bjuden på cigg igen, fienden


har inte glömt vad du gjort

Har haft en stressig dag på jobbet idag, undrar starkt om de är därför jag haft ont i magen sen jag öppnade ögonen imorse eller om det kan bero på något annat, att t.ex. allt som for omkring i huvudet samlas i en enda klump och fastnar i magen? kan det vara så? Eller bara det faktumet att jag inte ätit middag än. Vem vet..
jag orkar inte älta längre.. jag mår skit över en del som jag borde göra de över och en del jag inte borde göra de över. Suck..
Nu ska jag göra mig en macka och sätta på det senaste avsnittet av pretty little liars. Som man längtat, och de är jag värd efter en lyckad sadelprovning och ett hyffsat bra körkortsprov också!
I morgon ska jag övningsköra 40 minuter direkt efter jobbet, är lite smått nervös måste jag erkänna. Efter det ska jag till stallet, hem och plugga, ja, ni kan visan. Hoppas på att jag ska få pussas och kramas lite på kvällskvisten också, jag tycker det gör ont, men också att de är otroligt mysigt..
sov gott gryn!

imogen heap - hide and seek


what the hell just happend

äntligen! idag satt den må jag säga. Fick låna hem 3 sadlar av sussie var av en av dem, en äldre allround sadel satt helt perfekt. Till och med min mamma såg att den satt bra, inte bara på firren utan också för mig. Han gick som en klocka, ställde sig knappt trots att han var jätte stressad och jag fick helt plötsligt en sits igen, det var helt strålande. Det som fattas nu är en sadelgjord i rätt storlek och att gramanen är på så är jag hemma! En sadel som denna ska jag ha!
Ska köra ett riktigt pass med min prins i morgon så han blir av med all överskotts energi han hade idag, man kände att han gjorde de för att jävlas, men jag gav mig inte, nu är jag taggad, detta kommer bli så sjukt bra! Detta var precis vad jag behövde - framsteg!

vet ej längre vad som händer

Jag har verkligen tänkt, den senaste månaden har jag tänkt och kan inte förstå mig på det eller släppa det. Den stora frågan är egentligen - hur vet man att man är kär? Det bästa är ju svaret - det känns. Då ställer man motfrågan - hur känns det? Och i så fall - hur mycket är man villig att offra för den?
Det finns säkert de som läser detta och tycker jag är helt pantad, men jag har helt enkelt glömt det. Om det känns bara allmänt bra, om man är konstant lycklig eller om det egentligen inte känns alls? Okej, det sista kan vi ju direkt utesluta, men ändå. Hur ska/borde det kännas? Eller är det något som växer fram? Jag vet faktiskt inte.. Eller har man bara en kärlek under en livstid? Och om man förlorar den, finner man aldrig något liknande? Jag förstår mig inte på skiten helt enkelt.
Jag har träffat någon på det konstigaste sättet man kan träffa någon på. Jag har förlorat en mycket kär vän, en barndoms vän för detta, någon som jag saknar och tänker på flera gånger om dagen. Jag har förlorat henne på grund av att jag träffat denna snubbe. En snubbe som får mig att skratta, en snubbe som tycker det är så skönt att ha i min närhet, en snubbe som berättar hur fin han tycker jag är, en snubbe som pussar mig på pannan när jag vaknar och några gånger på munnen innan han går till jobbet, en snubbe jag känner mig bekväm med. Men jag vill att det ska kännas mer än bekvämt.. Det är helt enkelt en snubbe jag inte borde träffa. Denna snubbe är M.
Jag tror att det bara känns "bekvämt" för allt som hänt runt om. Och jag hatar det. Han är för mig egentligen den ulitmata snubben.. Men att förlora en vän är något som är minst lika värdefullt och jag vet inte hur jag ska leva med detta.
Många tror att jag inte bryr mig, men det gör jag. Inombords är jag splittrad, jag kan inte sluta tänka på det, jag drömmer till och med om det minst en gång per natt, "what if" kommer nog aldrig försvinna känns det som just nu.. Jag är inge bra på att förklara och kommer nog aldrig bli "mannen med orden". Jo, jag behövde skriva av mig...
med tårarna på ingång, musik i bakgrunden,
sömn i kropp och själ ger jag upp för idag..
jag vet inte längre vad jag ska göra

i've missed you so much

idag, efter en halv evighet (känns det som) träffade jag äntligen min häst. Det var så otroligt mysigt. Jag är sadellös så idag var det barbacka ridning som stod på schemat, i bara skritt dessutom eftersom min lilla skatt blev vaccinerad i lördags, när det kommer till sjuk saker är jag otroligt försiktig med mitt allt, det ska gudarna veta, han är som mitt barn, jag är en mes!
idag skrittade vi runt, ganska kravlöst och han var stel som en planka, i morgon ska vi trava runt lite, de blir ingen tömkörning förns tidigast till helgen eftersom det är de han tycker är jobbigast, så i morgon blir de som ett joggingpass kan man säga (jag lär ju bli överexhalterad och kräva lite mer av honom) men endå, jag är så otroligt ridsugen!!!
Och.. ba ba! det är bara en månad kvar tills jag och min plutt ska byta stall, känns otroligt konstigt men ska på ett sätt bli så otroligt jävla skönt också! Jag nästan längtar faktiskt! Och Sussi som jag ska stå hos är en pärla! Hon fick höra om min sadel insident och i morgon ska jag få pröva ut några av hennes gamla sadlar och se om de passar till firrens tills de är dags för sadelprövar helg. Underbart!


dagens utnötta låt


bara spotta på mina sår

måndagens jobb är avklarat. Gjort ett körkortsprov har jag också. Skulle precis göra ett till men nu är det dags att packa ihop och dra sig, det bär av till M som sagt.. pajsare.
Denna dag har inte varit min dag, har otroligt ont i nacken i vissa lägen, har varit trött och seg på jobbet och fick redan på morgonen att min moster fått en propp i hjärnan.. Ja, vad säger man? Jag vet inte vad jag ska säga.. Just nu vill jag bara lyssna på en låt tills jag kan den utan till, ta på mig en stor stickad tröjja, gå och gå längs ängarna i stav och ställa mig och skrika tills någon kommer och håller om mig. Hårt.
I morgon ska jag bara göra tre saker efter jobbet
* mysa och rida barbaka på min älskade häst som jag saknar som satan
* plugga körkortsteori
* gå ut och gå av mig allt jag känner

dead by april - what can i say

och snart spelar de på debaser medis, gissa någon som är taggad på att se dem live för första gången?
lina lina.. L I N A!!

fuck my life and die


monday morning again

i morgon ska jag plugga så  jag slipper höra detta ständiga tjat om ett jävla körkort, jo, jag har en jätte stor lust att skita i det fullständigt BARA för att få mor och far att hålla käften för gott om det.. jävla idioter!
Plugga i morgon, kanske träffa M om inte annat ta sig till stallet och se glad ut..

shoulda, woulda, coulda

jag velar, hela mitt huvud velar. Jag vet inte vart jag ska ta vägen när det kommer till sådanahär saker. Jag är en oseriös människa, jag kan inte vara i seriösa saker, jag vill ha kärlek men vet inte vad kärlek är längre, jag vet inte om det är kemiska saker som gör att man blir kåt och konstig, om dte är något som känns ok eller om det är något som ska kunna få hela världen att gå under, jag vet helt enkelt inte.. det stör mig..
Jag vet inte vem jag ska/kan prata med, jag vet inte vilka beslut som är rätt och fel. Jag känner mig som ett barn som ska ta första cykelturen utan stödhjul, ivägsläppt helt utan livlinor redo att krascha..

Stockholm all stars @ skeppsholmen

!

hoffmaestro fullkomligt ägde scenen och publiken var helt i extas! Underbart att se minst sagt, hel fenomenalt! Inte minst med denna utsikt: 10 000 personer framför scen och vi ovanför med det bästa ljudet och den bästa utsikten och på det - ba ba: Gratis dryck och riktigt trevligt sällskap i form av kollegorna, Amanda H (min gamle  skift ledare på stockholmmässan) och Empa! En toppen kväll!

Gick med på att lura mamma att Henke och Osar (hennes kollegor) supit mig under bordet.. OM hon gick på det efter att ha fått en liknande bild av Henke med texten "du kan vara lugn Sussie, jag och Oscar har full koll på lina, men hon är väldigt törstig.."


i'm on a boat bitch

Kicki 65 - "men tjejer, ni måste ju smaka på lite sarre?"

mamma var så taggad att hon skrev ett sms "i kväll ska vi ha kuk"

.. om hon blev taggad

satsade man inte dubbelt fick man en avhyvlning eller två

Elsa fick ragg och elin såg tydligen ut som 25

jag och empa smet iväg på egna äventyr

Vi låtsades kolla på den fina utsikten

när vi egentligen hittade några goda drinkar

sen var vi igång igen..


3 days and i got the power

det känns som att jag inte hinner med livet just nu, minst av allt att berätta om det..
Jag lever i alla fall. Hade en jätte rolig och definitivt annorlunda kryssning med släkten + elsa, man ville både stanna och åka hem fort som fan men.. ba ba vi gjorde det bästa utav det!
Direkt efter kryssningen var det stockholm allstars på skeppsholmen och timbuktu och HOFFMAESTRO med empa. Jag är så otroligt glad över den kvällen.. Och att jag denna gång var nykter eller ja, medvetande när jag såg spelningen, de fick 10 000 pers att skaka om stockholm med sin underbara musik, helt makalöst! Jag ÄLSKAR hoffmaestro Inga köer och inget tjaffs,  vi gled in och v i kröp ut skulle man nog kunna säga, helt underbart! Ett stort tack till Jonas & Oscar "gamel smurfen" för en oförglömlig kväll på viphyllan! Utsikten var bäst, stämningen var på topp och drycken var gratis - det kunde inte bli bättre!
När konserten var slut åkte empa hem med josef och jag drog mig till mitt gamla hak - entourage där inés, firran och Bella redan väntade.. Det blev MINST sagt en packad kväll som slutade med att vi vinglade av bussen i skogås där min mamma fick hämta oss - satan i gatan!
Nu har jag efter några timmars häng i sängen börjat vakna till liv igen, jag ska snart bege mig till stallet och min älskade häst som jag inte sett på tre dagar och sedan bär det av mot firran, evt. M och sedan ska/måste jag nog pluigga teori, som jag längtat! Nej fan - det får bli i morgon. Men jag lovar er, bilder kommer!

fear that i'm running an endless mile


in flames - a new dawn


Utan tvekan den bästa lyricen jag någonsin hört. De som ine lyssnar på rock, googla låttexten och läs, en är oytoligt fin, det är ett mästerverk som måste höras. Ja har konstanta rysningar i hela kroppen av ren musikalisk njutning i 5 minuter och 52 sekunder. Lyssna och njut gott folk, det är underbart


and then it's up

i morgon blir det ingen prommenad innan jobbet, mer än 800 meter/1 km till jobbet från busshållsplatsen. Ja ska sova ut så jag orkar med dagen, imorgon är jag solo = rock torsdag.. Precis vad jag behöver, lyssna på djupa texter och tänka (det jag inte borde just nu).. fan vad jag ställer till det för mig själv..

Efter jobbet åker jag direkt ill stallet, kommer bli en snabb visit även där om allt går som det ska. Ska efter dte hem och packa och plugga körkortsteori. Direkt efter jobbet på fredag bär det av på kryssing med tjejerna i släkten och efter det direkt på konsert, så ska slänga in ett inlägg i morgon om jag hinner.

så.. planering:
torsdag: jobb 8-17, prommenad 4 km, stallet, prommenad (2,5 km)hem (?) packa, plugga teori om jag hinner
fredag: jobb 8-16, kryssning och paaaaaarty!
lördag: båt i land någon gång, hoffmaestro & Timbuktu på skeppsholmen, efterfest med tjejerna
söndag: vakna från baksmällan, prommenad (2,5 km), stallet, träffa M (?),plugga körkortsteori

it's just moments like this

Datorer, jobb och fritidsintressen går helt klart inte ihop för mig, en sådan där ipad skulle inte sitta helt fel då och då! Jag var duktig igår morse, minsann! Jag gick upp med mor min, enrask prommenad blev det innan frukost 6 på morgonen, beat that säger jag bara!

Efter jobbet igår åkte jag direkt hem till M som stod och lagade hamburgare, han är bra i köket den där haha! Efter det gick vi en prommenad längs vattnet på ungfär 6 km tyckte jag han sa och var hemma lagom till true talent och fångarna på fortet. Vi kollade också på en sådan där värdelös "monster i vatten film" som gick på tv innan vi skulle sova, värdelös var den, men, man fick något att skratta åt i efterhand.

Idag var det e låg dag på jobbet, alldeles för lång och min rygg gör vansnnigt ont, dags att börja träna tjejen helt klart! Denna onsdag har (minus starten på dagen) med andra ord inte varit min dag någonstans, inte ens på hästfronten.. Ja vad säger man, alla behöver vi sådanna dagar, eller? 2,5 kms halv rask prommenad efter jobbet med firran och roffe fick jag i allafall till.. Dock tröst åt jag 100g marabou innan middagen - socker kick kan man säga! Men, jag håller igång mina prommenader i alla fall!

barnaskri och jäkelskap

så var det måndag igen och jag har äntligen fått igång en halvt fungerande dator, man blir ju lite lätt stolt...
På jobbet har jag  haft otroligt roligt! Jag och Firran har plankat och skrattat att jag har ont i halsen haha.

Jag är otroligt trött idag, direkt efter jobbet bar det av till banken och sedan till stallet för att tvätta min lille totto och sedan em och plugga teori. Jag kjänner mig så dålig, ur form. Jag hatar att jag inte gymmar längre, att jag saknar kondition, ambition och motivation!

Så det är bestämt, i morgon ska jag (innan frulle och jobb) ut och gå med mamma. Jag ska banne mig tvinga upp mig själv! Efter jobbet ska jag troligen rida om jag inte ska träffa M, vilket som vanligt är irriterande osäkert. Blir de rida blir de också  plugga körkort och jämnföra gympriser. Det är dags helt enkelt, jag ska komma i min gamla gym form! Ungefär 10 kg ska bort, jag kan vara helt nöjd efter 13, det kan jag lova! Ska se om jag nästa vecka även kan försöka mig på GI rivstart, vem vet kära barn, vem vet?

Nu ska jag kolla vilken tid jag och mamma ska upp i morgon och ta en sig innan jag somnar framför trassel i min säng. Sov gott!

man hittar ett gott skratt


i'm calling out to you my friend, where ever you are


håller fullständigt med


summer's almost over

Det känns sjukt, det känns som att jag inte gjort någonting i sommar, jag har inte ens en solbränna längre! Fast trots en slags besvikelse så har jag haft en ganska bra sommar måste jag nog erkänna "det blir en sommar i sverige igen" kan man nog säga.
* jag har varit en helg i göteborg
* jag har varit 4 dagar på gotland
* jag har badat i 3 olika pooler
* jag har badat i sjö en gång
* jag har haft ett otroligt stort alkohol intag
* jag har rökt alldeles för mycket
* jag har inte tränat ett dugg
* jag har varit på en festival
* jag har varit på where's the party
* jag har varit fylle taxi med min cykel
* jag har varit hundvakt i nästan2 veckor
* jag har träffat försöks djur på KI
* jag har varit arbetslös
* jag har haft 2 sommar crusher
* jag har träffat nya och underbara människor
* jag har lyckats skaffa ett nytt heltids jobb
jo, jag har nog lyckats ådstakomma en hel del i sommar endå, man får nöja sig med det helt enkelt. Även om jag känner att jag missat så mycket, eller rättare sagt varit begränsad. Det har varit en lite små deppig eller ja, ganska deppig sommar för min del, men nästa sommar, big no no, då ska jag må bra i både kropp pch själ!
Nästa helg är det den sista "sommar helgen" den ska avnjutas varje sekund! Jag kommer sakna att gå barbent och barfota samtidigt som jag lite smått längtar efter ett par snygga jeans leggings, en snygg höst jacka, kängor och en stor halsduk.
Nästa helg har en riktigt bra utgångs punkt, om jag får gå tidigare från jobbet det vill säga. På fredagen är det kryssning med alla brudar på pappas sida av släkten, dvs jag, empa, elin, mamma, marie, kicki och farmor, det låter udda, men det kommer bli galet urspårat om jag känner mig själv och min släkt rätt. Direkt när vi gått i land igen i Stockholm på lördagen är det konsert, det är "stockholm all stars" med ellan på skeppsholmen där hoffmaestro spelar och efter det, efterfest med mina älsklings brudar (förhoppningsvis på berns).. jag LÄNGTAR redan tills nästa helg!

In Flames - deliver us


two parts of saturday night



breaking the silence

Första jobb veckan är officiellt över, sedan 2 dagar tillbaka visserligen, men jag har haft lite och stå i och har fortfarande inget fungerande bredband hemma, där av tystnaden. Sitter t.ex. just nu hos Firran medan hon sover. Eller, nu har hon vaknat.

Veckan har varit omtumlande, i torsdags träffade jag M, jag vet inte vad jag ska säga om de hela mer än att jag tror att jag ställde till det den här gången, men, vad gör man, "everything has to come to and end"..

I fredags kände jag för att släppa loss, fullständigt. Jobb veckan var slut, det var "kräftskiva" med good looking people som jag inte träffat på länge och jag kände bara "hell yeah vad jag är taggad" så kommer jag hem efter stallet, äter middag med Ellan, mamma och pappa och kollar facebook och ser... Att Budda och Jenny, mina gamla klasskamrater som variut tillsammans i 6 år har gjort slut.. Budda var helt knäckt, så jag åkte dit, försökte vara ett stöd och pratade till 1 på natten innan jag åkte hem och la mig chockad i min säng.

Igår regnade det konstant hela dagen, jag tror att klockan var närmare 7 på kvällen när det slutade, helt insane måste jag säga, jag som var ridsugen, det enda jag hade att göra på dagen. Det blev avatar och mocka istället innan jag åkte till Firran. Inés hade kommit hem från Tunisien så det var myskväll, Bella och Fia var också där. Riktigt trevligt var det, när Fia och Inés åkte hem börjades det rejält med.. Fanta och rosé för min och firrans del! Det blev dans, nostalgi låtar, minnen och pinsamma sms. Jag dömmer inte! Jag hade otroligt trevligt.

Idag har jag ett mission: piggna till! Jag ska rida lite senare, jag tycker det är mysigt att komma en tidig söndagkväll till stallet - för då har alla redan varit där, finns inget bättre, faktiskt. Under dagen ska jag hjälpa till att städa hos Firran, plugga körkort (om internet fungerar hemma igen..) och storhandla med mamma.

god bless you all!

stop to tell me lies


onsdag var det ja!

En sysslolös dag på jobbet kan man nog säga, men, jag har haft kul, eller trevligt, det kan jag inte säga emot. Är dock lite nervös, i morgon är min första dag själv på min avdelning, redan efter bara 3 dagar, man kan nästan säga 2 eftersom jag inte gjorde något på min avdelning idag och det är så skrämmande! Har lite lätt ångest måste jag nog erkänna, men jag ska sova idag, det ska jag!
Mamma hämtade oss från jobbet idag, lättnad! Helt underbart! Jag han hem och ner till stallet och på det umgås utanför jobbet med firran en hel timme och göra ett helt okej teoriprov med 55/70 rätt, sug på den ni! Tömkörde firren idag också, min duktiga häst och cyklat 2,5 km x 2 med världens träningsvärk, ja det är väl så det ska vara, mina ben är döda.. Men, jag klagar inte, hade dock varit lite skönare om jag haft den träningsvärken i magen istället, jajja, jag ska nog börja med min situps och rygglyft nästa vecka igen, denna vecka blir lite slacker/ "vänja sig vid att jobba igen" vecka helt enkelt.
Vet inte hur de blir efter jobbet i morgon, oavsett ska min häst bli stående i morgon, idag var han lagom trött på mig kan jag ju säga, snutte. Jajja. Nu ska jag börja bege mig emot min säng, vore ju skönt om man faktiskt kunde byta ut mina nätter på soffan mot en natt i sängen, min rygg skulle må!
Sova var det ja .. haha, sov gott kära readers!
ps. wish me luck imrn!

tell me .. and i'll be that girl


Cobra Starship ft. Sabi You Make Me Feel


you know i'll take you there

Nu ska jag börja kolla på kläder inför i morgon och sova, är riktigt nöjd över att min dag har varit så fulländad på alla sätt och vis, små ätit har jag inte heller gjort, jag är otroligt grym idag! Nöjdare tjej_91 får man nog leta efter! Nervös är jag också, på torsdag ska jag jobba helt själv för att lyx firran är ledig, wish me luck to that säger jag bara!
Tror att jag kommer vara upptagen i morgon efter jobbet, antingen av en viss person som jag inte träffade idag eller av att sätta mig och plugga teori ordentliget - dvs mer än ett prov. Hur som, mer om det i morgon, måste ju börja prata lite om helgens planer hihi. Puss på skinkan

turn me up if you feel low

Har haft en bra dag på jobbet, till och med på en tisdag, som jagh mer eller mindre trott varit helt omöjligt under hela min tid som en "hard working woman" men, ba ba - mirakel inträffar! Fick skjuts av Lasse efter jobbet till tåget, lite små busigt att dela plats i det ganska stora "bagage utrymmet" med Firran hela vägen till tåget, otroligt skönt måste jag också tillägga!
Sen knatade jag till stallet, och red ett redigt pass för första gången på länge, jag var helt slut och kommer garanterat ha träningsvärk i morgon, de kan jag lova! Först red jag, ellan och kristina ett varv på "bondens" travslinga och efter det fin slipade vi på hans volt. Jag konsentrerade mest på att få firren i en bra form och att driva fram det både sittande ner i sadeln och lättridande, samt samla ihop honom ordenltigt i traven och få upp honom samtidigt som jag drev på och (i stort sett) släppte honom i galoppen för att få fram honom så mycket som möjligt. Han var genomsvettig, jag med för den delen och så otroligt duktig även om han töntade sig lite då och då och var små stel men - han var så otroligt duktig oh kändes riktigt fin på slutet!
I morgon blir det en välförtjänt vila för lilla prinsen, sen ska vi börja rida hos bonden, träna upp galoppen och träna på att avra själva i skogen. Dags att förbereda! Jag verkligen älskar min lille häst!

godkänd teori, äntligen!!

åh vad jg är lycklig, idag är en bra dag! Fick precis 63 FUCKING rätt KÖRKORTSTEORIN! Visserligen på datorn hemma men endå, det går så jävla åt rätt håll! Ska evt. gör ett till, nu ska jag iaf kolla runt i blogg världen lite, i'm awesome!

Gym Class Heroes ft. Adam Levine - Stereo Hearts


johan och nyströms

idag var det min första dag på jobbet! Sov hos Firran igår och laddade med John Tucker must die! En perfekt uppladdning tycker jag! Hade tur och fick skjuts av mamma i morse och kommer få i morgon också (jag ska övningsköra). Jag är både taggad och otaggad, otaggad för att jag är trött och att resvägen är förjävlig, men jobbetvär underbart! Det är så soft på något sätt och alla är trevliga, det är inte ett stort företag och inte så många anställda, men alla som är de är trevliga. Jag har ju bara varit där en dag, men jag tror att jag verkligen kommer trivas. Är inte helt fel att ha "storebrors figur" som chef heller.
Dock måste jag erkänna att jag saknar av mina kollegor på Carlsberg som fan, de har en egen plats i mitt hjärta, helt klart. Har redan en plan för några av dem! coffee suprice! Man får inte vara dum!
Nu ska jag snart se 300 med mamma och pappa, har redan sett favorit delen ur "bröllop och jäkelskap" jag fattar inte varför, men jag ÄLSKAR det haha. Jävla falkenbergare! Insåg när jag kollade att jag bodde mitt emot scen fast på andra sidan sjön, ganska roligt!
I morgon: ska jag eventuellt träffa M och prata lite allvar eller vad man ska kalla det, om inte det blir av ska jag ägna det som blir kvar av dagen åt körkortsteori och gå en promenad. sov gott lovers!

bredbands helvete

jag är en dålig htc ägare, det kan jag erkänna! Förlåt!
I helgen har jag hållt mig ganska bra från alkoholen, eller vad man ska säga. Fredgaen var lugn hemma i soffan framför sagan om ringen 2, på lördagen var jag och Ellan på trädgårdsrocken i tungelsta en stund, träffade/såg äckligt snygga människor (grabbar) och var hemma lagom till sagan om ringen 3. Det kan väl beskriva min helg i helhet, hyffsat, ni missade inget, förutom.. baba, lina har åkt corvette! mummah vilket klös Rilles pappas bil har!

it's the weather i can tell

hej mina gryn!
Är otroligt ledsen att min uppdatering har varit sorgligt dålig, det beror faktiskt denna gång inte på mig utan på att åskovädret (hette den urban?) slog ner lite här och var i min lilla hemstad och har slagit ut mitt bredband hemma och (jo detta är mitt fel) jag har varit för oteknisk för att hitta en blogg app på min mobil! Så förlåt och ni, jag ska bättra mig!

Nu sitter jag på mammas jobb dator och ska plugga körkortsteori (får egentligen inte göra det här) men gör ett kortare undantag/uppbehåll. Efter det ska jag till stallet och rida med Ellan, hem till Firran och sedan är jag hemma igen och uppdaterar er om allt (det mesta är helt ointressant) som hänt i veckan och hur jag ska spendera mina sista 3 lediga dagar! Ut i solen ni som kan så hörs vi ikväll!


keep clam and go higher


last week of freedom

om en vecka har jag antagligen percis däckat i soffan efter min första arbetsdag, jo, det är bara en vecka kvar, är faktiskt lite små taggad måste jag erkänna! Ska försöka flirta till migg ett gymkort av mamma också, det blir en annan femma!
I morgon ska jag ner till läkar centralen, har fortfarande inte blivit av med hostan dvs - det är inget virus. Undrar vad det kan vara denna gång, det ska övningsköras, pluggas teori - dags att börja nöta och det ska till djursjukhus med ellan för att röntga bim. Efter det ska det ridas och efter det ba ba - umgås med firran.
Har precis tryckt i mig 2 toblerone bitar och en stor portion glass, ska nog ta 2 toblerone till - idag förtjänar jag tröst mat. Sen är de allvar igen, eller med andra ord - dags att röra på flerret!
Nu CSI i soffan med mamma innan jag somnar in så sött, vi hörs i morgon, sov gott!

snart blir det stora förändringar

Jag har haft båda mina hästar på samma stall och ridit på samma ställe innan dess. Idag fattade jag ett av de jobbigaste besluten jag gjort i år. Jag sa upp min stallplats på stall lilla ekbacken. Jag sa tyvärr upp de av ekonomiska skäl, har egentligen ingen större lust att flytta, men om jag ska kunna spendera mina pengar på annat än hästen så måste jag byta stallplats, över 1500:- i månaden är inte helt fel.. Gud vad jag försvarar mig, men det är så det är.
Om 2 månader flyttar jag och Firren till ett stall jag ridit i när jag var yngre, rättare sagt för 7 år sedan som ligger 2 km längre bort än lilla ekbacken. Ingen längre flytt men det känns ändå. Hoppade med Ellan idag 80cm blev de, var ett bar tag sen. Har en hel del att ta tag i innan flytten och 2 månader kommer gå otroligt fort. Galet, idag var en "stor dag" .. jösses

grönlunds trafik skola

Om 50 minuter beger jag mig mot en dubbellektion på grönlund trafikskola i haninge C, är allt annat än taggad med min hosta och ja, rubbet.. Ska knarka kaffe och börja göra mig i ordning, vi hörs senare!

söndags fix och trix

Igår var det stora mission:et - ny mobil!
Så på morgonen spärrade vi min gamla och beställde ett nytt kontantkort - halv dumt gort. Efter att min syrra kommit hem från sin pojkvän (kom hem från turkiet i lördags natt) åkte Elin, jag, mamma och firran till Port 73 för att köpa mig en ny mobil jag hittat på nätet.. Vilka prisskillnader!

Hur som helst fick jag mig en ny mobil, en HTC desire S om jag inte är helt ute och cyklar! Är riktigt nöjd med den, det är bara ett litet problem.. Den går inte att ringa på! Mitt abonnemang skulle ta 24 timmar att starta upp vilket jag tycker är hel konstigt, men, jag ska äntligen gå att få tag i. Hur som, mitt nya nummer är 07359504000, puss på er!

ett bra tag till i alla fall


lördag natt på linas baksida

Så kan man lättast ge en beskrivning på igår kväll. Jag kom hem runt 2 på dagen, då bar det av mot Sassa och hamburger meny till frulle med Firran (för de som inte följer facebook uppdateringar.. haha) det var riktigt gott. Där träffade vi också Lisa, sassa verkar bli the place to be now a days.
Efter det åkte cyklade vi hem till henne en stund innan jag bar mig av till stallet för ute ritt med Ellan, riktigt mysigt minus alla äckliga flugsvärmar måste jag säga. Sen åkte vi och köpte pizza innan vi åkte hem till mig för film och svullkväll. Ellan var död och åkte hem ganska tidigt, runt 21 kom Firran över med påfyllning! Då tog vi oss även en smutt rosé med avslagen fanta, där av smutten..
Så gick vi en 4 km promenad med petrus på kvällen, längden på den beror pinsamt nog bara på att vi ville ha mer pepsi max och att den fanns hos Firran. Man ska ju inte rör på sig i onödan, eller? Sedan somnade vi på varsin soffa hos mig igen till Sweeney Todd som båda egentligen ville se helheten på. Jaja, det var en trevlig kväll helt enkelt

längst fram i taxin

Igår var det pride, idag är jag utan mobil. Det är roligt vad "lite" alkohol kan göra. Det var förkrök hos mig vid 5 snåret med Ellan & Empa i spetsen, då sveptes lite mer än 2 flaskor vin.. Sen mötte vi upp Matilda, då hade vi 2 flaskor till plus hennes box, ja, ni kan ju fatta? Det var bara att svepa! Som tur var fick vi lite hjälp av Emil, hans pojkvän Simon och deras vänner innan vi gick in på pride!
Där irrade vi runt innan vi mötte upp M i på söder för att splitta på en taxi till skogås och Empas boyfriend Yosef. Kvällen var inte lång och min mobil var lite för livlös.. Så vi ringde den i taxin och konstaterade att den ringde även om vi inte såg att den lyste. Så (dum som jag är) antar jag att den ligger i väskan. På morgonen när jag ska slå mamma en pling och berätta att jag lever hittar jag den inte, ringer den och får inget svar - den var avstängd. Dvs.. Jag glömde den i taxin...
Smarta som vi var tog vi inget kvitto, lagom nöjda över att vi inte behövde pröjsa "fram pröjsar" och i brudar satt bak. Livet är hårt för blondiner så att säga (dvs inte oss just då) eller väldigt mycket för mig som inte har någon mobil. Så, vi kan inte hitta den. Ja, kanske ska kasta ut sista cashen på en schysst mobil? Jag tycker de låter som en bra idé, i morgon blire av!

för alla de som inte tror mig

jo det är jag.. i min riktiga hårfärg. You see why i colour it?

what can i say what can i do

jag vet inte vad jag ska skriva om de dagarna jag inte bloggat mer än att det finns fler än den vanliga anledningen "jag har varit upptagen med annat". Jag har dåligt samvete just nu, jag vet att jag varit en ganska dålig kompis, eller väldigt dålig beroende på vem man frågar, men jag håller med, menlös som många kan tycka att jag är i de fallet, men jag vet att jag har gjort fel och att bara ett förlåt kanske inte hjälper alla gånger, speciellt inte denna..
Idag är det i alla fall fredag, känns ganska skönt! I kväll ska jag, Ellan och Matilda in på pride tro't eller ej! Vi har en tävling, flest ragg vinner och jag säger då de.. I kväll får ni håller er i kjolen flickor små, lina is on fire!

it's just a drop in the ocean


none sleeping hours

Efter Jasse kom över på lunch igår gick vi en halv lång promenix med Petrus innan hon drog hem och jag drog till stallet. Efter det lämnade jag petrus hos henne och så åkte vi med mamma till ica, spanade söta killar och köpte glass och vattenmelon till kvällen, Firran kom över och vi hade disney kväll. Jo, man måste få vara en mega bebis ibland!
Det varade inte så länge, när de andra somnat låg jag och hostade.. 00:30 gav jag upp och mamma hämtade mig and le dog. 05:30 i morse kunde jag somna, då hade jag druckit 1 liter vatten, tagit två olika hostmediciner och hostat mig svettig sittandes i en fotölj. Jag vaknade 10:00, och då var det igång igen. Jag HATAR hosta! I morgon är det jag som går till läkaren igen!
Så idag har jag hämtat täcken i stallet, tagit kaffe paus med Camilla och Ellan, handlat grejjer på stav och tvättat hästtäcken för hand, känner mig otroligt duktig men tanke på att det låter som att jag ska hosta upp en elefant så fort jag gjort någonting.
Så nu ska jag duscha och göra en hår inpacking, efter det ska jag slänga mig på soffan en stund och försöka somna till filmen fighter eller "princess and the frog" innan jag ska plugga lite teori och fräscha till mig. Eller fräscha och fräscha, ska prova mina nya (ganska fula) clown rid byxor jag fick av mamma och åka och kolla på ny stall plats innan jag beger mig av till Ellan för ridning och evt. lång promenix med hundarna. Vi lär höras innan. Ciao så länge!

Avicii - Levels


dark hair and blue eyes


andra augusti tvåtusenelva

har precis skickat iväg uppgifter till mitt anställningsavtal, det är bara 13 dagar kvar tills jag böjar jobba nu.. GAAAH! Jag kan knappt fatta att mitt sommarlov snart är slut, men, det ska bli så otroligt nice med inkomst igen! Snart kommer Jasse över på lunch, efter det ska jag ner till stallet med Petrus, i kväll vet jag inte vad jag gör, jag kanske ska plugga lite teori för omväxlings skull.. jag HATAR skiten!
Vi får höras senare helt enkelt, love yah!

1 augusti 2011

vi var duktiga igår jag och petrus, det var inte länge vi låg med olja och pressade i solen, just nu känner jag bara - tur det! Vi gick till stav och tillbaka för att handla saker till firren, longergjord och fina benskydd blev det, en cola light som belöning också för den delen.
Efter det var vi hemma en stund, fräschade till oss helt i onödan, eller mer jag, Petrus ska få sig ett bad idag har jag bestämt! Sedan cyklade vi ner till stallet så jag kunde pröva mina nya saker, och gissa om Firren blev snygg, mummah vilken häst jag har!
Sedan när allt i stallet var klart cyklade vi hem till Jasse. Hade lite snack om saker och ting som hänt och blev eniga om ett och annat, no hard feelings så att säga i alla fall, det känns bra. Senare kom Firran, då blev det asti, lite host medicin för mig och Jasse vid sidan av, Lotta på liseberg, naturgodis och.. smekmånaden! En riktigt mysig / rolig kväll! Så runt 00:00 tiden kom mamma och plockade upp mig och "pettan" som jag kallar honom, min lilla mys kompis, kommer känns så konstigt att inte vara hundvakt, han är ju med mig överallt. Sedan blev det ligga och hosta järnet tills jag somna.. idag är jag vampyr! (inget ligga i solen)

through heaven and hell


LaZee ft. Apollo Drive - Calling Out


jobbar på brännan, bitch


pack the bags and go away

Funderade igår och fram till att jag inte har så många veckor kvar på min "semester" och borde göra någonting. Åka bort för en helg, bara njuta, även om jag knappast lär åka utomlands själv (alla andras semester är slut och min ekonomi är inte så bra för tillfället) så.. Jag funderar på att besöka Falkenberg igen. Underbara lilla Falkenberg och träffa Stina, Patrik, kanske till och med Jocke. Eller åka till Halmstad och träffa Patzy om hon fortfarande är hemma, ta en sväng förbi småland och belkinge för att träffa släkten. I kväll ska jag se över allt och planera något, det är dags att packa resväskan igen!

helvetes j*vla förkylning

Är så trött på mitt immunförsvar just nu att jag skulle kunna skjuta det. Är fortfarande sjuk, har fortfarande lock för öronen, det är över en vecka nu och det ända jag får från doktorn är, det är nog virus, blir du inte bättre inom en vecka kan du komma tillbaka och ta nya prover.. Så jag ska gå med det här en vecka till?! Good damn it!
Nu är det ju ja, måndag igen. Igår kom jag hem ganska sent, så efter lunch kom ellan upp med bim och gjorde mig sällskap i solen (den lilla stunden vampyren orkar ligga i solen) sen var de dags att dra sig ner till firran och mimmi för att sedan åka vidare till stallet och där efter till firran igen, kolla på film och träffa även jasse och reda ut saker och ting. Ibland hatar jag mig själv för att jag alltid tycks vilja ställa till det undermedvetet.. Men dte verkar lösa sig denna gång.
10:15 ska jag köra dubbellektion med bilskolan, inte så taggad måste jag säga, men det är bara att kötta så mamma och pappa håller käften (jo, det är verkligen så det känns) och åka hem och sova sen innan man tar tag i resten av dagen, vilket liv, det kan inte ens kallas semester!

RSS 2.0