanska kolla film eller försöka laga mat med mig själv, det vankas grym musik/slapp kväll i alla fall, hoppas vid min gud att någon kommer över så jag slipper vara ensam.. (jag ogillar starkt att vara ensam en fredagkväll)

firrans favorit inlägg

imorse var jag upp, 04:45 för att.. få ihop alla träningspass för vecka! 30 minuter var dte idag igen med en twist - utomhus! Det var kallt men bra gjort av mig! så, 30 min på crossen - check!

let me think about it


tiden räcker inte till

blev 30 min på crossen idagplus lite situps på det och mer ridning och mys med firren, han behöver kärlek han också! Har lite dåligt samvete eller vad man ska säga när man hör andra som springer 1.2 mil bara sådär, jajja. Får bli 30 min innan frullen imrn om man lyckas komma i säng i tid, nu ska elin färga mitt hår hehe!

heddå!

snart dags att börja avrunda, otroligt skönt känner jag. Har fått mycket jobb gjort, dock för lite plugg, ja, så det kan bli. Och, mina götekollegor är informerade om att vi kommer komma ner - det kommer bli grymt!Halsbränna börjar jag få också - kanon kul!

Snart bär det av till le solarium (hoppas jag) och.. MINA NYA RIDSTÖVLAR ska invigas! hihi är taggad, ska försöka smita lite innan halv (lär ej lyckas), så får jag åka med världens bästa mamma, wonderbar skulle det vara må jag säga! som ett litet barn, he he

killer kling


them boys


fitttorsdag

min dag börjar som sagt inte bra, jaja vad ska man säga, alla dagar kan inte vara ens dagar? Eller?
jaja.. Dags att ladda på med kaffe känner jag, jag kommer inte hinna med allt de jag vill göra, jag går inte här ifrån en minut efter 15:30 - den saken är klar!

Nu ska jag söka jobb på arbetstids, vilken moral jag har haha - det skiter jag i! Nu är jag arg och vill här ifrån! På eftermiddagen om tid finns ska jag plugga körkortsteori, annars för jag göra det i kväll. dagens to do:

* göra klart alla arbetsuppgifter och jobba till 16:30
* sola i västerhaninge efter jobbet (unna sig - ja tack)
* rida med ellan, idag ska det finslipas ordentligt!
* träna, 60 min på crossen ska det bli (avreagera sig)
* plugga körkortsteori
* beställa ny bikini överdel

ni ser, det finna att göra! Och jag är på allt annat än bra humör för att blogga just nu, pms kvinna är vad jag är.. nu kopp nummer 2!


eventuell roadtrip

som ni vet har jag ett sug efter götet - jag har aldrig varit i götet. Så
planen är att den 17-19 juni drar jag, bella och firran ner och livar upp stämningenn hos de goa gubbarna från götet. Planen är att vi ska på en gran canaria reunion fest (jag ska kolla med tjejerna & hampus som än innehavaren av denna, men jag ska iaf gå) och besöka.. liseberg! Jag har alltid, sen de var med på julkalendern velat se de där gröna kaninerna.. Det ska bli spännanade! Inget är helt spikat än, allt beror på hotell ect men... Vi ska boka 25:de! (då vi har lite cash i kistan, om man äsger så) Jag är grymt taggad och jag längtar, det ska bli så jävla kul!

2710 kronor fattigare!

nu har jag äntligen köpt mina fin fina ridstövlar! Efter det gick jag ellan och bella en runda på någon kilometer med Bim för att mysa till det lite, kanske inte så effektivt men jävla mys! Efter dte tog vi bilen till Söderbybrygga där Bim fick bada, vi tog en delicato boll och läste nya nummret av style by! (passade på att fota lita som ni kan se nedan!) Sen skenade tiden iväg och vi åkte hem till mig för en kopp kaffe innan jag hoppade på crossen, nu har jag kört mina 30 minuter på crossen och ska hoppa in i duschen och sen sova, 07:30 börjar tjejen i morgon! busigt!
Längtar till i morgon då jag ska köra 60 min på crossen och... pröva mina nya ridstövlar!!! Hur som, sov gott tills dess!

....


nu vill jag ha en iphone

jag har alltid varit "lite lätt" anti iphones men.. Och dte är sorgligt, en grej har fått mig att ändra mig.. - NTC! jag MÅSTE ha det programmet! Då var det helt enkelt dags att börja spara pengar då.. eller? Ska flirta lite me dmin mamma om vi kanske ska byta, min är ju redan fuck'dup..

Vad är då ntc? Det är nike training club, en app som bara går att använda på iphones (ja, det sa ju sig självt i den övre texten) i den appen kan du välja träningsprogram utformat av kände pt:s, se resultaten av det, lyssna på egen musik och ha en mätare som mäter din träning, videos som demostrerar övningarna samt - ett träningsprogram för att du ska uppnå dina egna mål! Känns som att man skulle bli ganska pepp och dessutom - komma i form på alla fronter.. - och fortare!

Okreativ som jag är när det gäller träning och lat/fattig jag är för att köpa ett gymkort eller pallra mig ner och träna alldeles för kort tid på jobbet gym så känner jag att fan, jag bara måste ha det! Jag måste komma i form och jag är hundra på att det där programmet skulle göra mig mer pepp! Nyfika på skiten? klicka här!

i miss those days when i spent all my days in the stabel


knäpp häst

jag vet inte vad det var med firren igår, han trängde sig och ville ut med rambo och irre, han brukar normalt sätt vänta men igår var han mer än på hugget. Så går vi ner till volten, hoppar upp och så fort jag tog i honom så ställde han sig på bakbenen och gjorde sina små cp hopp. Jag vet inte vad det var med honom.

Jo, jag övervägde tanken om han kanske hade ont någonstans eller om mitt bett (som jag för övrigt alltid hoppar/rider ut med) var för starkt men.. Jag brukar ju rida med det? Och han ömmade inte efteråt heller. Han var helt enkelt bara på piss/bus humör den där lilla kraken. Dum som jag är skrattar jag som fan när han ställer sig (det är så lågt att det är pinsamt, han har varit värre) istället för att bli sur.. Tjejen är dum i huvudet ? Jag fattar verkligen inte grejjen. hur som blev det lite bra ridning av det, till slut. Började komma ner i sadeln i galoppen och driva driva driva, nu ska vi börja worka that ass!

Efter passet var han så svettig att han löddrade på halsen, det var ganska varmt ute trots att klockan var efter 7. Så det blev en dusch och bete efteråt, massage också för dne delen.. idag ska kraken få vila, jag är ridsugen som in i helvete (som jag alltid är de dagarna jag inte hinner med det)

usualy i would be gone

Jag förstår inte hur man kan vara så trött, det går bara inte! Kaffe hjälper inte, rosenrot hjälper inte - vad fan?
Var på plats vid 8 idag, hurtigt med tanke på att jag stänger idag, dvs.. jag slutar 17:00! Men, sällskap på tåg är aldrig helt fel om ni frågar mig, hade det riktigt bra idag trotts att jag mest sncka i nattmössan haha.. suck lina brundin säger jag bara!

Idag ska Ellan pressa mig to the limit, vi ska springa spåret (vilket jag inte gjort på år och dar) och dessutom.. 2 varv. Ska bli spännande att se om konditionen (den lilla man har införskaffat) pallar det! Efter det ska jag beställa bikini, äta vattenmelon och sova.. Kanske en svängom med crossen också? Vi får la se!


nyklippt o glad

nämen det är ju jag! Haha, känns som de var länge sen man körde "dagens bild" jaja, så såg det ut exakt efteråt. nu är jag så trött att jag snart svimmar så, nu ska jag hoppa i säng! Puss på er sötisar där ute!

60 min - check!

så, nu är jag i fas igen efter att jag cvhillade igår, nu hoppade jag precis av 60 min på crossen, är törstig som en gnu och svettig som en sjö, nu ska här duschas och DRICKASSSSSS ramlösa!

i can see it, fade away


sjukligt trött?

det var länge sedan, nej, jag tror aldrig jag har varit så här trött i hela mitt liv, det är sinnes sjukt! Jag kan knappt hålla ögonen öppna och jag ser suddigt, tårarna är millimetrerna från att komma fram och jag känner bara blä blä blä! Jag fattar inte hur jag ska orka rida idag, eller hur jag ska vara vaken på vägen till bussen.. trött är jag!

Dagens ljus var samtalet från Jocke som jag inte pratat med på över en vecka, kort men soft samtal och lunchdejten med firran, den är kung. Näe, svepa kaffe och dra sig ja, det känns så! Helvete vad jag är tröööött!

Mohombi - Coconut Tree


hasse & lasse på äventyr!

igår hade vi kul! mer sånna dagar tack!

30 minuter den ni!

haha firrans hat känns hela vägen hit! Igår blev det inga minuter alls på crossen, de blev rida och svulla GÄRNET med firran o bella. Idag staratade vi (jag) med 30 min på crossen, har slängt i mig 2 mackor och nu ska jag avnjuta en cancerpinne, en "köpp" kaffe i solen innan jag drar till jobbet, see you later!

oh yes i am


snaaaaart lunch!


horsie porsie

jag älskar firren överallt annat i hela vida världen just nu. Det är så mycket jag vill göra, men jag skulle inte byta ut honom mot någonting i värden. Han gör mig så glad, tar så mycket av min tiod och får mig att lägga ner så mycket pengar och energi - på något bra!

Förra veckan blev det flera slarvpass och jag fick dåligt samvete som fan över det. Så denna vecka blir det inga slarvpass utan de blir till att gå och lägga sig i tid i stället! Igår hoppade vi studs för första gången i vårt gemensamma liv! det var 6 st bommar på rad i galopp men hinderstöd på ena sidan (bella har bilder jag ska kriga till mig) och 1 hinbder på 50-60 cm som vi kallar "kistan" som jag HATAR... Hur som han var JÄTTE duktig och det kändes att han verkligen behövde det, han fick ta i som fan och han var jätte duktig! mamma är så stolt!

Efter passet blev det en kalldusch och mys i täcke med massa mat, precis som vi gillar det! Och idag ska vi ta oss en skritsväng ut och bara sträcka på oss, känns som en bra grej idag tycker jag, med tanke på hur mycket han fick anstränga sig igår och att han baar hade 1 vilodag förra veckan, good work av oss!

helgen vecka 18

fredag: efter jobbet bar det direkt av till stallet, det blev inte lång ridning även om det var tanken, planera är ju inte min starka sida, det är ju ganska konstaterat (?) Så det blev 20-30 minuters ridning med Ellan och sen bar det av hemåt, slängde i mig maten sen kom Rille över och så hade vi youtube&kaffemys och plojj.. Blev facerapead som fan! Han ska bara få se, the BIG payback is commin! Sedan hoppade jag i säng, jag kunde verkligen inte sova, jag hade druckit alldeles för mycket kaffe..
lördag: då var jag uppe tidigt, vaknade en timme innan klockan ringde, jag skulle varit uppe 07:30.. Nej, jag var mindre glad då måste jag erkänna. Hur som hoppade jag upp på crossen och körde 60 minuter när jag endå hade dte till godo, jag visste att vi hade mycket att göra. Efter det bar det av till stallet då det var dressyr och hagöppningsbygge på schemat med Bella & Ellan.

Efter det, strax innan lunch bar dte av till Bella för att hämta kläder och kött, konsum för att köpa delar till tårtan och det som fattades inför kvällen, hem duscha och göra sig i ordning hos mig (blev en riktig cruise med moppen..) och bakade tårta (blev en riktig hit!) av maräng, strösser, vispgrädde, hallon och vaniljkräm.. Den smakade rent socker haha! Men, den var omtyckt och det var tanken som räknades!

Sen kom kvällens huvudperson Terran över med amanda, sandra, och sara! Det var grill time! Det blev vin, malibu-cola, corona och andra godsaker till köttet som sandra fick lägga på grillen, vitlöksbördet, salladen och pommesarna vi hade fixat. Det var en grym middag om ni frågar mig!

Sen bar det av, vi mötte upp Taylan i vega och var på en hemmafest resten av kvällen innan vi, lite lagom i tid bestämnde oss för att "det finns en dag i morgon också". Så jag och bella hoppade av i haninge, köpte cigg och tog nästa buss hem, 02:00 var vi hemma, hon slevade i sig det sista av tårtan och jag käkacde en macka, muuummah!
söndag: snoooooze! " gånger snoozade vi klockan (jag snozar aldrig!) Efter det var dte städa, fy fan vad 7 brudar kan stöka till det! Så blev dte en snabbis i stallet, mocka & göra hö och lämna av Bella hemma hos henne innan ajg fick fortsätta städningen. "jätte kul" Sen bar dte av till min älskade lilla Farfar.

Jag åkte med pappa och farmor in och hälsade på honom en stund, man såg på honom hur glad han blev att vi kom och trotts min rädsla fö sjukhus och hur psykiskt instabil jag blir av att vara där så kändes det bra att vara där, att jag visar att jag bryr mig och att jag tog mig den tiden, det är han värd flera gånger om, min älskade lilla farfar..  Han hade fått 3 liter vatten i lungorna plus att han har sitt fel på hjärtat, maVi gick ner till cafeterian och fikade för att bli av med lite av "sjukhuskänslan", då blev det kaffe och bulle och prat om allt från bakelser till fiskmåsar till att jag tänker på farfar varje gång jag känner lukten av snus.. Jag bara älskar min familj

Efter det åkte jag hem, slängde i mig en macka, hämtade Bella och åkte till stallet! Det var hoppträning! (som jag ska skriva om i rätt kategori för de med intresse) sen bar det av till firran för startplaneringen av roadtripen till götet och sedan var det till att lämna av Bella och åka hem! Så var det till att käka middag,  träna och planera inför morgondagen, det sög att gå upp tidigt.

allready at wörk

Så, jo det är sant, jag är i bromma. Insåg när jag kom fram att fan - jag glömde mitt passerkort hemma! Som tur för mig så kom det förbi en snäll dams om släppte in mig, 2 för att vara exakt innan jag tog mig hela vägen upp, jävla skämt dte är med passerkort. Hur som, jag är på plats, ska ta itu med lite småsaker innan 8, sen är jag tillbaka igen och då blir det - vad hände i helgen!

05:00

jag vet, jag är världens sämsta bloggare men - jag har en bra anledning till det!
Ni ska få veta allt jag har gjort i helgen i morgon, men nu börjar det bli dags för mig att avrunda denna söndagkväll, det är måndag i morgon, jag har öppningen och jag ska vara uppe 05:00 (och då ska jag inte träna på morgonen) .. kul va?

Sov gott hjärtan små!

60 min på crossen - check!

då var dte gjort igen! Inte nog med att jag och firren har hoppat studs idag så hoppade jag precis av lite mer än 60minuter på crossen som blir mitt 4:de dubbelpass denna vecka och totalt sett mitt 13:de halvtimmespass för denna vecka! den ni! nu - DUSCHEN!

60 min - check!

Så, nu hoppade jag precis av 60 halvjobbiga minuter på crossen! Idag var jag övertrött, den saken är helt klar! Men, jag blev nästan genom svettig och skiten är avklarad! Nu ska jag göra megasupergod välförtjänt stor frulle (lunch hinns inte med idag) och sen är det bara att dra ner till stallet. 45 min left - go!

work on your confidence

tomorrow i probably wear a tall white dress, have curly hear and look totaly awesome!

med det sagt, i'm off!


the steak suprice

i morgon ska vi fira av tessan! Det är mycket som ska fixas och donas, om om c:a 30 minuter ska jag avsluta denna arbetsvecka, tror inte folk kan fatta hur skönt detta ska bli, helt otroligt! Så ikväll ska det njutas. Ska ta mig hem och byta om, sen direkt ner för bommar och ridning med Ellan och där efter - kaffe mys med rille som jag inte träffat på år och dar känns det som, kommer bli awesome, helt klart!


farfars flicka

nej jag är inte helt psykiskt stabil just nu, mitt samvete är på botten. På botten för att jag aldrig prioriterad att hälsa på min älskade farfar och farmor, att jag aldrig ser till att hälsa på när de bor bara 2 kilometer bort. Och nu ligger farfar inne på sjukhus, hjärtat kronglar igen.

Jag älskar min farfar och har alltid gjort, jag kommer fortfarande ihåg när jag var 4 år gammal och satt i hans knä och luktade alltid på hans snusdosa general portion var det, jag kommer aldrig glömma det, varje gång jag luktar eller känner lukten av snus tänker jag direkt på min farfar. Eller varje gång jag och elin var nere hos dem och bakade (min farfar var gamal konditor) alltid marsipangrisar, riktigt snygga var dem!

Hur som, för att bättra på mitt samvete och känna att jag bibehåller kontrollen ska jag försöka få tag i farmor på lunchen och kolla hur det är med farfar om han får komma hem igen som han skulle och är det inte bra, då kommer jag befinna mig på sjukan resten av dagen, om vi har otur de vill säga..

30 min - check!

det gick inte så bra som jag hoppats på, hade velat vara m er taggad, var för trött helt enkelt, men jag grejjade det. Nu har jag slängt i mig en fet ost & skinkmacka och youghurt med havregryn o crunchy, nu - borsta gaddarna ta en cigg o kaffe på framsidan i sollljuset, vi hörs sen!

"man ska unna sig"

fick med mig lillesyster till stallet idag, var jätte mysigt så det tackar vi för. Nu har jag tryckt i min 2 digestivekex och två (skoga holms motsvarighet till gifflar, inte så stora alltså, som var sjukt goda) och lite vattenmelon. Jo jag ångrar mig men, man måste ju unna sig ibland? eller? Gjort är gjort.. I morgon är klockans ställd på 05:20, i morgon ska jag ha mig kaffe och cigg på altanen innan jobbet, och träna ska jag innan,den saken är klar! Nu ska jag fixa det sista innan jag hoppar i säng, puss mina hjärtan!


jag hann, jag är awesome!

jag hann både ta en kaffe efter jobbet, rida 20 min och köra yttligare 30 min på crossen! Jag är grym! 2 träningspass idag igen alltså! Det ser bra ut! Nu ska jag hoppa in i duschen och sno med mig vattenmelon från frysen hihi!

gimme more time

 


stressaholic - jo tack!

jag skulle ge så mycket för en myskväll men firran & Bella, eller någon annan mysig person. Åka hem, rida, kolla på film/bra serie äta vattenmelon, ben&jerrys, gifflar, salta saker och bara softa, ingen stress, alltid denna jävla stress.. Efter jobbet bär det i alla fall av till midtown en snabbis och därefter hem-stallet-hem, ser ut som att det bara blev 30 minuter träning idag, det är ju att unna sig det med, eller något... Jag börjar bli nervös nu känner jag, pinsamt lina!

jag längtar till i höst

Nu längtar jag bara till i höst, (självklart vill jag ha sommar och semester på heltid, men det får man inte, tydligen..) Jag fick veta igår att jag inte fick den fasta tjänsten som jag sökt (och jag är ärligt talat överlyckligt för att jag inte fick den, knäpp som jag är..) Jag vill ta mitt pick och pack och dra! Men, snäll som jag är, meddelade jag min chef att jag är kvar över sommaren och att jag sen drar mig vidare. Har evt. ett jobb på gång, ett helt okej jobb som jag ska köra på för att spara lite pengar (någon månad eller så) och sedan.. äntligen.. GÅ MIN BARTENDER UTBILDNING!

Blir så glad att tårarna smyger fram bara jag tänker på det, jag känner mig verkligen klar på min avdelning - d o n e! Och jag vill komma igång med det jag känner att jag vill göra och jag vill ha mer tid för firren och för mig, det är dags att ta nästa steg helt enkelt. Så, nu är det härda 2-3 månader till om jag får kneget av Lasse, sen drar jag! Så, jag hoppas som fan! Annars blir det härda kvar yttligare ett tag och sen pang pom bom - utbildning!

30 min igen- good work!

nu har jag tränat igen, så nu ska jag äta havregryn, yoghurt o crunchys och om 15 min ska jag springa till bussen och dra mig mot jobbet så, vi hörs sen! :)
dagens 30 min på crossen - check!

andra passet - oh yes!

inlägget publicerades inte.. av ngn anledning, men! dagens andra 30 minuterpass på crossen var avklarat för en stund sen, jag är grym - den saken är säker! Lite ordning på maten också och jag är där! Så, nu har jag koll, bra bra!

vart tar tiden vägen?

nu har jag gjort mig redo för morgondagen, tryckt i mig en macka och 1/4dela vattenmelon och 2 salta kex, ruggigt gott! Jag har ett sådant sjuukt saltsug! ja, hade jag hittat choklad hade jag nog tryckt i mig lite! Sug sug sug men, jag tycker jag käpar på ganska bra endå! klockan är ställd, 05:30 ska jag upp i morgon så.. nu ska jag i säng! puss på er

idag var firren glad att se mig

 .. jag älskar min underbara häst! All kärlek man kan ge någon ska käpprätt till dig! Blev ett kort pass idag, 25 min ungefär, intensivt och bra och mys efter! Hoppas vi får mer tid i morgon, på söndag ska vi ha en rejäl mysdag med varandra utan den minsta stress, det längtar jag till! <3

i'm off and i'm free

 


LOREEN - My Heart Is Refusing Me

låten beskriver exakt hur jag känner, det jag verkligen inte ens får fram på bloggen, de jag inte ens kan prata om, lyssna, känn efter,  så kanske ni förstår. Nöter sönder denna låt just nu. Den är grym!


fucking 49

ja vad ska man säga, jag skrev provet, stressad som fan trotts fikat med mamma och miniplugget innan men. Ja vad ska man säga, jag fick EXAKT samma poäng som sist, positivt tänkande .. - jag fick iaf inte sämre än sist och hade pluggat mindre! Nu ska vi köra minidiss av körkortonline.se och börja med bonniers (fick frågor som jag rent ut av chansade på) så.. dags att kötta ikväll igen, på't ba!

30 min cross - check!

05:45 var man uppe på den igen, trött som fan, bra av mig!
Ska se om jag hinner med 30 min till efter jobbet, övertaggad tjej.. he he!


see you there right?


en bit på vägen!

om 2 veckor blir det en likadan bild för att se om min träning ger några resultat, beach 2014 kanske kommer lite tidigare i alla fall! Vem vet, ser lite resultat på denna bild jämnfört med i vintras så, jääävla good work av mig!

60 min på crossen - check!

så jävla sköööönt!

v. 18 i stort sett

måndag: jobb 07:30-16:45, ridning, 60 min cross, plugg
tisdag: jobb 07:00-16:45, longera, 60 min cross, plugg barca - real 20.00!
onsdag: "
tandläkare 08:30" jobb till 17:00, fika med O (?) rida (?), 30 min cross (?) mamma åker till barca
torsdag: jobb, rida, 60 min cross, träffa firran och planera .... (?)
fredag: jobb, bomövingar med Firren, fixa inför morgondagen, 60 min cross
lördag: ridning 09:00 med Ellan + evt. hundprommenad, minst 30 min cross*resten av dagen är en hemlis!*
söndag:
Hoppning med Ellan (?), Kolla present till bella, lägga ut sadel annons, kolla skola, boka ny skrivtid, 60 min cross, mamma hemma från barcelona

snart lunch.. yees!


Pitull feat. Ne-Yo - Give Me Everything


rio de janeiro



one of my dreams.. i wanna go


är det verkligen maj?

gårdagens väder ja.. det var kallt och det kan man väl ta men.. snö i maj? Vad är detta? Man vill ju bara gå ner i ide och vakna/gå upp när det är stekande sol och 30+ ute. Hörde jag att någon ville dra med mig på semester? Jag skulle då inte banga - den saken är säker!

Kom precis till jobbet, alldeles för tidigt så.. Nu ska jag slänga i mig kaffe kopp nummer 2, mysa i min varma (inte allt för snygga) tjocktrjöa, läsa sofismode, plugga och vänta tills klockan blir 07:55, ja, vi får se hur mycket som hinns med!

natti natti

då har hon tryckt i sig vattenmelon- livets stora kärlek! Jag ska bannemig gifta mig med en kille (snygg ska han vara) som pratar göteborgska och har en egen vattenmelonsodling, eller bara har grym humor och älskar vattenmeloner? Ja - något i den stilen!

Pluggat teori har hon också, så nu ska hon mysa med sofis mode, smörja gadden, lägga fram kläder och sova, börjar 07:30 i bromma igen så.. puss var det ja!


60 min på crossen - check!

grym är vad jag är, och ridit har jag också! Det vore väl fan om all denna träning inte skulle börja ge resultat snart! Är impad av mig själv, det går åt så jävla rätt håll (uthållighets mässigt i alla fall) yey me!! Nu ska jag duscha, dricka VAAAAAATTEN och smutta i mig lite vattenmelon (a) he he, de är jag värd!

näe, nu drar jag!


i wanna get it out

jag har så mycket känsolr som jag vill få ut, som jag vill att folk ska förstå och hjälpa mig, jag vill lätta det från mina axlar. Jag vill att någon jävel ska tala om för mig hur fan jag ska göra, exakt hur jag ska göra..


oövervinnerligt


hektiskt

Mycket på jobbet, blir mer och mer för varje dag, speciellt runt lunchen och fick mig precis en avhyvling av en kund.. En cigg skulle som sagt sitta jävligt fint just nu! Och snart är det lunch, idag blir det en shake och en banan, det är dags att bli av med lite fett nu känner jag. Ska rida med Ellan i em och köra bommar (hoppas jag), köra 60 min på crossen samt plugga, jag verkligen kände sucken inom mig när jag skrev det sista haha.. nu ringer det igen
 

Rihanna - California King Bed


syskon tatueringen


Secondhand Serenade - Fix You cover


valborgshelg

jag har haft en supermysig helg från början till slut. Det är inte heller varje helg man får ragg av en tjej? Man kanske ska konvertera till bisexuell eller rent ut av gay? "riskfritt lina" skulle nog de som känner mig säga ang. det!
Helgen började med att jag passade älsklings Nova efter jobbet, så var vi och lekte ända till lördag strax efter lunch, vi var i stallet också, super mysigt! Så var det tatuering, grill, fjortisfest, ridning, cykling, fylla, träning, grym ridning, ragg ja, helgen innehöll helt enkelt lite av allt och jag är riktigt nöjd - minus att det vari riktigt kallt ute men, shit happends.. Jag vill inte att helgen ska ta slut!

lite från v.17


lite saknat!


dagens andra pass - check!

i made it! nu har jag precis hoppat av ännu 60 min på crossen och har så sinnessjukt ont i mina fötter att jag bara vill dö, nästan! Otroligt skönt! Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs senare! :)

60 min på crossen - check!

igår blev det en vilodag - all way in! Tatueingen tog längre tid än jag trodde, bild kommer senare! Ingen ridning, ingen cross, men det ska vi ta igen idag! å nu har jag precis klarat av 60 svettiga minuter på crossen, nu ska jag ner till stallet, vi ska hoppa idag och ikväll blir det 60 minuter igen, är planen! Det ska man välla lyckas med tycker jag!
Så, nu ska jag börja göra mig i ordning, vi hörs ikväll!

RSS 2.0