it's 6 months for us today

sen du flyttade upp till mig, jag är så glad att jag har dig mitt allt

pretty little liars

Hade en rikigt mysdag igår. Det började med att jag var i stallet på morgonen, sa hejdå till ellan som åkte till peace and love och tog hand om firrens öga som hade blivit otroligt mycket bättre. Sen åkte jag och Camilla (ellan & tessans mamma) till fiket och åt sen frukost men Tessan och några av hennes jobbar kompisar.
Efter dte började sökandet efter en liten insjö där vi kunde bada hundarna som var med på fiket. Det blev en lite promenad, en rejältur med bilen och sen, en lite badstund med hundarna på Östnora innan jag fick skjuts hem. När jag kom hem var dte inte lika bra, jag tränade - gick bra, pluggade - kom en bit, diskade- yes jag kom ihåg men.. Maten var inte klar när någon kom hem, att en sådan liten grej kan förstöra så mycket är för mig helt ofattbart.. Idioti!
Efter några timmar kom Rille förbi på kaffe och skitsnack, kommer inte ihåg sist jag träffade honom, jag behövde min rille dos. Vi har alltid skit kul ihop, du är bäst! Så vi ska ses igen när vi båda kommit hem från våra resor, i morgon åker han till Holland i 10 dagar och jag har andra små sverige trippar jag ska genomföra innan mitt sommarlov är slut.
Rille skjutsade efter det ner mig till stallet, runt 8 tiden sådär. Då blev det en inte allt för lång ridtur (fortfarande sjukt varmt ute, jag förstår det inte) och vid 9 sa jag hej då till firren för ett riktigt bar ridpass och Tessan som åker iväg ett tag till Skåne och cyklade till Firran för prommenad och seriemys till en nya favoritserie från min sida: Pretty little liars som jag ska försöka kolla på nu i min lunch/dagspaus efter 3 timmars vattenpressning i solen, wish me luck!

Dead by april - promise me


halsbränna my ass

har haft halsbränan två dagar i rad, denna är sjuk. Jag har smärta från strupen ner till mitten på magen och över hela bröstkorgen. Fick hjälp av en kollega med vad man kan göra emot det. Det jag kände mig mest träffad av var varifrån det kommer - rökning, övervikt och oregelbundet ätande.. Även om de första och sista kanske är det mest aktuella.. Jajja. Får fan fixa det här!

looking in the eye

ingen ridning idag.. Ögat på hästen min var som en golfboll, han kunde inte ens öppna sitt vänsta öga idag, det var så synd om honom. Gav honom en dunderkur med koksalt, salvor ect,. Hoppas som fan att det är bättre i morgon och att det inte är något med hornhinnan.. Så i morgon är jag i stallet tidigt.. Håll tummarna för min prins!

sunshine on my face

har legat ute i solen idag, i stort sett hela dagen. Har pluggat körkortsteori och pressat, otroligt skönt! Har pratat med två av mina gamla kollegor, Johan och Sanna som kan ha räddat en del av min sommar, om detta går vägen kan dessa två ha räddat min sommar.
Snart ska jag och mamma iväg och storhandla, efter det ska jag ner till stallet och hoppas vid min gud att Firrens öga är okej. Om det inte blivit värre ska jag och empan hoppa idag, looking forward to it. Vi hörs ikväll!

midsommar drömmare 2011


fuck plans

planer går åt helvete, i mitt fall mer än de faktiskt genomförs.. i stort sett alltid går de bara käpprätt åt helvete. Jag vill bara försvinna och inte komma tillbaka. Åka bort.. Långt, långt bort! Allt kändes så bra, jag mådde så bra fram till igårkväll då jag hamnade på ruta ett igen, allt kom tillbaka igen, det går bara käpprätt åt helvete..
Har åkt motorcykel 2 dagar i rad, otroligt skönt. Känna hur vinden drar, musiken i öronen och hur allt bara försvinner förbi.. Fort som fan. Ridningen har också gått otroligt bra 2 dahar i rad minus att firren har en inflamation i ena ögat. Har också varit med Ellan två dagar i rad, bara varit, pratat, vi förstår varandra helt enkelt.
Idag fyller Sanna 20 och idag har jag varit hundvakt åt bim. kul/mys..
I morgon om allt fungerar som det ska ska jag träffa Rille, som jag inte träffat på snart 2 månader, ska bli kul, ska bli skönt. Nu ska jag dricka upp det sista ur mitt lilla glas, ta en cigg, göra yttligare 100 situps och lägga mig i soffan och somna, det gör jag så sjukt rätt i.

jordin sparks - battlefield


dancing with tears in my eyes

sista dagen på jobbet idag, jag har försökt skirva ett och samma inlägg 3 gånger nu men orden sviker mig. Jag kan inte riktigt beskriva hur det känns. Det är lycka över att det äntlige är över, ångest över vad som händer sen och saknad av de underbara människorna jag lärt känna.. Jag har blivit blödig, jag kommer börja gråta idag..

Snart ska jag ta lunch och gå ner och fixa tårta, AW:n blev ganska så inställd idag med tanke på det orkanliknande vädret som ligger över Stockholm. Så efter jobbet om jag inte behöver shoppa, blir det rida och sen möta upp några av tjejerna för ett S T O R T glas vitt! Kanske rött, det ska firas, lina har fått jobb och får veta el start på måndag, lööööövely!

vad jag försöker säga är..
Hejdå alla mina älskade kollegor, jag kommer sakna er som fan och några av oss kommer ses igen.
jag kan inte skriva mer, jag tappar orden igen.. det blir för mycket.. let's skip this


The Subways - Rock`N`Roll Queen


i min kalender

onsdag: jobb, fixa håret inför midsommar, fika med ellan, promenera (?), baka, sova
torsdag: sista arbetsdagen på carlsberg, AW i stan med världens goaste gäng, rida (?)
fredag: rida, träna med ellan (?), midsommar party med the ladiiiies
lördag: sola och bada (?) planera gbg, fika med farfar
söndag:
rida, mc mys med mamma & Oscar, träna

det är sjukt

om några minuter har jag baar en arbetsdag kvar, känns helt sjukt. Sen börjar livet, livet i frihet som jag sagt hur länge som helst men.. Jag kommer saknar alla kollegor, alla underbara kollegor! Börjar bli lite tungt faktiskt men.. that's life, tänkte, eftersom det inte lär bli mycket bloggande för min del dra resten av veckans planering i följande inlägg, enjoy!


farfar fyller år idag


snyggingen i mitten är dagens födelsedagsbarn,
vi är ganska lika måste jag säga. Grattis igen min älskade farfar!


Robyn - Call Your Girlfriend


still

i wish you lived just down the street


FF &BOH

Är lite småsur på mig själv, fan fan fan.. Ikväll spelar Foo Fighters och Band of horses på stadion i stockholm och jag ska inte gå! hur surt är inte detta? Blir ledsen i ögat bara jag tänker på det, först missar man metaltown sen missar man denna, det kan inte bli mycket värre i feel? Jajaj, allt löses!

lika a bird i fly away


the girl rock!

"for me skinny is just style of jeans.. not goals"
 - Kim kardashian


lunch dejts

jag kommer sakna våra lunchdejter. Mina och Sannas lunchdejter!
Att som käka fort och sedan sitta ute och mysa i solen som standard och snacka en jävla massa skit, dig skulle jag haft på jobbet tidigare, då hade jag orkar stanna kvar ett bra tag till! Här har ni henne, min super snälla snusksanna och dagens busis efter sallad/crap/macka lunchen, en kanelbulle för 10:- splittad på två. Underbart!


två dagar kvar

Har precis, eller ja, för en stund sen inledigt röjningen/tömningen av mitt skrivbord, det börjar bli riktigt fräscht faktiskt. Så ringde Jocke och undehöll mig en kort stund också samtidigt som Timo kommer förbi och säger "här lina, här har du din avskedspresent" och lämnar en metallbricka med Carlsberggravi på mitt bord, livet är roligt haha. Känns otroligt konstigt, börjar kännas mer eller mindre i hela kroppen att dte är stora förändringar igång nu. Jag vet inte så mycket om min framtid, jag vet bara vad som  händer i nuet och att jag har en späckad celibration helg framför mig. Kan knappt bärga mig!

Som sagt, röjning står på dagens schema för att jag ska vara på den säkra sidan och inte glömma någonting. Tror egentligen jag är i stort sett klar med bordet, nu är det väl nästintill bara tömningen av datorn kvar (inte för att jag får behålla den, men endå) Man arbetar ju under tiden också, så det är lika bra att smygstarta.. he he

ryan cabrera - on the way down


catch my dreams


gymgrossisten

"Känsliga"/finkänsliga läsare varnas!

mycket tror jag om mig själv men inte detta, jo jag gjorde det igår.. Jag beställde mitt livs första kosttillskott! Jag som allid har "mobbat" b.la. mina ex för att de ständigt skulle ha sina protein shakes och var besatta av skiten, nu sitter man väl snart sär själv, jaja vad ska man göra. Jag har också handlat på apoteket, jag känner mig lite som en tablett missbrukare måste jag erkänna, det är dock för min hälsa och för att "få fart på grejjerna"

Från gymgrossisten har jag beställt ett tillskott som heter "... burn" som ska hindra kroppen från att ta upp onödiga kolhydrater och fett, min kompis har prövat och hon säger att det verkligen fungerar, och.. vi har bevis om man  säger så! Dvs jag ska ta en kapsel innan varje måltid oavsett vad jag äter, så kommer jag bli av med det. Burn ska dessutom också minska aptiten (fungerar det är det mitt mirakel) och minska sötsuget- Jag prövade en kapsel i lördags och vi kan ju säga såhär, en kapsel fungarade i alla fall förbränningsmässigt.. hela dagen! Är hypertaggad på när det kommer till lilla mig på posten, then it's on!

På apoteket köpte jag 2 preparat. Ett av dem ser ut som grus och heter inolaxol som  är för tarmen. Nästan alla människor bär några kilo extra där inne, detta är dock för oroliga magar som arbetar oregelbundet. Detta ska alltså se till att tarmen arbetar i balans. Konsentratet, dvs "gruset" får inte tuggas utan ska sväljas helt vilket jag tycker är en utmaning, känns lite lätt som man sväljer grus och det luktar förjävligt. Men... Även det har fungerat hittills! Och sist men inte minst.. dimetekon! Som är i tablettfortmat mot uppsvälda magar som verkligen fungerar! Hur många säger inte "min mage är så uppsväld idag"? ALLA tjejer gör det och sanna mina vänner.. Detta fungerar!nJag kände skillnad redan första dagen, i love it!

Så nu ska här kilorna rasa och balansen i kroppen byggas upp! Känns som att beach 2011 blir framskjuten några månader, men på gran canaria i vintern blir det inget gömma sig bakom handduken för min del. Åh vad det ska bli skönt att ha tid att träna igen! wonderbar!

back to the start

Sitter på jobbet med huvudet högt, ja det är nog lätt att säga så när man precis tvättat bort sömnen från ögonen. Som minsann inte fanns där när man åkte hemifrån, för att göra ett tillägg. Skulle börjat för 3 minuter sen, jag var här för 30 minuter sedan, ska fylla på kaffet innan jag gör morgonens sista insats innan Sanna panna och gubbarna grus kommer.

Det känns konstigt, skönt och nästan lite sorgligt, idag är det 3 dagar kvar tills jag slutar på jobbet. Jag kommer sakna några kollegor, dessa underbara människor som finns runt om i Sverige som man inte träffar och dessa godingar som sitter några meter från mitt bord, det kommer kännas otroligt konstigt att inte behöva gå upp 4-5 på morgonen för att ta sig till ett jobb.. Otroligt. Sedan jag tog studenten (över ett år) har jag bara varit ledig 3 veckor, detta ska bli en sådan otrolig restart på sommaren och restart på livet.  Jag tar mer om min plan om en stund/under dagen.. Nu ska jag fylla på kaffet, kopp dos, here i come!

du är mitt solsken


cause i will die too


In flames - Where the dead ships dwell

nytt från in flames - jag älskar det!

helg i ruggig korthet

fredag: vindrickande med Ellan & Nathalie i stallet, en myskväll kan man säga!
lördag: Mamma fyllde hela 49 år och det var lite små förfest med släkten, sen bar det av till sandras 20 års fest och senare in emot lobby, en riktig party cruise så att säga!
söndag: bakisskakis dag med Ellan i stallet, i spöregn. Otroligt värt, im so tired i could die!

berg och dalbana

allt går upp och ner och fram och tillbaka, jag anatar att man kan säga att jag är på bättringsvägen och att även det ska vara en såndär j*vla procces. God damn it.

Igårkväll satt jag och skratta så jag grät samtidigt som jag å ben & jerry's med mamma och kollade på Love and other drugs som var en ruggigt bra film. Imorse hade jag ångest och ont i halsen, jag ville allt annat än gå upp och fick verkligen tvinga mig själv. Sen blev jag gladare när firran hoppade på tåget och trött igen när hon gick av. Jag kände mig ensam på lunchen och tog en kort lunch för att slippa känna mig ensam. Teknikerna som ringt, framför allt Jocke & Johan fick mig att skratta rejält. Jag somnade nästan, sen fixade Sanna fredagsmys, naturgodis på jobbet och muntrade upp en igen. Nu sitter jag och funderar och känner mig deppig igen. Kan jag inte bara vara jämn? Bara för en dag vara hel glad eller hel sur? Bara sluta känna denna eviga känslan av tomhet och obeslutsamhet? ... Varför känner jag mig som ett enda stort frågetecken?

never look back


Nause - Made Of


i don't know why


onsdag kväll

i stallet gick dte hur bra som helst, det går bara framåt, något jag känner att jag behöver - framsteg någonstans!

Efter stallet var det den nya narnia filmen, situps och godis som gällde med mamma, min middag blev liute yoghurt crunchy och cocopops, kan det heta så? Mysigt och ett bra sätt att varva ner på.. Känner att jag egentligen borde tränat men ja, livet blir inte alltis som man tänkt sig helt enkelt.


10 minuter kvar


sen åker jag mot min prins, idag ska vi rida och mysa. jag har saknat dig..
i en dag. med andra ord, jag är vill inte se mig själv som morsa


in flames släpper nytt

imorgon kommer det, deras nya album. I can't wait.
För att hylla dem, mitt älsklings band kommer en bild på bandets snygging, min blivande man och bandets sångare.. Anders Fridén


minus fem kilo

har haft lite press på mig själv när dte gäller träningen, jag vet att jag slarvat och har inte velat väga mig även om jag fått höra frånj flera håll att man både ser och märker skillnad, så igår kväll när jag kom hem tänka jag, vafan, det kan ju inte blivit värre? Och det var rätt, så vägde jag mig i morse igen och såg att sedan jag började träna (vilket var ett tag sedan) har jag droppat 5 km och på bara 2 veckor (jag har stannat på en vikt under en period, som man alltid gör) har jag droppat 3 kg! En humör höjare och en sporre, nu är det bara 5-7 kilo kvar till min tidigare "normal vikt" och sedan kan jag faktiskt vara ganska nöjd. Har fotodokumenterat detta, ska bli kul att lägga upp och se. nu är det pressa!


jag dansar men jag känner ingenting alls

mötet igår var något jag behövde, jag fick saker utredda, saker som jag inte kan ta tag i själv. Jag känner mig lika ovetande som innan men trygg i det. Jag är lugn. Jag har fått det förklarat för mig själv - jag är ingen psykopat. Med det sagt menar jag, jag trodde att jag var ledsen, konstant ledsen utan någon riktig anledning och trodde jag hade fårr en psykisk störning för det men egentligen är det motsatsen - att visa känslor är männskligt, det är omännskligt att inte ha känslor.

Jag hatar att gråta, jag känner mig svag och utlämnad, som en pain in the ass, attention hoe, ni fattar, jag gör det inte ofta och när jag väl gör det är det i timmar och jag börjar hyperventilera. Igår fick jag en ny syn på det, man måste låta sig själv vara ledsen, är man inte ledsen, får man inte ut det, då stannar det kvar och blir som det blivit för mig. Det är inte bra.. Och det är det jag har gjort, och det mest skrämmande är jag inte längre kommer ihåg när det började och kan säga "det är därför jag är ledsen" för.. jag vet inte själv"Det är bättre att bli av med skiten"

Egentligen är jag i ett deppigt drömläge enligt min psykolog. Något som inom en viss psykologi börjar på imp... (jag kommer inte ihåg ordet) och innebär att när man är helt tom, man känner ingenting för någonting (vilket är mitt största problem just nu) kan man helt plötsligt göra något bra man aldrig annars skulle göra, något otippat, något oväntat och att jag borde stanna kvar i det så länge jag kan fast som en mer öppen, sinnesstillad och optimistisk människa... Förstår ni?

Jag har svårt för det, men samtidigt förstår jag vad hon menar. Men jag vill inte vara det. Jag vill känna saker, jag vill inte ha kris, jag vill ha min självkänsla tillbaka. Allt detta är svårt att prata om, man vet inte om folk fattar riktigt vad man menar eller ens märker att man pratar? Hur som, jag är i det jag är nu och kommer (uppenbarligen) vara där tills allting känns bra. Jag kommer låta det ta den tiden det tar. Jag har svackor, varje dag, jag jobbar mig tillbaka, eller man kanske ska säga framåt.

Jag skriver för att jag just nu är bättre på det än att prata, i hope you can see my point, stöta mig när jag behöver det, när jag gör mig förtjänt av det och att jag som småningom kan ha högre tankar om mig själv snart igen, att jag kommer på banan, "i fas snart" igen..


Håkan Hellström - Nu Kan Du Få Mig Så Lätt


im not timeless

jag insåg precis vilket slöseri med tid. Att man kan lura så själv så mycket.
då var det slut på det roliga.. med all rätt att säga det.. du är en jävla idiot


mot krishanteraren


världens bästa kollega

jag vet seriöst i mellan åt inte vad jag skulle göra utan Jocke, han är världens bästa människa, den saken är klar. Tusen tack för att du finns där när man behöver en axel att luta sig mot. du är bäst

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


freak of nature

jag sitter på jobbet, det är lugnt för att vara måndag egentligen. Jag har "köttat" igenom gamla ärenden som jag missade förra veckan och försökte att inte tänka, jag är nervös. jag känner mig så jävla pantad, jag orkar inte med mig själv helt enkelt. Jag känner mig tom, man känner hur kroppen känns, man känner var man är svullen, man känner att det finns något på insidan emn att det är dött, exakt så känner jag mig, som ett freak of nature. Här kommer jag sitta till 16:45 då mamma hämtar mig och sen får vi se vad Birgitt som hon heter har att säga.

try to fix me

är helt slutkörd. har ångest inför morgondagen också även om jag gör rätt som tar tag i allt, att allt ska vara så jävla svårt. Det kommer och går, men de blir långsamt bättre, jag känner de, jag tror det. Elinore har varit en höjdare rätt igenom, som en medicin. Igår åkte vi en snabbis till kista för kvällsshopping, att låta mig gå lös i en monki butik kan vara döden för de flesta, men hon höll ut. Idag har vi bortsett från varit duktiga i stallet tagit bilen ner till söderbybrygga och myst i solen, kravlöst, lugnt, det jag antagligen behöver.

Nu ska jag börja avrunda dagen, jag ska orka med i morgon. Med en klump i halsen, sov gott hjärtan!

1 år och 1 dag sedan


idag är det exakt ett år och en dag sedan jag tog studenten. Denna helg har varit en helg i ren student anda, otroligt roligt. Igår var det klass återfest, riktigt kul att träffa de som var där. Känns konstigt att det redan gått ett år, sjukt.


i needed last night


no, i'm not okey

allt är emot mig, jag orkar inte kämpa längre, jag ger upp.
varför kan ingenting någonsin vara på min sida? H E L V E T E  !

"
man måste genom skam,man måste genom drömmar..
man måste dö några gånger innan man kan leva..."


 


many hours in the sun



nationaldagen!

började med att vi släppte hästarna på sommarbete, självklart hade jag kameran i högsta hugg! Efter dte blev det fika med samtliga som var med vid utsläpp. Som om inte de räckte blev det lite glass och kokt korv på eftermiddagen, otroligt sommrigt och gott även om jag just nu känner att ångesten börjar krypa fram.. gaah!

Idag har jag och ellan legat o pressat i solen, vi har också satt rekord i "klockan" med 4 studsar på knät innan bim blev för exhalterad och bet sönder bollen, så kan det gå! Efter det fotade vi våra älsklingar (i ett lugnare tillstånd) innan mamma och elin kom och hämtade mig.

Kände att jag hade frustrationer kvar som äntligen ja, de är inte lösta än, men jag kan kontrollera dem igen, den känslan är underbar! Så jag gick, typ powerwalkade jag 4 km på elljusspåret med jogging i uppförsbackarna (inte alla men några) och 100 situps efter det, grymt!

Nu ska jag börja klä på mig, ska in och äta middag med mamma och elin innan vi ska riva ner smaka på stockholm(jobba alltså) sen ska jag avrunda dagen. puss på er och grattis Sverige!

black and white girls


sommarnätter

Har haft en underbar långhelg!
Det började i fredags med vin i hästhagen med Ellan och Bella, underbart! Vi satt och pratade skit, fotograferade och somnade senare hos ellan till vänner, vi satt ute till halv ett i hagen, kan låta riktigt lantis, men det var otroligt underbart. Folk måste dock undrat när vi satte oss där och dessutom kommer cyklandes med en vindunk, filtar, vattenmelon och en stor kniv, ja, vi är ju inte helt rumsrena vi haha!
Igår (lördag) red vi ut barbacka på morgonkvisten, riktigt mysigt och bra balansträning med för den delen! Efteratt vi fixat allt i stallet la vi oss med hemmagjort saltvatten i solen en stund och åkte sedan iväg och tog årets första dopp med ellans vovvsi Bim! Var oväntat mycket varmare i vattnet än i luften så det var riktigt skönt (det blåste vid vattnet) smarta som vi var glömde ellan trosorna, jag bikini överdel och båda två ba ba.. handdukar! Men, kul var det! Och en bra promenad dit och tillbaka till bilen blev det, riktigt offroad och riktigt nice! Efter det var det för firande av Tessan med tacos och tårta! Sen kom Matilda över och det var 3 vinboxar på 3 otroligt snygga tjejer i hästhagen med systemkameran i högsta hugg! Blev ruggigt bra bilder om jag får säga det själv och runt 2 tiden tog jag min älskade.. trasiga cykel hem. mysigt!
idag har jag varit lite bakis, dock mest trött. Det var inte min dag idag någonstans, jag har varit heldeppig och ja, allmänt nere över en jävla pissgrej som inte ens är värd att nämna.. Som tur var kom ellan och räddade mig från detta, det blev lite cougar town, skitsnack, vattenmelon och tårta framför tv:n, helt underbart! Sen kom mamma och hämtade mig när jag ridit och avmaskat firren, (han var otroligt duktig!) så hämtade jag saker som skulle hämtas hos farmor och farfar, kramade lite extra på dom och åkte hem för en snabb middag och träning i spåret. Är fortfarande ja, jag vet inte vad jag ska säga.. Off? Känns som att dte börjar bli dags att avrunda denna kväll ganska snart och hoppas på att morgondagen har ett bättre humör att erbjuda!

äntligen foten!

Idag hände det, svullnaden gick bort! Igår cyklade jag lite mer än 2km på dagen, gick en långprommenad i skogen med ellan, cyklade sedan hem 2 km på kvällen och gjorde mina 100 situps i min säng innan jag däckade (tycker det är starkt att jag tänker på min träning till och med på fyllan) och i torsdags var det 30 min på crossen, dvs, den enda träningsfria dagen var fredagen.
Och kommer precis in från 2km powerwalk i elljusspåret, gjorde 100 situps när jag kom in också. Fick också till ett ridpass på det, riktigt skönt att vara ute i friska luften, bra lina!

Veronica Maggio - Snälla bli min


bästa bakis frukost


systers stora dag

Elin & mamma på 90 talet

Jag och Elin på hennes bal 2009

18 åringeeen!

Tiden går så otroligt fort. Jag kan knappt fatta att du inte längre är fjortis, eller ja, nästan inte i alla fall! Idag är det din dag, din 18 års dag! Storastsyer är så stolt! Tu eres una parte de mi.. jag älskar dig din fjärt!


The White Stripe - Seven Nation Army


du är min livsglädje


gör det bästa av situationen

2 km gång och 2 km cykling, nu blir de 100 situps och förhoppningvis 30 min på crossen om min fot pallar det! go lina, go!

från en klar himmel

har haft en sådan där dag i stallet som man behöver ibland, har bestämt mig nu efter dagens fotografering att det seriöst är dags för mig att lägga om min kost och göra något åt hur jag ser ut just nu, det är inte okej! Något måste hända, det är dags, ja självklart, på ett nyttigt sätt..

några av dagen bilder


snart photoshoot med häst & Tesspess


mot smaka på sthlm!


let go, go forward


.....


RSS 2.0