the only thing i know

är att jag känner saknad. Saknad av allt.


find you face




välkommen till arbetslösheten.. eller?

I morgon är min sista dag på åhléns. ÄNTLIGEN! Jag trodde aldrig att dagen skulle komma, men det gör den i morgon 14:50 för att avar exakt. Ska bli så otroligt skönt men tråkigt på samma gång. Vet inte riktigt vad jag ska tycka eller säga om det. Men just nu känner jag baar en sak, och det är lättnad.

Ska bli så otroligt skönt att inte behöva vara på plats på jobbet klockan 07:00 på morgonen och faktikst kunna sova ut och ha ett liv på fritiden. Vet iofs inte hur långt det kommer vara.. oh jo, here it come..!

I morgon ska jag direkt efter jobbet på en arbetsintervju...  Jag tänker intye säga vart för ens jag vet om jag fått/inte fått tjänsten men om jag får den.. Då jävlar i min lilla låda! Då kan jag gå hur jävla långt jag vill! Jobbet är i alla fall ett vikariat på ett år och med ruggigt bra betalt. Om jag får jobbet, då är jag ledig i en månad dvs, jag bokar bartenderkurs till nästa vecka! pang poff!

Så, nu ska jag packa ihop allt inför imorgon och försöka komma i säng i tid så jag får detta jävla jobb, jag SKA ha det!! puss! :)

it's something.. but i don't know what


ignore

jag måste verkligen sluta bry mig om vad alla andra tycker


Snow Patrol - Set Fire to the Third Bar


en av de bästa filmerna som finns


usch!

helvete alltså. Fick pizza till middag som jag i all stress slängde i mig och strax, eller ja en stund senare slänga jag i mig 2 stora glas lättmjölk och en 100g marabou.. Kan någon gissa hur jävla fucking illa jag mår just nu?! Bläääää min mage dör! uschhhh!!!

på ridfronten

Kom precis ur duschen och en störd jävla dag. Den fick en förjävlig start men ett förjävla bra slut! Dagen, eller vad jag säger min dag slutade i stallet med skitsnack och en ridtur. Är som sagt lite hästvakt till Heywwod (Heysan) i stallet. I lördags gick det lite sisådär, och idag, bortsett från att dte var mörkt och att jag nästan flög av några gånger gick det sjukt bra. Gud vad jag vill ha en stor jävla häst. Gick som sagt mycket bättre än sist. Vi tränade mycket frammåt ridning och volter (mjukgörande). Hon var igenomblöt när vi kom in. Och imorgon är dte dags igen. Shit vilken tränings värk jag kommer ha! UNDERBART!

Heywood


vad jag och lamin nynnat på hela dagen lång


there ain't no party like a alcoholic party


try to hang with me

Vilken bakis dag jag har haft. Är helt sinnessjukt att jag överlevde dagen på jobbet. Okej folket, att dricka på en söndag är fan inte okej! INTE ens i rimliga vänner. Nej, vad då alkis varning (?) Fan vad illa det här låter över huvudtaget... Jaja. Efter jobbet bar det direkt av till sol akuten där jag somnade stenhårt och öväntat nog.. vaknade av mina egna snarkningar. Det är mindre än en månad kvar tills jag får veta hur det blir med mina andnings problem. Jag tror nog ingen kan fatta den lyckan och friheten jag känner!! Det är helt sjukt vad jag längtar, jag längtar mer efter dte än min egen födelsedag. Så, it's a big thing!
Kom precis innanför dörren har har stenhår ångest för att jag delvis kommer se ut som en tomat i morgon, jag har gjort av med alldeles för mycket pengar på alldeles för kort tid, jag har inte tränat på evigheter och min syster har gjort våfflor! Lid med mig? Nej, tänkte väl det!

på halloween ska jag vara ..


ännu en veckoplanering

måndag: jobb, sola, stallet, hem och städa. Mamma och pappa kommer hem!
tisdag: jobb, veterinären kommer ut, stallet 2 hästar själv, ringa hovslagare, TV-TISDAG!
onsdag: jobb, sola (?), 2 hästar själv,
torsdag: jobb, köpa maskerad kläder (?), övingsköra/plugga teori (?)
fredag: sista jobb dagen på åhléns, stallet, halloween fest hos Brännstam!
lördag: stallet 2 hästar, boka bartender kurs/utlandsresa, fest (?)
söndag: stallet, kolla gymkort/gymma (?), sooovaaaa!
Ja, nu ska vi se hur man ska lyckas hålla sig till detta!

i wanna feel


what a week!

Har haft en galen vecka från början till slut. Igår jobbade jag över, duktig idiot är vad jag är måste jag säga. Det har varit party helgen ut och it's still going skulle man nog kunna säga! Har städat hela dagen och ska slänga mig in i duschen, måla naglarna, göra matlåda och.. SOVAAAA!



systrarna strul


fullt hus

Nu har min nya room mate checkat in! Trisan och hennes rottis Amber! Kommer bli en sjukt härlig vecka och kväll! Hit kom sötnosen med tårta och allt! Super mys! Nu kom Dennis också, så som sagt fullt hus. LOVELY! Och solat idag har jag också hunnit med, och morgondagen.. den ska vi inte prata om!
Vad mer kan man säga? Ja.. Kanske dags att hoppa in i duschen och göra klart inför morgon dagen innan man ska ut med hunden och krypa ner i säng? Ja varför inte? Fick höra en härlig suprice på jobbet också. Fredag kommer bli en kul, eller inte så kul fredag. puss på er grisar! :)


ÄNTLIGEN! OM 45 MINUTER SMÄLLER DET!


tisdag tisdag tisdag

Tror ni ärligt att min tisdag blir som planerat? Nej, den blev lååångt i från som planerat. Eller nästan långt ifrån iaf.
Det var en seg dag på jobbet idag, vilket är standard på tisdagar måste jag nog säga. Jag glömde mitt instämplings kort, jag åt lite godis på rasten och vi var klara med allt jobb klockan 1 när vi slutar 4, dvs, en massa dö tid som är det värsta som finns i hela vida världen! Fick då också veta att jag blir arbetslös den 29:de oktober, dvs.. Dags att börja plugga körkort! Så nästa vecka ska jag på arbetsintervju på Carlsberg och efter det ska jag planera in min bartenderkurs! Äntligen! Som jag längtat!
Efter jobbet bar det av mot enskede och hämta lille syster från skolan, sen till maxi och stor handla och fortsätta raka vägen med donken mat i magen mot stallet. Dvs, inget solarium för mig idag. I stallet var det lasta hästar, borsta världens skitigaste häst och bli hästvakt som gällde!
Nu är jag äntligen hemma, luktar skit och dynamit, är minst lika trött som i morse! Så vad händer i morgon? Det blir sola efter jobbet, mys i stallet och lite förberedelser inför dagen efter och en helg som kommer bli sjukt awesome! Vad säger vi om de? Gillar't!
Snart blir det cougar town, sofis mode men nu.. Desperet housewifes! PÖSS!

my love in the club


justin timberlake - my love


op vecka från min sida

måndag: jobb, stallet, färga & klippa håret
tisdag: jobb, storhandla sola, stallet, träffa Rille, COUGAR TOWN!!
onsdag: jobb, stallet, Trisan flyttar in
torsdag: jobb, stallet, planera fre/lördag lång promenix?
fredag: jobb, firmafest, sova!
lördag: stallet, "handla" FEEEST!
söndag: städa, stallet, bakfylla!

hold me tight


mammas gata

vår historia är vacker som fjäril på nål,
vacker att titta på utan vingar som slår.
kommer alltid vara en del av mitt liv yeah..

hangover

vilken jävla kväll! Jag och fia gick ut minst sagt hårt igår! Det var första och sista gången jag somna på bussen och buss gubben väcker mig. Fy så jag skämdes och fy så full jag var när jag vaknade! USCH! Men fan vilken kväll vi hade! Detta s k a göras om!
Idag har jag haft en fylla/bakfylla som heter duga, vill inte veta hur jag kommer må i morgon. Måndags ångest. Och i morgon blir det hårda tag igen.. Och shoppat har jag också i stockhoms storstad med Trisan & Tessan, fyndade riktigt ordentligt måste jag säga! Och nu sätter elin in nya extentions på mig, det var för tomt att vara korthårig helt enkelt! Så när hon är klar blir det till att sova, puss på er!

asti cinzano and we are off!



stavs hästklinik

Gick bättre än väntat på kliniken. Trodde hann skulle flippa totalt. Men efter 2 bedövningssprutor var han lugn och fin.. Vad ska man säga? Lilla gubben! Hur som helst, jag red dit och gick hem. Det gick inte som väntat och det är vila för min lilla älskling som gäller ett tag framöver. Så nja, jag är inte riktigt på topp måste jag erkänna. Men vi fixar det här, tillsammans han och jag!


goldddddigger

tröja: gina tricot
leggings: mq
halsband: jc
ring: gina tricot
armband: åhléns & jc
shoes: kapphal & din sko

absolut svenskt

  1. Ikea
  2. Ullared
  3. Potatis & köttbullar
  4. Husmanskost
  5. Skidsemester
  6. Gran Canaria
  7. Mallorca
  8. sommarställe
  9. båtsemester
  10. mini golf
  11. husvagns semester
Om jag genomför allt detta i rad i mitt liv, då ska jag skjuta mig rakt i pannan med en vattenpistol.. haha

som utlovat, här är nya frillan!


sovmorgon? vad är det?

I morgon ska jag upp med tuppen. Jag ska vara i stallet klockan halv 8 på morgonen. dvs, jag ska upp 7 imorgon.. Eller innan. Ja vad ska man säga, allt för sin bebis. Jag kommer dö av köldskador!! Näe.. cigg, tvätta bort ansiktet och sova? puss på er!  :)

you made my day

from miss deppo to miss peppo
ibland är en pratstund med en gammal flamma allt man behöver :)


löning

40 minuter brände jag 1700:- och betalade en skuld på 900:- och har fortfarande för myket pengar för mig att hantera kvar. Jag tycker jag är jätte duktig! Jag träffade också Svampe Wiger, min ex-svärmor och hennes mamma (deras mormmor). Super mysigt! Äta lunch på china resturang hann jag också med! Vad mer kan man säga? Att få lön är fan underbart! Jag ska jobba arslet av mig resten av livet.. och börja pensionsspara!


erik henebratt - en natt


saknar sena superfyllor med crewet


minerna på bilden säger allt

.. jag älskar dig mamma!

va saaaaru?

Gud jag umgås för mycket med fathi och fathi.. haha
Glömde visst säga att min syster gör en make over precis just nu. Håret ska klippas och färgas, oj oj... Det får bli bilder imorgon då! För när hon är klar ska jag sova! Natti!

fan, min mamma är en riktig puma!


good stuff!


hola papi!

Hej hallåå, i'm back!

Trodde jag skulle hinna blogga igår, men icke sa nicke. I förgår träffade jag rillepille och det blev ganska sent. Vi käkade middag, kladdkaka och kollade på en pinsamt dålig kvalmatch från Sveriges sida. Och igår oj oj vad jag älskar mitt jobb ibland!
Igår var det 20% rea på kicks i haninge centrum mellan 19-21:00. Och för de som heter lina dvs hade kicks kort OCH åhléns kort blev det 40% (då på utvalda varor) Så efter stallet bar det direkt dit och efter det till ica där jag och mor min träffade älskade sysslingen och hennes mamma. Vilket fick mig att inse.. det bär snart av till PLAYA INGLES OCH PARTY! taggad!

världen är liten

Insåg i morse när jag läste tidningen att jag gått på samma rättskunskap som Andreas i årets paradise hotel! Haha, vet inte riktigt vad mer jag ska säga än att jag såg en intervju med honom.. och jag är chockad!


man kan ju låtsas att man är bra på att planera?

måndag: jobb, körlektion i vh, stallet, städa, sova
tisdag: jobb, träffa rille, sova
onsdag: jobb, stallet, promenera, sova, ÄLSKLINGS JOHAN 19 ÅR!
torsdag: jobb, stallet planera fredag& lördagen, shoppa?
fredag: jobb, stallet, packa saker och förbereda
lördag: stallet 07:00, stavskliniken med toppe 09:00, lack & läder fest hos malin & Rosie
söndag: ?

mot en mysig dag med mitt hjärta!


slut på det roliga

då var min insatts på stokholm beer & whiskey 2010 slut. Gud vad jag kommer sakna det! Och gör det till och med redan. Har haft 2 fantastiskt roliga helger i rad och kan knappt vänta på att sätta igång med min bartenderutbildning och komma ut i världen. Underbart! Gud vad jag längtar! Gårdagens senario:

* jag fick mest dricks
* flera telefon nummer
* blev bortgift med peter

Nu ska jag borstatänderna oh dra mig ner till min lilla prins som jag inte träffat på 3 dagar. Efter det blir det.. hmn.. spa dag? Det blir söndagsmys med ett eventuellt kaffe besök av Rille, om inte annat, film, tv & sömn! PUSS!

@ work, i'll where this

i morgon är det dags igen. Jobb 17 timmar, först på åhléns och sen på mässan. Gud så jag har längtat till denna helg! Och på lördag kör jag igen. Gud vad jag är taggad! Börjar bli dag satt sova och samla power snart med andra ord. Wish me luck, nattiiiiii!

you make me wanna be naughty


why does it rain?

Gud vilket underbart vidrigt väder vi har haft idag.. Hela dagen! Var sådär lagom bra timeing när jag planerat en riktig lång promenad efter jobbet men icke. Men jag gjorde något idag jag inte gjort på sjukt länge.. Jag åkte buss hem från jobbet, vilket kanske hänt 1 gång iofs (jag har inte haft ett busskort sen jag tog studenten..) och det var faktiskt.. sjuukt skönt! Bara köra in hörlurarna och dunka 20  minuter med bara bra musik. Gud vad jag har saknat det! Shit.. jag är störd!
Lite duktig har jag faktiskt varit idag. Har varit småflitig i jobbet och (självklart) utmobbad av alla grabbarna på avdelningen för allt jag gör. Fast fan vad kul vi har, så länge inte chiefen kommer! Då jävlar .. haha gud vilket ordbajseri. Jag har verkligen inget seriöst att säga mer än att.. jag behöver ett nytt liv och semester!!

avslut på denna onsdag

Har precis läst veckans sofis mode och hittat flera godsaker som ska införskaffas. Nu ska jag dricka upp mitt glas coola light bädda ner mig i soffan och somna till valentines day. Puss på er!


tröttsamt

Har aldrig varit så urladdad i hela mitt liv. Det är kört, det är kört. Fan vad värdelös jag känner mig ofta nu för tiden. Jag behöver semester. En lång semester! Först kommer jag till jobbet och blir flyttad till min gamla avdelning, igen. Sen kommer jag till stallet, då har min häst världens köttsår på benet och går bara att skritta och måste vila. På det blir det mörkt, kallt, blåsigare så mamma bestämmer sig för att hämta mig. Så, igen promenad. Medlidande, någon?

gårdagens bio mys och kungshallarna


planer vecka 40

måndag: jobb, promenad, stallet
tisdag: jobb, middag & biomys i stan med Firran &några av tjejerna
onsdag:jobb, körlektion trafik skolan, stallet
torsdag:jobb, promenad, stallet
fredag:jobb 07-14:50 åhléns, jobb 16:30-00:30 på STHLM beer & whiskey
lördag: jobb 12:00-00:30 på STHLM beer & whiskey, utgång?
söndag:stallet, övningsköra

i'll be your commander


cause you'r amazing, just the way you are


jag har hittat rätt!

Jag vet precis vad jag vill bli och exakt hur jag ska göra för att bli det.
Helgen fick mig att inse exakt vad jag ska hålla på med! Jag SKA bli bartender, på HELTID!


work weekend 1

har haft en galet rolig helg, men allt bra brukar ha sitt slut även det med. På 2 dagar har jag jobbat hela 32 timmar. Så nu förstår jag varför jag är så trött som jag faktiskt är. Jag är helt slut. När jag kom hem i fredags trodde jag aldrig att jag skulle klara av lördagen då min fötter var lika svullna som 20 feta kanelbullar! Helt sjukt var det! Men, jag fixade det mer än galant!
I fredags började jag på en ny avdelning på åhléns som heter cross docking där vi går, heeeeela dagarna och packar kartonger. Jag trodde det skulle vara rena helvetet, men det är verkligen sjukt roligt. Det är verkligen träning under arbetstid, vilket passar mig perfekt! Och grabbarna vi jobbar med, de är mer än sjukt roliga! Efter det hann jag bara hem och duscha och slänga mig in i bilen till nästa jobb - Stockholm beer & whiskey, som jag längtat!
Både på fredagen och lördagen samt samma dagar nästa vecka jobbar jag där på jämtlands bryggeri. Ett bryggeri med färsköl. Vi har allt! Ale, ljus, mörkt och mellan lager. Helt perfekt och sjukt god öl! Och ensam tjej med 4 gubbar, ja ni kan tänka er, jag har drömläget för att visa vad jag går för! Helt suveränt! Och slutet på igår kväll var nog höjdpunkten på hela helgen! Så man kan säga att jag är otroligt nyfiken på näste helg, och läängtar!
Och nästa helg är det dags igen så, nu blir dte till att ta det lilla lugna. Har redan varit i stallet, ska snart handla med mamma och.. sooooova & svulla, ja, super mys helt enkelt!

RSS 2.0