ikväll blir det mys med världens underbaraste 5åring


04:45

jo då var jag uppe.. de blev 30 min på crossen - jag har aldrig varit så mentalt slut i huvudet i hela mitt live men, dagens pass är alltså avklarat! Hoppas på att jag hinner ett pass innan Nova kommer.. Nu är jag på jobbet, nu blir de kaffe macka och en bananaaaa!

60 min på crossen - check!

slänga i sig något att käka innan det är sängdags kanske, får la se om de blir en macka. Eller ngt, tog faktikst en minibit sockerkaka mellan hemmet och stallet hehe. I morgon blir det till att gå upp 05:00, 30 min på crossen ska hinnas med och 06:10 går tåget från vh. grymt lina! (om jag kommer upp)

2 bananer till lunch.. nu vill jag bara hem!


resten av vecka 17

torsdag: jobb 07:30 - 17:00, stallet, rida Firren, träna dubbel pass (om tid finns) annars enkel (30 min) kontakta Firran om suprice, kontakta annsofi om tider i morgon.
fredag: träna på morgonen (enkel pass) jobb 07:30 - 16:00, stallet, fredagsmys med älskade lilla Nova 
lördag
: Lämna Nova, stallet, gaddning i farsta (?) träna (dubbelpass) Valborgsgrillning hos Jasse, Malles studentskiva (?)
söndag:
träna (dubbelpass), hoppträning (?) övningsköra (?) kolla mer om lägenheten.. Ett ända stort ?

elins birthday gift

Tú eres una parte de mi. Yo soy una parte de ti
- Du är en del av mig. Jag är en del av dig

Det ska vi ha, en syskon tatuering som hon får av mig i 18 års present, och den ska sitta.. På utkanten av min vänstra hand/handled, det kommer bli så fint! Ska se om spanskan godtas av den lilla, jag är såld!


go away brain

jag skulle göra en hel del för att vara den du håller närmst hjärtat. Om det var tvärtom skulle jag svimma..
det var då själva fan att det skulle vara just du, du gör mig så glad, du är så jävla underbar!


breeze


när gymmarna festar..

satan i gatan vad kul jag hade igår, lite tjaffs, men det är sånt man får ta! Det var Mango bar, där jag hade min egna skiva för snart ett år sedan. På vägen in hookade vi med Kim & Nellie, det var jag, Firran och Bella och där inne firade vi egentligen alla men mest Skurta och Hence, mina gamla gym kompanjoner. Det var vin och cider påvägen in, 3 tequila shots på krogen, en cider och en bira.. en förjävla bra blandning!

Vid 2 tiden begav vi oss hemåt, eller vad var klockan? Det kommer jag inte ihåg men, jag fick mig i alla fall en inbakad pizza från seven eleven nästan helt för mig själv, man försökte ju vara givmild, 3 timmars sömn och nu - en förjävla baksmälla!

Nu är jag på jobbet, laddar med kaffe, en macka och försöker planera ihop resten av veckan, planeringen kommer inom kort! .. jag börjar bli förgammal för sånt här

planering - i'm awesome

igår blev det 2st 30 minuterpass på crossen och ett 20 mins ridpass - check!

Inna - Deja Vu (feat. Bob Taylor)


your stuck in my head.. fuck!


studentjävlar!

nu är det dags, idag ska jag innan jobbet är över gjort minst 2 körkortsprov och kollat mitt konto. Det är dags att ta tag i den skiten igen.. Efter jobbet bär det direkt av till stallet där efter ett snabbt träningspass igen och sen var det bara att göra sig i ordning och dra in till stan på studentskiva, nyktert/onykter? De får vi la se! Nu var det dags att ta tag i dne övriga skiten ja..

tisdag - en lång dag

jag kunde inte sova ordentligt, jag hade inte tränat och kände bara att jag hade för mycket energi (okej, jkag var ute och gick i 2 timmar så det kan vara en form av lågintensiv träning) men jag kunde inte sova. Och klockan var ställd på 06:00 då taxin skulle hämta mig 07:10. Så jag gjorde mig i ordning, checkade ut, åkte till Carlsbergs Sverige i Falkenberg på "tjänsteresa" och blev uppringd av Jocke och snackade lite skit innan det var dags för mig att sätta igång och sedan blev jag hämtad av taxi där 12:40. Sen fick jag vänta på tåget i fbg, 13:19 gick det första, sen fick jag byta i götet igen och vänta en stund, vilket passade skit bar då jag inte hunnit äta så jag köpte mig en snickers!

Så skulle jag ringa och lura niklas "roligt lina" att jag gått vilse och var kvar i götet, men vi ringde om varandra så när jag var på tåget somnade jag direkt efter att ha träffat min "tåg granne", en sportnörd med ett ögonbryns som tyckte jag hyade en fin dator och blev överlycklig när han såg att jag hade greenday på min spotify, ja, det var en annorlunda resa ja! Och jag somnade direkt efter tågbytet och sov 2.5 timme i streck, riktigt skönt. Så messade jag bella & nicke och fic strax därefter samtal som började med en glad göteborgsk röst "ha ha hur lyckas du?" Så fick jag mig en lång och rolig pratstund med den bästa kollegan man kan ha, både nicke och jocke är på toppen i den kategorin som nicke sa igår "niklas bengtsson, ett ansikte bara en svärmor kan älska" eller var det svärmorsdröm? ja ja haha, jag skrattade gott!

En lite kortare sumering av mig resa: Jag hade otur på måndagen eftersom jag inte hade något sällskap, jag träffade otroligt roliga människor och hade en otroligt rolig konsert och utekväll i falkenberg. Jag var omringad av snygga killar och vill definitivt åka tillbaka - med någon annan än mig själv!

ps.. roadtrip plan inför sommaren är på g!


"killen i trappan"


måndag - "i'm fuck'd up"

På måndagen vaknade jag klockan 9:00, alldeles för tidigt och fortfarande full som ett hus. Jag fattar inte hur jag klarade kvällen utan än enda spya med tanke på att jag inte ätit så mycket och att jag fått i mig 7 shots, 5 glas vin 1 drink och 1 eller kanske 2 storstarka. Det var ett mirakel helt klart.

Hungern började smyga fram, jag hade ingen att käka med och frullen på hotellet stängde 09:00 - fan! Tänkte jag så, jag drog på mig mina jeans, svartlinne, solbrillor och gick ut på stan. Jag försökte utmana mig själv, så jag försökte först hitta något konsumsliknande men misslyckades stenhårt, vingligt som fan var det också och jag kände hur illa jag luktade, så hittade jag det - en tobaks affär! Sen gick jag tillbaka en bit, statte mig vid vattnet och bara njöt, gik en bit til längs vattnet, tog en cigg, 2.. 3..6 cigg och gick vidare tills jag gått ett varv runt sjön. Jocke messade och var upptagen under dagen, så jag ringde en snabbis och så skrattade vi åt gårdagen och skulle höras senare.

Så var det lunch, jag hittade en shake på rummet, stina och Jocke ringde, Stina & hennes kille skulle komma in en snabbis till stan senare så jag fick i mig lite mat (jag kände bara nej, jag tänker inte gå ut och äta på restaurang själv, där går min gräns) så ringde bella & Firran så, när jag hade bella i luren och bestämnde mig för att ta mig i kragen och duscha bort fyllan och öllukten som satt kvar. Så i trappan går det förbi en sjukt söt kille som såg lika full ut som mig, och från ingenstans "tjaaaa" jag kollar och hälsa tillbaka, jag tänke ja men fan "det är väl någon av jocke polare jag träffade igår som jag glömt bort", så börjar vi prata så hör jag det.. - han är från stockholm!

Så säger jag det "men shit, en till från stockholm!" Så börjar vi småprata, jag ser hur hans ögon går från mitt nylle, till mina tuttar, nylle, tuttar, så fick jag ett handslag, en kram, en vänsterhandshälsning så säger jag det "såg du hoffmaestro igår eller? Visst var de sjukt bra?" vad får jag för svar?.. "nej asså, jag är med i bandet  ha ha" Jag dog! "Jag ba oj, shit, det visste jag inte, men fan ni bvar ju grymma igår!" Hans reaktion var "tack haha, får jag en kram?" "men du, har du inte facebook då? frågade jag" men det hade han självklart inte.. Sen sa han "ska vi käka?" Dum som jag var sa jag att jag skulle upp och duscha, jag ringde Bella och ångrade mig direkt så jag gick ner ch letade efter honom (och jag hade redan glömt vad han hette) så jag satte mig ute och pratade med henne igen och tog en cigg. 

Så hör jag "Liiiiiiiina, tjaaaaaa!" Så var han där, påväg in igen. De skulle åka snart och när jag gått upp för att duscha träffade jag en av de andra bandmedlemarnas flickvän som visade sig vara min granne på hotellet och sedan såg jag deras bilar åka. Ha ha, jag är alltså världens sämsta groopie! Så kom Stina & Patrik (hennes pojkvän) och hämtade mig och drog med mig ut på en toast och sallad. Så köpte jag med mig lite yoghurt och en shake hem. Efter de hade gått gick jag hem igen, lyssnade på musik, bokade taxi, rökte lite (jag vet, jag ska inte röka men är man helt ensam så ja, då blir det så)

Så ringde bella igen, firran och så pratade jag även lite med niklas. Måste då säga att ni är för underbara! När man varit själv i stort sett hela dagen i en stad man aldrig varit i, jag kan inte beskriva det men, man lär känna sig själv. Vilket jag känner nu i efterhand varit grymt bra för mig, och är något jag starkt rekomenderar till andra som behöver hitta sig själva. Jag har insett att jag faktiskt kan ta hand om mig själv. Jag börjar tro lite mer på mig själv! Så avslutade jag kvällen med grease på tv, en snickers, two and a half men, ett glas vin på balkongen och någon cigg och packa. Det gick bra helt enkelt!

nedresan + söndagen

08:10 satt jag på tåget från stockholm, trött som fan och redan glad då en nerknarkad tant satt på centralen och kallade mig för cancerhippie, alla som gick förbi henne för påskkärringar och skrek "hasta luego", "buenosdias" och "hasta la vista för fa-an!" med sin nedknarkade röst ha ha, ja det var mig en bra start på morgonen. Och på påteg hokkade jag med en tant på säkert 90 bast, hade jätte trevligt och tur så jag hade någon att irra runt med i göteborg.

Måste säga det att det är fan inte lätt att hitta rätt när de byter namn, spår och plats på tåget på ett ställe man aldrig varit på men, nätt och jämnt klarade vi oss ombord på tåg nummer två! Sen hade jag turen att Stina hämtade mig direkt vid tåget, vi checkade in på mitt hotell, jag bytte om och vi drog och köpte käk inför kvällens bravader!

Det var grill hos henne, efter hon hade gjort mina naglar, riktigt på landet, grymt5 måste jag säga! Vi tog första tequilan klockan 4 och sen gick det utför med vin och 1.. 2.. 3.. 4 tequila till! Så skulle de in till hotellet (jag bodde på Grand hotell där Hoffmaestro spelade) och jag skulle möta upp min kollega "wow Jocke" på en av hans polares fester innan konserten. Riktigt kul var det, hade inte träffat Jocke innan så det var riktigt roligt, jag hann bara in i huset innan hans polare kom och sa "här nere bjuder vi på välkomst drink" så fick man i sig den då kommer jocke "hade du inte med dig dricka" Så blev det ett glas vin till, när det var slut blev det först 1.. ett glas vin till.. 2 minut shots! Det ända som fanns i mitt huvud var - hur fan ska jag överleva den här kvällen?!

Sen började vi som småningom knata, Jocke glömde bort att jag var kvar på nesten men vi han ikapp, väl inne på konserten hittade jag Stina och det gänget, tappade bort Jocke, tappade bort stina, tappade bort jocke och stina, bestämde mig för att ta en bärs och ge upp letandet/kvällen hittade stinas pojkvän, lyssnade på bandet, all creep till Hoffmaestro som mer än höll måttet! Sen hittade vi Stina, som jag hällde öl på och skrek "vafan stina, det är ju konsert haha" så vi had eett litet "ölkrig" på ett glas. Sedan hittade jag jocke , eller om det var hans polare jag hittade, någon var det, tappade bort båda, hittade stinas kille och så bestämde vi 01:00 att vi ses imrn.

Jag försöker hitta mitt hotellrum och hamnar i restaurangen, vinglar mig upp till mitt hotellrum och när jag äntligen - äntligen lyckats ta mig in på mitt rum så står det någon kille (ingen aning om vem men jag har mina aningar...) banka på dörren och skriker "liiiiina, öppna" "men lina förfaaaaan" "snälla råå, liiiina?!"  Som tur var var jag för full för att ens bry mig om att öppna, s´jag kollade mobilen, de var ingen som hade ringt (det var alltså ingen jag kände) och däckade direkt i min säng. Vilken karatefylla och den höll i sig tills jag vaknade!

30 min på crossen - check!

Jag kom upp imorse, motvilligt som fan men - i'm up! nu, reseinlägg och KAFFE!


ni får hålla er en dag till!

Nu är jag stört trött och törstig, klockan är ställd, eller ja, snart, 06:00 är jag uppe i morgon och tränar igen och i morgon på lunchen ska ni få veta allt om min tripp till falkenberg! Spännande va? Måste bara kortfattat, för att hålla ert intresse vid liv säga att, jag har verkligen lärt känna mig själv av denna resa, jag börjar hitta tillbaka till gamla glada energiska lina, jag hare saknat det! Som sagt, sängen kallar, puss på er alla!

jag leeever!

heej älskade, coolingar, dudes, ladies! Jag är tillbaka, sliten som fan, jag han bara innanför dörren innan det b ar av igen, mot stallet och en liten kille som hade saknat sin mamma och sedan för 30 min på crossen! Ni ska veta att jag tog mig i kragen och körde "slappis träning" igår också! wopa!

30 min på crossen- check!

veckans sista pass blev precis avklarat.. snaaart bär det AV!

westcoast.... you better watch out!

stockholm, älsklingarna, vi hörs och om inte annat, så ses vi på tisdag!
Nu ska jag ha en grym jävla konsertroadtrip med mig själv.. så grymt! see ya!

packat/d & klar!

jävlar i min lilla låda! Har haft en toppen dag från början till slut minus min sjukt jobbiga huvudvärk, jaja, och min beräkning med att alkohol skulle göra dte hela bättre ja.. snedsteg tar vi väl alla? Eller? haha, suck på mig! En riktig toppen kväll med mycket musik, framtidsplaner och skratt så det står härliga till!
* Det går att äta grillad vattenmelon
* det är bra att ha konsertbiljetten en dag innan man ska på den
* det är inte bra att blanda vin, cider, irish coffee och rosé
* en roadtrip är inplanerad och spellistan är klar!
som sagt som slutade tidigt, ganska skönt nu känner jag!Nu är nästan allt nedpackat och jag ska börja "strippa av mig paltorna" och röra mig emot min älskade säng! Det blir en tidig dag i morgon som kommer sluta sinnessjukt sent känner jag nu, men ack den som klagar, jag har semeeester.. känns det som! Klockan är ställd, 05:30 är jag uppe i morgon, på min cross innan avfärden, mitt psyke är benhårt.. helt klart!

Hoffmaestro - Round It Goes


my love

Hade en sån otroligt mysig dag i stallet idag, jag kommer verkjligen längta ihjäl mig efter min lilla tuss. Först gjorde vi ett grymt bra konditions och lösgörande pass och efter det så lekte vi lite på volten, man verkligen märkte hur kul han tyckte det var. Efter det så tänkte jag, "vafan jag måste pröva hur han reagerar" så jag hoppade upp och skrittade av honom några varv barbacka. Så otroligt mysigt! Så, nu har jag "ridit barbacka" på firren för första gången, grymt! Jag älskar min älskling!!!!

bra bruttan!

30 min på crossen igen + situps - check! Har också pressat i cancer akuten i vh, ridit och haft jätte mysigt med min älskling. Nu kom Bella, jag ska in i duschen, det ska grillas och vara hoffmaestrodag idag! vi hörs ikväll!

tuppen & jag..

ja jag är uppe, hoppade precis av crossen, körde 30 minuter innan frukost. Nu ska jag proppa i mig god frulle innan jag drar till stallet, till vh på ärenden och sen ska jag och crossen ta oss en svänghom till och på det ska de bli core.. bråttom bråttom, vi hörs i em! :)

"ja det var en gång en liten fågel, en fågel"


ta tag i schiiten, len!

halvvägs där! Känns så bra! Nu har jag iaf lagt fram 4 alternativa outfits, 1 träningsoutit och en outfit till morgondagen, kommer bli grymt, jag känner det! Har dock lite kvar att göra. Allt ska packas ner, spotify ska fixas, dator ska laddas, mobil ska laddas på, hembiljett ska hämtas ut, ja ni fattar grejjen, jag har en hel del att göra men, det kommer hinnas med. Ska dock skriva upp en "kom ihåg lapp" så jag inte glömmer ngt.. nu ja!

då var det dags!

efter några timmars mys på snaps med Firran, Fia och Love bar det av hemåt för middag och nu.. börja packningen och förberede inför i övermorgon, 08:10 på söndagmorgon går tåget, ska bli så kuuuuuuul!! Taggar till! Nu börjar outfits checken, jag medelar när jg är klar.. detta kan bli kul!

mot söder!

nu ska jag och firran göra premiär på uteserveringarna, snaps (troligen) here we come!

30 minuter på crossen, ett ridpass och 20 min i solariumet - check!

!

mot stallet!

foto från "språngträning" förre helgen

pappa betalar

Igår kväll blev det ett glas vin innan hoppningen, fan vad dte gjorde susen för självförtroendet. Firren fick spel, han tyckte dte var riktigt roligt med en taggad mamma och blev ännu mer på g när han såg att hindrern åkte fram! Jag tror vi hoppade 60 igår, lite mer kanske i både trav och galopp utan några som helst problem! Han vägrade inte en enda gång och stegrade bara en gång, men  "en gång är ingen gång" och shit vad bra det gick!
Och pappa så jag älskar honom, inte nog med att han kommer med ett påskägg med godis, nu har han fått för sig att han ska köpa mina älskade ridstövlar som jag så länge kollat in! Så i morgon ska det fotas, vi ska vara ett riktigt snyggt ekipage! Tuuuusen tack älskade pappa!! <3 (klicka för större bild)

30 min på crossen - check!

blev som sagt precis med de där 30 minutrarna som lätt hade kunnat vara 60 minuter med det flytet jag hade idag, grymt! Ska köra som fan i morgon har jag bestämnt mig för. Nu väntar god mat, en fin kväll med firran eller en sväng ner till stallet och Ellan. Vi får se vad som händer, jag kan lika gärna bara bli hemma nu.. duch och .. middag!!


lång ledigt, work.. see yah later!


jeansjacka & ny väska

idag gjorde min nya jeansjacka premiär! Jag älskar den opch min nya bruna frans läderväska, mina rockiga boots och svarta kläder till det, mycket kan man säga om dagen men, jag var iaf jävligt snygg. Ska dock ge jacka lite mer lina touch i helgen, ni får se! Som plåster på såren kommer pappa att hämta mig, jag har ramlösa vatten melon, kaffe, en oläst elle magazin och 3 timmar kvar på jobbet, helt okej asså, helt okej!

Idag var tanken att jag skulle ut med Patricia och änget, är inte i mitt bästa mood så får se vad det blir av det. Jag ska i alla fall hem och träna efter jobbet och efter det ska jag ner till le stall. Efter det får jag se vad jag sysselsätter mig med, humöret får helt bestämma den saken, det är en sån dag idag


i said it!


yes, i did smoke 2 cigaretts

fan vad arg jag var, jag fixade det inte. Jag blev kuggad. På att jag höll för kort avstånd bakom en lastbil på en påfart till motorväg (jag är förfan van vid att köra essingeleden i rusningstrafik.. vad fan är avstånd?!?) jag körde i södertälje som jag kört i en gång, EN GÅNG och hade till på köpet en kille som höll på att utbilda sig så han i sin tur hade sin lärare med sig, ja, han var ju söt iaf.. Men turen var allt annat än på min sida.. Så nu, idag ska jag bryta ihop och sen ska jag gå vidare. Helvete vad typikst det var, även om jag hade det på kän redan från gårdagens körlektion. Det har varit för mycket den här veckan, helt för mycket.. Så jag har faktiskt gjort det, jag rökte 2 cigg efter körningen.. Det var inte gott men det kändes bra för stunden och det hindrade mig från att storböla offentligt så - den dosen cancer var 100 % värd! Men nu var det bra, no more smoki time for me! (har sagt till mig själv att så länge jag kan hålla mig borta från vardagrsrökning och feströkning så skiter jag faktikst i det, ibland behövs det och i mitt fall känner jag att det är bättre att jag gör så än att jag smäller i mig 3 chockladkakor..)

Så, jag erkände det och jag har inga planer på att börja röka igen och fick 2 motvilliga cigg av mor min så, jag har inte ens köpt ett paket. Ni ser, det är lugnt (jag försöker intala mig själv att detta faktiskt var okej, det märks va?) Så nu tar jag till med ännu ett begrepp från falkenberg & götet, nu taggar vi om, på't igen (stockholm) och gör om, gör rätt (göteborg)! Så, nu vet jag felen, i eftermiddag bokar vi ny tid, börjar plugget igen nästa vecka och.. kör skiten ur allt vad körkortsprov & uppkörning heter! FRAM MED SITT JÄVLA ANAMA KVINNA!

this day was like a daydream, but real


08:10 i morgon.. pirr!

jag känner egentligen att jag nästan skiter i om jag klarar uppkörningen i morgon eller inte, jag tar dte hela som en vanligt jävla lektion och ser vad som händer och vad jag kan bättre min på med tanka på hur teorin gick, hur mycket jag haft i huvudet den här veckan och hur mycket som har fått mig att inte kunna fokusera och ser hur det går för att lugna ner mig lite. Går det inte, då laddar vi om, bokar ny tid i morgon kväll och gör om skiten. Mer än så är det inte? Varför denna jävla prestationsångest lina? jämnt! Suck..
Så, nu ska jag sova och försöka göra så bra ifrån mig som möjligt i morgon och fokusera på morgondagens mål - klara körningen! Vi hörs när jag är på jobbet igen, då går jag igenom hur det gick, morgondagens planer, ect, ni fattar grejjen.. puss på er!

lots off .. fun?

Jag vet inte vad jag ska säga mer än att ska man unna sig - då ska man fan förbränna dte också! Vilket jag hoppats att jag gjort! Innan frullen idag var det 30 min på crossen, blev självklart ett lugnt pass eftersom det var på morgonen. Till lunch blev det yoggis nya crunchyyoghurt, ett vitt bröd och en banan. (jag hade egntligen inte tänkt att äta lunch men .. ja, ibland kan man inte hålla sig, eller?) Några timmar efter dte kom Karlsson med en 88:an (glass) som jag inte kunde säga nej till! Efter jobbet bar dte direkt av till stallet och rida!
Efter det så blev det först 2 st delicatobollar (som mamma hade köpt hem) och middag som bestod av pasta med kött och svampsås. Jo jag har ångest - varför i helvete skulle jag äta de där jävla delicatobollarna? De är så sjukt goda.. Så, jag körde 30 minuter på crossen igen! Så, idag blev det 2st 30 minuters pass! Ganska bra ändå, hoppas jag lyckats förbränna allt, åt ju 2 skivor vattenmelon, youghurt med crunchy & havregrym och en macka till frukost... Jajja, jag får väl köra ett extra hårt pass i morgon e.m! Och i morgon kväll blir dte ingen jävla alkohol.. jag hatar precis innan den där härliga veckan i månaden är på g! Jag äter allt, när som helst och hur som helst, dte är sjukt! uscha!

dope - you spin me right round


wopa!

det känns konstigt, jag är glad och mindra glad på samma gång. Jag fattar nada. Känner mig verkligen konstig inombords, lite tom nästan. wierd säger jag bara, wierd.. Men, jag tror denna vecka kan få ett jävla bra slut, jaja, allt visar sig som sagt.. händelserik vecka!

he .. he


ja.. den hade jag idag kan jag ju säga!


great words

"leta inte efter lyckan, låt lyckan hitta dig"


lights of the day

Min dag suger ju, helt klart. Inte svårt att se va? Vill visa extra tacksamhet till dagens ljus (i detta fall inte solen) Ellan som stöttat mig till tusen och får mig att tänka på bättre saker, som också ska rida med mig efter jobbet. Mamma som taggar mig, får mig att skratta, kommer med frukost på sängen (för första gången någonsin) och ska hämta mig från jobbet och ska hämta mina nya kläder osm äntligen kommit från h&m. Elin som gett tips, råd och ska fixa håret mitt & hennes ikväll. Känns som att dne här dagen kan få ett bra slut i alla fall

vill till stallet nu, nu nu nu


nära skjuter ingen hare

fick gå till jobbet idag med svansen mellan bena, okej, så illa var det inte, men, jag rodde inte hem det där jävla provet.. Precis som jag sa men, det gick ändå bättre än jag trodde. Jag var c:a 3 frågor ifrån godkänt så, jag kna överleva det hela. Så, håll tummarna för att det går grymt bra i morgon och att jag klarar av del 2 av provet på torsdag så jag kan ta det där jävla körkortet! Jo, dte är dte det handlar om, jag ska ta körkortet och kuggade idag för att jag kom på när jag kom in på provet "shit.. jag kanske skulle kollat i boken över vägmärken också" jaja, shit happends? Och nu säger jag som Bempa & Niklas, dessa härliga göteborgare.. "gör om, gör rätt" - i will! Så, chillar med plugget till nästa vecka, eller ska nog göra något prov/ dag för att hålla allt i trim och boka om allt igen på torsdag, håll tummarna för att jag klara uppkörningen! (som kommer ske i en stad jag kört i 2 gånger i hela mitt liv.. södertälje!)

jag sprängs snart


vakna 2 timmar innan klockan, roooligt!

tror ni att man försöker somna om då? nej nej! Då får man te och en macka på sängen av mamma och hoppar upp på crossen 05:40.. Så, nu har jag kört ännu ett 60 minuters pass, bra va? Så nu ska jag göra mig redo (tror ingen kan fatta hur psykiskt dåligt jag mår inför detta prov just nu) käka lite ordentlig frukost, försöka lugna ner mig, göra mig i ordning och åka mot klarabergsviadukten 70 innan jobbet väntar, vi hörs efter det!

one hand in the air for the big city


sippar te med honung

letar inspiration i sofis mode (jo, jag har redan denna veckas nummer), kollar bussar inför i morgon, planerar träningspassen, kollar på film med mamma och går förhoppningsvis och lägger mig i tid istället, nog med detta emotrams!

forza bajen!

fattar inte hur fan jag kunde välja bort mina biljetter till första matchen emot att sitta hemma, bryta ihop och fokusera på ett prov det inte finns en chans i världen att jag kommer att klara.. hur smart är man då?

nerverna sitter där de ska

jag är otroligt nervös.. jag trodde jag var cool, jag kommer fan aldrig klara det här..
Och det är ingen "big deal" att göra om det men jag vill så gärna, fan fan fan.. Hur ska jag lyckas med det här?  helvete!


sunrise


lubbilinalainen

it's done! Blev inte riktigt som planerat, en av min & min mammas kollega älskade magnus raggade upp mig som dagens lunchdate. Ruggigt god lunch som tog lite längre tid att svepa än planerat, wrap med svampsås, sallad, tsatsiki, fisk, mörkt hårt fiberbröd och (om det än är nämnbart för att jag knappt han smacka på det) någon sorts bullgurr. så passet blev kortare än väntat men, det är avklarat! 15 minuter på löpbandet  blev det varav 6 minuter i streck var ren löpning. Man blir ju liite stolt över sig själv! Och trotts en dusch och nedstresning svettas jag fortfarande som en gris... mys lina.. myyyyyyys! Måste ha en förbränning utöver det vanliga.. helt klart!

05:40 - jajjja!

Då ringde min klocka, då var jag redan vaken. Måste erkänna att dte enda jag ogillar med våren är att jag inte kan sova då, det går verkligen inte! Hur som, det blev 30 min på crossen, riktigt bra lina! Blev 20 lugna miniter innan mamma vaknade sen tryckte jag på lite de 10 sista minutrarna. Nu är jag på jobbet och ska börja jobba, på lunchen blir det 30 på löpbandet, premiär, spääännande!!

Och jag har ett nytt rekord! 9 träningspass på en vecka, jag säger då det, det går bra nu! Snart är det dags att lägga in lite gym på det. Hur som, riktigt nöjd och på lucnhen ska jag avreagera mig på löpbandet, awesome!

the only one i need


veckan 16.. f*ck!

känns som att nästa vecka kommer bli en sinnessjuk vecka, jag kollade kalendern nu och känner bara helvete, hur fan ska jag lyckas med allt detta. Det händer så mycket på bara en vecka, det känns som ett enda kaos. Och det är 2 dagars hemlisar som jag inte vågar nämna i min planering, ni får veta om det går bra, annars hoppar vi det! men, det som är tänkt ska hända i veckan är följande:
måndag: Träning på morgonen/ efter jobb, jobb till 17, löpband på lunchen, plugga körkortsteori som fan, kolla med chiefen om tider i fbg, ändra arbetstid på onsdag, Firren massage i stallet 18:00, plugga igen! HAMMARBYS FÖRSTA MATCH!
tisdag: träna på morgonen, .. 10:15, jobb till 17, sola, rida lugnt pass.
onsdag: bilskolan 07:40, jobb, Niklas kommer upp, träna på lunchen och/eller efter jobb, rida
torsdag: Södertälje 08:10, jobb till 17, Patrizia kommer upp, kolla vad som gäller med lägenheten, träna på lunchen,  rida/ longera, (evt.) -->Fira Patricias syster som fyller 18
fredag: LEDIG: träna på morgonen, sola, snacka med Stina om Fbg "ankomst" + måndag, rida/longera, städa rummet
lördag: Rida ett riktigt pass, träna minst 2 pass, packa och lägga mig i tid
söndag: mot falkenberg, Stina, Jocke och hoffmaestro! hemma igen på tisdagkvällen (hoppas jag)

veronica maggio - jag kommer


v.15



one hour

måste då säga det att jag är så jävla grym när jag verkligen taggar till.. Skulle köra 30 minuter på crossen som slutade med att jag kollade klockan (jag fastnade helt inne i min musik) och insåg att jag hade "crossat" i 1 timme och 4 minuter! Jag är så jävla grym! Ni ska få tillgång till min träningslista, den är grym!
Alltså, dagens tips för att lyckas med träningen: musik som gör dig glad och får dig att hoppa på stället, riktigt grymt!

sometimes you have to take some steps on the wrong way to realise that you'r really on the right way


grill & körsbärsvin

har haft en awesomekväll i stallet med Ellan & matilda. Det är så skönt att kunna prata om det ingen annan fattar, med någon som har samma grej i huvudet fast löser det på ett annat sätt. Detv är fascinerande och så skönt att kunna dela det med någon. Kan jag inte lyckas med det jag försöker så hårt med (vilket visar sig nästa vecka) så kan jag fan lyckas med något jag vet att jag kan i mitt undermedvetna om jag verkligen duschar fram den sidan igen. Hur som, allt snack.. Det gav mig en ny tagg och jag hoppas jag känner samma sak / är minst lika peppad i morgon, nu J Ä V L A R.

hoppning & dusch

det går bara bättre och bättre! Jag och fiorren kommer bli grymma tillsammans med tiden, jag känner det. Han 'r verkligen mitt ljus i mitt lilla liv. Helt sjukt vad ett djur kan göra med en, han får mig att vilja ge det lilla extra, det är sinnes.
Idag duschade jag honom i spolspilta frö första gången i hans liv (antagligen) och han var så duktigt och blev så REN.. sinnes! I morgon blir det ett sent pass och då dressyr, längtar, ska trimmas, tagga tagga tagga! Kommer också någon bild från hoppningen idag

30 min på crossen ute i solen - check!

blev ett senare pass än jag hade tänkt mig men, that's life. Nu har jag testat iaf och kommit fram till svaret, detr är konditionen det är fel på så. Nästa vecka, då är det dags att 2-3 gånger i veckan besöka löparrundan! Det är dags!

have fun or sleep


utmaning

har precis lyckats få halsbränna.. mumma, vad jag hatar det! Det verkligen bränner ner i hela bröstet, nästan så att det gör ont i hjärtat? Jag vet inte wierd är det och det är inte skönt. Hur som i morghon ska jag utmana mig själv! Jag ska på morgonen (eller när jag vaknar om det inte är minus grader och regn) ta ut min crosstrainer och köra mitt första utomhus pass! Varför? - för att jag tror jag har börjat få fel på andningen då jag blir anfodd av att göra mindre ansträngningar utomhus, jag vet, det låter sjukt men, jag ska pröva! Och för att slippa väcka mamma och pappa när jag tränar på moronen. , morgondagens utmaning, crosstraining outside!

he has a nice style


nyduschad

30 minuter på crossen och en ruggigt god middag (vatten melon inkluderad) - check!
nu blir det jiddra inte med Zohan med mamma och körkortsplugg innan läggdags och... bubbelvatten och.. goooudiiis!

20 minuter kvar till helg

jag hoppar på stolen, jag är rastlös, det är dött.. jag vill uuuuuut!


oskar linnros - genom eld

jag har fastnat för denna låt, jag älskar den, den är underbar! Oskar linnros - jag tar av hatten för dig, bugar och bockar. Den här låten är grym!


apart from the happy side

jag bara väntar på att alla nerver ska försvinna och att en liten del av mitt hjärta spricka.
Det är mycket som häner nästa vecka som jag ser fram emot, det vore väl fan om allt det jag hoppats på, väntat så länge på, längtat efter, varit nyfiken på, kämpat för och drömt om går i kras. Något måste gå vägen.. jaja, "den som lever får väl se"


i totaly agree to this


för mycket av det goda

fick en bangning av Elinore mitt fisklår igår men, idag blir det andra bullar, det ska jag se till. Som tur var är jag envis nog att hoppa upp på crossjäveln, så jag fick till yttligare 30 minuter på crossen igår, riktigt nöjd var jag också! Så nöjd att jag festade till det med lite godis (kanske 15 colaflaskor) åt tosselini (eller vad det nu heter) med MASSA sallad till middag och beställde kläder och väska från hm för 900:-

Erkänner att jag är otroligt godissugen men hart bestämt mig för att äta det jag älskar som mest av allt just nu till godis.. VATTENMELON! he he, och kanske lite godis.. jag ska experimentera!

friday, i'm in love

körde på bilskolan imorse och kom nästan precis till jobbet, går bara bättre och bättre och det vore väl fan om jag kanske skulle klara de där jävla proven! Körningen gick med andra ord riktigt bra! Och på det fick jag precis veta att.. jag har fått lägenhet i stan! 1 månad!! Jag är så glad!!! Ska bli så kul att pröva på att flyutta hemifrån och en månad är perfekt! Så, på medis kommer jag bo från sista maj! How awesome - jäävligt awesome!

Efter jobbet ska jag direkt till stallet och rida med Ellan & Irre i solen, grilla med familjen, plugga, äta vattenmelon och träna! Beställde otroligt fina kläder igår också åååh!!!  Jag tror inte min dag kan bli mycket bättre, fy fan vilket lyckorus som sprider sig i mig nu! wooohoo!

snart ska jag till min älskling

har bara varit borta en dag och jag längtar sönder, hur fan ska jag klara att vara borta 4 dagar?


kreativ bitch

När jag har fritid tänker jag, alldeles för mycket, en tjej som jag ska helt enkelt inte ha någon fritid, och speciellt inte på jobbet. Hur som. Jag kom fram till att jag vill boxas igen, för att få ut all min frustration, och jag vill gå ner i vikt till dne vikten jag hade i 2an eller 1an i gymnasiet. Den enda skillnaden då från nu är att nu äter jag mer och tränar mer än vad jag gjorde då, dvs något som borde vara positivt? eller? Hur som tycker jag att allt detta skiten tar för lång tid, ja jag vet, "man ska ge dte tid" men så tänker jag - man kan ju hjälpa skiten lite? min plan är:

Från och med nästa vecka ska jag börja träna på lunchen på jobbet. Vi har ett gym i byggnaden som används allt för sällan, vi har ett springband och ett äkta 80-talsgym och en mindre gymnastik sal, frågan är.. varför har jag inte kommit på detta tidigare? - det ska nyttjas!

.. Från och med nästa vecka är tanken att träningstrunken ska med och att jag ska träna på luncherna och käka shake då eftersom det endå går snabbt att svepa och är jävligt mättande efter ett träningspass! Så varje dag är tanken med vissa undantag för förkyllning, besök eller dylikt. Tagga till, woop woop!


the veronicas - 4ever


me augusti 2009


the regrets are comin'

jag hatar när man känner hur dne bara kryper in i mig, den där jävla ångesten. Den ko igår kväll, även om jag hade jsukt kul med mina favoriter. Och den kom ännu mer när jag såg alla bilder från igår, jag blir mer än äcklad av mig själv när jag ser mig själv på bild med andra. Jag vill bara att det ska fungera, att jag ska ta tag i skiten.. piss! Jag vill inte ha det så här längre.. åhhh?!%#¤"!


exactly my point


1000 questions

som vissa vet pluggar jag körkortsteori på körkortonlines hemsida och fick nu veta att jag besvarat 1000 frågor i deras databas och haft rätt på samtliga.. den ni! Sen vet jag inte om jag svarat rätt en gång på frågorna eller om jag gjort det fler än en gång men, det återstår att se men, en nytagg blev det, jag vill ha lappfan!!!!


ett planerat slut på veckan

jag måste erkänna att jag har en mer eller mindre fet jävla panik ångest inom mig som bara väntar på att komma ut i glädje eller slit,piss och släng utbrott, det kommer visa sig nästa vecka, var så säkra! Veckan har ju varit planerad som fan och är dte också in i det sista! ..

torsdag: träna, jobb, kolla om Patricia ska med till stallet, ändring i körkortsbokning, sola, rida, PW med Ellan (?), träna,
fredag: körskolan 07:40 (90minuter) jobb till 17:00, bommar i stallet (?), cross + core, plugga KKT, beställa kläder samt omboka biljetter + hotell till Fbg. 
lördag:
Övningsköra med pappa, hoppträna, plugga KKT, städa, oplanerad kväll
söndag: Övningsköra med pappa, träna core + cross, plugga KKT, rida ett riktigt hårt pass, göra det jag ej hunnit med, spa kväll (?)

workout - oh yes!

Ville börja med att säga att jag hade en toppen kväll igår som jag vill tacka mina trognasta vapendragare Bella, Firran, Fia, Mimmi och Inés för! Er blir jag fan aldrig av med! hihi Det var också första gången för min dle som jag var nykter på krogen, fick några blickar när man är på studentskiva, kommer till baren, kompisen bestälelr malibu-cola och jag " en pepsi.. max tack!" Haha jaja, nykter statusen eller "miss torrboll" hindrade inte mig från att shakealoss som alla andra. Där förbrännde vi några extra kalorier plus att jag inte drack och där vann jag några extra. how awesome? - riktigt awesome! Haha, "man ska ju inte vara som alla andra?" Och övningsköra hem med en halvsovande bella i bak och mamma i fram var ganska roligt och värt det måste jag säga!

Nöjd med mig själv är jag som sagt. I säng kom jag också mellan 00:40-01:10 var jag hemma och i min inte allt för varma säng. Helt okej som sagt med tanka på att jag 05:15 var uppe och körde 30 minuter på crossen där - it's official.. - jag är beroende! Blev dock ett lugnara pass imorse, inte lika hårt som vanligt, dels för att maskinen låter som fan så alla andra vaknar och för att jag håller på och bli sjuk och brukar lyckas få till en mega förkylning när jag tränar kondition på morgonen. Jag längtar sjukt mycket tills det är så pass varmt att man kan träna ute på crossen på morgonen, då ska jag köra 1 timmes pass,  utan tvekan! Ibland är jag bra, ruggigt bra!

2 år och ex antal kilo

 

Pratade med en kär vän nyligen som fick mig att tänka tillbaka. Våren 2009. Det var en sinnessjuk vår, vi var 17 bas och livet sög till och från, och jag var sjuk, sjuk i huvudet. Jag har aldrig (tycker jag själv) skyltat med att jag haft en mildare version av anorexi. Men jag vet vad viktnedgång och bantning kan göra med folk, det kan leda till att man blir mer eller mindre besatt. Som i mitt fall blev jag helt besatt och försvann in i min egna lilla värld. Något jag är livrädd för att jag ska göra nu när jag försöker gå ner i vikt igen (fast på rätt sätt)

Jag Jag vet inte egentligen vad jag vill säga med detta mer än att nu jävlar, jag försöker iaf. Det är ett bevis för mig själv att jag vet att dte faktiskt ska kunna gå, och det ska gå utana att jag lever på 1 mål om dagen, ridning och ett gympass varje dag i veckan. Som ni ser på bilden är det en sinnes sjuk stor skillnad för mig, och jag gillar det inte. Jag nästan hatar det, och därför ska jag jobba på det. Från dessa bilder skiljer det 2 år och nästan 20kg, kan ni fatta? 20! Det är ju bara för sjukt.. Näe, dags att ta tag i det som jag så länge gömt mig för, i'm facing the fear, i'm doing this! Nu ska här pressas!


nype vad hype

ikväll ska det firas, nyktert för min del men (man kan ju bli full av alla andra fyllons fylla?) Haha vafan. Ikväll har Patrik, Fia & Love skiva på Nype. Ska bli såå roooligt! taggar taggar taggar! .. Ni vill inte vara jag i morgon!

storstads brutta

jag måste då säga att jag älskar Patrizia, som nu har lämnatr mig och dte känns sjukt tråkigt och dött men.. hon har öppnat dörr för mig, bland annat att testa på att leva självständigt dvs flytta hemifrån på prov 1-2 månader!!

Är sinnes sjukt taggad och det är nästan spikat, vi ska prata mer om det hela när hon kommer hem från halmstad nästa vecka och jag mer än längtar, nästa vecka kommer bli sinnes sjukt mycket. En jävlar i mig bra vecka, om jag lyckas med mitt mission, jag ska bannemig lyckas om jag så ska dö på kuppen (tyvärr är det inte fysiskt) men endå! I will!

mucho to do

sitter på jobbet just nu, idag har dte öst in med saker att göra, minst sagt. och det är spikat, jag blir kvar längre i falkenberg än vad dte är planerat. Så i eftermiddag eller i morgon om dte är lugnare blir det till att boka om biljetterna lite hej vildt, ska kolla om det kan bli en dagstripp till götet aswell, beror ju på ... jaja, det tar vi senare! Är inte långt kvar och jag är taggad, riktigt taggad!

at the moment


it's to the day we die


Dead by April - Love Like Blood


no stress - right!

har som sagt varit riktigt hurtig idag känner jag, i morgon kommer jag vara busy som fan. Ska vara på jobbet 08:30 senast (och tänker inte träna innan jobbet) och slutar i bromma 17:00. Under den tiden (bortsett från att jobba) ska jag också ringa körkortsbabblet, plugga teori och stämma av kvällens planer med gänget och mamma. Efter det ska jag direkt till le solarium (faktiskt i party syfte) åka hem och träna och käka, efter det ska "jag sadla om" och göra mig i ordning inför Fias skiva på nype, det är maskerad med filmtema och vår utklädnad sprack ganska hårt så min ut klädnad kommer bli (om det blir den jag tror jag ska köra på) något lam men, vafan, jag ska vara hurtig dvs nykter och köra in och hem därifrån. duktigt va? Så som sagt, i morgon har jag lite att stå i!
näe.. nu ska jag göra ett sista teoriprov för dagen, lägga fram kläder inför i morgon och räkna ut hur fan jags ka komma i tid till jobbet i morgon också, jag lyckades ju idag så, det borde inte vara allt för svårt... Eller? Ha ha, sov gott!

Patzy

tjejer som hon behövs. Det var länge sedan jag mötte någon med så mycket rätt energi och inställning till saker och ting. En riktig toppen kollega som man bara vill ha mer av. Suger som fan att du bara är kvar till torsdag. Kommer sakna halmstadsbruttan som fan, sånna som hon behövs. Jag vill inspirera och hon inspirerar mig som fan, du är en otroligt bra tjej!

OM jag är bra!

måste bara säga det att jag är sjukt nöjd med mig själv! 05:15 i morse stod jag på den där jävla crossen och körde 30 minuter innan frukosten, bara det att jag kom upp den tiden på dygnet gör mig riktigt nöjd med mig själv, det är ett bevis för mig själv att jag verkligen kan när jag vill! Otroligt bra! inte nog med det - jag gick hem från stallet idag med Firran & Jasse, det är 2.5km i hyffsad fart och jag har ridit så jag började flåsa, en riktigt bra dag ur träningssynpunkt så att säga! Skulle tränat nu men, jag har en så sinnessjuk träningsvärk på framsidan av vaden så, det får vänta till i morgon ändå. Som Patz och jag sa idag när det gör ont säger kroppen ifrån - då ska man lyssna!
Men 1 crosspass, 1 ordentligt dressyrpass och 2.5kms prommenad, bra lina!

lyckas jag, då sitter viljan där den ska!

nu är det dags för mig att runda av. Ordentligt! Matlådan är ej gjord och morgondagens kläder är ej framlagda än.. och jag ska upp 05:15 i morgon varför? - jag ska träna innan jobbet för att hinna med allt. Det tycker jag är en insats som heter duga! Om ni frågar mig alltså, lyckas jag komma upp utan att snosa (även om det bara är ett 30 min pass utan core eller liknande) innan frullen, då jävlar är jag grym, hör ni det, grym! (försöker tagga sig själv något ja) he he, busted lina, busted!

haha, med det sagt, godnatt mina hjärtan och sov gott!

du är den bästa delen av mig


veckans första pass

30 minuter på crossen blev veckans första pass och det är avklarat! Trodde inte att jag skulle hinna med det och har varit sinnessjukt stressad över det hela veckan men, se på fan - jag hann med det! ruggigt bra, ruggigt bra!

måndags ridning

idag låg de bommar på volten, vi som egentligen bara skulle mjuka upp oss lite men, vi kund einte hålla oss. Så vi fick fokusera på att koncentrera oss hela vägen (framförallt jag) på bommarna som låg i båda galopp och trav vilkert var riktigt kul och Firren blev trött väldigt fort, vi tränade också på att galoppera på volterna (som han inte kunnat förens nu) och sådant smått och gått. Jag måste verkligen få till min ytterhand för den sabbar så mycket i ridningen, när den är med sitter allt som det ska och firren får det stödet han behöver, vi är stela som kärringar båda två men.. Ska firren få massage ska jag fan unna mig det jag med, snart! Efter passet var min tuss jätte trött, så i morgon blir det bara mjukgörande och skänkelvikning vi ska träna på, vi ska lägga till några strech övningar också. Är otroligrt nöjd när det kommer till ridningen just nu, åhh <3

"tips från coachen"


N"W"B & J"W"G


run devil, run!

Har haft bra flyt på jobbet idag, otroligt! Längtar dock inte efter hemfärden.. oj oj, det känns som att jag kommer stressa sönder, riktigt ordentligt. Och fattigare än någonsin är jag också (känns surt att jag lånade pengar av mig själv till att betala mamma) Nåväl, shit happens...

Efter jobbet blir det hem - fort som fan, cykla till stallet & rida - cykla hem, träna, göra matlåda och sova. Fattar inte hru jag ska hinna med detta inna 12 inatt när jag slutar 17:00 i bromma. damn... Dvs, jag pluggar körkort så gott det går på arbetstid.. fyy mig!

jag vill gadda ..


uppenbarelse


60 minutes ago

jag älskar min mörka hårfärg, riktigt mycket!

tid var det ja

jag har så mycket att göra de närmsta tre dagarna, eller mycket mer än vanligt är det nog inte (lite) men jag saknar lite av de hjälperna jag behöver för att allt ska flyta på, så, bloggen kommer med största sannolikhet bli lidande, i'm sorry!
Hur som har lite att stå i så att säga och saker jag icke ska glömma. Och jag måste verkligen få en riktigt sömn så jag orkar med allt och är pigg och fräsch i morgon. så, godnatt och sov gott älsklingarna små!

jag är awesome!

denna vecka har jag kört ett core pass, kan vara mindre bra det håller jag med om - men! .. jag har kört totalt 8 träningspass denna vecka på crossen och 2 av dessa är 45 minuters pass! Slå den ni!

första hoppträningen

går bara bättre och bättre för mig och min prins! Igår hade vi vår första riktigta hoppträning, men publik ofc vad annars och med Ellan & Irre vid vår sidan. Allt var inte klockrent men, vi börjar rida ihop oss och vi kom till och me di galopp emot hindrerna och jag höll mig kvar och hade en mycket bättre sitts än vanligt!
Vi hoppade 70 igår så han var lite trött idag, högre kund evi nog hoppat utan problem men, man måste börja så smått! Rikitgt glad var jag efteråt och vi hade nästan inga bråk heller. Minus en gång då han ställde sig så högt att jag trodde jag skulle åka kana av och bli slarvsylta, minus det var det ett riktigt bra pass! Jag är så glad att jag har min lilla hästi! Nu ska min axel bara bli bättre så vi får till allt som det ska!

jag gjorde ett kap!


hela helgen

helgen blev inte exakt som planerat, men den blev grym! Jag har haft en otroligt bra helg och ett optimalt slut på min vecka, det kunde inte blivit bättre! Jag hann inte med Nova idag och Patricia triollade av Firren, bortsett från det så har jag haft en grym helg, riktigt bra!
fredagsutgången var riktigt over the edge och dte är så könt att vi är sams igen allihopa, underbart! Riktigt kul var detatt träffa gamla gymkompisar och andra också! Riktigt trevligt. PÅ lördagen tränade jag på morgonen fortfarande full som ett ägg innan jag cyklade ner till stallet och Ellan. Vi hämtade inspiration på Runstend hopptävling och tränade hemma efteråt, kommer till det senare! Efter det bar det av hemmåt, duscha, åka till buddha och Jenny för att sedan åka med de hem till Digge där det var chillkrök på riktigt sommarnivå, wohaa!
I morse var jag uppe med tuppen igen, mådde riktigt bra! Tränade 45 minuter efter frukosten och sen bar det av och övningsköra ut i skogen, sedan till port 73 och sedan till stallet. Har köpt några riktigt grymma skor måste jag säga, riktigt nöjd! Efter det åkte jag och Patricia direkt till stallet och det gick super bra, dvs, jag har en hästvakt!
Sen gjorde vi sällskap till vh då jag solade (äntligen fick jag till det) och sen bar dte av hemmåt för mysmiddag och träning igen innan jag åkte ner till stallet och duschade av firrens ben. Färgat håret gjorde jag också idag, mörkare, riktigt nöjd! Och idag är dte bara 2 veckor kvar.. taggad!!

v. 14


hoffmaestro & chraa - Seize the day

Kvällen till ära:


tiden räcker inte till

jag lägger in ett FETT blogg inlägg i morgon om helgen, den kan inte bli mycket bättre än vad den är nu! woohaaa!

helgens planer

ikväll: sola, hämta kläder, träna, utgång + träff.. (?)
lördag:
övningsköra, stallet, träna, städa, plugga körkort, träffa old classmates
söndag:övningsköra (?) Passa nova <3, ta med patricia till stallet, tagga om!

En si sådär packad helg till en tjej som ska bli sisådär packad ikväll/ i morgon kväll! Mina planer brukar som de flesta vet gå upp i rök men, min date med nova är spikad! Som jag längtat efter denna lilla tjej! Och om 15 min bär dte av emot helgens bravader, yeeeehaaaaaaaa!


diesel have a good point


it was only just a dream

jag hade en och samma dröm hela natten. Du var med i drömmen från början till slut. Jag vill uppleva den, jag vill uppleva några minuter med dig, i det vi kallar verkligheten för att uppfylla en del av min dröm, finna mig i dne och leva med den  eller för att krossa den. Drömmen var inta alls som i verkligheten, men den var inte heller för långt ifrån verkligheten. Men det vara bara en dröm. En riktigt bra dröm.


today i got

a smiling face. pink lips. one earring. cool shoes. tired eyes. maby a date


pray for your dreams


nytt rekord

jag har jävligt svårt från att hålla mig ifrån den där crossen. Bortsett från förra helgen när jag var ritktigt dålig. Igår körde jag 2 st separata 30 mins pass för jag tänkta att jag skulle skita i det idag, men icke.. Istället slängde jag i mig 2 kycklingklubbor en halv slaffsbulle och hoppade på crossen.. i 45 minuter!! Nytt rekord! Är riktigt nöjd med mig själv och funderar starkt på att köra ett sådant till plus lite core i morgon om planerna inte blir som de ska!
Dock har dieten gått otroligt dåligt som ni kanske förstår på vad jag stoppade i mig innan passet men, det kommer bli skärpning. Jag ska lägga om den till något jag faktiskt kan klara av och unna mig lagom, för man ska unna sig, det måste man och jag ska fortsätta träna som en gris, det är inte långt kvar till sommaren och kan jag inte gå ner i vikt kan jag banne mig bygga muskler som jag kan försöka framhäva, eller hur?

Mer om diet skiten i morgon, just nu är jag bara så sjukt nöjd med att jag pallade 45 minuter, inte är förkyld än, dricker vatten som en gnu och börjar varva ner och troligen ligger i min varma goa säng innan 22:30, awesomeness! jag är svin taggad inför nästa pass!

sl ställer till det

haha man vet inte om man ska skratta eller gråta när det kommer till SL. Sl är ett jävla skämt. Hur som, bortsett från att det tog mig en hel timme att bara komma från bromma till centralen så träffade jag mitt ex, Aleks och hade jävligt kul på vägen hem. Annars hade jag smällt av, bokstavligt talat! Men ja, jag blev ganska "flamead" kan man säga! Han är så jävla rolig när han vill..  ha ha
Efter jobbet bar det direkt av till stallet och rida med emelie och ellan, sen var det hem, käka och träna och nu sitter jag här och gör ett tappert försök till att varva ner och slänga in några inlägg innan jag ska sova. Det blev ingen körkortsteori idag, det får bli en dag i morgon. Nu ska jag som sagt, kolla lite insp, skriva om en sak idag som gjorde mig otroligt nöjd med mig själv, slänga fram kläder, ställa klockan och sova.

min guldfisk


" sneeeel hest "

Jag säger bara fy och helvete åt vind, strömavbrott, sl och rusk!
Dock har jag världens underbaraste häst som väntar på mig om dagarna som tur är. Kände att han inte har varit med i min blogg nu på ett tag och om det är någonstans han bör nämnas är det här, för han är den mest tidskrävande varelsen i mitt liv just nu.
Han tapade en sko i förra veckan och fick stå enda till i måndags då jag longerade riiiktigt länge innan jag hoppade upp. Han har ju sina idéer den där.. plutt!
Bara för att jag varit sjuk betyder det faktiskt inte att jag inte ridit, åh nej, tvärtom! Vi har hoppat för första gången! Dock ett pinsamt 20-35 cm hinder (om man kan kalla det hinder) men ändå! Han var jätte duktig när han fattade att han faktiskt skulle lyfta på benen över hindret haha. Tusse <3
Och alla dagar denna vecka har vi tränat galopp och det går bara bättre och bättre, vi älskar dock att galoppera i fel galopp och byta varv och fortfarande galoppera i fel galopp. Jag kan nog inte beskriva hur jävla kul jag har när jag rider, det går bara framåt och det är alltid något att kämpa med. Dags att böra ta lektioner, går så jävla bra nu! Ska kolla med Ellan om vi ska hoppa på lördag också, är sjukt taggad! Och på söndag ska patricia följa med till stallet och pröva rida, ska bli kul att se! hihi

deklarera

igår fick jag mitt första deklarationsbrev - någonsin. Då kände man sig stor och duktig. Har dock inte tagit tag i den än men jag hade tänkte göra det idag.. eller i morgon, kanske. Hur som blev jag otroligt lycklig, jag ska nämligen få tillbaka.. lite över 8 000:- grymt va?! Det var också lite av det som gjorde min gårdag och vart hamnar de pengarna? jo - direkt till min utbildning, woohoooo!

Simple plan - save you

Kolla på videon (slutet är viktigast för att man ska förstå innebörden av låten) och lyssna på texten.  Det är något som inte får missas av någon. Det här är nog den finaste musikvideon jag sett. För att "locka" er.. Den är till alla de som känner någon, vet någon, har hört om någon eller är den någon som kämpar emot cancer.

may be it


i'm back at wörk

Då var jag på banan igen, eller så gott som. I alla fall är jag tillbaka på jobbet och ska försöka tagga till lite och få det mesta på banan igen och ställa en hel del till rätta, vilket det känns som att jag ligger väldigt efter med, emo unge är vad man är. Hur som var gårdagen en riktig humör höjare på många fronter. Min övningskörning med mammas hyrbil var en av dem. Helvete vad jag hatar nya diesel bilar, huhäää! Men, i did survive och fick skämmas en del men, vad är livet utan lite skam och skandaler? - jag menar det! Så booring kan vi ju inte vara! (pratar om sig själv i 3:de person, bra där..)


if you'r a man at all


another day in sickness

nu satsar jag på att bli frisk till torsdag, helt klart. Jag är en såndär jobbig jävel som inte klarar av att vara sjuk! Jag klarar verkligen inte av det, jag bokstavligen talat kryper på väggarna när jag ska vara hemma dag ut och dag in och inte göra någonting.
Jag var lite piggare idag, slemmig men piggare trodde jag, så blev jag magsjuk på kvällen när jag insett att jag faktiskt ätit ganska bra idag. Tror (när jag ändå ska köra min "medicin" te & honung) att jag ska ta mig en macka för att testa det hela. Det enda bra med att vara sjuk är att jag kan lägga ner lite extra tid på körkortet - plugget som jag älskar!
Nu ska jag kolla på film, göra te, macka och mysa med syster. see ya

rockigt och simpelt


"memories never die 219"


Nickelback - If Everyone Cared


mina tatueringar

- "there's only one you" (min första) - står för att det bara finns en av mig och att ingen annan någonsin kommer kunna vara jag. Gjordes när jag var 17 år.
- nummer 2. Min kärlek till musik, sitter på min högra underarm
nummer 3. gjorde jag timmarna innan min studentskiva
nummer 4 (gjordes separat 2 omgångar) - mitt namn och en fjäril
nummer 5 - "momories never die 219" - står för toppe, min första häst, min prins, min bebis, mitt hjärta. Står för alla minnen vi har tillsammans och hur jag alltid kommer minnas honom.

du fattas mig

Hittade filmen som mamma filmat. Den är från när toppe blev av med sin hovböld, när vi fick veta att han skulle gå bort och han fick gå ut för första gången på veckor och springa av sig. Han hade inte varit ute sen snön hade börjat falla. Han var ganska chockad och tyckte det var dö kul.

it's okey not to be okey

Jag tar mig uppåt igen, så smått. fre & lördagens breakdown trodde jag att jag redan varit med om en gång i mitt liv och att den gången skulle mer än räcka men. Tack, speciellt till Bella, Rille, Patricia och Fia som funnits där och fortfarande finns där när jag behöver de där öronen som lyssnar och den axeln att stödja mig mot. Tack till fina ni! Tack.

I min blogg skriver jag om det jag känner inom mig, saker som berör mig, saker jag hör, saker som inspirerar mig och saker jag är med om / upplever. Allt handlar helt enkelt om mig. Och jag har det jobbigt just nu. Jag gillar inte att visa mig svag och jag gillar inte att beklaga mig själv när jag vet att några av mina vänner har det minst 1000 gånger värre.. Det vill säga, det här är mitt sätt att avlast mig själv när jag känner att jag inte har någon annan att vända mig till.

Jag vet inte hur jag ska beskriva att jag mått. Jag kan inte beskriva det helt men... Jag har under den senaste tiden känt mig så värdelös och misslyckad. Som att allt jag försökt att genomföra bara har blivit en fet jävla fail, att jag har tappat tron på mig själv. Det känns som att jag har krav på mig jag aldrig kommer att lyckas med trotts att jag pushar mig själv hela tiden och anstränger mig för att lyckas med allt jag försöker utan att känna att jag lyckas eller äns kommit halva vägen mot målet. Det känns som att jag inte uppfyller andras krav, att jag ständigt gör andra besvikna och att jag inte har någon form av stöd av någon även om jag faktiskt har det. Jag känner mig lämnad, uppriven och utanför och lämnad i den röran av mål och "studier" jag har...

Jag kommer, även om det kommer vara omärkbart inte vara helt ok ett tag fram över. Men jag jobbar på det. Jag ska försöka kombinera vardagen med roliga saker att se fram emot, stå ut med det jag känner att jag inte orkar med och försöka ta mig vidare. Jag gör som Niklas sagt tidigare sagt till mig "bryt ihop och gå vidare" det vill säga, jag har brytit ihop totalt, nu börjar det bli dags att jag jobba mig vidare. 


Jessie J - Who You Are (Boombox Series)


mental breakdown

Du vet när du känner att det blir för mycket och du inte orkar göra något åt det.
När du känner att du gjort allt och det inte finns något kvar att göra.
När du känner att allt bara blir svart och faller samman
jag är där - jag orkar inte mer just nu

i veckan


Brolle Jr - Watching the Stars


you wanna be bad


did you know ?

  • jag är sjukt höjdrädd
  • jag har bara varit riktigt kär 2 gånger i mitt liv
  • jag har 5 tatueringar och gjort en på 2 sittningar
  • bandet som fick mig börja lyssna på hårdrock var evanescence
  • jag har varit super emo när jag var 12-14 år
  • jag tycker mega fox är glödhet
  • jag hatar skrik rosa färger
  • jag är mörkblond egentligen (ganska ljus)
  • jag är en riktig musik nörd
  • många tror att jag är spansk
  • jag hatar att ha fel & att förlora
  • jag älskar chocklad, vattenmelon, mineralvatten, ouzo och öl
  • jag är väldigt självkritisk
  • jag färgar håret lika ofta som vissa byter kläder - bokstavligen talat
  • jag älskar att shoppa solbrillor och skor
  • jag vill bli bartender & personlig tränare
  • jag har haft mildare anorexi när var yngre
  • jag är 15 % estländsk
  • en av mina största drömmar är att öppna en egen nattklubb
  • jag är extremt fixerad i ögonbryn
  • jag vill flytta till göteborg
  • jag vill bo utomlands en tid och jobba utomlands
  • jag är otroligt svag för killar med självförtroende, humor och tatueringar
  • jag är otroligt utseende fixerad - dock bra på att dölja det
  • jag är svag för söder dialekter
  • jag ser polstjärnan som min lilla (toppe) älskling i himlen
  • jag vill göra bröstförminskning (nej mina bröst är äkta)
  • jag har en mega crush på Brolle Jr & Peter Jihde
well haha, now you know

omladdning

nu laddar jag om, laddar för att allt ska bli bra igen eller brista helt. På måndag börjar hårdkörningen igen! I morgon ska jag träna igen, det får vara så helt enkelt. Nu taggar vi om, jag och pappa har käkat middag på vegabaren, ätit chocklad, gifflar och nu sitter jag med te och glass. Jag ska jävlar i mig bli frisk. Nu ska avslöja mina djupaste hemlisar, eller bara saker ni kanske inte visst eom mig, kolla på min blivande man och söööva!

Håkan Hellström - Känn Ingen Sorg For Mig Göteborg


i've been missing you big time, a long time


hit me with you light

 


april april!

i år är nog dte första året som jag undgått att bli riktigt jävla grundlurad den första april. Riktigt awesome måste jag säga! (peppar peppar ta i trä) Och jag har inga planer på att bli det minsta lurad heller! Snart kommer min pappa som jag just nu avgudar och hämtar mig från jobbet, ska bli så otroligt jävla grymt skönt att komma hem! 13 min kvar.. tik tok tik tok ..

wöööörk

idag har jag verkligen jobbat hela dagen. Hela dagen och ja, nu är jag less på dte här, det är lite mer än en timme kvar tills jag får gå hem. Jag har druckit 3 eller 4 koppar te, halsen är värdelös, torr rostad är nog den bästa beskrivningen jag kan ge som faktiskt är den mest perfekta beskrivningen. Nu blir det yttligare ett glas te och evt. lite chocklad med gubbarna innan de avviker.

friday tea party

Helvete! Inatt har jag sopvit otroligt dåligt. Och vaknar med feber och ont i halsen. Jag har inte varit sjuk sedan jag opererades och om vi säger så här.. Fy fan! Jag som har kommit igång med träningen och för en gångs skull vaknade med känslan - detta kommer bli awesome! Så visar det sig att man inte var någon hero, jag kom inte undan vårförkylningen i år heller. Fan, så idag har jag bestämt mig för jag VÄGRAR vara sjuk att jag ska dicka hur mycket te med honung som helst! - No limits! Ska man bli frisk så ska man, jag byter till och med ut kaffet mot te, den svider kan jag säga!

jag vill träna.. :(


RSS 2.0