GC part 2; playa del ingles

   

3 kvällar av resan (vad jagf kommer ihåg) Spenderade vi i de turisterna kallar för gran canarias party stad, också kallat "hållet": playa del ingles. Sista dagen fick vi dock veta att om man verkligen är partysugen är det las palmas som gäller och en klubb vid namn Jumbo. Jag tar det i nästa inlägg.

Bortsett från att man blev inkastad av inkastare (låter självklart) på sunkiga barer eller mer hak hade jag bara roliga utekvällar i playa del ingles. Standard baren för oss blev GG, dvs Grabbarna grus där vi träffade många nya & gamla vänner samt träffade otroligt roliga skandinavier.

Om man ska festa ska man definitivt till playa del ingles och gg, efter det ska man vidare till china white som är den första efterfesten och ett riktigt bra rnb/reggeaton ställe som mixade musiken med lite house vibes! Det bästa med det stället var att det alltid var överfullt och att alla dansade, det var inte en enda person som kunda stå stilla. Efterfest nummer 2 kom vi dock aldrig till, men det känns som att föra, 3 barer + efterfest 1 räcker ganska gott ändå.

Det vi också kan konstatera med utgångar i playa del ingles är att dte är mest folk som stuiderar till bartenders, jobbar i GC eller marockaner som tagit båten över havet för att jobba kvällar. En grej som också är konstaterat är att det är bra att gå på happy hours. Och det är ganska oklart vilken tid de slutar (beroende på vilken bar du är på) men om man får 6 bira till priset av 2 + 2 shots om det är fylla man är ute efter, då spelar det inte så stor roll.

För att avrunda.
* alkoholen är billig och över lag god
* Ålders skillnaden på de som går ut är brutalt stor, mycket märkbart
* Man ska akta sig för marockaner som är inkastare
* Man får en natt man sent kommer glömma, om man kommer ihåg hur man kom hem
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0